Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 5.10.2007 12:56:07
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Danes zjutraj sem imela ravno 5minut časa preveč in sem se dala zraven pred ogledalo in razkrempala pol obraza -> meni se pač zgodi, da hočem nujno podnujno spravit ven akno, ki je tako trdovratna, da bi jo res mogla prepustiti kozmetičarki. In potem sem flekasta in krastava 2dni No, vmes pa ugotovim, da mi nad ustnco raste puhec. Res še ni opazen, ampak trenutno, ko sem ga zagledala, se skoz psihiram - džizus, moram ga uničit. Ktero depilacijsko zadevo naj kupim za to?
|
|
|
|
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 5.10.2007 12:57:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Mozolje pusti pri miru, ali pa tudi ne, no, saj je vseeno, lahko si tudi razpraskana. Za brke jaz uporabljam vossek od Afrodite, no, lai pa kater drug, katerega pač imajo v štacuni.
|
|
|
|
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 5.10.2007 12:59:45
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Al bina, a tale vosek moraš kaj segrevat?
|
|
|
|
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 5.10.2007 13:03:09
|
|
|
|
Anonimen
|
epilacija pri kozmetičarki? mozolje: don not touch
|
|
|
|
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 5.10.2007 13:03:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Trikrat ga podrajsaš med dlanmi, je tak v trakcih.
|
|
|
|
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 5.10.2007 13:04:33
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ma sej tole z mozolji se ful kontroliram. Ampak potem se pa vpiknem v katerega, pa enostavno ne znam nehat. Al bina, aha, super, bom pogledala. A boli?
|
|
|
|
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 5.10.2007 13:06:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Al bina, aha, super, bom pogledala. A boli? Ne. Če si rodila, potem nič ne boli.
|
|
|
|
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 5.10.2007 13:07:45
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Rodila sem z epiduralno
|
|
|
|
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 5.10.2007 13:10:05
|
|
|
|
Anonimen
|
L_P v dm-u imajo vosek prav za nad ustnico v takih majhnih trakcih. Ne vem od ktere firme. In ja...boli, sam jst še nism rodila . Mozolje pa pust pri miru. Kupi si olje čajevca in si ga dej na mozolj. Res ga hitro izsuši. Pa še krast nimaš pol
|
|
|
|
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 5.10.2007 13:12:09
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Karin24, olje čajevca imam doma. Super, da si me spomnila. Kaj pa naj naredom z brutalno akno ali dvema? Bom šla danes na lov za trakce, voske, depilacijske zadevščne...
|
|
|
|
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 5.10.2007 13:28:42
|
|
|
|
tanaja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Trikrat ga podrajsaš med dlanmi, je tak v trakcih. IZVIRNO SPOROČILO: al bina Al bina, aha, super, bom pogledala. A boli? Ne. Če si rodila, potem nič ne boli. Ma če me kdo nasmeji in spravi v dobro voljo na RR je to sigurno al bina. Vedno kratko in jedrnato!
|
|
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 5.10.2007 13:30:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa naj naredom z brutalno akno ali dvema? Mažeš in čakaš da zginejo Če je pa gnojna pa stisneš gnoj ven in razkužiš z tonikom, čez pa olje. Pa jaz se spotoma še sama sebi smilim, ti pa kokr čš
|
|
|
|
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 5.10.2007 13:36:09
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz se tudi včasih piknem v eno malenkost ki se sploh ne vidi na faci, niti se ji reče akna. Pa si nehaj čoham brez veze in se pol vidi brke si pa pristrižem enkrat na tden z škarjicami, kerse mi ne da pacat
|
|
|
|
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 5.10.2007 14:56:21
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess brke si pa pristrižem enkrat na tden z škarjicami, kerse mi ne da pacat Oprosti, ampak meni je to smešno, ker si te predstavljam tako, kot na avatarju, no, zdaj pa še z brki....
