Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.10.2007 14:27:21
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR A zaklenem? Jaaaaaa, lepo prosim jst ne morem več. Čese ne moreš več ? Neva, zakon kisel krompir. Jaz včasih namesto majoneze dam malo gorčice. Zorgo, pa kaj ti gre na , to je pa res dobro.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.10.2007 14:29:50
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Paradižnikova solata je res dobra. Jo ravnokar jem, pa sir si še not narežem. Pa krompirjeva tut, sploh če je popravljena z majonezo.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.10.2007 14:34:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Huanita vidim tvojo prisotnost! Se kaj zgražaš,kam je tvoja tema zašla? To si sma sprožila,vse hočemo biti zadnje Ne jezi se,ne zameri,ampak po dolgem času se vsaj kaj ležerno čveka.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.10.2007 14:45:47
|
|
|
|
srki
|
Ni še prišla do te strani, Neva, da bi kaj komentirala .
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.10.2007 14:55:10
|
|
|
|
purple
|
Res hočemo biti vse zadnje.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.10.2007 15:07:07
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Zorgo, pa kaj ti gre na , to je pa res dobro. Namakanje.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.10.2007 15:08:02
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Zorgo Kva pa je to "kisel"krompir Kaj ti ni jasno? Krompir na solati:olje,kis,poper,sol in čebula,i mamo radi,da ga podpremo še z majonezo(v solato zamešamo) Pri nas temu rečemo krompirjeva solata.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.10.2007 19:00:21
|
|
|
|
Anonimen
|
A vas še niso zaklenili?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.10.2007 19:03:14
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Pikec, nehi se šalit Raj mi povej, a ti zapečem tele pesmi in pošljem, al kako?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.10.2007 19:06:01
|
|
|
|
Anonimen
|
JAAAAAAAAAAAAAAA pliiiiiis A jih je več - mislim takih za romantične popadke na 5 minut?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.10.2007 19:07:51
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Evo tole sem ti potegnila: Don Juan de marco - has amando una... Davor radolfi - kad uistino .... Bryan adams - has amando.... Bryan adams & paco de lucia - don juan de marco cuando la ames - don juan de marco ____________________________ V glavnem za poln CD si zber še ene 8pesmi
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.10.2007 19:14:53
|
|
|
|
Anonimen
|
a ma ktera še kako idejo o romantičnih pesmicah? Moja glava je tozadevno črna lukna. Višek romantike pr meni zna bit: Lubi glej zvezdice. Zdej pa slec hlače.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.10.2007 19:15:58
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Saj ti lahko 'zapečem še svoje' In res ne vem kaj je narobe z rock baladami? Dodam še kaj Bryana Adamsa?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.10.2007 19:17:05
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Mogoče bi ti sedaj legel Please forgive me? In pa Berlin - Take my breath awayyyyyyyyyy Bryan Adams - have you ever really love a woman Mogoče Gunsi z Dont Cry In John Lennon z Imagine? Roberta Flack - Killing me softly - tale bi ti tut ležala zdej
< Sporočilo je popravil london_paris -- 1.10.2007 19:18:13 >
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.10.2007 22:57:51
|
|
|
|
Njuškalo
|
Bruce Springsteen: Tuffer than the rest Bruce Springsteen: The river Bruce Springsteen: Brilliant Disguise
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.10.2007 23:10:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Something Stupid-Robbie Williams & Nicole Kidman
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.10.2007 23:15:54
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ah, kva pa ta Aladin tukaj.Phe..Temu se reče glasba: FIRE
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.10.2007 23:31:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst si moram pod nujno osmislit življenje z enim descem al pa cvilipilijem . Mi že preveč neumnosti hodjo po glavi
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 1.10.2007 23:33:03
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Mi že preveč neumnosti hodjo po glavi Ah, ne ..ni to.Če gledaš Brucea Springsteena je to čisto normalno
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.10.2007 8:59:28
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ok, bom dodala še Robbiejeve komade. Ti mi pa sendni naslov na private
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.10.2007 10:15:14
|
|
|
|
Saša27
|
Romantični komadi, zame so to definitivno IL DIVO, fajn muzika, pa še tipi so njamsi Spet sem zadnja
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.10.2007 10:20:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27 Romantični komadi, zame so to definitivno IL DIVO, fajn muzika, pa še tipi so njamsi Spet sem zadnja Ne pa nisi bom kar jaz,kljub vsem težavam,da sem lahko do teme prišla in odgovorila Oh romantični komadi.Če bi imela 60 eurou bi kupila zbirko CD,kjer je 100 komadov dobrih starih romantičnih komadov:60,70,80 leta.Nič tistega sodobnega razbijanja..bum bum bum,večno isti titem,ki načenja živce,ampk stare lepe melodije,to je prava glasba.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.10.2007 10:22:02
|
|
|
|
Mešamdrek
|
A še niste nehale? Vidim ,da se bo ta tema razvlekla kot Avguštine.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.10.2007 10:34:56
|
|
|
|
Saša27
|
Mam občutek, da teme še zdaleč ne bo konec
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?