hanna1
|
Mislim neli99,če pa to ni popolno navdušenje nad mašino-ne verjamem,če mu še kaj izvabi taaaaaaak nasmeh Pravi mojster je.Vidim,da živite sredi zelenja,pa lepe rožice ampak bušija pa ne vidim,je skrit za plankami. za lepe slikce,pa čim več jih naj bo. Jaz tudi mislim,da je izvid takšen zaradi premalo popite tekočine ,saj je meni tudi vedno vbijala v glavo,da naj več pijem,jaz pa malomorgen,če pa nisem bila žejna .Pol sem imela pa dieto.No ja,dobra stran tega je bila,da sem se zredila skozi celo nosečnost samo za 7 kil.Sedaj pa imam še 4 kile manj kot pred nosečnostjo-sladkor pa se je tudi umiril-saj ponavadi se .Tako,da ti lepo pazi na bušija ,zmerno počivaj in dosti pij,pa bo en-dva-tri november tukaj. A,ravno sedaj sem se spomnila,KJE PA JE JACKLYN? A je že kaj novega ????? Natasaom,mogoče pa imaš koga poznanega,ki bi ti lahko posnel nekaj fotk in ti jih spravil na CD, ti pa potem to lahko naložiš v mapo na računalnik,pol pa lahko potegneš gor kakšno slikco s programom SlikoMat,saj se ni treba kaj prijavljat,niti ga ni treba naložit.Probaj. viator,mene pa zanima,če bi se ti imela možnost pozanimat na pilatesu,kdaj lahko po CR začneš delat kakšne trebušnjake,ker kil nimam preveč,samo tribi je pa že tako mlahav,da bo treba nekaj ukrenit Sem jih že probala,pa me je tako zbadalo spodaj, ko sem bila šivana,da sem raje odnehala .Se priporočam. Hej,julci,pogrešam te kaj dogaja pri tebi????A veš,da sem si morala najini dati za ozadje,da semi ves čas smejeta dol z monitorja.A si zopet preveč pridna .Meni se že lušta najine skupne kavice.Jo bo treba spet skuhat . Pa-pa