|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Jovo na novo
29.9.2007 15:12:00   
Anonimen
user posted image  Mene na forumu težko užališ.user posted image
Mene pa ravno take zadeve peljejo čez mejo mojih kg. Običajno take stvari jem celo zvečer.user posted image

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 826
29.9.2007 15:14:03   
dalin
Jaz pa če sem zvečer res lačna,pojem košček riževe čokolade.Ja,ja saj vem da ne bi smela,ampak bolje to,kot pa da se nažiram.Glavno,da gredo kg doluser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 827
29.9.2007 15:29:58   
cmokec
Pozdravljene.

Meni je včeraj sadni dan uspel popolnoma. user posted image user posted image  Tudi danes samo pijem in vem, da mi bo uspelo. Mi mora. user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 828
29.9.2007 18:16:52   
Anonimen
user posted image

Moje žabe vas pozdravljajo user posted image user posted image  Spila sem ogromno vode in do zdaj še nobenega greha user posted image
Upam, da zdržim do jutri.
Nataša77 ne sekiraj se, če si zabluzila.Se zgodi, ker smo stalno pod stresom in v razmišljanju o hrani.
Je pa hudič, ker kamorkoli pogledaš je hrana. Odpreš televizor, vsepovsod nekaj kuhajo.Poštar prinese reklame, v njih pa same dobroteuser posted image vsepovsod HRANA.
Mislim, da je tole moja zadnja dieta v življenju, edino, če me bo zdravje prisililo drugače, ker sem že sita, da leta in leta poskušam s temi dietami. Ko bom s to končala, bom šla na tisto- manj žri, saj je najbolj zdravo jesti vse, večkrat na dan, vendar malo.
Javite se kaj, moje sotrpinke.user posted image

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 829
29.9.2007 18:33:18   
trixi
Zajtrk kava in piškoti, kosilo malo mineštrce in riba, malica čokolada, ...
Zdej gremo pa na uni RD.

Čau, fajn bodte, se tipkamo jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 830
29.9.2007 18:42:37   
Anonimen
Dalin, jaz imam tudi tako grozno kožo na trebuhu. Dvakrat rodila v dveh letih in rezultat imam totalka raztegnjeno kožo na trebuhu, ki bo s hujšanjem samo še grši izgledal.user posted image Sem brala enkrat tuki na RR, da so enim puncam na napotnico to porihtali pri plastičnem kirurgu, samo ne vem, kakšne pogoje moraš izpolnjevat, da te vzamejo takole, če ne je samo samoplačniško.

(odgovor članu trixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 831
29.9.2007 19:26:02   
Anonimen
Prvi mesec ločevalne diete

NICK                         CILJ                       IZGUBA KG - 1.MESEC
Nataša77                   - 15

dalin                           -7

cmokec                      - 6

muška                        - 5

smrka                         - 20

paris                            - 6

trixi                             - 4

lucika                          - 22

tejčica                         - 20

katis                            - 15

Barči 78                       -

Morrak                         - 7

Lokvanj                        - 8

splišni                           - 8

Tašonka                        - ?

pravljica                       - ?

kind lady                      - 11     

Jutri vpišite dosedanjo izgubo kilogramov. Vpisala sem tiste, ki se javljajo. Če je še katera, ki vztraja naj pove, da jo vpišem.Brez zamere, če sem katero izpustila, ker za tiste, ki so bile na začetku diete vpisane, ne vem, če še hujšajo.
 Vsem nam čestitke za vztrajnost in izgubo dosedanjih kilogramov.user posted image user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 832
29.9.2007 20:15:02   
Anonimen
Kind lady, sem videla, da si me dodala na seznam.user posted image Moj cilj je -20 kg. Samo a pašem jaz v ta seznam, ko sem komaj slab teden na dieti?

