ronja
|
Če vaju bojo povabili, bi jaz šla in nesla darilo. Kot pravi daddy, otroček se ti še ni mogel z ničemer zamerit, povabilo pa lahko vzameš kot gesto, da si tudi oni želijo stike izboljšat... Sama sicer zagovarjam, da je treba dat ljudem drugo priložnost (ne pa 99-te;). Tudi je zelo možno, da se grdo gledate zaradi tašče ali tasta... Moj dedek je že bil tak, skregal je vse otroke v familiji, kadar se je le dalo in čim bolj, tem bolj je bil srečen... Stric je celo na njegovem pogrebu rekel, da se bojo verjetno zdaj boljše razumeli, prej pa par let z mami sploh govorila nista... In je imel prav... Če te ne povabijo in bi si želela videt nečaka, pa pokliči svakinjo in vprašaj, če želi, da prideta. Kar se pa veličin daril tiče pa: ni nujno, da kdo z malim darilom kaj slabega misli... Moj lubi tudi ni hotel nič nesti svojemu bratu za rojstvo , ni vedel kaj, nekaj na silo se mu je zdelo brezveze, tudi tast in tašča sta rekla, da že vse imajo (kar je tudi res...) in se mu je zdelo trapasto... Sem ga (lubija) probala prepričat, ampak nisem pa hotela delat nekaj proti njegovi volji in sem spogajala vsaj to, da sem mladi mamici naredila eno malenkost: uhančke, zapestnico in verižico iz perlic, pa par sladkarijic v taki simpatični škatlici (vse handmade, hehe;)... Je bila kljub vsemu vesela, se mi zdi. Rajši bi sicer, da bi jima dala (poleg tega) še kaj za otroka. No, bo pa zdaj kaj dobil , ko se malo več vidimo in tudi malo bolj vemo, kaj bi bilo ok. Svoji prijateljici sem za darilo za sešila igračko iz nogavic... Res ni stala skoraj nič, tudi si kakega trikolesnika takrat nisva mogla privoščit in mogoče sta mi celo zamerila na začetku, je pa vseeno to zdaj njena najljubša igračka , hehe. Je pač mehka, pralna in fajn za male otroke... Tak da velikost medvedka nima tako velikega vpliva;) Zdaj mislim, da mi ne zamerita več, hehe;) Včasih so odnosi malo hecni... Moja sestra je šla na potovanje (ki mu je sama planirala datume, ko je že vedela za in pdp, seveda) malo predno sem rodila in še zdaj ni videla , pa mi še na misel ne pride, da ko se vrne, zato ne bi smela na praznovanje ali pa kartako uletet pogledat tamale... je mela pač tako malo čudno obdobje, mogoče je rabila to, včasih rabi družino, drugič smo ji odveč, je pač tak človek... Računam ne nanjo, ne bom je pa zato odrivala stran, saj mi nič hudega noče... Verjetno je pri vaših isto... Lubi se s svojim bratom ni kaj dosti videval ali karkoli, pa se zdaj jaz s svakinjo vseeno, (tudi vsi skup se zdaj večkrat). Imava podobno stare in zakaj pa ne... Pa je mogoče tudi grdo izpadlo na začetku, ko nisva in nisva šla pogledat (pa še rodila je v tujini) - jaz sem bila in bolana - in vsi so mislili, da je vse samo od , p ani bilo... Sama sem to nekak čutila in sem se bala it nalest , izgledalo je pa mogoče kot da se izgovarjava... Pa ni bilo tako. Včasih stvari izgledajo drugače MOj bratec je šel za 1 leto v tujino in bo videval mojo vsake kvatre - pa bo vedno zelo dobrodošel! Skratka, če si želijo tudi oni izboljšat odnose, jim dajta priložnost, sploh ker si tako želi tudi tvoj lubi... Ker je to njegova familija, bi mu jaz ustregla, ne zaradi njih, ampak zaradi njega... Če pa te (nalašč) niti pozdravijo ne na cesti (meni se zgodi, da koga ne vidim, pa včasih se ti tudi ne da razpravljat ali ne veš, če je onemu drugemu do tega... in narediš ovinek, pa to ne pomeni, da ne maraš človeka...), pa če tekakorkoli žalijo, potem je seveda drugače, ampak mislim, da se samo malo ignorirate, to se pa da popravit;)
|