|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
26.9.2007 14:04:05   
Erin
Na_go - samo še nekaj dni...zdrži...če ne pa še vedno ostaneš v oktoberkah kajne...bova skupaj konec oktobra barvali na roza, sam tebi bo itak že začetek meseca naklonjen...sej bo...samo z negativnostjo stran...

KAHLO - Peeeeeeeejt jest....da ne boš stradala male pikice...user posted image ...mah tele kilce itak skoz gor in dol skačejo, še posebej v prvih mesecih če slučajno bruhaš...verjemi še preveč jih bo čez 8 mesecev, jih boš okol talala...user posted image (mene kar izpusti prosim, hvala)... Trebušček fleten, jest bi ga kar skoz božala...pa se pogovarjala, joooooj...raje neham sanjat če ne bom spet žalostna....a ne, pa ne bom, ker bo drug mesec ratal, jaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
26.9.2007 14:07:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa

Na_go - samo še nekaj dni...zdrži...če ne pa še vedno ostaneš v oktoberkah kajne...bova skupaj konec oktobra barvali na roza, sam tebi bo itak že začetek meseca naklonjen...sej bo...samo z negativnostjo stran...

K bi vsaj. user posted image  Sej boš tud ti user posted image .user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3177
26.9.2007 14:12:25   
čbela
jaz moram tudi še malo zdržati.....joj tako si želim da zagledamuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
26.9.2007 14:13:30   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: talika81
ja, ko bi vsaj že 1x pokazal.
ja, včeraj first sign, danes pa clearblue (sam danes nisem z jutranjim urinom).
ne vem, bom probala zdržat čim dalj, če seveda user posted image  prej ne pride. sicer ni nobenih znakov, ki bi napovedoli njen prihod, ampak vseeno.
pa še kovinski okus v ustih se je vrnil.user posted image
sem pa bla prehlajena te dni. sam to verjetno ne vpliva na vsebnost hormona, a ne?user posted image

Počakaj še kak dan oziroma veš kaj...pojdi na krvnega, jaaaaa...to je to...user posted image
Jaz imam tudi kovinski okus, včeraj in danes pa je user posted image vseeno pred vrati...user posted image tko da temu okusu ne verjamem več...

Msilim da prehlad ne vpliva na vrednost hormona no... sej pravim pejt ti na krvega pa boš vsaj vedela pri čem si...DRŽIM PESTI!user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
26.9.2007 14:17:46   
Erin
čbela - saj bo...jaz sem bila isto nervozna prejšnji teden...ampak sem že nekako potrpela(malo sem se hotela potolažiti s testi pa niso pokazali pa sem se tolažila da je prezgodaj, pa se sedaj tolažim da pa se še ni ulila, potem se bom pa -ja tolažila ja, kako si vedelauser posted image - s tem da bo pa naslednji mesec)...dobro je to da maš en razlog da te naprej vleče, da  slabo novico  tolaži  upanje in DA NE OBUPAŠ.user posted image

Potrpi...saj bo...poročaj kako ti gre. Good luck girl! user posted image user posted image

Oaza - kaj je s tabo novega? Je že črtica?

sonček33 - tukaj so že O dnevi kajne? Do sem vaju slišim kako sta pridna...hecam se...Navijaaaaaam!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
26.9.2007 14:18:59   
ninica04
hej punce pa smo spet tukaj. Svetujte mi prosim glede ene čudne situacije. Ponoči sem imela ful napad v jajčnikih, take bolečine da sem skor skupi padla. Bolečine so me zbudile!! Pa je čez eno uro minilo in zdej kot da ni nič. Ne čakam je 30, včeraj sem delala tudi CB pa je pokazal -. Vem da je še prekmal, sam kaj so pomenili krči???user posted image user posted image user posted image Mogoče se pa pripravlja na user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko vsaj ne bi!!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
26.9.2007 14:19:23   
sonček33
teejaa - kako? kaj novega?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
26.9.2007 14:23:47   
Erin
ninica - ne vem...res ne...user posted image ...upam da se je le jajčece trudilo za preživetje in  tako rinilo v steno tvoje maternice da te je štokalo... Upam, da nič hujšega...imam velikokrat jaz take bolečine toda ob  ovulaciji...tako da ...ne vem...

