|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
25.9.2007 21:40:33   
ajja
Halooooooo!

Mi smo z morja. Imeli smo se več kot super, vreme je bilo krasno, morje toplo, v glavnem fajn. Sam ko prehitro mine. Zdajle me čaka še ta zoprn del dopusta - razpakirat moram prtljago. Napišem jutri kaj več, ker je pri nas polno novega.user posted image

Kaj je zdaj s srečanjem v CE? Je katera že za ta teden? 

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
26.9.2007 9:13:09   
tatam
Pozdravljene po dolgem času!
Midva s Tosjo sva bla včeraj na kontroli in sva izvedela,da je alergičen na kravje mlekouser posted image Tak da sva sedaj oba na strogi dieti.Jaz seveda zato,ker še dojim-še vedno se oba dojita trikrat dnevno!In sedaj upamo,da bodo tvori zginli,saj se baje znajo pojavit zaradi alergij!Pa tudi pikice,ki jih ima že dober mesec po telesu in največ po obrazu počasi zginjajo!
Žalostna sem še posebaj zato,ker sta ravno začela ful jogurte jest in jih obožuje,sedaj pa jih ne sme več!Škoda,da nismo prej teh testov delali,da mu jogurtov sploh ne bi dajala!
Pa še nekaj sem se spomnila danes!Ko je bla Tjaša tolko stara kot sta sedaj onadva sem bla že pet mesecev drugič user posted image .Kak sem le zmogla se sedaj včasih sprašujem,takrat pa je vse šlo...Mogoče so kriva letauser posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
26.9.2007 10:40:48   
LUNA06
Ojej, ojej!Zdej nam je pa že v navado pršlo padat na drugo stran.

Mi smo spet spali celo noč (od 23h do 8.45).Bravo Mark!user posted image user posted image user posted image Da bi le tko šlo naprej.

Zdej sva pa cunje obešala, pa si je uspeu s ščipalko stisnt prst.Sploh nism vidla zakaj tuli, potem pa vidm da ma na prstu ščipalko.Noro, kako mu je to ratal.user posted image  No zdej so seveda ščipalke že po celi dnevni.

Danes mi je prvič uspelo pofarbati pol stroja cunj.Sem tako user posted image . Use ta svetle cunce so zdej svetlo modre.Zraven so ble ene temno modre hlačke, ki pa so že ble oprane.No zdej sem dala use ta svetlo še skuhat, pa držite pesti, da gre stran, ker mi je ful hudo.To se mi res še ni zgodilo.

Pri nas se že kisa zunaj.Spet bova te notr zaprta.Joj, zdej bo čedalje več takih dni, potem pa še zima, ko se bo treba spet ful oblačit.To res sovražim.

Mejte se fajn pa pište kej!

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
26.9.2007 10:53:45   
Manca12
IZVIRNO SPOROČILO: tatam

Pozdravljene po dolgem času!
Midva s Tosjo sva bla včeraj na kontroli in sva izvedela,da je alergičen na kravje mlekouser posted image Tak da sva sedaj oba na strogi dieti.Jaz seveda zato,ker še dojim-še vedno se oba dojita trikrat dnevno!In sedaj upamo,da bodo tvori zginli,saj se baje znajo pojavit zaradi alergij!Pa tudi pikice,ki jih ima že dober mesec po telesu in največ po obrazu počasi zginjajo!
Žalostna sem še posebaj zato,ker sta ravno začela ful jogurte jest in jih obožuje,sedaj pa jih ne sme več!Škoda,da nismo prej teh testov delali,da mu jogurtov sploh ne bi dajala!
Pa še nekaj sem se spomnila danes!Ko je bla Tjaša tolko stara kot sta sedaj onadva sem bla že pet mesecev drugič user posted image .Kak sem le zmogla se sedaj včasih sprašujem,takrat pa je vse šlo...Mogoče so kriva letauser posted image

Kako pa to testirajo? Iz krvi ali špikajo na rokci in dodajajo alergene??

Tjaša je bila pred operacijo kar neka pikasta in skoz je kašljala - to je menda tudi lahko znak alergije. Smo bili že naročeni na testiranje v alergološki ravno takrat, ko je bila v bolnici. Potem si pa nismo drznili jo spet prijaviti, ker je ful trajalo, da je malo pozabila, da je bila v bolnici.
In še zmeraj, samo da rečemo, da gremo k komu na obisk v bolnico, že reče... ne v bolnico.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
26.9.2007 10:55:28   
eva1
Hej!

