|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: moram ugotoviti kdo je oče?
10.9.2007 13:58:37   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

U pa še kako lahko sika....user posted image čeprav meni ni blo to sikanje ampak samo mnenje moškega, ki je po vrh vsega še oče kr ene parih ootrok (kolk žeuser posted image ?)!

Tu "sikam" na splošno, vprašanje nima nobene povezave direktno z mano, niti z dejstvom, da sem "muška kokoška" user posted image . Nobeni razlogi ne morejo biti tako močni, da ti nekdo zamolči nekaj, kar je dejansko "del tebe". To je neodpustljivo.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.9.2007 13:59:38   
Naty*Taja
Men je pa ob tehle vaših razmišljanjih prišlo na pamet še nekaj hujšega. Kaj če ženska rodi hčero in se ta čez petnajst let zaljubi v svojega očeta??????!!
Po moje je res bolje, da si vsaj ti ziher, kdo je v resnici oče - test in s tem tudi novica v vednost očeta, da lahko potem to preprečiš. Po moje pa ni tak odveč razmišljat tudi o prihodnosti svojih otrok.

MONTIGNAC

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.9.2007 14:00:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Poznam tud primer, ko je punca povedala, da vse kar si zeli je otrok. In so moski vedeli. Pa so se zmenili, da ne bojo imeli opravka z njimi, le da bojo ustregli njeni zelji, ki jo ima. Da deca ne mara, otroka si pa full zeli. Mogoce je tud tuki tako!?

Ja, jaz tudi poznam en tak primerek. Obeh. Ampak se je ženski primerek pozneje, po kakšnem letu, dveh premislil in zahteval obiske ali preživnino. Un primerek, ki je bil za, da da samo seme, pa je itak eno seme, da je na kaj takega pristalo. Da ve, da se njegov otrok sprehaja nekje po svetu, pa ga niti ne zanima, kako mu gre. Jaz tega ne štekam.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
10.9.2007 14:08:02   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Nobeni razlogi ne morejo biti tako močni, da ti nekdo zamolči nekaj, kar je dejansko "del tebe". To je neodpustljivo.

Sej v tem smislu sem nekako tud jaz misla... ampak včasij težk svoje misli "obesedit"!user posted image

NAty-Taya - na to sem pomislila tudi jaz!user posted image

Sam še vedn pa mi ni jasn, a je anonimna noseča al ne? A ji zamuja M al ne?

Itak pa a ti prek UZ ne vidjo za kolk mesecev je plod velik-razvit?!

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.9.2007 14:10:47   
Anonimen
Kolikor sem razumela je noseča že od aprila.

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
10.9.2007 14:22:09   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Kolikor sem razumela je noseča že od aprila.

aha, mal spregledala datume!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.9.2007 14:26:02   
Anonimen
ne se smejat,ampak ali je možno,da je od obeh,sploh če je mela odnos enga za drugim?

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
10.9.2007 14:28:05   
sneguljčica
Saj PDP ugotovijo tudi po velikosti ploda, čeprav je to bolj zanesljivo do 12. tedna, ko se otročki še ne razlikujejo po velikosti.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 33
10.9.2007 14:29:15   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ne se smejat,ampak ali je možno,da je od obeh,sploh če je mela odnos enga za drugim?

resen sem ..... ne smejim se ..... res, res, res sem skrajno resno resen .....

..... če je en plod, potem ni možno. če bi bila pa dva, pa je teoretično možno. poudarek na teoretično.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
10.9.2007 14:29:54   
LuNa73

ne ne more bit! Pa itak je mela en mesec narazen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
10.9.2007 14:30:33   
Anonimen

Ja, če bi imela dvojajčna dvojčka, od katerih bi bil eden rojen en mesec kasneje, oziroma bi vsaj jajčece, ki se je po zanostistvi vseeno po kakšnem nenavadnem slučaju odluščilo, oplojeno en mesec kasneje z drugim darovalcem. Samo to po moje ni prav pogost pojav.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
10.9.2007 14:30:50   
Tanayya29
he he..ta je pa dobra!
men tut gre na smeh...user posted image

no,vseeno upam,da bo anonimna ugotovila,in bo to uredila na čimboljši način!
Pa lepo nosečnost!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 37
10.9.2007 14:32:58   
sneguljčica

user posted image user posted image user posted image  ponavadi pride en plavalec do jajca in ga oplodi. Če prideta dva v dve jajci, potem sta dvojajčna dvojčka . Če je imela en mesec narazen ta dva tipa, potem sploh ni šans...
Verjetno je teoretično možno, da če bi ona imela dva jajčka in seksala praktično z obema zapored, potem bi lahko imela dvojčka z različnima očetoma?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
10.9.2007 14:33:46   
neja.bor2007
no,to ni možno,pa tudi če bi imela spolni odnos z enodnevno razliko,je pa cel mesec naokoli,vsaj tako pravi anonimna.

