|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
30.9.2007 20:30:43   
ledenka
pikapoka user posted image  srackalica mine! sam da sta se fajn imela, sta morda ze pritihotapla enga slepega potnika user posted image  

lunca, ja, se mal, pa bos del delovnega ljudstva user posted image  nic vec bluzenja, bejba user posted image  sam trdo delo od zore do mraka user posted image  user posted image user posted image user posted image  ti zelim, da ti bo vsec!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
30.9.2007 20:47:28   
LuNa73
kaj je zdej banda moja?! user posted image  hiter na en kratek pa produktiven čvek sem prlete pol pa grem jst nazaj delat....user posted image
Tema pa bo danes??? user posted image  hmmmm...pojma ne vem user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
30.9.2007 20:51:04   
ledenka
nimam idej za temo user posted image  razen kupa perila, k ga moram se dat v stroj, pa se mi ne da v kopalnico user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
30.9.2007 20:53:54   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pikapoka user posted image  srackalica mine! sam da sta se fajn imela, sta morda ze pritihotapla enga slepega potnika user posted image  

to je pikica36! user posted image  ona je mela sračkalico.... pje, da ne bo kje pikapoka na WC letela pa šla preverit če ma res ona sračkalico, ko bo to prebrala user posted image

lunca, ja, se mal, pa bos del delovnega ljudstva user posted image  nic vec bluzenja, bejba user posted image  sam trdo delo od zore do mraka user posted image  user posted image user posted image user posted image  ti zelim, da ti bo vsec!!!

ja.... pa se vse lepo enkrat končauser posted image ...hi hi hi... za mene se po treh mescih bluzenja res začeja life user posted image ...pa sej ne bote vrjele, ampak jaz rada delam.... pa jst sem si do sedaj vedn nardila v novi službi tak, da sem rada šla tja user posted image ...itak pa se zdaj veselim še toliko bolj, ker bom ena in edina med dvema moškima user posted image ! Ker  s samimi babami delat je prav hudo.... kr naenkrat rata kačje gnezdo... Mi je pa moja prjatlca, ko sem ji rekla, da mam filing da se bom mela v tej službi fajn, rekla: Ja itak da seboš mela fajn, ko pa si tak prilagodljiva...user posted image  Očitn bo že nekej na tem user posted image !

Sem pa že zbrala vse budilke po stanovanju in jih nametala naokol po sobi, pa še dragega sem nasrala, da me zjutraj pokliče...user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
30.9.2007 20:57:53   
ledenka
upsi, tko pa je, ce ne preberem dobro user posted image

pol ti bo fajn, ce bos v bolj moskem kolektivu - je lazje, ko zenski, sam prilagodit se je treba user posted image  davno davno sem bla tud jaz v moskem kolektivu, pa smo se mel super user posted image   i, pa ves, kaj bo fajn - ne bos rabla pazit, da si vsaki dan drugac oblecena, k v zenskem kolektivu te vedno vse pogledajo, kaka hodis okol user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
30.9.2007 21:00:15   
LuNa73
no, spodnje hlačke bom pa že menjala vsaki dan user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
30.9.2007 21:03:08   
ledenka
user posted image  a res user posted image user posted image user posted image  sam tega itak noben ne vidi (vsaj mislim user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
30.9.2007 21:06:15   
LuNa73
čuj, moški kolektiv...si pozabla?.... a teb ni nikol rekla mama al pa babica, da si morš dat neraztrgane štumfe gor, ker nikol ne veš kaj se ti lahk zgodi...pa te v bolnco odpelejo.... user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
30.9.2007 21:12:04   
ledenka
uuuuf, stunfi so posebno poglavje. mam mal fetisa na njih - in kupujem vse, kar mi pride na pot user posted image  

ja, s strganim perilom it v bolnico, kaka katastrofa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
30.9.2007 21:24:45   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

uuuuf, stunfi so posebno poglavje. mam mal fetisa na njih - in kupujem vse, kar mi pride na pot user posted image   

res???? moj dragi tudi user posted image  ampak kupuje pa mi jih ne... mi je kupu enkrat ene.. pa je namest rdečih kupu neke živo pink... pol pa jih ni blo k čemu za kombinirat user posted image ... ampak jih mam še zdej user posted image
ampak drgač so tud men všeč vzorčasti štumfi... taki ko fajn pašejo h kaki športni kiklci...user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
30.9.2007 21:26:44   
ledenka
moji najljubsi lansko zimo so bli crni z rdecimi rozami user posted image  ultra ****is! sam ko se hitro strgajo, packi nemarni, sploh k se dost z biciklom vozim user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
30.9.2007 21:31:08   
LuNa73
ha ha ha ha...zdej pa čist iskreno.... a veš da si te ne predstavlam v kostimčku na biciklu user posted image

Ampak zanimivo... kak sem si jaz o vsaki tukaj gor, na podlagi tega kar je povedala o sebi, pa stilu pisanja... nardilo predstavo o njej kak zgleda user posted image
tebe sem si tako z dolgimi blond (pa ne belo, srednje blond) lasmi, pa tako mickeno suho....user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
30.9.2007 21:34:59   
ledenka
mickena sem, to je pa vse, kar se ujema user posted image user posted image user posted image  sem barocno okrogla user posted image  pa paza mam, in uradno rjave lase, temne user posted image  

je prav smesno, kake predstave si o folku na forumu ustvarimo! user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
30.9.2007 21:45:27   
LuNa73
hmmmmm...res zanimivo user posted image ....

