|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
5.10.2007 22:20:28   
siskamiska
Rumba packa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Za kazen drug teden častiš kofe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ajvy naslednja kmetija je moja (sem itak diplomiran kmet user posted image user posted image user posted image ).

Vam še nisem napisala moje prigode z župnikom na cerkveni poroki. Ko ti more v družinsko knjižico upisat izobrazbo mu jaz narekujem, on piše in piše, mu zmanjka placa , me pogleda, in mu jaz rečem da naj kar diplomiran kmet napiše in se je ful začel režat user posted image .

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
5.10.2007 22:25:34   
baja*
Ajvy samo za info: jaz stalno full dolgo pišem post, ker taužnt stvari zraven delam in pol preden ga pošljem vso zadevo kopiram za primer, če me ven vrže. In če me, samo nazaj prilepim pa jih zafrknemuser posted image  user posted image .

A Rumba pa danes uživa na koncertu? Važička!user posted image Saj ne, iz srca ji privoščim!user posted image Me zanima kdaj bom še jaz prišla na vrsto za kaj takega. Danes so Jinksi baje na Štuku, jaz pa za računalnikom namesto pred odromuser posted image . Samo jaz še nisem pripravljena, da bi odjadrala za dalj časa braz malega. Ravno na ta račun sem jih včeraj čula, češ da bi mogla bit bolj flegma glede Renejauser posted image . Kaj pa vem, mogoče sem res preveč zaščitniška, ampak taka pač semuser posted image .

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
5.10.2007 22:34:49   
Ronči
Ajej, nekaj časa me ni gor, pa nisem več niti približno na tekočem user posted image
No si vzamem cajt in bom prebrala za nazaj.

Na hitrico: mi smo ok. Še vedno se polno dojiva, kljub majhnim krizicam (par dni je bilo bolj švoh z mlekecom, pa se je popravilo, danes je pa ob pogledu na joško tulila kot zmaj user posted image user posted image , pa si je po kratkem spancu premislila in se veselo prisesala, in tako ponavljala cel dan user posted image )
Ugotovili smo, da nam so bodiji 56 občutno premajhni user posted image
Ko kakcamo, kakcamo pošteno user posted image user posted image , pokakcamo toliko, da plenička ne zdrži user posted image  in nam preostane Klaro očistiti le pod tušom ali kar v umivalniku
Spi samo zunaj, zato smo cele dneve zunaj, čeprav bi kar pasalo včasih malo počivat popoldne,  imamo pa to srečo, da spi ponoči v kosu po 8-9 ur user posted image user posted image user posted image

uživajteeeeeeeeeee
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
5.10.2007 22:51:23   
Anonimen
Hojla.

Ne, drage mamice, nismo slabe, če se kdaj jezimo na svoje otročke, smo le utrujene, ampak še vedno so naši srčki.

Kljub temu, da ponoči mali spi, sem vseeno nenaspana pa tečna, težim dragemu in mojim staršem. Hvalabogu me razumejo in se mi le smejejo, da bo minilo.

V ponedeljek gre dragi delat, hvalaboguuu... Da se ga znebim, da bom lahko sama z malim, čeprav verjamem, da bodo kakšni dnevi zoprni. Pa manj bom tečna user posted image user posted image

Midva imava zvečer hvalabogu trenutke zase, in vedno izkoristiva. Ker verjamem, da to spanje ne bo dolgo trajalo - pustimo se presenetiti.

Mamice, ne sekirajte se. Kmalu bo bolje, potem bomo letale za otročki, se igrali, pa manj se bodo jokali, jupiiiiii...

Drug teden pa hitro nabavit cotke malemu za zimo, sem mu jih že prejšni mesec kupila, pa jih je prerasel, madona. Pa je vse večinoma 2-3 krat nosil user posted image

Punce, a se tudi vam zdi, da sedaj ko so tu naši sončki, raje zapravite za njih kot pa zase? Nevem, moram si kupiti nekaj oblačil, pa ne gre... Raje malemu kupim več, čeprav je dovolj denarja. Omaro ima itak polno, vse premale cotike pa predam punci od partnerjevega brata, je rodila nekaj dni nazaj takega corteka user posted image user posted image user posted image

Sva pa danes z malim šla na sprehod, me je soseda opozorila, da bo dež,  jaz mutika rečem mah ne bo. Grem drugi krog, že je deževat začelo, madona sem letela ko nora..

