|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
2.10.2007 10:35:04   
Jumpy
A veste kaj se meni pogosto dogaja? Da pozabim dat AD3 kapljice. Jih sicer dajem zgodaj zjutraj, a sem takrat očitno še čist zmedena, pol pa pozabim. user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
2.10.2007 10:35:12   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Naš tudi postaja "boldi" (pleško). Zadaj in ob straneh ima že pravo zdrgnjeno kronico brez lask. user posted image  Mah sem čudno povedala. Tam je brez las, v glavnem. user posted image

naša ma tut čupo,dolgo,temno, ampak bolj uzadi,po očiju user posted image  Ma visoko čelo user posted image

Mater, kakšne gene majo tile deci, a, ne? user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ja sej ...user posted image  najbl huda je una k mi kdo reče: ja pa čist očitova user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
2.10.2007 10:37:54   
Jumpy

ma ja sej ...user posted image  najbl huda je una k mi kdo reče: ja pa čist očitova user posted image

Čez eno leto bo pa tko čupava ko Petja, boš videla. user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
2.10.2007 10:54:40   
Talika19

A veste kaj se meni pogosto dogaja? Da pozabim dat AD3 kapljice. Jih sicer dajem zgodaj zjutraj, a sem takrat očitno še čist zmedena, pol pa pozabim. user posted image

Jest sem tud že pozabila. Če je pa tolk teh kapljic: proti krčem, pa tele ...user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
2.10.2007 10:59:51   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Sisy, kako gre s pumpico??? Sara kaj bolj mirno spi??? 

eh sem pumpanje kr opustila,mi sploh ne gre user posted image  

Jo pa zato večkrat podojim pa je...Mislm da je mleka dost,samo zvečr ji dam mal Aptamila da je za ziher user posted image  pa še to ne vsak večer...

Tko da če katera rabi skor novo pumpico,jo prodam...

Sara kr spi ja,tam od enajstih zvečer pa do sedmih zjutri z enim vmesnim dojenjem...Edin učer mo mel štalo za kar sem sama kriva ker sem jo dala "že" ob osmih spat pol pa od polnoči naprej nč nismo spal...

A ti si še pumpaš? Kva pa če bi mi dala kakšne inštrukcije? user posted image

nisve se razumeli... sem mislila za nos...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
2.10.2007 11:38:15   
tonja
Jutro

Sisy - tudi mene zanima, kako ti gre pumpanje s pumpico za nos.

A si vaši otročki tudi tako tlačijo rokice v usta in si jih ližejo pa cmokajo? A jih vlečete ven ali jih pustite not?
Kaj je boljše, da ne bi cuzal prsta?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
2.10.2007 12:50:32   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tonja

Jutro

A si vaši otročki tudi tako tlačijo rokice v usta in si jih ližejo pa cmokajo? A jih vlečete ven ali jih pustite not?

jaz se trudim da jih ne tlači v usta, samo za njega obstajata samo 2 varijanti roka ali dojka... duda več ne sploh... je pa biti mama duda res user posted image . Zdaj sva se vrnila iz sprehoda , kjer je KRIČAL tako v vozičku, kot na rokah...pa samo je zaspan... in ni bilo druge kot domov (nikjer klopice), ko pa se je priklopil pa tišina v trenutku... Res ne vem kaj naj naredim, a naj ga pustim jokat al kaj ???????