Aja, nimam pa sploh nobenega občutka, da sem kaj shujšala, tako da sem si dans komaj upala na tehtnico stopit, da ne bi pokazala slučajno kakšnega plusa, potem sem bila pa prijetno presenečena in začudena, da se ne počutim lažje. Ponavadi sem takoj čutila, če sem kaj shujšala. A to tud z leti pride?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 833
29.9.2007 20:21:16   
Anonimen
Seveda pašeš k nam v naš seznam user posted image
Ja, z leti pride marsikaj user posted image  tudi težje izgubljanje kilogramov.Jutri vpišem k tebi -20, ko se bo še katera javila.
Ko sem prvič hujšala s to dieto sem šla največ dol prvi mesec, zdaj gre pa bolj počasi.Bomo jutri videli, ker ta teden sem bila res pridna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 834
29.9.2007 20:26:20   
Anonimen
Meni gre danes dokaj po planu, edino bučna juha se mi je skisala, ker me cel dan ni bilo doma, pa sem jo pozabila dati v hladilnik. Zato sem zdajle pojedla gobe, ki sem jih nabrala. Še prej sem jih pa na čebuli potenstala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 835
29.9.2007 20:47:51   
dalin
Tašonka,glede na to,da sem "dala" naši mladi državici štiri otroke,bi mi lahko šenkali tisto operacijouser posted image .Če boš slučajno našla kje so o tem razpravljali,mi prosim prilimaj link.Drugače pa,od tiste manjše pregrehe,danes pri kosilu,se nisem več pregrešila in se držim za flašo vode,kot pijanc plotauser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 836
29.9.2007 21:54:51   
Anonimen
Evo, dalin. tukaj
Se pa tista uporabnica, ki je imela to narejeno na koncesijo, ni nikoli več javila.
Pa bravo za 4 otročke!user posted image Kolk so pa stari?

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 837
29.9.2007 22:33:12   
dalin
Tašonka hvala še enkrat.A pol tudi meni ta operacija pripada,ker imam dvojčkeuser posted image user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 838
29.9.2007 23:14:28   
Anonimen
Hm, ne vem. Jaz bi tud, da men pripada, k mam 2x enojčke.user posted image Sam sem mela pa obakrat trebuh tak, da je folk mislil, da mam dvojčke.user posted image Moram enkrat res mojo osebno zdravnico malo po tem povprašat.

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 839
30.9.2007 0:30:18   
pravljica
moj cilj: -12

po 1 mesecu: -7
po 2 mesecih: -10 user posted image

za rezanje kože na trebuhu sem tudi jaz že slišala, da so dobile napotnico (pa ni šlo za dvojčke), drugače pa sem pogledala cenik in pride nekje 2000-3500 eurov pri dr. Fabijanu user posted image  če ne bo drugega, bom pa vzela kredit user posted image  do novega leta še počakam, kaj se bo "zgodilo", ampak iz izkušenj po prvem takšnem hujšanju (po 1. porodu), bo koža ostala ohlapna user posted image  kljub telovadbi in krepitvi trebušnih mišic seveda user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 840
30.9.2007 6:52:54   
Anonimen
user posted image           30. dan - BELJAKOVINE                                        TEHTANJE 30 dni je za nami. Še 60user posted image Moja tehtnica za ta teden kaže - 1,5 kg, to pomeni 5, 5 v enem mesecu.Danes bom jedla:Z; jabolkoK:pečenka + mešana solataV: pol manj Pravljica bravo.user posted image Pridna si, kot tudi vse ostale.Pride dan, ko malo zabluzimo, ampak to je normalno.Gremo dalje v borbo.user posted image                                                         Lepo nedeljo user posted image                                                                           

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 841
30.9.2007 6:55:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Prvi mesec ločevalne diete

NICK                         CILJ                       IZGUBA KG - 1.MESEC
Nataša77                   - 15

dalin                           -7

cmokec                      - 6

muška                        - 5

smrka                         - 20

paris                            - 6

trixi                             - 4

lucika                          - 22

tejčica                         - 20

katis                            - 15

Barči 78                       -

Morrak                         - 7

Lokvanj                        - 8

splišni                           - 8

Tašonka                        - 20

pravljica                        - 12                  1.mesec   -7,
                                                               2.mesec -3
                                                                    - 10
kind lady                      - 11                - 5,5