Včeraj se je pa Patrick kar  trikrat polulal na posteljo, sem morala spati v premočeni postelji user posted image user posted image user posted image

Nič, grem spat user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3179
5.10.2007 23:06:26   
Anonimen
baja ne se sekirat, je čist normalno....materinstvo niso samo superlativi, kot nam radi prikazujejo, so tud dretje in podočnjaki, pa neprespanost, izmučenost, živci čist čist čist na koncu....to vse sam zato, da vemo kak je fajn, ko tega niuser posted image user posted image sej bomo pregurale.....kaj šele bo, ko pridejo v pubertetouser posted image

tašonka super da ti gre na boljš........vidiš, ko poveš eno tako stvar, lahko celo malo heca najdeš v tem, če kar zase držis se ti pa zdi groznouser posted image ula tudi že igrače prijemlje, pa takoj v usta....itak je vse v ustih, plenice, cote, moje roke....

kapica pa madejka, vanish je en drek, meglio je zakonuser posted image user posted image resno, jaz to samo z megliom pošpricam (tarumenim) pa gre vse ven, ker drugače tud rumeni fleki od drekca ostajajo na cotkah....sploh k se ula tak vserje, da ma čez celi hrbet flekuser posted image

freycha sej bo bolš....pa tud spanje še pride....če ne prej, pol k bojo otroc tolk vlki, da si bojo sami znali risanke na Tv naštimatuser posted image

mi smo tako-tako.....ena srednja žalostuser posted image riblja čorba je v lj, me tak vleče, samo ko vem da bi bla po petih minutah čisto živčna, kak je tamala.............jaz sem ta kres in jo ne maram puščat kjeuser posted image sem čist živčna, pa kar vidim kak se zavrženo počutiuser posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3180
6.10.2007 0:25:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

eno vprasanje punce: Kako operete pokakana oblacila?

Jaz jih vedno takoj namočim in so potem vsaj nekaj ur namočene, včasih pa tud nekaj dni.user posted image Pa mi je do zdaj vse šlo ven. Če pa nisem namočila prec, potem pa ni šlo. Aja, seveda prej sperem pod vodo, kar se sprati da, potem pa namočim.

Ajvy, ti si preveč kompliciraš lajf z likanjem.user posted image Jaz sem že pred leti nehala likat. Zlikam samo, kar je RES nujno. Ma sej je kar lušno likat, sploh ob fajn muziki, samo je pa zamudno za popiuser posted image , pa cajt rajši drugače zabijem.

Tud jaz čakam, da bomo spet začeli normalno spati ponoči. Zdaj nam sicer Jure več ali manj spi, samo ga Špela že skoraj 2 meseca sračka z zbujanjem ponoči in smo spet sami zombiji pri hiši.

Corfu
, tudi meni se včasih zazdi, da sva midva, najin zakon, najina ljubezen, kar nekam izpuhtela, da tega ni več.user posted image To prinese izčrpanost. Ampak me potem dragi vedno kaj preseneti ali pa se pogovoriva in vidim, da ni tako, pa da bo to obdobje minilo. Prav kmalu, kot si že sama napisala.user posted image En user posted image zate!

Ajvy
, joj, naša pasja košara je k sreči dovolj daleč, da je ne more posrat, je pa tud že men en od psov stopil v drek in ga razmazal po stanovanju, že pred časom.user posted image Si lahk misliš, da sem bla čist adijo pamet.user posted image
Hujšava pa zato, ker sva se oba ful zredila. No, možek ne toliko, samo vseeno mora par kilc zgubit že zarad zdravja in počutja, jaz sem pa v dveh zaporednih nosečnostih pridelala 3 konfekcijske številke user posted image in se kar utapljam v špehu in nesreči zarad njega. Ful se slabo počutim takale.

Kety, vi ste pa res brzinski s striženjem!user posted image Naš je še na pol plešast.user posted image

Bojana2
, jutri bom pogledala slikice, zdajle komaj še gledam in se trudim prebit tule do konca.user posted image

Yankee
, tudi jaz odkar imam otroke, z lahkoto zapravim zanju celo premoženje, zase pa nič. Zase mi je ful škoda, zanju pa bi vse zmetala.