< Sporočilo je popravil pajac -- 2.10.2007 12:52:04 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
2.10.2007 13:13:26   
Jumpy
Pajac - dej res probi kakšen sling ali kaj takega. Moj ta drugi se je tudi jokal v vozičku, tako kot ti opisuješ. Nismo hodili nikamor na sprehod. user posted image  Pol sem pa kar pediatra vprašala kaj je narobe, je pa rekel, da nič ne vidi ven iz vozička in, da bo bolje, ko mu bomo lahko naslon malo dvignili (pri štirih mesecih). In je bilo res. Sem pa šla takoj v nabavo kenguruja (Tomy ima 0+) in ga občasno fliknila noter in šla na sprehod. Pa klinc gleda vso stroko. user posted image  Pol ure takega nošenja ne škoduje. Tako sem se lahko sprehajala im mu neprestano dudo tlačila v usta. V vasi sem veljala za čudakinjo, ko sem takega drobižka tlačila v kenguruja, a že naslednje leto sem opazila sosedo, ki je počela enako. Očitno je bila v enakem zosu. user posted image  

Drugače pa je blizu tebe v blokovskem naselju za Toscano eno otroško igrišče (blizu kioska za kebab), ki dopoldan sameva in so tam tudi klopice in v miru lahko podojiš.

Še kak mesec ali dva, pa bo bolje. user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
2.10.2007 13:16:03   
Jumpy
Sem se še nekaj spomnila. Našim je pomagalo, da so se umirili, če sem jim pred nos dala pleničko z vonjem po mleku (že uporabljeno - pobruhanouser posted image ) Tako user posted image  misli, da si blizu in lažje pančka. Pa še dudo ima s to pleničko fiksirano, če ga daš na bok. user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
2.10.2007 13:19:27   
Jumpy

Ne, mislim, da tega ni počel noben. user posted image  

Ne vem, jaz bi mu toliko časa tlačila dudo v usta, da bi jo sprejel. Pa čeprav bi morala to početi en teden. user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
2.10.2007 14:11:16   
abc100

Jutro

Naš si jih v usta tlač ko je lačen in nima dude, drugače pa ne. Drugač pa tako kot je rekla Jumpy, probej mu rokice nadomestit z dudo.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
2.10.2007 14:36:20   
Talika19
Na tej strani imajo brezplačen časopis za otroke, če se jih bo dosti prijavilo, ga bodo tudi tiskali.
http://otrok.afnegunca.com/

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
2.10.2007 15:20:31   
ninauk
ojla pupe!
primorka - pravzaprav kraševka spet malo kuka ...
HEMOROIDI - js mam še od Jaše probleme, pa sm se kr navadla skor živet z njimi :-) sm mela v porodnišnici kar s sabo Donat pa suhe češpe hehe.. No pomaga definitivno Donat (odprt , da ni mehurčkov in mlačen), pa ompot iz suhih sliv in marelic. Pa otročke nč na napenja, ne skrbet. Pa jst jem ful sadja in zelenjave, je pa problem, če tega zarad otročka ne morete..
Mazilo - svečke in mazilo FAKTU - se dobi v lekarni in je boljše kot Modulex.
Pa ful treba pazit na redno odvajanje.. Meni še kar gre, sem mela po porodu pa še kar ene tri tedne ful bolečine.. :-(

pa rokice si tu naša Nuša tlači v usta, občasno. Mi pa ji nč dude ne tiščimo notr. Upam da je ne bo mela - zaenkrat ni te potrebe.. ker mamo mi dvojne prijatle, k majo ful probleme - eni z zobki zaradi dude, drugi pa ker se tamala noče odvadit in je pri treh letih še vedno z dudico.. No vsak ve zase in raje dudo kot prst - če sesa prst pa res ni OK menda.

čene pa smo kr OK.

saskija - tudi mi iammo bombažke, ampak jih bom takoj po novem letu prodala :-) sem že sita mal pranja.. hehe... sam ritka je pa ful lepa in mehka, nebi za pamperske zamenjala še, vsaj še ne..

NAM PA TUD NOČE BIT V VOZIČKU!!!!
Amapak tud Jaša ni hotu bit. Pol smo ga pa že pri treh mescih mal podložili in založili pa dvignili mal hrbtišče vozička. Zdej pa kombiniram ure, k vem, da bo spala, pol pa gremo takrat hitro ven, pa hodit moram kot norc.. da sem vsa mokra.. hehe.. pa bojo šle kilce dol.. hehe sej ne bojo šle, k jem pa tudi fulll

no, zdej sm se pa razpisala..