Jutri vpišite dosedanjo izgubo kilogramov. Vpisala sem tiste, ki se javljajo. Če je še katera, ki vztraja naj pove, da jo vpišem.Brez zamere, če sem katero izpustila, ker za tiste, ki so bile na začetku diete vpisane, ne vem, če še hujšajo.
 Vsem nam čestitke za vztrajnost in izgubo dosedanjih kilogramov.user posted image user posted image   

< Sporočilo je popravil kind lady -- 30.9.2007 7:00:32 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 842
30.9.2007 8:10:24   
cmokec
Dobro jutro. Jaz sem imela 100% sadni in uspešen vodni dan. Na vodni dan sem izgubila -0,5 kg, ki sem jih pridobila user posted image user posted image user posted image  med user posted image . Na včerajšnji vodni dan pa nisem izgubila niti -0,1kg. user posted image user posted image  Pojma nimam zakaj in sem kar razočarana. Skupaj sem v enem mesecu izgubila -1,7kg. user posted image

Z: banana in kava
K: včeraj nabrane gobe z jajčkom
V: še ne vem

Lp

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 843
30.9.2007 8:45:54   
Anonimen
Ojla.

Tehtnica kaže v enem mesecu - 4,4 kg.

Danes bo bolj čuden dan, ker gremo v Medulin prikolico pospravljat, tako bomo cel dan zdoma. Za s seboj imam pečenega piščanca.user posted image

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 844
30.9.2007 8:50:36   
tjaga
Ko bom s to končala, bom šla na tisto- manj žri, saj je najbolj zdravo jesti vse, večkrat na dan, vendar malo.
user posted image user posted image

Seveda bravo tudi za izgubljene kilogramčke. Vsa čast, ker ste tako pridne. user posted image user posted image

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 845
30.9.2007 9:01:39   
emaa
cmokec kam pa misliš ti shujšat, saj si tako šlank, jaz se pa ne spravim zraven. Dalin ja ta raztegnjena in ohlapna koža na trebuhu po dvojčkih je fina, a ne. 

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 846
30.9.2007 10:15:59   
smrka
Jest se bom tehtala jutri.. danes imam sadni dan pa upam da bo slo par gramov dol.. ker sem ta teden gresila in se BOJIM stopit zdaj na vagouser posted image
Danes gremo pa tasci na kosilo... sem ji rekla da bom jedla sam solato... pa je tasca sla narest domace fuze z omako na katero sem nora... nevem kako se bom zadrzevala user posted image Hudiceva pozresnost...user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 847
30.9.2007 10:22:14   
paris
Eh ja, sploh nočete vedet kaj meni danes kaže na tehtniciuser posted image , ma saj sem kar vedela kaj bo, pa še pred m. sem.
Torej, ta teden + 0,5 kg user posted image , vse skupaj - 2,4kg v enem mesecu!

Tako sem razočarana, da ne vem, če se bom danes lahko zadržala in ne jedla sladkarij, upam da ja.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 848
30.9.2007 10:29:31   
Anonimen
Jaz bom tudi danes tiho o kg. Včerajšnji dan je bil polomija.user posted image
Komaj čakam, da grem v službo. Tam vsaj nimam hladilnika pred nosom.user posted image

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 849
30.9.2007 12:31:31   
MalaPika07
Uf, hvalabogu, da je vodni dan za nami! Jaz se tega ne grem več. Čez dan je še šlo z vodo, zvečer sem bila pa že toooolk lačna, da sem si vse nohte zgrizla...  pa sem se pregrešila z enim jabolkom. No, ma se tolažim, da tak grozno pa ni. Na tehtnici se nič kaj ne pozna. Kaže 6,1 kg manj, cilj pa mi je vsaj 15...user posted image

Danes pa za zajtrk 2 jabolka, za kosilo pečen piščanček in velika skleda motovilca, za večerjo pa najbrž hrenovka... zraven bi pa fuuul grško solato, samo je najbrž ne smem zaradi sira al kako?user posted image

Zaspanček Roman... 6.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?