Ja,kaj si mela z obema nezaščiten odnosuser posted image ?

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   [Brisano sporočilo]
10.9.2007 14:34:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
10.9.2007 14:35:01   
neja.bor2007
no edino,če nista dvojčka?
o tem pa ni nič napisanega?

(odgovor članu neja.bor2007)
Neposredna povezava do sporočila: 41
10.9.2007 14:43:39   
sapi
Na National Geographic-u je bila oddajo o spočetju, rojstvu, ... in je možno, da imata dvojčka različna očeta ... a je to zelooo redko se pa lahko zgodi..

sapi

Neposredna povezava do sporočila: 42
10.9.2007 15:26:15   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

sicer ne bosta izvedela za otroka, sam mene zanima.

seveda, logično. .... moški je manjvredno bitje, ki take stvari ne zasluži vedet .... in tudi, otrok seveda po tvoje nima pravice vedet, kdo je njegov oče .... vse, kar šteje, je, da si se ti imela fajn .....
hja, tud take morte bit, ni kaj  user posted image .

user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 43
10.9.2007 18:34:36   
Anonimen
Samo eno opozorilo. Veliko jih poznam, ki seksajo nazaščiteni. Ljubimci, ljubimke, popolnoma zaupajo svojim življenskim sopotnikom in tistim, s katerimi varajo...aidsa pri nas itak skorajda ni, ostalih bolezni tud ne, si rečejo, in seksajo brez kondoma.

Vsak izmed nas zaupa svojemu partnerju v nulo. Pa ni prav. Te, ki jih jaz poznam, pošteni (če izvzamem varanje), s službami, otroki...a na žalost zaljubljeni. Nihče si ne natakne kondoma.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
10.9.2007 19:11:33   
neja.bor2007
no se strinjam tudi jaz s to trditvijo!
mislim,pa da je teh spolno prenosljivih bolezni tudi pri nas veliko.S tem ne mislim ravno aids,ampak obstajajo tudi druge(npr.hpv virus,genitalni herpes itd-tega je baje zelo veliko).No malo zašla iz teme,pa vendar!
Se pa strinjam glede uporabe kondoma,ki v takih primerih varujejo pred boleznimi,ter nazadnje tudi pred nosečnostjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
10.9.2007 21:15:22   
Anonimen
Ja in?Misliš,da bomo tle preiskoval dnk?

Neposredna povezava do sporočila: 46
   [Brisano sporočilo]
11.9.2007 10:22:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
15.9.2007 21:09:39   
Pupica
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

sicer ne bosta izvedela za otroka, sam mene zanima.

Ah ja, potem pa ni take panike. Boš že videla z leti, čigav je, komu je podoben. Ali pa tudi ne, morda bo izrezan ti. Ampak ne razumem, ko praviš, da ne bi bila rada v negotovosti...kaj misliš, da ko boš rodila boš pa takoj vedela, čigav je? Ali misliš iti teste delat al kako? 

user posted image user posted image user posted image

Ja itak se strinjam s tabo Binca!
Če ne bosta vedela je vseeno, ti boš pa že ugotovila, ker otroci poberejo podobnosti od obeh staršev, tudi če so vizualno komu bolj podobni!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
15.9.2007 21:31:55   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Da ve, da se njegov otrok sprehaja nekje po svetu, pa ga niti ne zanima, kako mu gre. Jaz tega ne štekam.

A veš, koliko je takih "očetov"? Malo morje.
Še celo nekaj takih mam se najde, žal.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
4.10.2007 22:58:57   
Anonimen
Jaz se pa ful strinjam z Daddyjem, otrok ima pravico vedeti kdo je njegov oče.

Vem, da je to izrabljena fraza, ampak tako je, no pomisli malo prosim.

Moj sinček je tako nor na očka, oči, oči, samo to ponavlja in ga gleda kot boga. Niti predstavljati si ne morem kako bi bilo, če ga ne bi imel, zato tega otroku ne smeš narediti pa kakršenkoli že je ta oče.

Otrok bo imel ziher rad očeta, ti pa mu hočeš to vzeti user posted image

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime za FANTKA
Da|sy

S partnerjem se ne moreva odločiti glede imena za fantka. Rada bi, da otrok z imenom ne bi bil preveč zaznamovan (asociacije ...), da bi lepo zvenelo, imelo nek globji pomen oz. bilo "ime s karakterjem". Hvala za vašo pomoč!

Jon (32%)

Jurij (40%)

Izak (28%)

Število vseh glasov: 500

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!