Sonček - sej pravim...user posted image se najavlja, kaj čmo, gremo v nove boje (opa, ko se ulije tako kot se za gre)...sem kar flegma že glede tega cikla, tko da ni panike.user posted image
Kako si ti?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
26.9.2007 14:26:01   
ninica04
teejaa ne obupaj bo pa drugi mesec. Mogoče se ti tudi jaz pridružim user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
26.9.2007 14:26:49   
talika81
punce, zdaj pa sploh ne vem več, kaj naj si mislim.

grem na wc in vidim na papirčku kri.user posted image  si mislim, user posted image  je tu.

pol pa obrišem tam spodaj in sem videla, da ni sam kri, ampak da je blo bolj rozrjavo, in še neka sluz je bla zraven.

kaj naj bi to blo? za vgnezidtveno je po mojem prepozno.

tak da mislim, da se bom preselila med oktoberke - da je torej user posted image  napovedla svoj obisk. pa še močneje me je špikat začelo tam spodaj.user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
26.9.2007 14:34:20   
listek1
talik81, tak izcedek sem imela tudi jaz in sem sedaj v 20 tednu. Tako, da dokler se res ne ulije ne izgubi upanja. Teajaa tebi pa tudi želim da user posted image  ne pride. Prav tako vsem ostalim. Res, da sem v 20. tednu, ampak vas še vseeno vse spremljam in sem vesela za vsako posebej, ki ji uspe. user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
26.9.2007 14:34:22   
KAHLO
teejaa valda da bo, boš vidla in se boš še veselo božala po bušijouser posted image Jaz se tud  se tud pogovarjam, včasih se kar sama sebi režim k če se v gledalo ogledam oz. dejansko zgleda kot da se sama s sabo pogovarjamuser posted image user posted image ampak je luštno!!!!user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
26.9.2007 14:35:26   
Sulfinija
Punce,tudi jaz sem cela na trnih,kajti moja user posted image  bi naj se prikazala jutri pa še nobenih znakov nimam,upam da je tokrat ne bo.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
26.9.2007 14:36:24   
KAHLO
talika81 možno pa da je vgnezditvena, počakaj in bodi raje optimistična. Jaz sem roza pikico na papirju zagledala 4 dni pred prihodom user posted image pa je mi pol uspelooooooooooo, tak da ne jokat!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
26.9.2007 14:39:31   
ninica04
ja talika počakaj da ornk pride, do takrat pa upaj. Tudi jaz upam za tebe in vse nas na je ne dobimo. 

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
26.9.2007 14:40:09   
Erin
Talika, ne obupaj dokler se ne ulije...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Poslušaj listek1 (listek hvala za lepe želje user posted image user posted image user posted image )

KAHLO - verjamem da je, o srečka nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image ..bom tudi jaz itak....takoj ko se ta user posted image poslovi (če bo sploh upala priti ker sem ji take napovedalauser posted image )

Sulfinija - držimo pesti da je NE BO!user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
26.9.2007 15:00:22   
KAHLO
teeja ampak tebi ta tečka user posted image zamuja že dva tri dni ali kako?!?!user posted image user posted image kaj pa ko bi  še en test nardila hauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
26.9.2007 15:04:38   
Oaza
Pozdravljene!

teejaa- pri meni nič novega. Test sem delala včeraj (res da ne z jutranjim urinom, ampak vseeno), pa ni pokazal nič. Nobenih znakov nimam... Nič...
Kako pa je pri tebi?

