|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
1.10.2007 9:22:25   
pety78
Tažana....iskreno sožalje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da je hudo leto za vami.user posted image Pri nas je bilo pa lani tako, ko sem izgubila očeta in dedka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srčno upam, da se čimprej potolažite in prebolite, ohranite lepe spomine na njiju (eh, sem kar solzna....user posted image user posted image user posted image ). Hočem povedati, da vem, kako ti je. user posted image user posted image user posted image Če karkoli potrebuješ, smo ti na voljo.

Bom pa rekla Vidkotu, da mora biti priden v vrtcu in te ubogati. user posted image

Drži se!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
1.10.2007 9:29:06   
Nika v službi
Ninočka, o, hudo! Kakšne nečloveške ure za vstajanje!

Hja, glavno, da ne zaspiš med govorilnimi urami v vrtcu, če boš v Ikei na postelji, se boš vsaj prepričala, če je dovolj udobna....user posted image

Jaz bi tudi šla v Ikeo.... Midva malce planirava, da bi jo mahnila 31.10., ko je pri nas praznik.... ampak do tja je še cel mesec!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
1.10.2007 9:30:16   
Pia67
Ej, Nika35, ne vem kako naj najpišem drugače user posted image (ker se le beremo, pa oni gifi emotkotov so tud včasih premalo), da sem v dvomih, da bom speljala zadevo kot se šika. Mislim, da ni bil moj namen tebe napast, napisala sem le, da je lastnik zelo vehamenten in da hoče človeka speljat tam kamor bi on želel, kar je razumljivo. Vse za večji zaslužek in varnost svojih gostov (v mislih imam opcijo spodaj, ko je slišal, da bo kar nekaj otrok, je sam rekel, da bomo spodaj zaradi stopnic, najbrž ima slabe izkušnje).
Tako, da čakam tvoje sporočilo glede Polne sklede, potem pa ga itak pokličem, da skenslam al pa ne. Uredila bom tako kakor si predlagala, ker jaz glede gostilniških zadev res nimam izkušenj, ker ne hodim nikoli nikamor na kosila. Če pa sem že bila kje, sem po sili razmer pristala v gostilni, ko smo se ustavil s hribov in kaj pojedli. Tvoji napotki so mi bili v veliko pomoč.

Damjana

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
1.10.2007 10:36:14   
Nika v službi
Pia67, o.k., malo sva popihali ena na drugo, pa je urejeno.user posted image  Tudi jaz sem skočila na prvo žogo, tako da sva si kvit. Gremo dalje.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
1.10.2007 13:23:37   
pety78
ALINA, vse najboljše ti želim. Sicer malo z zamudo, je pa iz srca. user posted image user posted image user posted image

Lubčka od Vidkota.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
1.10.2007 13:41:35   
Nika v službi
Ups, pozabila. Toliko čebljam, za RD pa pozabim čestitat.

V soboto je praznovala Alina, včeraj pa Luka (od Kati* - še pomnite, tovariši?user posted image ).

Obema slavljencema iskrene čestitke od Nike in Vanje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
1.10.2007 14:57:02   
pety78
user posted image user posted image user posted image Luka, tudi tebi vse najboljše in najlepše! Evo, pa še lubčka na lička. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4332
1.10.2007 15:15:35   
ninocka
Jst se pa odpravljam zdej na roditeljski sestanek. Spat nisem sla nic, sem taka kot cuk...edin kar sem se nardila je, da sem hladilnik dala odtajat in ga 1/2 spucala...
Sam da me ne bo tam pobralo od kaksnega dolgcasa slucajno user posted image user posted image user posted image

