|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
4.10.2007 11:10:02   
birdy
Sem brala o laskih. Moja ma tud ful las sam so blond. V porodnišnici je imela črne potem pa vsak dan svetlejše. Ja kaj češ, je očitno po fotruuser posted image
Smo se pa v petek dobil z LadyB. Njen Tin je pa tok luškan, pa čist črne lase ma. Sem pa šele takrat ugotovila kaka donda je tale moja Neli. Je tak buhtelj izpadla proti Tinu.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
4.10.2007 11:29:40   
abc100
Ne vem kera, ker se mi ne da nazaj iskat je predlagala, da bi se naredu seznam maših user posted image  po teži pa tko, pa me zanima, če se je kera že odločila, da bi ga nardila?
Par dni nazaj ste govorile da si vaši otroci rokice v usta tlačjo, pa sem rekla da si jih naš Janez samo kadar je lačen. Učer5i je pa začel roke tlačit v usta kukr je mel priložnost. Tko da je to verjetno obdobje spoznavanja svojih rokic.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
4.10.2007 11:48:13   
birdy
Sem vedla da sem neki pozabila napisat. Rokice tud naša že kar nekaj časa tlači v usta. S tem da je naša še dodatno stimulirana, da jih ker ji na fizioterapiji vedno tud rokice daje v usta.user posted image  Tko da jih naša punca kar fajn glodauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
4.10.2007 11:52:12   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Sem vedla da sem neki pozabila napisat. Rokice tud naša že kar nekaj časa tlači v usta. S tem da je naša še dodatno stimulirana, da jih ker ji na fizioterapiji vedno tud rokice daje v usta.user posted image  Tko da jih naša punca kar fajn glodauser posted image

Zakaj ji na fizioterapiji rokice daje v usta?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
4.10.2007 11:53:30   
abc100
Aja, a mate kakšen pameten nasvet, kaj nej za kosilo skuham? Mal po kuharci brskam, pa mi nič ne diši (verjetno zato ker sem sita).

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
4.10.2007 11:57:34   
birdy
Zakaj ji na fizioterapiji rokice daje v usta?

Veš da ne vem. Pomoje da zato, da tudi desna roka dela isto kot leva. Ker vsak otrok ma fazo ko spoznava rokice in jih v usta tlači. Neli pa desne roke verjetno nebi glodala, če ji nebi tega pokazal in jo stimuliraluser posted image
Pomoje zarad tega.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
4.10.2007 12:01:27   
abc100
Antigona - poslala sem ti mail, če bi mi lahko še eno slikco pomanjšala, če boš mela čas.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
4.10.2007 13:10:24   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

Jumpy kako ti kaj gre s tremi otročki, meni se zdi, da bom občasno kar pregorela, predvsem zdaj ko mož hodi iz službe okoli pol šeste, pa sredinček je bil ves nahoden in doma, se mi zdi da imam zvečer glavo kot lubenico. Cel dan akcija, vozit, razvozit, kuhat ,se še ukvarjat z otročki... Občasno sem čisto zmozgana.

Vsem skupaj želim mirno noč!!

Ja, ravno zadnje dni mislim, da se mi bo zmešalo. Miha je že skoraj 3 mesece star, pa ga še kar nekaj zvija. Se je začelo zadnjič, ko sem morala jemat antibiotike. Je dobil drisko in ima še vedno sluzasto blato. Se kar ne umiri. Baje, da lahko traja 3 tedne. Sicer pa tole razvažanje otrok,... Meni se pogosto dogaja, da moram peljati domov še dva nečaka, tako, da imam čisto poln avto šolskih torb, kričanja,... Grozno!! Ne vem, kdaj se me bo kdo usmilil in popazil Miha, da uredim tisti kup opranih in posušenih cunj,... Ker Miha spi max. 30 minut, pol pa akcija.user posted image  Ah, saj bo.user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
4.10.2007 13:13:52   
pajac
jaz a se samo malo pofočkam....

danes gremo za čez vikend na štajersko... upam da bo Peter pokazal ta boljšo stran user posted image ....
zdaj mi spi na roki in ga moram dati spat... pa spakirat...

lepo se imejte... se tipkamo naslednji teden..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
4.10.2007 13:15:31   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

danes gremo za čez vikend na štajersko... upam da bo Peter pokazal ta boljšo stran user posted image ....

Uživejte maximalno!!!!!!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
4.10.2007 13:17:31   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

user posted image user posted image user posted image  Sem ti fovš. Jest bi tud zdele rabla tak odklop.

Srečno!!!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
4.10.2007 14:11:45   
Antigona
Jaz sem bla pa mal uzuni, čeprav je prej nekaj tud dežval. Smo sedele uzuni na kavi, pod streho seveda, Luka pa je pridno spal... Zdej takole dopoldne doma kr neki noče zaspat, je ratal odvisen od frišnega zraka user posted image ...

abc100 sem ti slikico že zmanjšala in poslala nazaj...