Luna-kaj mi daš link od spletne strani od nexta-da še jst mal pofirbcam!

No jaz nisem za ta teden za srečanje v CE, ker Alja še ni ok!

Luna kaj vi hodte šele ob 23h spat,kaj pa delate do takrat..mene bi pobralo...mojadva sta ob pol osmih v postli, najkasneje do 8h,ker mal miru si pa res zaslužim, al kako žeuser posted image user posted image

A pol tiste zoknčke prodajajo tut v mercatoru...bom šla danes pofirbcat!

Tiste ki boste dale otroka v vrtec-kdaj pa boste začele z uvajanjem in kdaj boste šle pol ve v službo?

Jaz nameravam it v službo 7.1, sam ne vem kdaj naj začnem uvajat-vem da bi blo pametno že decembra začet, da se počasi privaja, sam pol so pa lih prazniki vmes, pa ne vem če ne bomo spet na začetku z uvajanjem-kako ve mislite to spelat?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
26.9.2007 10:59:24   
Manca12
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06
Mi smo spet spali celo noč (od 23h do 8.45).Bravo Mark!user posted image user posted image user posted image Da bi le tko šlo naprej.

Bravo vi!! user posted image  user posted image  user posted image
Jst bi tud tole. Mi smo pa še zmeraj lačni ponoči in dudo večkrat zgubimo.

Bomo videli, kako bo do konca tedna ponoči, ko smo sami. Tjaša je že zjutraj rekla, da ne gre k varuški, ampak potem ni bilo problemov. Še dobro, da še ne dežuje, mi je ful zoprno potem oba v avto pakirat in potem spet ven in...

Joj, Žak pa vse pobriše po tleh in zdaj je začel pljuvati in potem še vse razmaže in tudi če dnevno pucam, so povsod sami madeži. Grrrr. Zdaj pa še sesalca ne morem ven privlečt, ker spančka

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
26.9.2007 11:22:12   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: eva1
Luna-kaj mi daš link od spletne strani od nexta-da še jst mal pofirbcam!

www.next.co.uk

Luna kaj vi hodte šele ob 23h spat,kaj pa delate do takrat..mene bi pobralo...mojadva sta ob pol osmih v postli, najkasneje do 8h,ker mal miru si pa res zaslužim, al kako žeuser posted image user posted image

Ah ne, sej gremo med deveto in pol deseto običajno.TKo je blo tud učeri, ampak se je okol enajste zbudu, mal pojokcu in zaspau nazaj.

A pol tiste zoknčke prodajajo tut v mercatoru...bom šla danes pofirbcat!

Joj za nogavičke ne vem.Sem pa bla učer prvič v Šiški odkar je prenovljeno, majo res lep oddelek za malčke.Sem kupla ene ful lušne hlače za 9,9€.

Tiste ki boste dale otroka v vrtec-kdaj pa boste začele z uvajanjem in kdaj boste šle pol ve v službo?

Jaz nameravam it v službo 7.1, sam ne vem kdaj naj začnem uvajat-vem da bi blo pametno že decembra začet, da se počasi privaja, sam pol so pa lih prazniki vmes, pa ne vem če ne bomo spet na začetku z uvajanjem-kako ve mislite to spelat?

Mark gre v vrtec decembra, torej takrat se začnemo uvajat.Jaz grem pa v službo verjetno s 3.januarjem, bomo še vidli.No tist mesec si bom frej uzela in nardila generalko po stanovanju.

IZVIRNO SPOROČILO: Manca12
Joj, Žak pa vse pobriše po tleh in zdaj je začel pljuvati in potem še vse razmaže in tudi če dnevno pucam, so povsod sami madeži. Grrrr. Zdaj pa še sesalca ne morem ven privlečt, ker spančka

Joj tud naš je ratu tak.Ful je začeu pluvatg in pol je skoz moker, more met skoz slinček gor.Drugače pa ja, pobriše use po tleh in še kje drugje, nonstop mi rine v koš za smeti.Si pa pomagam s swivel swiperjem (al neki tacga) kadar spi al pa tud ko je buden, mu je ful ušeč, ko ropota.Sesalec mi je ful štorast za vsak dan.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
26.9.2007 11:38:35   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: ajja

Halooooooo!