Porocam kasneje!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
1.10.2007 15:16:17   
2ursae
jaz sem nazaj, eh, me še niso dali rodit user posted image . Tam sem bila 3 ure, čakala sem kot budala, boli me križ, rit ... skartaka, katastrofa. Najprej sem morala dat urin v Leonišče, pa prit nazaj, pa debelo uro čakat na CTG (problem je, k vzamejo svoje naprej, ene par nas je bilo, k smo bile od zunanjih zdravnikov, pa smo prišle zadnje na vrsto), pa pol še pred ambulanto. Za crknit. Pa me tam ginekologinja vaginalno pogleda, reče, da je vse OK in da naj pridem čez en teden na kontrolo. Pa sem rekla, da se mi zdi, da brez veze tuki dajem urin pa čakam na CTG, ker mi to vsak četrtek naredi že moj G. In ona men, da k mojmu ne rabim več hodit, da sem zdaj pri njej, jaz pa njej povem, da moj G hoče, da hodim k njemu in ne k njej ... tko da zdaj se morem v bistvu odločit, h komu naj hodim. Se ful nagibam k mojemu G (konec koncev sem ga jaz izbrala, ne), k sem pri njem takoj fertik, tuki v porodnišnici pa zabijem pol dneva. Joooj, bi že šla rodit user posted image , da se rešim teh dohtarjev ... z mojo nosečnostjo je vse v redu, Bor je super, nisem imela niti dneva bolniške, pa sam okoli G hodim. A ni to noro, pa tko jamrajo, da so dolge vrste pa ni denarja, pa vsak bi te rad pregledal in dal svoje mnenje.

tko, to je to zaenkrat, zdaj grem pa zaštopat kakšen traktor, da me pelje mal po luknjasti cesti user posted image , pa fernke obesit user posted image , zvečer pa z mojim nujno user posted image .

teta beta: zanima me, kje si kupila oblačilca od Mačka Murija - upam, da me spomin ne vara, da je Daša enkrat imela ene luštne hlačke. Bo imel Anže kmalu god, pa bi bila kakšna mačja majčka ravno pravo darilo zanj

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
1.10.2007 15:22:26   
Nika v službi
Ej, Ninočka, drži se, nikar zaspat!

2ursae, tega sploh ne štekam. A ti si šla od svojega G tja v Leonišče zaradi tvoje kao ciste? In kaj je zdaj s to cisto? A si šla v Leonišče po second opinion ali kaj? Sorči, očitno sem malce pobrljala vse skupaj, prav nič mi ni več jasno.
Je pa res beda, da čakaš ure in ure in na koncu je vse skupaj isto kot pri tvojem osebnem G.
Kot sem že enkrat rekla, jaz bi šla samoplačniško na en konkreten pregled, potem pa bi se odločila, kaj in kako. Če se dobro spomnim, so odločitve itak prepustili tebi. Eden je povedal tako, drugi drugače, komu boš verjela, se pa sama odloči. A ni bilo tako nekako?user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
1.10.2007 16:03:30   
2ursae
nika, saj sem morda res čudno napisala: če si naročen v porodnišnici, moraš dat urin v Leonišču - to je vse, kar sem imela opravka tam. Danes sem imela v porodnišnici pregleda za cisto, pa je videti, da mi ne bo ovirala poroda, hoče pa una G tam, da se pridem čez en teden spet pokazat.
Za 3. mnenje se pa nisem odločila, ker sem že tako blizu PDPja, da se mi ne hodi še nekam, kjer bom spet čakala in plačevala. Sem se namreč odločila, da bom kar verjela svojemu G, ki ima nekako optimističe pogled na stvari user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 4336
   [Brisano sporočilo]
1.10.2007 19:53:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 4337
1.10.2007 20:47:25   
benika
Valla.user posted image user posted image user posted image  za tortico in res luškane slikice.

2ursae, te čisto razumem, kako je to čakanje pri G neprijetno. Mi imamo to zrihtano tako, da ob 9h zjutraj oddaš kri in vodo potem te pa še naroči kasneje za pregled pri G. Tako ti gre celo dopoldne pa še del popoldneva v tri krasne.

V albumu si lahko ogledate tudi naše slike iz RD-ja in morja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
1.10.2007 20:50:18   
ninocka
Jst sem se zmeri budna kot cuk, mi ni cist nc vec jasno...user posted image user posted image user posted image
Upam, da bom vsaj ponoci potem fajn spala.
Roditeljski sestanek: nc posebnega, predsatvili so nam kaksen je program dela z otroki, kaj so se do zdaj ucili in kaj znajo. Da bodo meli telovadbo 2x mesecno, da bodo hodili ven v vsakem vremenu (razen v ful hudih nalivih ne), da bodo meli ene par igric (stalo naj bi cca. 10 EUR), da smo se vsi odlocili nezgodno zavarovat otroke (stane  3.25 eur/leto), da bodo meli dedka mraza in pusta in jih bo takrat prisla slikat fotografinja, da bo celo leto poteklao v temi muce copatarice, ampak so pa se premajhni, da bi jo sli pogledat na Rakitno.
V glavnem nic takega, nic posebnega, je sla pa kr urca okrog user posted image