Sulfinija, talika81, teejaa, ninica04 in VSE ostale- držim pesti!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
26.9.2007 15:07:01   
talika81
hvala za vzpodbudo. user posted image

ja, sej upanje bo ostalo,. dokler se res vrei ne ulije.

tak da punce, jaz sem še vedno mnenja, da bo tistim, ki še ne čakate user posted image , vključno z mano, uspelo in bomo zagledale user posted image .

teejaa, ti tudi. a teb tud že zamuja dva dni in je bil test -?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
26.9.2007 15:28:42   
kodrana
ojla punce.

sem iz prvega pregleda. ni se še nič videlo. tako da.. sem pa šla že v laboratorij. dobila sem dabroston. še materinsko mi ej hotla dat, samo sem rekla da raje drugič, da je še nočem.
pri prejšnji nosečnosti so ugotovili, da sem imela parcialno molo(ta ni nevarna). ampak posteljica ni mogla prehranjevat ploda, kakor sem jaz razumela. in upam, da se ne bo ponovilo.

naseldnji pregled imam 15.10 in komaj čakam user posted image . sem vam hotela sporočit..

jaz pa še vedno navijam za vas in se veselim novih rozikuser posted image user posted image user posted image . dajmo punce.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
26.9.2007 15:31:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

ojla punce.

sem iz prvega pregleda. ni se še nič videlo. tako da.. sem pa šla že v laboratorij. dobila sem dabroston. še materinsko mi ej hotla dat, samo sem rekla da raje drugič, da je še nočem.
pri prejšnji nosečnosti so ugotovili, da sem imela parcialno molo(ta ni nevarna). ampak posteljica ni mogla prehranjevat ploda, kakor sem jaz razumela. in upam, da se ne bo ponovilo.

naseldnji pregled imam 15.10 in komaj čakam user posted image . sem vam hotela sporočit..

jaz pa še vedno navijam za vas in se veselim novih rozikuser posted image user posted image user posted image . dajmo punce.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3196
26.9.2007 15:41:50   
Erin
KAHLO - sej pravim, zamujala je en dan, danes se pa pojavljajo že neki flekci na vložku, tako da predvidevam da prihaja...šment, kaj naj...nič drugega kot to da počakam da se ornk ulije in da lahko zaštartam v nov boj...optimistično naprej kaj pa...user posted image

Oaza - kateri test pa? Daj pojdi na krvno, ker tebi pa že toliko zaostaja...10 dni...!! V Zdrav. dom, pa takoj!!! user posted image user posted image user posted image

Znaki, hmm, da pomislim, glede na to da  user posted image prihaja in imam še vedno kovinski okus, le ta očitno ni znak user posted image ampak posledica jemanja folne kisline..

talika - zamuja 1 dan, testi vsi -, jaz sprijaznjena, čakam da se ulije, če se ne bo pa še toliko boljše, kajne?user posted image

Kodranaaaaaaaa- kako si nosečkauser posted image user posted image user posted image ...Držim pesti da bo vse potekalo tako kot je treba!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
26.9.2007 15:47:13   
kodrana
punce, hvala. full sem vesela.. ker sem izvedela sedaj o parcialni moli.. da je možnost, da se ponovi 1%. in sem zelo zelo srečna. upam, da bomo imeli tokrat zdravega dojenčkauser posted image .

kdaj boste spet delale test? stiskam pesti, kot nora..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
26.9.2007 15:50:06   
Anonimen
Mene čaka test čez 6 dni. Imam take znake, da je joj. evo, zdej mi je slabo. Pa to ne moreš verjet kaj se dogaja po mojih jajčnikih.user posted image

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3199
26.9.2007 16:15:15   
Serendipity
Ola,

samo, da vsa malo pozdravim - sem v fazi mirovanja, nič novega in nič starega user posted image .

teejaa - ma kaj je te to s tvojo tečko????? A ji malo zagrozim, da se spoka za devet mesecev?

anonimna thumbs up - eh, tvoj G je en tečko. Zgleda, da ga je malo rutina vase potegnila. Si user posted image in vse je ok s tvojo pikico!

kodrana in kahlo - vidve lepo čuvajta pikici in ju malo razvajajta s kakim božanjem po bušiju ... Kodrana - sem full vesela, da je tak mali procentek. To je isto kot nič - torej boš srečka user posted image ! user posted image

na_go - Salbosti, nori jajčniki, ... Uh, da bi bil plusek ... user posted image user posted image user posted image

punce - držim pesti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?