|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
25.9.2007 17:41:44   
spelka12
Test ji (ŠE!!!) ni pokazal pluseka

Se* lepo si poudarila tale "še"user posted image . Go teejaa, go teejaa, go teejaa. Borke smo s tabo.
murkica a je blo fajn na fitnesu? Sem se zvečer spomnila na tebe, ošvrknila s pogledom moj orbitrek (stoji prašen v kotu že 2 leti) in se smejala sama sebi. Zgleda nimam tvoje železne voljeuser posted image .
lunca vedno preberem tvoje poste, un vic z migetalčki je bil bomba.
Kam je šla pa ajsika? To pa ne bomo tkole prenašal a ne? Kaj se to pravi zgint do vikenda. A če to delam cel dan user posted image  boš prišla nazaj?
Sonček kje si? Zaenkrat me tale grejeuser posted image ampak te že pogrešam.
Še 20 min.pa bo konc šihta. Jupiiii, mam O dneve in grem v akcijouser posted image .

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
25.9.2007 18:35:12   
Erin
Oj ojjjjjjj..

ne ni (še) pokazal nič...samo za:

...eno samo črtico me je imeeeeel, s svojimi mislimi čisto me znoreeeeel...verjela sem da bosta dve pa nista bileeeeee, on v mislih je imel le eno črticooooooo...user posted image user posted image user posted image

prek...test...user posted image ..pa packe tud še ni, neneeeeee...jooj, to je najhuj ko ne veš kaj je...grrrrrr...

spelka, Se*, murkica - hvala ker mislite name....user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
25.9.2007 19:10:07   
bumbum
Teejaauser posted image user posted image Samo, da je ni! navijam za +!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
26.9.2007 8:31:49   
spelka12
Sam pofočkam se - fočk, zdej pa hitro delat. No pa za kavico je zmerej časuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kr razdelte si, če bo zmanjkal bom pa še skuhala.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
26.9.2007 9:57:50   
KAHLO
jaz se tud prfočkam na hitro!! pol pa spet delaaaaaaaatuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pozdravljam pa vse stare znanke iz M ne pričakujem septembra, Lunca, spelka, teeeja, se*, pikapoka, lupita, ledenka marjana.r, bumbum in ostale špiiiiiiiiiiiiicaaaaaaaaaaaaaaa steeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
26.9.2007 11:07:40   
spelka12
kje ste vse, a vas je slabo vreme pod kovter pregnalo? Kave so se že shladileuser posted image .
Danes je polna luna in me že mal razganja. A vas tud kej lunca razganja?user posted image  Jao a ste vidle kolk je konc septemra že novih nosečk. Ko trotov na čbelah. Bom še tuki vsem novim user posted image čestitala, se mi rado naredi, da katero sfalim.
kahlo nosečka naša lepo, da se tud tuki pofočkaš pa nas mal pocrklaš.
teejaa kdaj boš šla na krvni test?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
26.9.2007 13:48:19   
Erin
Moja user posted image se počasi najavlja, prejle me je presenetila s flekom...packa grda...jah no, kaj morem...dokler se ZARES ne ulije vztrajam, mogoče sem smešna ampak taka sem, trma do konca...user posted image

Hvala ker verjamete vame oz. mojo (očitno ne še) usojeno pikico...user posted image user posted image user posted image

KAHLO- hvlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa enakoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!user posted image user posted image user posted image

spelka- nič ne bo s krvnim...mogoče drug mesec?? Jaaaaaaaaaaaaaa...user posted image user posted image user posted image Jaz pa verjamem da dobim najlepše darilce  v svojem življenju naslednji mesec +++++...Itak...user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
26.9.2007 14:41:31   
spelka12
teejaa a ti maš tud oktobra roj.dan, ker jest tud oktobra prčakujem eno "darilo" (drugač r.d.nimam oktobra, sam nikomur ne povej, ker drugače darila ne bouser posted image ). sem ti pa že na septemberkah povedala, kaj si mislim o tvojiuser posted image . To še kar velja, sem vsako uro bolj borbeno razpoloženauser posted image .
Kje ste pa danes ostale?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
26.9.2007 14:55:53   
bumbum
Hej, hej! Eto mene. Sem precej zasedena te dni. Mi skorja ne uspe prit na RR. No, preberem še že, napišem pa bolj malo.user posted image

Teeja, jaz sem s tabo in upam, da te + razveseli že ta mesec!!!