Benika, WB user posted image user posted image user posted image Hitr porocilo, kako je blo na morju in kaksno vreme ste meli user posted image
Valla, ful lusne slikce, torta pa res dobr zgleda... user posted image user posted image user posted image a bi lahko prosim ze nehale s temi tortami, ker bom drugac likhar Samota poslal, da mi eno prinese user posted image user posted image user posted image
2ursae, ti ful pregledov, jst pa nic user posted image user posted image Zdej ga mam naslednji teden, pa mi bodo ziher pozable dat napotnice za rodit in CTG delat user posted image user posted image Sem lih danes Uncnu razlagala, da mora se do ponedeljka zdrzat (nujno!!!), pol pa ce hoce, se pa lahko ze rodi user posted image
Macek muri - a ga nimajo tud v Baby centru, pa mislim da ga majo v mercatorju user posted image
Pety, kolk pa kaj racunas za torto? Ti dam se jst eno za narest, ker jih skoz tolk omenjate user posted image user posted image

V sredo grem pogledat, kako zgleda tale ABC telovadba za nasega malega, ker razmisljam, da bi ga vpisala. Samo ne vem se, ce nam bo organizacijsko vse zneslo, ker Samo se je letos vpisal na faks, pa dojencek; pri tolk majhnih mora bit pa en odrasel zraven... V glavnem bom sla precekirat, da vidim, ce mu bo sploh vsec, pol se bomo pa naprej odlocali.

Uh, grem gledat gospodinje, pol pa pod tus in upam, da spat...da ne bom spet nocna ptica in okrog bluzla...jutr me caka naporen dan (ce ne drugac, pa financno user posted image user posted image ).

Lepo se mejte, se beremo jutri zvecer...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 4339
   [Brisano sporočilo]
1.10.2007 21:34:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4340
2.10.2007 8:09:55   
Nika v službi
2ursae, aja, zdaj mi je pa bolj jasno.

Benika, super slikice. Očitno je bilo vreme lepo, ko ste takole "nagi" letali po plaži.... Beni je res že tak fant! A dude so pa še kar "in"?user posted image

Valla, njami, torta izgleda slastno. A je bila tudi notri čokoladna? Nik je pravi mali šarmer.

Ninočka, veš, da sem se tudi jaz pred kakega pol leta zelo ogrevala za ABC šport, vendar sem se sedaj, ko je Nika začela obiskovati vrtec, odločila, da telovadbo prestavimo vsaj za kakšno leto. Sem opazila, kako je Nika utrujena, odkar je v vrtcu, pa že tako je večino časa v zaprtem prostoru, da bi jo dala še popoldan v telovadnico... nak, ne pride v poštev. Predvsem pa je bila odločilnega pomena njena utrujenost. Že kmalu po šesti uri zvečer jo zagrabi utrujenost, okoli sedme ure že sama začenja govorit "ajat", ob osmih ponavadi že spimo, včasih še kaj prej. Po moje imajo čisto dovolj aktivnosti v vrtcu, tako da res ni potrebe, da bi obiskovali še dodatno telovadbo. No, to je pač moje mnenje, upam, da ne zameriš, sem napisala prav zato, ker sem jaz pred meseci tudi čisto drugače razmišljala.

Sicer pa je zanimivo, da imate organizirano skupinsko zavarovanje, pri nas tega ni, vse je pač prepuščeno individualnim odločitvam. A imate tudi po drugih vrtcih zavarovanje urejeno v vrtcu ali morate pač sami poskrbeti zanj, če želite?

Pri nas je roditeljski sestanek trajal 1 h in 45 min, tako da ste bili vi precej hitri, bi rekla.

Se slišimo še kasneje, pričakujem novice iz Polne sklede.....

Čau bau!