Ulla
, se od tebe učim norca se delat iz vsega sranja, pa mi kr ratuje. Je res bolj luštno tako živet.user posted image

Freycha, uživaj jutri.user posted image

Sorry, če sem kaj pomembnega izpustila, ampak sem res že pošteno kresnjena od tablete in sam čakam, da padem vodoravno.user posted image Nočko.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3181
6.10.2007 1:24:22   
Kristina_1
Z GH bom začelaanekje pr 4,5 mes. Baje lažje sprejmejo pred 6. mesecem, pol pa znajo bit problemi, ker radi zavračajo.

Zobki kot je rekla Freycha napete dlsesni, pa ponavadi rdeča lička. Pr enih vročina, bruhanje, ..., pr drugih pa sploh nobenih posebnih znakov.

Kapica za telovadbo. V savni pa znajo zize špricat pomoje, k je toplo in se mlečni vodi odprejo.
Če ga napenja skuhej kimel pa janež, pa mu daj kakšno žličko čajčka - res pomaga, se sprdi in je kul.
Pokakane cunje našpricam z deksalom, pomencam in sperem. Mal moreš drgnit ampak gre čist vse vn. Kupim pa ga v Eurospinu.

Freycha za ponovno voljo do dojenja . Vidiš vsaka stvar je za neki dobra, še dobro da se ti je noht vrastu .

Siskamiska , pridna, ni kej. Ga ni čez domač kruh, ki je še topel, pa da ma čebulo vmes - mljask, se mi zdi da bomo tud mi pekli v nedeljo zjutrej.

Tašonka želim ti da se boš po končani terapiji bolje počutla , je pa res si največji korak že nardila, zdej se bo pa že porihtalo. Lepo, vidim da ti je že malo bolje.

Ulla80, naša je tud mela zadnč, pa sem komej vn spravla.

Corfu čimprej se pozdravta.

Temboli1, najprej dobrodošla, pr nas vrešči sam, ko ji povijalne plenice oblačim, drgač pa se ne prtožuje, pa kapce ne prenese, takrat pa jo ni za ustavt.

Bojana2 tudi ti dobrodošla, no pa sam da so krize za tabo.

Ob lepih trenutkih z našmi sončki bodo krize kmalu zbledele in prišle nove .

Natalija mi smo po ceplenju veliko spal, pa mal bl je bla razdražena, pol pa je blo ponoč pestro. Upam da bo danes ponoči bolje.

Zvesta naj bo jutri za vaju prelep dan!!!

Pupi da bi ti fajn poštimal hrbtenico.

Sanek1 TV ni o.k., jaz ji ne pustim gledat - prehiter se slike menjajo oz. svetloba preveč niha.

Mi smo pa malo bolje, smo pršli bl k seb od bolezni, sam tamala je mela sam mal zamašen nosek. Jaz pa sem bla dva dni več al manj na kavču in ob ali pa na školki  . Tavečji pa mi je cel teden dobesedno za vratom visel, k je bil bolan.
Jutr nas čaka majnši šoping in žurka, v endeljo pa rojstnodnevno kosilo, ne bo treba kuhat - bomo lahko cel dopoldne zunej, če bo vreme dalo .

Smo bli v posvetovalnici in je p. ful pohvalila tamalo, pa rekla je da jee mala bajska. Se že glasno smeji in vriska, pa ful zakrič vsake tolk, če jo noben nima kmirk. Drži ropotulco, če ji glih rata in je takoj v ustih, pa ful se z rokicami igra in tipa okol sebe.
Ga je pa učerej ponoč sračkala, upam da bo danes bolje. Zdej pa grem tud jaz v mižale, k komi še gledam. Vas sploh ne dohajam k tolk čvekate.

Ni ne vem kaj zahtevna in je razmeroma kar potrpežljiva, sicer pa ji kaj drugega tako ne preostane, saj je tukaj še starejši bratec, ki pa trenutno zahteva večji del pozornosti zase, pač ga vse zanima, je v obdobju nore trme
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Pr nas je tud tko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
6.10.2007 9:16:21   
Ajvy
Hello,no, naj se pohvalim da sem jutranjo kavico že spila- mi je tak fajn kavico piti ko dežek pada....polikala sem že vse njene cotike in pleničke, sedaj pa mi ostane samo še naš kup- samo.....metrski kup....
TAle vreme je full fajn za spat, me pa jezi ker mora biti ravno danes dež, ko je dan živali in smo hteli Neo-ta v Tivoli peljat....dda bi se malo naigral s kužki....šment ta naš fant tudi nima sreče...

