Barbid
|
Živjo Zima: ne vem kaj si mislila s slikcami iz čolnarne. Jaz sem posnela samo en filmček, da pokažem mojemu kako se ostali Lanini vrstniki lepo plazijo, naša princeska pa samo sedi in gleda. Mogoče ima Manca kaj slik ? Luna: ja super da Mark tol časa spi. Lana je šla včeraj spat ob 21.30, prej ni blo šans, se je kar valala po sedežni in klepetala z atijem, in je spala do 5.30 in hvala bogu prvič - po dolgem času - da se po noči ni zbudila. Mogoče jo je res zeblo - zvečer je lepo pokrita, potem pa se razbrca - kurijo pa še ne - pa sva včeraj imela prvič celo noč uklopljeno klimo, da je bilo lepo toplo in je spančkala. Danes jo bom dala v spalno vrečo, sem se spomnila, da sem jo še ko sem bila noseča dobila od ene sodelavke, a sem takrat vse cunje, k so ble za eno leto, skupaj s to spalko zapakirala v škatlo in spravila. No, zdaj po toliko neprespanih nočeh mi je pa vžgalo , da jo mogoče res zebe, k se razbrca in se zato zbuja. Valda, jaz blondinaka , ne pomislim na to...... če me zebe se stisnem k njmu. Aha, še to, Lana gre v vrtec 10.12 (kar groza me je, še enajst mesecev ne bo dopolnila), tako da se bo uvajala, čeprav bo v vrtcu samo do 21.12, ker čez praznike združujejo skupine in ne bo jasli. Ni mi pa jasno, kako bo 3.1.08, ker bo vmes 10 dni doma in bo itak vse pozabila, tako da se bova januarja verjetno zopet uvajali. Ampak, če pa nebi pristala na to, da gre decembra 07 v vrtec, da bi vztrajala da gre januarja 08, pa vrtca ne bi dobila. Ne vem v čem je fora. Tista k zbirala te vloge za znižanje plačila je neki rekla da moram do 15.11 prinest odločbe za leto 2005, da se obračuna za december in decembra odločbo dohodnine za leto 2006, da se obračuna za leto 2008, ..... pa sem rekla, če lahko Lana začne z 3.1.08 z uvajanjem, pa je rekla, da ni šans ! Z argumentom: če bi hotla da začne 3.1 2008, potem nebi podpisali pogodbe, k je to vse vezano na občino ! Halllo. Nič nisem razumela ! Sem samo rekla, da bom vse dostavila pravočasno. Zdaj pa tko, če bo Lana zdrava jo bom dala 10.12 v vrtec - uvajanje, potem pa se bova zopet uvajale 3.1. pa kolkr časa bo trajalo bo. Meni se 10.decembra izteče porodniška, pa bom izkoristila še dopust do konca meseca, potem bomo pa videli kakšna bo situacija. Če ne pa.... kakšna bolniška, da prišparam dopust iz leta 2007 za majske praznike. Se prav nič ne obremenjujem s tem, kdaj bom začela hodit v službo. Itak lahko računajo, da bomo več ali manj odsotne. Sej je Luna lepo povedala: eden zboli, pa manjka cela skupina ! Tako da....najbolj da uživamo sedaj, ko smo doma in so naši zdravi. Tisti ki pa vas muči prehlad, pa se čimprej pozdravite, da se kmalu spet kaj vidimo. Aja32: kako je s tvojima, kaj bolje ? Ajja: vidim da ste se vrnili z morja, moram pa ti povedati, da v Rogaško pridem lahko samo še na kavo, pa na kostanjev piknik, če bo........ - bazeni.... ne hvala..... sem se okužila .... Zima: a je za-dosti napisano.....? Moram reči, da smo ble malo "okregane", da premalo pišemo .... Uf, najbolje da neham, če ne bo cel Pozdravček Barbi
|