KAHLO, ti si špica!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
26.9.2007 16:03:51   
Erin
spelka, ne nimam roj.dneva v oktobru, toda če v naslednjem ciklu zanosim imam PDP na 27. roj dan...user posted image user posted image user posted image Upajmo da bo, ah kaaaaj itaj da bo...user posted image user posted image Kako darilce pa ti dobiš, dej povej, dej povej...user posted image user posted image user posted image ...

bumbum - hvalaaaa...bomo videli, naj usoda odloči...kaj bi lažje krotila, dvojčka ali rakeca?user posted image
Kako je s teboj? Kaj novega?

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
26.9.2007 19:14:31   
pikapoka2
oj punce, kako ste?

KAHLO??! Po mojem uživaš sto na uro, kakšni so občutki? user posted image

teejaa, držim pesti, upam da je ne bo. Ker tale naš september je pa res bolj bogi z rozikami user posted image

LuNa73, pa ti? Danes pa nisi extra zgovorna, al se mi samo zdi, daj povej nam kaj.

bumbum, držim pesti, saj veš?! user posted image
Navijam, navijam!!

spelka12, kam si pa ti šla?

Mislim, da sem tud argojuhico nekje zasledila, a ne da?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
26.9.2007 20:31:13   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  

halo punce, sem spet tule user posted image  nekam niste ble zgovorne zadnja dva dneva user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
26.9.2007 21:13:23   
bumbum
Čer!

Teejaa in pikapoka2 user posted image user posted image user posted image Hvala vama! Pri meni pa še kar nič novega user posted image Ne vem no, kaj bo to!user posted image Me že malo skrbi, da nič.......čeprav globoko v sebi verjamem, da bo! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
26.9.2007 22:31:28   
Erin
bumbum - jaz slepo verjamem v to da ti BO uspelo, kmaluuser posted image user posted image user posted image ... sporoči ko bo kaj novega, oki?

Moja M je prišla, tako da grem veselo na delo v nove boje...nisem nič žalostna, ampak polna optimizma in zagona za nov mesec...mojemu user posted image sem že rekla da naj trenira, ker bo od 5.10- 15.10 non-stop v akcijiuser posted image user posted image user posted image ...sva se pa že zmenila da se bova ta mesec špilala mal, en dan malo ob svečah, drugi dan malo ob vinčku, tretji dan z masažo,...moram še malo za ideje pobrskat, hehe..user posted image

Grem spančkatuser posted image ...lepo se imejte, pa si pišemo kaj jutri..

Papaaaa

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
27.9.2007 11:36:47   
ledenka
dobro jutro, borke user posted image  ste malce tihe danes, kaj zdaj to? kaj je novega pri vas?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
27.9.2007 11:54:13   
LuNa73
oj ajsika! Ti je mal dolgcajt, a?user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
27.9.2007 11:55:08   
murkica
teejaa- žal mi je, da je prišla. user posted image , bomo pa naslednje mesec sigorno me tiste, ki bomo obarvane rozauser posted image user posted image user posted image .

No jaz sem danes frej in mi ni treba delati in sem si res privoščila počitek. user posted image user posted image Spala sem do 10.30, potem pa sem v miru šla na eno kavico, sedaj pa sem rekla, da se moram malo pofočkati pri vas in pogledati kako ste.

No sicer moram jaz danes pospravt celo hišo, ker pride jutri ali pa pojutrišnjem "tašča" domov, in njej res veliko pomeni, da je hiša čista kot solza, ker je imela ona tudi prej vedno vse pospravljeno.

Zdele šibam v trgovino, da bova lahko pol z dragim kaj papala, ko bo prišel iz sužbe. Bodite pridne in upam, da vas včerajšnja polna luna in popolnoma zdelala.