Siskamiska, ti jih pa tudi streljaš....no, prav privoščim ti zmago...user posted image

Baja, ni slaba ideja tale s kopiranjem, bom probala...če se bom spomnila..user posted image

Ronči, super za spanje...to pa je dosežek....pa super da vam gre tak fajn... 
JA, body 56- kje je že touser posted image

Yankee, sploh ne bom govorila o zapravljanju, ker si nisem še ničesar kupila od 6. meseca nosečnosti....vse gre za njo....pravzaprav, če ji nič ne kupim sem kar mau žalostna, tako da se vsake toliko časa odpravim na en mini šopinig...
Pol ji pa vsa navdušena kažem stvari, samo jo ne gane kej preveč,.....rastejo pa rastejo...se mi zdi ,da je vsakič ko jo primem v naročje težja...

TAšonka, vem da preveč likam, samo to je stvar k je ne bom nikoli pustila za seboj...to sem po mamici pobrala in se bom tega oklepala kolkr se lohk...

Kristina, super da ste bolje...user posted image

Nč, grem nazaj likat...

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 6.10.2007 9:19:29 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
6.10.2007 9:57:59   
Ajvy
Zaspanke...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
6.10.2007 10:18:23   
majrim
magari ajvy...če bi le lahko,bi spala...sploh po tej noči,ko sem imela pestro...jo napenja že par dni,pa še vedno nič...pol se pa zbuja v spanju,ko jo napenja...sem ji prej dala še kuminov sirup,če bo še to kaj pomagalouser posted image
..jaz bom likala popoldan...jo bo dragi malo cartal,da jaz kaj naredim po hiši,pa še hlače si moram skrajšat...me čaka kar nekaj delauser posted image ...če seveda ne bomo šli ven,ko je spet tako toplo zunajuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
6.10.2007 10:57:53   
SANEK1
Majrim, isto pri nas. Boga rvica že spet ni 8 dni kakala, jo ful napenja-če se ni enih 10x zbudla.user posted image user posted image user posted image Se mi ful smili. Sem ji že dala kamilice, pa nič. Zdaj sem dragega poslala po Donat in LCA jogurte.user posted image
Majrim, povej si pol jedla kostanje? Mi gremo menda danes na kostanjev piknik, pa sem tudi v dilemi. user posted image user posted image user posted image  Jih je mogoče katera že jedla?

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
6.10.2007 11:52:53   
majrim
sanek1...ne,nisem jedla kostanja,ker so mi včeraj vse babe na jutranji kavi to odsvetovale,sploh zdej,ko ima tamala problemeuser posted image ..pa tak lep velik jeuser posted image .
...a si ji že kdaj dala donat??? jogurt boš probala??

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
6.10.2007 12:14:46   
SANEK1
Zdaj pa sma se oba z dragim nasmejalauser posted image user posted image user posted image
Donat in jogurti so z mene, ker pravijo,če so zaprti da naj mamice jejo nekej kaj požene,user posted image ker posledično dobijo to preko mleka.user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
6.10.2007 12:19:31   
majrim
user posted image user posted image user posted image ...aaaaaaaa...ampak sem že čula,da so dale nekatere to tdui otrokom...user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
6.10.2007 12:19:43   
Ajvy
Majrim, Sanek user posted image , da boste čimprej nadoknadili spanec.....

Sanek jst kostanja ne bi jedla....seveda končna odločitev preostane tebi...

Majrim, nisem likaka naprej, sem šla k susedki na kufe- definitivno bolje porabljen čas...user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
6.10.2007 12:20:11   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

user posted image user posted image user posted image ...aaaaaaaa...ampak sem že čula,da so dale nekatere to tdui otrokom...user posted image

Dej se zdej ven vlečt....user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
6.10.2007 12:21:04   
Ajvy
Živjo Lovro07

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
6.10.2007 12:23:42   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Živjo Lovro07

Kdo pa je Lovro?? Identificiraj se! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
6.10.2007 12:25:31   
baja*
user posted image user posted image user posted image  pri nas je še kr isto stanje: ponoči bujenje na dve uriuser posted image . Hvalabogu je vsaj zjutraj (seveda v najini postli) potegnil do 10:15, da smo vsaj zjutraj dobli malo spanca. Ma ne vem, če ga že zobki matrajo al kaj...user posted image Kristina, a rdeča lička so tud znak? Ker naš jih ima, zgleda kot en mali pijančekuser posted image  user posted image . Sem mu že probala dlesni namazat z neko avstrijsko kremo pa ni blo glih nekega haska. Madejka kako pa je kaj pri vas z nočno smeno? Se je že kaj umirilo?