Pajac uživajte, pa pust se razvajat user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
4.10.2007 14:12:45   
pajac
hvala za lepe želje..
Jumpy nič mi ne biti fouš.... meni je to bolj kot ne stresuser posted image user posted image user posted image   Ampak .... enkrat je treba , a ne...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
4.10.2007 14:13:47   
pajac
a ja... še malo visim gor, ker Peter spiuser posted image user posted image ... hmmm ravnokar nekaj stoka... 

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
4.10.2007 15:28:55   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Jaz sem bla pa mal uzuni, čeprav je prej nekaj tud dežval. Smo sedele uzuni na kavi, pod streho seveda, Luka pa je pridno spal... Zdej takole dopoldne doma kr neki noče zaspat, je ratal odvisen od frišnega zraka user posted image ...

abc100 sem ti slikico že zmanjšala in poslala nazaj...

Pajac uživajte, pa pust se razvajat user posted image

Najlepša ti hvala!!!!!!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
4.10.2007 16:38:57   
Sisy
Joj babe pr nas so krči vsak dan hujši...Učer se mislila da se mi bo kr utrgal,je jokala 3 ure skup jst pa z njo...user posted image  Pa sem mislila da une kapljice delujejo pa ne...nč ji na pomaga..groza...Pa zdej ma krče še podnev...tko da Jumpy sva na istem-men tut kupi neopranega perila in nepospravljeno stanovanje kar ostajajo...kriza...Aja-a še kateri njen user posted image  zeleno kaka? Pr nas je kakec že skor florestenčno zelen user posted image

Glede spanja - pr nas podnev nč ne spimo razen če gremo na sprehod-tko kot Antigona prav-je naša odvisnica od svežega zraka tako kot Lukauser posted image

Glede rokic-naša jih daje že ful dolg v usta...Pa sem mislila da to počne samo takrat ko je lačna pa opažam da ne...user posted image  Je tok luškana ko si poskuša celo pest v usta stlačit user posted image  Smeje se tut in adnje cajte tut naglas...takrat bi jo kr pojedla...user posted image

Vidm da se pogovarjate tut o hranjenju-naša je ista,tut zaspi na joški (skor obvezno) pol bi pa čez pol ure spet jedla...tko da jo moj reku da jo botreba počas res zamotit za 2 do 3 ure da bo res lačna ker ne loh skoz na joški visi...

no evo 10-minutnega spanca (Sarinega seveda) je konc moj čas za RR se je torej iztekel...user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
4.10.2007 16:39:55   
LadyB
em brala o laskih. Moja ma tud ful las sam so blond. V porodnišnici je imela črne potem pa vsak dan svetlejše. Ja kaj češ, je očitno po fotru
Smo se pa v petek dobil z LadyB. Njen Tin je pa tok luškan, pa čist črne lase ma. Sem pa šele takrat ugotovila kaka donda je tale moja Neli. Je tak buhtelj izpadla proti Tinu.
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Oo Birdy , hvala za pohvale user posted image se nama s Tinom kar fajn zdi.  Jst morm pa povedat da je tvoja Neli tak dobrovoljček, si sploh ne predstavljam kako zgleda ko se joka, k se je takrat skoz smejčkala. Res je faca, pa tak cukr user posted image

Midva sva pa šla dons v city park, pa se je Tin not začel full jokcat, sm ga skoz mogla nosit, še dobr da je šla mami z mano. Sm bla pa še v emporiumi, pa majo full luškane cunjce za naše user posted image , sam so full drage, res preveč ,glede na to da jih tok hitr prerastejo.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
4.10.2007 19:09:43   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Mene zanima kok časa je mleko dobro, ko si ga spumpaš? Sm si ga spumpala učeri ob enajstih zvečer in dala v hladilnik, pa me zanima če je dons še dobr al ga zlijem stran??

Ne vem, če je kera že napisal naprej ampak vseen odgovarjam.

24 ur zdrži v hladilniku, v skrinji pa 3 mesece. Povedali na materinski šoli.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
4.10.2007 19:14:44   
*lenc@*
.Aja-a še kateri njen zeleno kaka? Pr nas je kakec že skor florestenčno zelen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

.Aja-a še kateri njen user posted image  zeleno kaka? Pr nas je kakec že skor florestenčno zelen user posted image

Naj te potolažim, to je znak da mate krče, od teh krčkov majo otroci kar zelenkast o blato, zakaj pa ne vem. TK p pravi da je to od tega in ni nič hudega!

R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
4.10.2007 19:19:23   
*lenc@*
Antigona, a bo jutr zihr krema? Kdaj boš v Orehku? K mi mamo akcijo spet 2 dni do 1h in pol spimo do pol 11h. Jaz bi pršla okol pol 12h, je prepozno?

Drgač bi te pa prosla, da mi oddaš po pošti in ti jaz koj po kliku s poštnino vred šošljem, sam povej k boš vedla kok je.K tamal mi spi k ubita res, upam da razumeš...