Aja - pa še to ...
Sm pa kupla ful lep pajacek roza - plišast, pa nam ni prav - premajhen, k je že ful ful velika..... če katera odkupi.. nej se javi (je št. 62)...

papa vsem!

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
2.10.2007 15:21:16   
tonja

Ne, mislim, da tega ni počel noben. user posted image  

Ne vem, jaz bi mu toliko časa tlačila dudo v usta, da bi jo sprejel. Pa čeprav bi morala to početi en teden. user posted image

Saj dudo tudi sprejme, ampak ko ga dam npr. čez ramo da podirava kupčka ima ob sebi roko in jo že cmoka, pa ga previjam pa je že spet roka tuki...

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
2.10.2007 15:22:47   
tonja

Sem se še nekaj spomnila. Našim je pomagalo, da so se umirili, če sem jim pred nos dala pleničko z vonjem po mleku (že uporabljeno - pobruhanouser posted image ) Tako user posted image  misli, da si blizu in lažje pančka. Pa še dudo ima s to pleničko fiksirano, če ga daš na bok. user posted image

Tudi to sem naredila jaz, pa si jo začne tlačit v usta in cmokat pa potem ob tem zaspi.
Mu je pa ne dajem več ker me je strah da si jo bo preveč nabasal v usta in da ne bi bilo kaj narobe user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
2.10.2007 16:08:57   
tia01
HEMOROIDI - js mam še od Jaše probleme, pa sm se kr navadla skor živet z njimi :-) sm mela v porodnišnici kar s sabo Donat pa suhe češpe hehe.. No pomaga definitivno Donat (odprt , da ni mehurčkov in mlačen), pa ompot iz suhih sliv in marelic. Pa otročke nč na napenja, ne skrbet. Pa jst jem ful sadja in zelenjave, je pa problem, če tega zarad otročka ne morete..
Mazilo - svečke in mazilo FAKTU - se dobi v lekarni in je boljše kot Modulex.
Pa ful treba pazit na redno odvajanje.. Meni še kar gre, sem mela po porodu pa še kar ene tri tedne ful bolečine.. :-(

Ja jst mam zdej tud te svečke FAKTU! Dons sm si dala prvo notr. Kaj pa sploh nardijo te svečke? Kakšn je njihov učinek?? Ker jaz naj ne bi mela hemeroidov, mi je rekla zdravnica. Baje mam samo neki počen in boli k pr norcih.

Tonja - nism zasledila nobene slikce od Lovrota!! Jst bi pa tko rada vidla tega tvojga fanta!!!

Evo Timonček je zaspančkou v gugalniku. Super!!! Zdej grem pa hitr še mal pospravt dokler se ne zbudi.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
2.10.2007 17:09:05   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tia01
Kaj pa sploh nardijo te svečke? Kakšn je njihov učinek?? Ker jaz naj ne bi mela hemeroidov, mi je rekla zdravnica. Baje mam samo neki počen in boli k pr norcih.

Je lokalni anestetik, ki blaži bolečino in srbečico.
Indikacije: hemeroidi, posebej s krvavitvijo in vnetnimi spremembami, analne fisure i ragade (to so razpoke), analni pruritus i ekcem, po operacijah...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
2.10.2007 17:36:38   
pajac

Pajac - dej res probi kakšen sling ali kaj takega. Moj ta drugi se je tudi jokal v vozičku, tako kot ti opisuješ. Nismo hodili nikamor na sprehod. user posted image  Pol sem pa kar pediatra vprašala kaj je narobe, je pa rekel, da nič ne vidi ven iz vozička in, da bo bolje, ko mu bomo lahko naslon malo dvignili (pri štirih mesecih). In je bilo res. Sem pa šla takoj v nabavo kenguruja (Tomy ima 0+) in ga občasno fliknila noter in šla na sprehod. Pa klinc gleda vso stroko. user posted image  Pol ure takega nošenja ne škoduje. Tako sem se lahko sprehajala im mu neprestano dudo tlačila v usta. V vasi sem veljala za čudakinjo, ko sem takega drobižka tlačila v kenguruja, a že naslednje leto sem opazila sosedo, ki je počela enako. Očitno je bila v enakem zosu. user posted image  

Drugače pa je blizu tebe v blokovskem naselju za Toscano eno otroško igrišče (blizu kioska za kebab), ki dopoldan sameva in so tam tudi klopice in v miru lahko podojiš.