Majrim, a pri vas je pa toplo zunaj? Pri nas je ful bogo vreme, mrzlo in sivo, ampak sta moja dva vseeno šibala ven. Jaz si grem pa glavo prat. Mater ful sem prhljaja fasalauser posted image  in se ga ne morem rešit. Bom šla na balkon in malo stresla z glavo pa bo folk mislil da snežiuser posted image . Izpadanje las pa se je končno malo umirilo. Zadnjič sem frizerko vprašala, če je to normalno pa je rekla da ja. In to 4 mesece po porodu, kdo bi si mislil.

Fajn bodite!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
6.10.2007 12:29:52   
Anonimen

TAšonka, vem da preveč likam, samo to je stvar k je ne bom nikoli pustila za seboj...to sem po mamici pobrala in se bom tega oklepala kolkr se lohk...

Aha, no to pa razumem.user posted image

JA, body 56- kje je že to

Joj, mi nosimo že 68.user posted image

Nič, obiski prihajajo. Moram  nehat.

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3195
6.10.2007 13:08:49   
kapica
Uh, bodije imamo mi tudi ze 68user posted image . Ceprav se mi zdi, da so tudi skoraj knap no.

Jaz pa komaj sedaj pri zajtrku, dopoldan smo takoj leteli v trgovino, pol je moz jedel zajtrk, jaz malega dojoila. Pol je pa ze sel v sluzbo, evo, mali je upam da zaspal, jaz pa komaj sedaj nekaj da pojem. No, vsaj kuhat ni bilo trebauser posted image , pa jutri spet.

Ko se oba naspiva, pa greva ven, je tudi pri nas takoo cudovito vremeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
6.10.2007 13:40:59   
Kristina_1
A ma katera vzmetnico s kokosovim jedrom? Kako se obnese?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
6.10.2007 13:52:40   
madejka
Baja ja dans je spet normalno spal, od 6+3+2!user posted image Zvečer sem ga nabasala s svojim mlekom, ki sem si ga čez dan izstisnila. je kar pasalo. Ti želim, da se še vam čimprej uredi! Mogoče so pa res že zobki...
Še vedno pa imamo težave s hranjenjem, ker kar naprej nekaj histerira in ne poje do konca. Aja, sem pozabla napisat, da se mi je spet joška zabasala in sem pridno masirala in stiskala cel dan. Sem pa že na B-kompleksu, tak da se ne sekiram kaj prevečuser posted image

Pravite, da vai mali že take velike številke nosijo. Naš je veliki 59cm in ma še vedno 56 št. coticuser posted image Če mu dam 62 gor mu vse okol visi, da kar smešno zgleda. Pa težki je tud čist dovolj... ne štekam.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
6.10.2007 13:55:56   
madejka
Tole sem dobla nam mail pa mi je full lepo in bi rada delila tud z vami:

"Making the decision to have a child-it's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking outside your body."

~ Elizabeth Stone

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
6.10.2007 14:29:58   
Ajvy
Siskamiska, nimam pojma kdo je <lovro, samo je bil prijavljen, pa sem ga pač pozdravilauser posted image

Baja, user posted image  za vas, da bo čimprej vse v redu..kar se pa prhljaja tiče ga imam pa tudi jaz za izvoz..lahko bi skupaj zasnežili poljane...da se gremo lahko sankat....

TAšonka, tvoj je itak en fejst dečko...se mi zdi ,da bi moja kot novorojenček zgledal zravenuser posted image

Kapica, pa si le nazaj prišla, sem mislila da si ne upaš-user posted image

MAdejka...mail- iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

katero ime bi dali še zraven imena Tina
TEJA 30

Kristina (15%)

Mina (7%)

Teja (19%)

Ana (33%)

Tia (18%)

Marina (9%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!