|
RE: O groza, dojila je v trgovskem centru!! 2.10.2007 14:07:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa ve ste mal smešne, no. A zdej je treba pa nekomu račune polagat, zakaj hodi po trgovinah pa kupuje cunje, pa zakaj nima dosti za oblečt? Mi smo tudi že šli v šoping, ko je bla stara dva meseca, pa tudi sedaj ko je stara 8 m, še gremo in še vedno jo dojim. Čeprav jé že GH, jo čez dan še parkrat podojim, ker noče piti (ne zna) po flaški in pije pač pri meni. Moje dojenje je popolnoma diskretno, ker se nimam namena razgaljati v javnosti, temveč le nahraniti otroka. Le ko jo pristavim in odstavim, se morda vidi malo kože, bradavice mi ne more videti nihče, razen če bi stal zraven mene in buljil. V tem primeru bi se obrnila stran, ali pa rekla kot Alice, če bo še on/ona malo. Celo tašča, ko sem prvič dojila v javnosti vpričo nje, je bila presenečena, da se sploh nič ne vidi. Ne vem a je mislila, da dam obe joški ven in se razkazujem al kako? Sicer pa, kdor ne bulji, sploh opazi ne, da dojim. Vedno pač ne moreš priti do dojilnice ( v mojem kraju je ni, niti previjalnice), na WC školjki ne bom sedela in jo hranila, doma sem pa v 5. štuku in je tud ne morem za vsako figo gor nosit, da jo samo nahranim. Če pa bi videla žensko ki da joško pol ure prej ven, preden pristavi otroka, pa bi rekla, da je neprimeno ja. Je pa še veliko hujših stvari kot mamica, ki hrani svojega otroka. Če koga moti, naj se pač obrne stran. Ima pa vsak lahko svoje mnenje in ga pač lahko izrazi. Hvalabogu, da si nismo enaki, da smo različni, saj bi bil svet v nasprotnem primeru preveč dolgočasen.
|
|
|