Neposredna povezava do sporočila: 4341
2.10.2007 8:23:44   
teta beta
Valla in benika, luštne slikice! Sta mi obe naredile lušte po morju. Tudi tortici sta mikavni, ampak bi vseeno raje morje user posted image .

2ursae, ne vem, če ti bom kaj dosti pomagala. Mačka Murija sem kupila v eni otroški trgovini v Šentjurju, imajo pa ga tudi v Modiani v Celju (ampak ne tisti v City Centru, ki je bolj fancy, pač pa v Hipermarketu Mercator). Če pa se prav spomnim, pa je tudi Nika imela hlače od Muce Mace. Nika, na raport!

Mi imamo roditeljski sestanek v četrtek, telovadijo pa kot sem opazila na sprehodu oz. na igrišču, včasih pa tudi notri. v vsakem primeru večkrat kot 2x mesečno. No, gre seveda bolj za razgibavanje, ampak vseeno delajo "vaje". V okviru tedna otroka imajo jutri tudi eno lutkovno predstavo. Danes pa greva na eno drugo lutkovno predstavo v knjižnico.

Zavarovanje je pri nas urejeno bodisi preko vrtca (si moral oddati do srede septembra) ali individualno. In še dobro, da ste me spomnile, ker še nisem oddala. Dobili smo tri ponudbe; za katero ste se odločili vi?

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 4342
2.10.2007 8:29:10   
Nika v službi
Oj, teta beta, ja, res je, imamo nekaj kosov Mačka Murija, ampak iskreno povedano, nimam pojma, kje se kupila. No, v Modiani nisem, ker še živ dan tam nisem ničesar kupila za Niko (pravzaprav sploh nisem vedela, da imajo kaj uporabnega za ta male, zelo redko zaidem v Modiano). Torej, opcije so BC ali pa kakšne trgovinice spodaj v BTC, Hala A. Jih je cel kup, tako da ti s konkretnimi imeni težko postrežem...

Kaj pa, da greš na njihovo spletno stran pogledat?

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
2.10.2007 8:39:21   
teta beta
v Modiani (v Mercatorju) so včasih imeli Mothercare. Ko je šlo to iz prodaje, so dali not Mačka Murija in še neke druge firme. Sicer pa tudi sama že nisem bila celo večnost tam in pravzaprav ne vem.
http://www.bid.si/muri/ 
Evo, 2ursae, da ne boš noseča skakala sem ter tja po BTC-ju in iskala user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4344
2.10.2007 8:43:01   
teta beta
Hej, sem ugotovila, da je v Grosuplju trgovina Daša user posted image . 2ursae, če ti bo pa zmanjkalo časa, lahko MM kupiš kar v ljubljanski porodnišnici user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4345
2.10.2007 8:56:23   
pety78
Benika...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi imamo tudi tako sliko z dvema dudama.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si pa res z užitkom pogledam vaše slikice, res. user posted image user posted image user posted image Moram tudi jaz album narediti, a ne?user posted image Sem lena, madonca. Bom se potrudila in vam lušte naredila s toticami, a prav, Ninočka?user posted image user posted image user posted image user posted image

Valla, super si naredila. Pa lepe slikce, kosilnica je pa itak zakon, ja! user posted image user posted image user posted image user posted image

LP, Petra

Neposredna povezava do sporočila: 4346
2.10.2007 9:18:30   
2ursae
jaz ne vem, a sem zjutraj čist neproduktivna al kaako - benika, gledam tvoje poste in ne najdem, kje si napisala, kakšno geslo imaš za album - sporoči še enkrat, plis ... kolk bi rada zdajle mal gledala morske slikice user posted image .

tery, tvoje slikice so mi ful všeč, tud z umetniškega vidika user posted image , sploh una, ko Nik objema kužka. Torta pa itak - njami, lepo si naredila.