Mi smo z morja. Imeli smo se več kot super, vreme je bilo krasno, morje toplo, v glavnem fajn. Sam ko prehitro mine. Zdajle me čaka še ta zoprn del dopusta - razpakirat moram prtljago. Napišem jutri kaj več, ker je pri nas polno novega.user posted image

Kaj je zdaj s srečanjem v CE? Je katera že za ta teden? 

Ohoj ajja dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image !

Ti mi smo imeli s februarkami srečanje v Celju prejšnjo soboto pa je bilo kar pestro, me je pa presenetilo, da niti ni tako blizu kot sem imela v spominu, ampak sploh ni panike!

Jaz sem še za kakšno plavanje v Snoviku, zdaj je pomojem veliko več prostora za čofotanje naših delfinčkov in še ful rajši se namakam v vodi, kot sedim ob kavici v kakšnem nakupovalnem centru!

No če boš kaj za stvar sporoči, pa še katera druga seveda!

Pa-pa

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
26.9.2007 11:50:30   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: zima07

Punce kje naj kašne copatke dobim, da ne bo Aljo zeblo v noge...tiste ta mehke imajo samo do št. 18(vsaj pri nas) pa ji je vse glih-za glih, ta trdih čevljev pa še nebi kupovala, se mi zdi prehitro-torej kje naj kašne mehke, podložene copate dobim, pa malo večjo številko(20)?

Jaz sem prejsnji teden Brini kupila v Mercatorju tiste dokolenke z usnjenim podplatom-in se full obnesejo...Sicer pa ima se ene zajcke-te ji pa veckrat padejo dol...Pri mojskratek.com cakam dobavo izbranih copatkov (http://www.mojskratek.si/ShooShoos.htm  ) -te bo imela st. 6-12 mes, novembra pa dobi Robeez copatke-za v vrtec-ampak pri nas so 40E, kar se mi zdi full, zato sem jih narocila preko kolegice v Ameriki-pridejo skoraj pol ceneje user posted image  (http://www.robeez.com/EN-US/default.htm?PriceCat=2&Lang=EN-US)...

Sicer sem pristas "mehkejse obutve", sploh dokler dobro ne hodijo, vem pa, da ko bo hladneje in bo zacela stopat tudi zunaj, bo pac treba kupit tudi kaj toplejsega, trsega....

No, cvekice (user posted image ), toliko zaenkrat....

Pa-pa...

P.S. Slikice iz Colnarne?????????

OMG! Robeez 40 EUR! Mi smo jih dobili za darilo. Res so zelo kvalitetni, ampak ne bi rekla, da toliko stanejo! Ali bi ta tvoja kolegica lahko še kake zrihtala?Al pa kar cel paket za nekaj vec mamic user posted image ?

pa-pa

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
26.9.2007 11:54:52   
tatam
Kako pa to testirajo? Iz krvi ali špikajo na rokci in dodajajo alergene??

Tosji so vzeli kri za različne preiskave in je pač pokazalo to alergijo-ma kar fejst. Sedaj moram pazit na možne dodatne alergene in mu bodo nasledjič delali prav test -tisto ,ko špikajo,ja!

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
26.9.2007 13:15:36   
Barbid
Živjo

Zima: ne vem kaj si mislila s slikcami iz čolnarne.
Jaz sem posnela samo en filmček, da pokažem mojemu kako se ostali Lanini vrstniki lepo plazijo, naša princeska pa samo  sedi in gleda. user posted image
Mogoče ima Manca kaj slik ? user posted image