Še kak mesec ali dva, pa bo bolje. user posted image

Ga imam in sem ga danes ven potegnila, da ga sestavim... Ravno Tomy-jevega sem dobila sposojenega... Pa Peter ni želel spati in je preizkus padel v vodo.. (zdaj spi, pa ko natipkam grem sestavljat...) ... Sva se pa zdaj pol ure vozičkala - on sicer napol mrtev od utrujenosti ampak.... In ni zaspal!!! Sem pa spustila tisti pokrov in je lahko videl ven... Zdi se mi, da se včasih bori sam s seboj, da ne bi zaspal....

Parkce sva obrajtala vse v bližini, tako da vem na katerega misliš... Je pa Kamnik sicer lep samo klopic skoraj nikjer...

Sem bila danes pri šoli okoli 12. ure pa sem te klicala... Nato je sledil krik in se nisem mogla javiti na telefon...
Pa drugič...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
2.10.2007 17:38:06   
pajac

tega pa res nima... poklicna deformacija... no bomo probali...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
2.10.2007 17:41:01   
pajac

moj jo vztrajno zavrača (razen če so gor kapljice proti krčem user posted image ) in takoj, ko ni več sladka jo izpljune... Če mu jo pa tako ponujam mu celo želodec dvigne user posted image user posted image user posted image

Ma res imam lumpa user posted image user posted image user posted image ... ne vem samo kje je April, ko se nič ne javi ali je še v hujšem zosu... (no sigurno je, ker ima poleg Jaše tudi Benota - za katerega trdim še vedno, da je priden!!user posted image user posted image )

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
2.10.2007 17:43:35   
pajac
zakaj ni nikoli gor nobene, ko jaz imam čas user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ko pa ga nimam pa so gor celi romani...

Šibam sestavljat kenguruja...
Moj itak pride okrog 20. Peter pa je v deželi sanj (  user posted image )....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
2.10.2007 18:27:19   
Talika19
Pajac upam, da ti bo uspelo spravit Petra v kengurujčka. Midva sva ga hotela kupit in sva šla v trgovino probat. Ker je Mark spal in je takrat čisto mehak je bilo nemogoče, da je notri, ker pade čisto na dno. Dokler ne bo držal glave in hrbtenice očitno nič ne bo. Takrat pa je že ful težak, tako, da ne vem, če ga bova sploh kupila. Sporoči kako ti bo šlo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
2.10.2007 18:48:14   
abc100
Ojla!

Midva sva bla pa v ljubljani na faksu, pol sva šla pa še v trgovino. Janez je skoz pančkov, tako da je blo prov luštn. Z nama je sla še moja prjatlca, da je  voziček pelala.

Kako pa kej vaša čišča? Jest mislim da sem počas konc, če me ne bo presenetla. V torek mam pa pregled pri G.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
2.10.2007 18:49:46   
abc100
Mi mamo tud kengurujčka in Janez ful uživa. Takoj zaspi. Ga pa uporabljam malo, kadar pada dež.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
2.10.2007 19:30:20   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Mi mamo tud kengurujčka in Janez ful uživa. Takoj zaspi. Ga pa uporabljam malo, kadar pada dež.

Katero znamko kengurujčka pa imaš? Mi smo enga probal pa je mali ko je spal čisto zlezel dol, ga sploh nisi mogel tako nosit.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?