Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 21:55:30
|
|
|
|
solatja
|
hja, in kaj naj tolažilnega na to rečem. evo, to mi je letos ata rekel za rojstni dan (sem že razmišljala, da bi dala v podpis, a kaj, ko ne vem, kdo si je to izmislil): brez staranja ni dolgega življenja!!! mami je pa zaželel, da bi bila še bolj stara. zdaj pa izbiraj, katera ti je ljubša in kaj praviš, da bi imela tipa s takimi pripombami ob sebi sicer pa jaz tud safram... (čakam, da me vprašate, zakaj )
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 21:56:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Nic ne bom dobila, anglarca bo rekla samo "I have tick you" In that's it. Imam pa ta blesavi govorni nastop za brez ocene pri nature speakerju, k je kr mal scary, tko da rajs neki kr ok pripravim. Jutri mam, se moram se cim bolj napamet napiflat, razn defeinicijo AP bom kr prebrala
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 21:57:32
|
|
|
|
solatja
|
a niso bili včasih native speakerji?? oni so itak vsi navdušeni nad nivojem našega znanja, tk da se jih je manj za bat kot prfoksev
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 22:01:29
|
|
|
|
Anonimen
|
no solata zakaj ti safriraš? Zate fiš se pa ne bojim. Drgač sem pa jst v trilemi ta moment
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 22:07:15
|
|
|
|
solatja
|
hvala .0 zelo si ubogljiva safram, ker je mož na bolniški zarad viroze, jaz sem na pol virozna (in temu primerno natečkurjena), ta mala pa ima neke težave s spanjem, ker se ravno uvajamo v vrtec in je popoldne še hiper-ekstra-super netečkurjena, midva pa brez energije zanjo. in v spanju se zdej skoz nekaj oglaša, tako da bomo res super spali hvala, da sem lahko pojamrala! in kera je tvoja trilema, .0? a drugih pa ni?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 22:08:06
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Srečna bodi, da imaš samo trilemo. Mene poleg trileme (verjetno malo drugačne od tvoje) boli še križ...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 22:09:58
|
|
|
|
Anonimen
|
očitno svi sami moja trilema: a) težim kakmu descu (sam kaj k ni kandidata) b) obesim na oglasno desko oglas, da ga iščem c) pozabim na vse skupi
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 22:10:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja mal je čudno napisano . Šla bi na plesne vaje, pa ne poznam nobenga tipa k bi šu zdraven
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 22:11:44
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Sicer mal daleč...ampak moja kolegica je imela podobne težave kot ti. Dokler par tednov nazaj ni šla na kubo. pa se je naplesala sambe , tko v živo in privat
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 22:11:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Danke, solatja, NATIVE speaker, ja Tega se nkol ne psomnem Mi je sestra pregledala govorno vajo, in je rekla, da mi while in when ne gre glih.. Dej, dej, ce mi grejo pa weil in aber po glavi, ko pisem
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 22:13:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Aja mal je čudno napisano . Šla bi na plesne vaje, pa ne poznam nobenga tipa k bi šu zdraven Pa pejt v plesno solo, pa ti oni najdejo plesalca
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 22:14:26
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Aja mal je čudno napisano . Šla bi na plesne vaje, pa ne poznam nobenga tipa k bi šu zdraven Pa pejt v plesno solo, pa ti oni najdejo plesalca Mogoče imajo vprašalnik na sistem odkljukaj: simpatičen samski nezakompliciran reden zanesljiv kompatibilen z gospodinjskimi aparati itd...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 22:14:39
|
|
|
|
solatja
|
kaj pa vem. na Gorenjskem ne poznam velik tipov, sploh pa ne samskih, ki radi plešejo kaj pa zajagaš bivšega sodelavca?? sicer je pa odvisno od tega, kako javna je ta oglasna deska... v kak trgovski center že ne, na vrata svoje kuhinje pa tud ne...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 22:15:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobrojutro fiša - mi ga ne ...sem jim že težila ... ga moram s sabo prpelat-un od lani ima pa zdravstvene težave (resno, ni zajebancija) - očitno sem tooolk huda
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 22:15:25
|
|
|
|
Njuškalo
|
Aha, to pomeni safr..kao suffre.No, zdaj mi je pa jasno.Predlagala bi, da odjamrate dol s te teme.Mam en poseben razlog, da si to želim.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 22:19:20
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pa zajagaš bivšega sodelavca?? Bivši sodelavc je zlo za plesne vaje - ampak že ima soplesalko. Že štir leta plešeta skupaj. (je pa ona poročena in njen neče plesat). Sicer pa si ga ne upam vprašat, po tem pondeljku No trilema ostaja,
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 22:19:26
|
|
|
|
solatja
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Aja mal je čudno napisano . Šla bi na plesne vaje, pa ne poznam nobenga tipa k bi šu zdraven Pa pejt v plesno solo, pa ti oni najdejo plesalca Mogoče imajo vprašalnik na sistem odkljukaj: simpatičen samski nezakompliciran reden zanesljiv kompatibilen z gospodinjskimi aparati itd... plus kategorije: svetlolas, temnolas, ... modre, zelene oči, kombinirano... za sambo, rumbo, tango, valček,...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 22:19:58
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
No, kako je blo v ponedeljek?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 22:20:33
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Saljat, kakšne so pa kombinirane učke
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 22:20:44
|
|
|
|
solatja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Aha, to pomeni safr..kao suffre.No, zdaj mi je pa jasno.Predlagala bi, da odjamrate dol s te teme.Mam en poseben razlog, da si to želim. boš pa mogla še malo počakat...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 22:21:30
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Aha, to pomeni safr..kao suffre.No, zdaj mi je pa jasno.Predlagala bi, da odjamrate dol s te teme.Mam en poseben razlog, da si to želim. boš pa mogla še malo počakat... Al se meni samo zdi, ali vas je skoz več na tej temi Bolj ko vas odganjam, več vas je...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 22:22:04
|
|
|
|
kofetek2010
|
.0 najboljš, da zakleneš temo
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 22:22:51
|
|
|
|
solatja
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Saljat, kakšne so pa kombinirane učke ena modra, druga zelena, pa še kakšne pikice vmes, ... - je bolj komplicirana vrsta, ki je za doplačat enobarvne, ki se občasno obarvajo na rdeče (različni vzroki) - je manjzahtevna in pogostejša, brez doplačila
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 22:23:37
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Aha, razumem. Polarni tip - kombinirane učke
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.10.2007 22:24:18
|
|
|
|
Anonimen
|
L-P pojma nimam, sem bla v novi službi. Javil se še ni...očitno sem na ignor. Bilo je lepo dokler je trajalo - zdej pa mal safr furam, pa mal so me leta začela mučit...sej veš, ko se bliža magična kristusova 33... Aja izbiranje odpade, ker pol pride kategorija: višina soplesalke jst jih pa še 160 nimam
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?