Luna: ja super da Mark tol časa spi. Lana je šla včeraj spat ob 21.30, prej ni blo šans, se je kar valala po sedežni in klepetala z atijem, in je spala do 5.30 in hvala bogu prvič - po dolgem času - da se po noči ni zbudila.
Mogoče jo je res zeblo - zvečer je lepo pokrita, potem pa se razbrca - kurijo pa še ne - pa sva včeraj imela prvič celo noč uklopljeno klimo, da je bilo lepo toplo in je spančkala.
Danes jo bom dala v spalno vrečo, sem se spomnila, da sem jo še ko sem bila noseča dobila od ene sodelavke, a sem takrat vse cunje, k so ble za eno leto, skupaj s to spalko zapakirala v škatlo in spravila. No, zdaj po toliko neprespanih nočeh mi je pa vžgalo user posted image , da jo mogoče res zebe, k se razbrca in se zato zbuja.
Valda, jaz blondinaka  user posted image ,  ne pomislim na to...... če me zebe se stisnem k njmu. user posted image

Aha, še to, Lana gre v vrtec 10.12 (kar groza me je, še enajst mesecev ne bo dopolnila), tako da se bo uvajala, čeprav bo v vrtcu samo do 21.12, ker čez praznike združujejo skupine in ne bo jasli. Ni mi pa jasno, kako bo 3.1.08, ker bo vmes 10 dni doma in bo itak vse pozabila, tako da se bova januarja verjetno zopet uvajali.
Ampak, če pa nebi pristala na to, da gre decembra 07 v vrtec, da bi vztrajala da gre januarja 08, pa vrtca ne bi dobila.
Ne vem v čem je fora. Tista k zbirala te vloge za znižanje plačila je neki rekla da moram do 15.11 prinest odločbe za leto 2005, da se obračuna za december in decembra odločbo dohodnine za leto 2006, da se obračuna za leto 2008, ..... pa sem rekla, če lahko Lana začne z 3.1.08 z uvajanjem, pa je rekla, da ni šans ! Z argumentom: če bi hotla da začne 3.1 2008, potem nebi podpisali pogodbe, k je to vse vezano na občino ! Halllo.  Nič nisem razumela ! Sem samo rekla, da bom vse dostavila pravočasno.

Zdaj pa tko, če bo Lana zdrava jo bom dala 10.12 v vrtec - uvajanje, potem pa se bova zopet uvajale 3.1. pa kolkr časa bo trajalo bo.
Meni se 10.decembra izteče porodniška, pa bom izkoristila še dopust do konca meseca, potem bomo pa videli kakšna bo situacija.
Če ne pa.... kakšna bolniška, da prišparam dopust iz leta 2007 za majske praznike.

Se prav nič ne obremenjujem s tem, kdaj bom začela hodit v službo. Itak lahko računajo, da bomo več ali manj odsotne.
Sej je Luna lepo povedala: eden zboli, pa manjka cela skupina !

Tako da....najbolj da uživamo sedaj, ko smo doma in so naši  user posted image  zdravi. Tisti ki pa vas muči prehlad, pa se čimprej pozdravite, da se kmalu spet kaj vidimo.

Aja32: kako je s tvojima, kaj bolje ?
Ajja: vidim da ste se vrnili z morja, moram pa ti povedati, da v Rogaško pridem lahko samo še na kavo, pa na kostanjev piknik, če bo........
- bazeni.... ne hvala..... sem se okužila ....

Zima: a je za-dosti napisano.....?
Moram reči, da smo ble malo "okregane",  user posted image  da premalo pišemo  ....

Uf, najbolje da neham, če ne bo cel  user posted image

Pozdravček
Barbi

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
26.9.2007 13:36:33   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: Barbid
Danes jo bom dala v spalno vrečo, sem se spomnila, da sem jo še ko sem bila noseča dobila od ene sodelavke, a sem takrat vse cunje, k so ble za eno leto, skupaj s to spalko zapakirala v škatlo in spravila. No, zdaj po toliko neprespanih nočeh mi je pa vžgalo user posted image , da jo mogoče res zebe, k se razbrca in se zato zbuja.
Valda, jaz blondinaka  user posted image ,  ne pomislim na to...... če me zebe se stisnem k njmu. user posted image

Ja sej počasi boš mogla tud use ostalo razpakirat, Lana raste!