Danes sem pa sama user posted image . Z mojim sva se nekako odločila (no, v bistvu je bolj on zagret za to varianto, jaz nisem), da ob bližajočem PDPju dava Anžeta čez dan v varstvo k babi, da ne bo mene kaj doma presenetilo, jaz pa sma z njim, pa rešilca, pa zmeda ... saj je res, se stinjam, da bom v primeru, da se mi začne, bolj sproščena, če bom morala poskrbeti le zase in ne še ze malčka, sam men se zdi takooooo brez veze, da sem doma in gledam u luft, moj otrok gre pa k drugim. Sej se je luštn mal spočit, ne rečem, sam moti me, da prideta ful pozno domov - tam nekje, proti šesti popoldne user posted image , ko sem jaz že utrujena in ne dam od sebe toliko, kolikor lahko dopoldne. A imate ve kakšen nasvet, mnenje - a bi bile doma z malčkom, če veste, da lahko vsak trenutek začnete rojevat? Lahko pa še ful dolgo ne bo nič ...

telovadba: mi imamo v četrtek prvič user posted image , sva ga vpisala na ABC, isto, kot razmišljaš ti, Ninočka. Če ne bosta šla v sredo, ti lahko poročam, kako je bilo.

MM: hvala vsem za info user posted image , na spletu sem že gledala, pa mi nekako ni prveč všeč, moram videt v živo, najbrž kar lepo v BC.

tko, zdaj grem na zajtrk, pol pa mal na sprehod s sosedeo, ki ima rok konec oktobra.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
2.10.2007 9:30:12   
Pia67
O fajn, kar nekaj stvari ste našteleuser posted image , ki sem jih hotela načet, pa sem si mislila, da morda ni ravno aktualno:

• Zavarovanja so očitno od vrtca do vrtca različne. Pri nas je na RS vzgojiteljica rekla, da vrtec ne vodi več zavarovanj in da moramo sami urihtat, če želimo. Na mizice v garderobi so le razprostrli reklame in prijavnice. Baje so otroci nezgodno zavarovani po starših in da so dodatna zavarovanja le pika na I. tako so to razložili nekateri bolje poučeni starši v skupini kamor hodi Nina. Jaz, ker sem ko kak hrčekuser posted image , sem jo itak zavarovala že junija, ko sem od Triglava, kjer je bila v pret. šol. letu zavarovana, dobila ponudbo za zavarovanje v tem šol. letu za 4 € manj. Pa sem jo kar. Tako, da je to poštimano.
  • Program v vrtcu: pri nas imajo kar pester program: že včeraj zaradi tedna otroka in sicer na vsaka 2 meseca imajo gledališko predstavo, potem Malček bralček (vsak teden otrok dobi novo knjigo, ki jo doma prebere in potem obnovi z vzgojiteljico), imamo skupne delavnice na vsake 3 mesece (oktobra bomo imeli izdelavo živali iz poljskih pridelkov), pa najbrž sem še kaj pozabila.
  • Telovadba: Nina je vpisana v HOP klub, kjer je vadba  eno uro/tedensko in v njej sodelujemo tudi starši. Itak pa se mi zdi, da če je pošteno ne zmatram, je potem kriza zaspat. Včeraj sva po dolgem času šli na trampoline, pa je zaspala šele po dolgih paralmentiranjih okoli 21. ure. Enostavno se uleže v svojo posteljico okol 19.30, prebereva nekaj zgodbic in se očitno toliko spočije, da je na vrsti ponovno skakanje po postelji, plezanje po grifih, potem naredi obhod do kopalnice, pa mal popije in potem spet postelja. Vam zveni znano user posted image
  • Oblačilca Mačka Murija sem opazila v Merkatorju.

Valla user posted image  za prvo torto, si videla, da ni nobena umetnost. Zelo lepa je na slikah in če so zahvevali še repete, je bila tudi dobra.

Benika, simpatične fotke.user posted image

2ursae, lepo, da zaupaš svojemu ginekologu in mislim, da si se prav odločila, da ne iščeš 3. mnenja, čeprav sem ti nekaj nakladala o tem. Imaš prav, tik pred zdajci, pa čakat, pa izvide dajat. že to čakanje v Leonišču. Včasih imamo kar srečo, da nismo obsojeni na LJ- zdravstvene inštitucije. Če ne drugega, ali ste slišale, da nam je rating zdravstva padel iz 12. mesta na 21., v okviru Evrope, seveda.

Evo, delo kliče,

Damjana

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
2.10.2007 10:00:44   
benika
2ursae, geslo je moje ime.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
   [Brisano sporočilo]
2.10.2007 10:02:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.