čuj sem ti tam na ne pričakujemo septembra napisala, da ka se ukvarjaš s tistima dvema dnevoma... ja, pač za dva dni podaljšaš užitke....user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
30.9.2007 21:55:12   
ledenka
jaaaa, sam moj gre na sluzbeno pot ta teden, pa itak ne vem, kak bova to skombinirala - lahk dam spermo v hladilnik, pa jemljem vsak dan mal ven z brizgo user posted image user posted image user posted image  

mam nore ideje, sej vem user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
30.9.2007 22:05:46   
LuNa73
ejjjjjjjjjjjjjjjjjj...probej! user posted image  če ne probaš, ne veš user posted image  en kozarček dej v hladilnik, ta druzga pa v zmrzovalnik...user posted image

Al pa... pekt z njim na službeno pot!user posted image  Al pa... dej mu zajest surov krompir pa bo vročino dobu...user posted image

Dej nek si mikroskop sposod pa mal eksperimentiri...tole s hladilnikom pa z zmrzovalnikom user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
30.9.2007 22:08:42   
murkica
Živjo punce.

No pa da se še jaz malo javim.

Danes sva se z dragim malo potepala, ker praznujeva 6. obletnico  user posted image user posted image .  Šla sva v Predvor, kjer sva se ustavila na eno odlično kavico, potem sva se odpravila še na Jezersko, kjer sva se sprehodila okoli jezera in se nadihala svežega zraka in preživljala čas samo en z drugim. Vreme nama nebi moglo iti bolj na roko, in bilo je super. Potem sva šla še na koslilo, v Radovljico, nad katerim sem bila sicer malo razočarana, ampak bilo je vseeno super, saj sva bila skupaj!!!!
Sedaj pa skočim pod tuš, potem pa počakam, da se dragi vrne s košarke, da bomo še malo user posted image user posted image user posted image (no malo user posted image ).

No upam, da ste se ve imele tudi odlično, pa se bereme kaj jutri, ko bom imela kaj več časa.

Bodite pridne!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
30.9.2007 22:09:51   
ledenka
po moje je kec v tem, kak odmrzujes user posted image  k ce prehitro al pa prepozno, grejo plavalcki pa-pa user posted image  no, da o tapravi temperaturi ne govorimo - a nimajo v semenski banki to v tekocem dusiku al neki takega user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
30.9.2007 22:19:56   
LuNa73
o murkica hoj! no vidim da si preživela nedeljo res lepo.... fajn! zdej pa le hiter otrokece delat....user posted image user posted image !

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
30.9.2007 22:21:37   
LuNa73
ej sej ni važn..dušik gor, dušik dol.... probej pa ne komplicirej prevč!user posted image  Se pač poslužiš tistega kar je pri roki! Kje pa ma človk cajt še tja v semensko banko letat! user posted image
Si me zdej spomnla na un vic.... ko je šla blondinka v semensko banko user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
1.10.2007 8:00:38   
pikica36
luna - uspešen prvi delovni dan ti želim in ne trgaj že prvi dan preveč!user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
1.10.2007 10:49:22   
spelka12
lunca samo za tebeuser posted image  v novi službi.
oktavija čestitke za tvoje user posted image user posted image user posted image . Evo en user posted image za tebe.
pikica36 a se je prebava že uredilauser posted image ? No pravljice je konec zdej pa nazaj na "delo".(delo=user posted image )user posted image .
Moje počutje je danes približno takle user posted image . Res ne maram ponedeljkov. Moj je šel prvič v službo pa ga že pogrešamuser posted image . Ponavadi sem mu vsak dopoldne skuhala kavo zdej pa....?
Jo bom pa za vas punce user posted image . Kako ste pa ve? ajsika a ti paše sonček?

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
1.10.2007 11:37:17   
pikica36
dan punce!

prvi dan v službi user posted image  nekako mi ne sedeuser posted image

sračkalica je hvala bogu minila, če nebi ne vem kaj bi, ker sem bila že popolnoma izmozgana.
ja nič, ... kr nikamor hodit doma je najlepšeuser posted image user posted image  afriški luft ni za nasuser posted image user posted image

upam, da smo res švercali novega člana, čeprav  O imam zdaj te dni( včeraj, danes jutri...user posted image  kdo ve)user posted image

pridne bodite ,

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
1.10.2007 12:00:46   
spelka12
Joj grem na osnovno stran RR in kaj vidim desno ob strani? reklama za Mc donalds. Jest pa toooolk lačna.
Že 2 leti nisem stopila v Maca, ker mi že na 200 metrov smrdi, sam ko pa enkrat stopim skoz vrata pa pojem cel kup te nesnage. A sem samo jaz taka? Že sanjam cheesa pa sladko kislo omakco, mmmm sline tečejo po tipkovniciuser posted image .
Benika dobrodošla nazaj. A je blo fino prvi dan vrtca?

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
1.10.2007 16:52:05   
LuNa73
oj punce! Evo prvi dan minil-super! user posted image  Nimam kej za rečt, kot to, da je fajn user posted image ! Bomo videli naprej....user posted image  Zdej grem pa spat, ker sem hin. Sem spala sam dve uri pa pol!user posted image
Se beremo kaj zvecer, a ne?user posted image
Aja, spelka, kak je blo pa tvojmu v novi službi?user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?