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
26.9.2007 14:02:21   
ajja
Evo, pa imam malo časa. Mali spi danes že tretjo rundo, menda spravlja noter minus z morja. Tam pač ni bilo časa za spanje pa za hranjenje tudi ne.user posted image

Pa smo ga le dočakali, prvi zobek namreč, Žiga ga je dobil na morju, zdaj pa kaže, da je na pohodu nov. Moram reči, da nismo imeli praktično nobenih problemov, mali je bil tri dni samo malo tečkast. Edino malo slabše je začel ponoči spati, mislim, da je poleg zobka bila kriva tudi sprememba okolja. Drugače pa je mali nonstop v pogonu, ugotovil je, kako se stoji na vseh štirih, plazenje pa ga še vedno ne zanima, on raje hodi. Posledično smo vsi odrasli nekoliko zviti. Pogruntal  je tudi celo paleto novih zvokov pa pokaže, kao je velik in da papa, ampak samo, ko se njemu tako zdi.user posted image  Naš mulček je čisto nor na vodo, sicer je bilo morje zelo toplo, ampak po moji presoji ne dovolj za tamalega, zato je čofotal v vseh mlakužicah na plaži, prav iskal jih je, da je lahko stopil noter. Aja, kamenčki na plaži ga niso nič motili, po njih brez obotavljanja hodil bos. Ja, pa avtosedež smo namontirali, mali je zdaj pravi car, prav uživa v njem oz. še več vožnje prespi.

Slikice z morja pa moram še urediti, nam jih je uspelo narediti čez 350user posted image , tako da rabim nekaj časa.

Punce, jaz sem na porodniški samo še do 30.9.user posted image  Dobila sem pripravništvo, pa po njem ziher fajn službo, tako da konec lušnega. Fajn pa je, da bo do konca porodniško izkoristil naš ati in se nam ni treba ukvarjati z varstvom.

Vprašanje za lastnice Maxi cosi Tobi. A pri vas med vožnjo pasovi kaj popustijo? Pri nas namreč zategnemo pasove, da indikator kaže zeleno, med vožnjo pa zleze na pol na rdeče. Pa ne vem, kaj delamo narobe?user posted image

Danes gremo na lov še za en avtosedež za v ta drugi avto. Pa copatke bo Žiga dobil ali pa kake čeveljčke, rabi pa še bodije brez rokavčkov pa kako debelejšo kapico pa štrampelčke, joj, pa zimsko bundico iščemo..... Pa še kaj.

KOSTANJEV PIKNIK - 6.10.
Prostor je rezerviran, tako da bo. Upam, da se uspemo zbrati. Zaenkart zainteresirane:
- asandra1
- manca12
- luna06 (si že uspela prepričat svojega?user posted image )
- barbid
- pa jaz, ajja, jasnouser posted image

A bo katera hodila na plavanje za dojenčke? Se začne drug teden.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
26.9.2007 14:14:35   
LUNA06
Vprašanje za lastnice Maxi cosi Tobi. A pri vas med vožnjo pasovi kaj popustijo? Pri nas namreč zategnemo pasove, da indikator kaže zeleno, med vožnjo pa zleze na pol na rdeče. Pa ne vem, kaj delamo narobe?user posted image

Ja tud nam se je to dogajal.Pa sem pogruntala, da ga moram zategovat, ko je čisto v sedečem položaju, potem je pa ok.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
26.9.2007 14:15:16   
ajja
Sem hotela napisat še neki (zdaj sem seveda pozabila), ampak me je od računalnika pregnalo zverinsko dretje. Mali se je v posteljici zagozdil med prečke in ni mogel dobiti nogic ven. Je bila potrebna urgenca, zdaj pa spi naprej. Tako se premetava po kinderpetu, kot da mu je premali. Včeraj se je pri obračanju tako treščil z glavico v prečke, da ima buško.user posted image

Asandra1, kaj delaš v petek?user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
26.9.2007 14:16:31   
ajja

Ja tud nam se je to dogajal.Pa sem pogruntala, da ga moram zategovat, ko je čisto v sedečem položaju, potem je pa ok.

Hvala, bomo probali, v čisto sedečem položaju pa se Žiga še ni peljal.user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
26.9.2007 14:39:02   
asandra1
ajja:nič ne delam, z vama se dobimuser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
26.9.2007 14:41:09   
ajja
IZVIRNO SPOROČILO: asandra1
ajja:nič ne delam, z vama se dobimuser posted image

Ja, kak fajn!!!!user posted image   Se zmeniva na ZS.