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
27.9.2007 15:33:59   
Serendipity
TOK TOK

Ja, tu je pa skoraj izumrlo .... Kje se potikate dekleta? Luna, Lupita, Sonček, Špelka in druge? user posted image

Eh, jaz se moram mal považit  - mi gremo pa šoping šoping in Graaaz... Sicer bolj na izlet, ampak vseeno user posted image

Joj - pa da še povem kako raztreseno ščene sem jaz ta teden - v (novi) službi dobim nalogo pripravit radijsko uro za dan jezikov, ki je bil v sredo 26.09. In seveda jaz si v glavo zabijem, da je to v četrtek. In pridem v sredo v šolo, pa me ravnateljica vpraša ali imam vse pripravljeno za danes ... user posted image  Joj, sem mislila, da me kap ftrofi... user posted image  No - smo potem pač danes zabeležili ta dan.. Ampak - zaj* pa v prvo, ni kaj ... user posted image user posted image

Ok, da ne omejam moje slepote in pozabljivosti, ki sem ju danes na forumu septemberk fajn nakazala... user posted image

Uživajte - pa upam, da bo tu kaj bolj oživelo ... user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
27.9.2007 15:43:20   
sonček33
Sonček se javlja na raport :)
Evo mene. Ma nimam kaj napisat, ker se  pri meni nič ne dogaja v tej nosečniški smeri. Trenutno je O in je akcija in upam, da bo tudi reakcija.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
27.9.2007 15:50:04   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Trenutno je O in je akcija in upam, da bo tudi reakcija.

Ja kar vse upamo, da bo tudi pri nas kakšna reakcija. user posted image

Pišuka ko smo se v šoli učili o zanositvi, so nam vedno rekli, če imate spolne odnose se zaščitite, ker drugače boste zanosile. No ja, pri meni ni ravno tako. Jaz seksam brez zaščite pa nisem videla ta mesec nobenega pluska. user posted image

Bi kar šla mal povedat tem prfoksom, da ni tako enostavno! user posted image  Mogoče pa kaj ne delamo prav?user posted image

Ne saj se hecem, samo dejansko, ko zdaj pomislim, ko sva se s fantom začela pogovarjati o otrocih sva vedno rekla, da še ni pravi čas in da bova še malo počakala in tako, sedaj pa me je kar malo strah, da bova mogla ful dolgo čakati, da bova zagledala user posted image user posted image . user posted image

No jaz sem optimistična in vem, da od danes je spet na polno akcija, ker imam konec te user posted image  in bom 19.9(tam nekje ne pričakujem), zagledala en debel in velik +! Samo tako, da veste , tudi jaz bom oktobra padla v roza barvo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
27.9.2007 21:31:11   
spelka12
Oj. Danes mam pa res slab dan. Moja O se bliža vrhuncu, moj se me pa ne dotakne, ker je preveč živčn. Jutri ma zagovor diplome, punce držte pestiuser posted image .
Pol mi pa še avto crkneuser posted image . Groza. Jaz pogumno pritiskam na gas, avto pa sam kašlja. Pa sej bo jutri boljš.
" Se* Joj - pa da še povem kako raztreseno ščene sem jaz ta teden - v (novi) službi dobim nalogo pripravit radijsko uro za dan jezikov" Se* ti bi nas poklicala, pa bi me pokazale naše jezikeuser posted image , to bi bila nepozabna šolska urauser posted image . A je v gradcu kej pametnega?
No pa mamo, naša sonček ima O in takoj dobimo dež. Sonček, takoj po user posted image  nazaj na RR, mene zeeeebeee.
murkica zgleda ,da bomo oktobra v istih barvah. Jest bom tud roza.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
27.9.2007 21:33:52   
spelka12
ajoj ke mam dons glavo. teejaa pozabla sem ti poslat enga user posted image za tolažbo, da ne boš tolk na tole user posted image  mislilauser posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
27.9.2007 21:53:37   
Erin
evo jaz ti pa pošiljam enega   user posted image

..punce, ob takemu pa še pozabiš da delaš otroka.user posted image user posted image user posted image .. hehe...

Punce veselo  user posted image user posted image user posted image da bodo čez 2 tedna rezultatkiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
27.9.2007 22:17:51   
marjana.r
joooooj kaj ste nore s takimi slikami user posted image
teejaa si mi prou lušte nardila user posted image nič...bo treba it user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
27.9.2007 22:27:00   
ledenka
njami! zaj moram pa mojga napast, ko ste me spravle na poredne misli user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?