Sporoči...

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
4.10.2007 20:07:44   
Anonimen
Ojla punce, še jst na hitro poročamuser posted image .

Imam tolk mal časa, da enostavno ne dohajam več tele RR-ajeuser posted image ...Tjaška ne ve kaj je to spanje podnevi tko, da ni časa za nič....
Itak imamo vse podobne probleme tko, da sploh ne rabim pisat o našihuser posted image .

Danes smo imeli 2. pregled in sem toolk srečna, da bi kar vriskala, ker se je naši bejbiki kolkec popravil in ne rabimo več široko povijatuser posted image user posted image user posted image juhuhu, sploh nisem navajena da je zdej tolk drobčkena okoli pasu
user posted image  in spet so ji vsi bodyiji in hlačke prov, ki ji prej niso bili zaradii teh plenic...Zdej se šele vidi koliko je zrastla,ko vidim te dolge nogiceuser posted image user posted image .

Tudi Tjaška še že veselo smeje in tolk se pogovarja, da ne moreš verjetuser posted image , skoz spušča tolk luštne glasoveuser posted image , da pa rokvce je pa itakuser posted image , pa zdej je našla palček in ga tolk sesa jst ga pa ven vlečem ampak se ne dauser posted image .

Krčke so vsake toliko časa ful močni, so pa dnevi, ko skoraj ne joka...tko, da držim pesti, da kmalu izginejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

14.11 pa naš čaka že prvo cepljenje...

Zdej pa tudi jst šibam,
lepo se imejte in čuvajte svoje otročkeuser posted image .

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1596
5.10.2007 6:58:55   
Jumpy
Samo toliko, da spet pridemo na prvo stran. Jaz danes sigurno ne grem k orehku, ker nam pripeljejo okna za našo novo hiško. Juhuhu!!!user posted image

Seznamček bi res lahko imele, samo treba je najti tistega od prej.user posted image

Zelen kakec je res zaradi krčev. Probaj kak teden brez mleka in ml. izdelkov. Boš videla, če bo bolje.

Mi imamo cepljenje že drug teden, samo ne vem, če sploh bo cepljen.

Papa, grem čez okno gledat kdaj pride tovornjak.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
5.10.2007 7:21:53   
Petjana
dobro jutro...kje pa ste vse ob večerih,ali vse  matrajo krčki pa  nimate časa za rr.Jaz moram rečt,da  je že od ponedeljka  80 % bolje,ni več joka samo  stokanje,pa še to  neha če  jo  dvignem  v  sedeči položaj.  Ne vem ,mogoče res te tržiške kapljice pomagajo, jih dam pa  vsak dan  3 krat pred jedjo.
Res da sem se tudi mlečnim izdelkom odpovedala(razen mleku v kavi)menda se pokaže  sprememba  na boljše ko nehaš  piti mleko  šele po 14 dnevih,ker naj bi bilo mleko tok alergeno  .
K orehku pa jaz tudi danes ne morem  priti  ker   nimam avta, drug teden bi  bilo lažje.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
5.10.2007 8:25:31   
Antigona
Jutro!

Potem danes spet ne bo nič z Orehkom user posted image ... Pa drug teden, pa upajmo da nam bo tud vreme kaj bolj naklonjeno.

Lenča ker ne grem v Ljubljano naj bi kreme dobila šele danes zvečer, kar pomeni da jih bom lahko na pošti morda oddala jutri, drugače pa v ponedeljek... Mi pa kar na ZS pošlji še tvoje podatke prosim. Sicer ti bom pa tud jaz pisala ko dobim kremce.

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
5.10.2007 8:26:25   
tonja
dobro jutro

Danes sem malo bolj zgodna, ker moram vse napakirat, ker gremo tudi mi v Prekmurje - pajac pa na Štajersko - ta vikend mamo vsi neka potovanja v planu.
Sploh ne vem, če bom vse napakirala - voziček, adapterji za lupinco, kovtrček, cunjce, plenice - sploh se mi ne sanja koliko naj jih vzamem da bo dovolj, pa vse žavbice... joj upam, da ne bom kaj pozabila.

Zelen kakec pomeni krče user posted image  a pol jih tudi mi imamo? NA srečo se toliko ne joka, ker samo spi. Včeraj je spal od 22h do 5.30h pa še pol čez dan je bil buden samo toliko da sva se najedla in previla pa ene 15 minut poigrala in je že spet spal.

Sem ga pa prvič pustila v varstvu in odšla na en pogreb (v nedeljo je umrla punca stara 30 let, pristavila je za kavo in padla dol ter umrla). Najprej se je Lovro malo drl pol pa je zaspal v ležalniku - najboljš da še ležalnik vzamem sabo - user posted image  dobr da mamo karavana user posted image .

grem naprej pakirat ....

Lep vikend!!!!

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?