(odgovor članu asandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
26.9.2007 15:26:44   
asandra1
LUNA:sem gledala link od nexta in so mi ful lepe cotke, jaz bi tudi kaj naročila....samo sem skeptična, rada vidim prej.Koliko približno pride poštnina, kakšne so številke (manjše ali večje npr.kot H&M), pa kako dolgo si čakala?HVALA
Se mi zdi, da si ti AJJA imela ta katalog, če se prav spomnim?Si kaj naročila?

lp

Življenje je lepo!

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
26.9.2007 16:42:37   
Aja32
Hojla...

No, mi nismo prišli v Čolnarno, kot ste lahko videle... Sta bila ob 10-tih oba take kome, da jih ne bi bilo za prenašat...

Luka je veliko bolje - sicer je danes še doma, jutri gre pa v vrtec... Se bo mami malo spočila.... user posted image user posted image user posted image Ja, če verjemeš... Zdaj moramo najbolj gledat našo princesko. Namreč itak se plazi po celem stanovanju, ampak najhuje je, ker se dvigne na nogice ob vsaki oporo, katero zagledat. In včasih ji tudi ne znese, potem pa pade, pa je huda ura...  Drugače smo dobili pa zobek...user posted image user posted image user posted image Zato pa je že 2 dni tečna kot 100user posted image ... Vse ji gre narobe, potem se pa tako hitro ujezi, pa začne jokati... V glavnem je ena velika mevža te dni. No, saj verjemem, da revčke to ful boli....user posted image user posted image

asandra1 - Nextove stvari so res kvalitetne... Mi smo kupili Luku za lansko zimo vse v Nextu, tako da ti povem, da so še zdaj stvari lepo ohranjene... Tudi zase že par let tam vzemem stvari...

Kostanjev pikinik - na žalost nas ne bo - Luka namreč prazuje svoj 2. rojstni dan in imamo povabljene... Sicer ga ima 4. ampak 6. bomo pa praznovali...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
26.9.2007 17:07:21   
LUNA06
LUNA:sem gledala link od nexta in so mi ful lepe cotke, jaz bi tudi kaj naročila....samo sem skeptična, rada vidim prej.Koliko približno pride poštnina, kakšne so številke (manjše ali večje npr.kot H&M), pa kako dolgo si čakala?HVALA

Ja cunce so res ful hude in baje kvalitetne.Je pa edina žalost usega tega, da ne pošiljajo v tujino.Tako, da moraš najti nekoga, ki živi v Angliji in naročiti na njihov naslov.Je pa zelo hitro, naslednji dan je že bila pošiljka, poštnina pa 4,99 funtov.

< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 26.9.2007 17:16:22 >

(odgovor članu asandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
26.9.2007 17:10:23   
eva1
Naša čebela je danes že ok-vročina padla in dobili smo 7 zobekuser posted image user posted image user posted image

Prav tako čestitke Naji in Žigu za zobkauser posted image user posted image user posted image

ja tale next pa ima res lepe stvari..kako pa je z poštnino?

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
26.9.2007 17:19:13   
LUNA06

Ja cunce so res ful hude in baje kvalitetne.Je pa edina žalost usega tega, da ne pošiljajo v tujino.Tako, da moraš najti nekoga, ki živi v Angliji in naročiti na njihov naslov.Je pa zelo hitro, naslednji dan je že bila pošiljka, poštnina pa 4,99 funtov.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
26.9.2007 17:48:15   
asandra1
aha,hvala za info,mogoče pa kdaj kaj naročimo...

Življenje je lepo!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
26.9.2007 19:13:25   
bucka01
Marička ja vas berem kolk vašim škratkom rastejo zobki naša je bila prva ki jih je dobila pri 5 mesecih sedaj pa že 3 mesece nič no ja enkrat bojo tudi pri nas ugledali luč sveta še ostali.
Uglavnem pri nas seže 3 dni zbujamo ene 3x na noč čist brez veze pol pa zjutraj do 10h spi upam da je to samo posledica polne lune in da bo to kmalu prešlo sedaj me pa že preganja za spat.
Lahko noč.

(odgovor članu asandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

Nega
dejzi

Kaj uporabljate za nego kože svojega dojenčka? (po kopanju, previjanju, ...)

olje (48%)

mleko (23%)

krema (19%)

drugo (kaj?) (9%)

Število vseh glasov: 318

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!