|
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 5.10.2007 15:20:52
|
|
|
|
miška piška
|
Jooj; če imaš samo puhek ga lepo pri miru pusti. ker ko si enkrat začneš depilirat, potem je to do konca življenja. Vprašaj mene: enkrat mesečno obvezno vsaj pozimi, ko so temnejše brčice, drugač pa po potrebi. In boli skor bolj kot porod!! Aja, delam pa to s trakci z voskom!
|
|
|
|
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 5.10.2007 17:02:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Al bina, aha, super, bom pogledala. A boli? Ne. Če si rodila, potem nič ne boli.
|
|
|
|
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 5.10.2007 18:20:34
|
|
|
|
moci
|
jaz sem si zadnjič privoščila nego obraza in mi je pol ure mozolje stiskala, potem me je pa vprašala če si "tele" odstranjujem. sem jo butasto pogledala in je razložila, da govori o brkih sem mislila, da jih nimam, no. in potem me je povoskala. ampak glede na to, da ni noben opazil tudi po tem, ko sem povedala, verjetno nimam kakšnih muštac
|
|
|
|
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 5.10.2007 18:28:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: nivess brke si pa pristrižem enkrat na tden z škarjicami, kerse mi ne da pacat Oprosti, ampak meni je to smešno, ker si te predstavljam tako, kot na avatarju, no, zdaj pa še z brki.... kot prvo na vatarju je moški, pa brk tudi nimam. Kaj ti si gladka nad ustnico?
|
|
|
|
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 5.10.2007 22:02:49
|
|
|
|
Magi*
|
če te brčine že tolk motijo, si jih raje razbarvaj. bodo manj opazne dlačice, pa še rastle ne bodo tako noro kot po depilaciji (al kako se že tistemu z voskom reče). jaz se na srečo lišpam brez špeglov in si mislim, da nimam ne mozoljev, ne brčic in ne gubic.
|
|
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 5.10.2007 22:50:02
|
|
|
|
lindy
|
Nivess boš mogla avatar zamenjat, ker mamo skoz ene čudne predstave!
|
|
|
|
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 6.10.2007 9:00:46
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Magi - jaz sem drgač blondinka, veš. blond povsod . Tut po tehle brčicah. A da bi jih pustila? Kaj če jih s pinceto ven populim? to sem včeraj naredila???
|
|
|
|
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 6.10.2007 9:13:48
|
|
|
|
Magi*
|
ja dans je pa res težko vedet ktera je prava bjonda, k se vse štrihamo če ni zares veliko, jaz ne bi pipala. če pa je že moteče, pa pojdi raje h kozmetičarki.
|
|
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 6.10.2007 18:39:15
|
|
|
|
srki
|
Joj, jaz si tega puhka niti pod razno ne bi upala začet depilirat. Saj je dovolj že tisto, kar si, ne pa še to. Za kakšen mozolj pa sem ista. potem pa sem vsa flekasta. Ponavadi si to zvečer pacam, da se do jutra koža umiri.
|
|
|
|
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 6.10.2007 18:45:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* če te brčine že tolk motijo, si jih raje razbarvaj. bodo manj opazne dlačice, pa še rastle ne bodo tako noro kot po depilaciji (al kako se že tistemu z voskom reče). jaz se na srečo lišpam brez špeglov in si mislim, da nimam ne mozoljev, ne brčic in ne gubic. Ne, ne, razbarvane mustače so pa nekaj najbolj grdega, ko se potem svetijo pod nosom. Ti si jih kar povoskaj ali pa populi, jaz jih pulim vmes mede enim in drugim voskanjem.
|
|
|
|
RE: Ko imaš čas, da se pogledaš v ogledalo 6.10.2007 19:30:48
|
|
|
|
Magi*
|
al bina, odvisno kolk je tega pod nosom. včasih sami ocenimo, da je precej huje, kot je v resnici. če dejansko nima veliko tega puhka, je najslabše, če si začne puliti.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?