|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
24.9.2007 22:29:47   
LuNa73
halo halo ajsika.... kam jo pičiš za par dni?user posted image  Pa nea morš kr tak it noooooooooo!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
24.9.2007 22:36:09   
ledenka
tja grem, ko majo najboljs pir na svetu user posted image  moji folikli tas mesec bojo ogrooooomni! user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
24.9.2007 22:36:25   
Lupita
O, Ice Baby, pozdravček še od mene, ampak jaz sem prišla samo pokukat, ker nisem mogla takoj zaspati, amapk zdaj pa zares; grem brundat v brlog!!! user posted image

LPL

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
24.9.2007 22:39:34   
LuNa73
ha ha ha... ja, le fajn jih nafutri! Ampak, da niso slučajn tvoji dnevi rožic al pa čebelic!user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
24.9.2007 22:40:54   
ledenka
naslednji teden bojo dnevi za slonckanje. user posted image  mislim za tisto, ki mora bit user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
24.9.2007 22:46:10   
LuNa73
zdejle sem se spomnla enga tvojga posta.... ko tvojmu veselo govoriš...evo zdej pa je, zdej pa je... pravi čas za čungalunganje! user posted image  
Dej ti men povej, kak pa se tvoj odziva na to pred M, pa ko jo dobiš? Sej če nočeš ne rabiš odgovort!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
24.9.2007 22:50:39   
ledenka
user posted image  eh, nic, ko pride M, mu povem, da je tu. pa ko je tapravi cajt, slonckava precej pogosto, se ne brani vec user posted image  sam ze ful cajta tezi, da se moram dat bolj podrobno pogledat, on je dal svoj pregled skoz. user posted image  brez upiranja. jaz pa sem naivna in se kar upam user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
24.9.2007 22:51:34   
ledenka
sem sele zaj vidla, da se je lupitka tud pokazala user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
24.9.2007 22:54:42   
LuNa73
vavvvvvvvvvvv, celo prehitel te je? ker ponavadi prvo ženske čist prečekirajo, pol pa se gospodje spravjo s težkim srcem...user posted image  
Evo za tvojega:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kaj misliš, da si "zastonj" naivna? Ne vem no, kaj pa ženska intuicija pa tak!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
24.9.2007 23:00:37   
ledenka
moja intuicija mi pravi, da je vse ok, sam zaj ze skor 1 leto delava na user posted image  pa nic user posted image  zacela sva oktobra al novembra. no, sej cez 3 tedne bom mela plan za naprej... ta negotovost me res ubija user posted image  vsaj da mam plan B user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
24.9.2007 23:02:25   
LuNa73
jst tud mislim, da je s tabo vse o.k! Ampak, kaj pa če je res "psiha" tista? Dej, kaj ti čutiš O al je ne?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
24.9.2007 23:04:04   
murkica
Nič punce, še jaz vam želim lepe sanje in mirno noč.
Jaz sem ravnokar končala z delom, sedaj pa pod tuš in pančkat, ker moram jutri zgodaj vstati.

No pa hvala seveda tudi za vse vaše vzpodbudne besede, se počutim veliko bolje in optimistično zrem v prihodnost.
V mesece bomo sigurno vse zagledale user posted image user posted image , če ne nekatere že prej!!!!user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
24.9.2007 23:07:02   
LuNa73
Murkica, lepo pančlkaj.... pa lepe sanje...pa.... malo si pa le odpočij! Se mi zdi, da si ti tolk zaposlena, da tvoji foliklčki pozabjo, da morjo opravit svojo nalogo!user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
24.9.2007 23:13:36   
ledenka
murkica, lepo sanjaj user posted image  

lunci, jaz vidim po sluzi, kako je z O, ker mam tak solski izcedek user posted image  beljakast pa to. cutim je ne, me preveckrat napenja, pol pa ne mors cutit, a spika crevo al jajcnik user posted image  BT pa tud ne merim, vstajam ob prevec razlicnih casih user posted image  sicer pa nimam M tak redne, da bi bla sigurna, kdaj je tocno O, pol pa mamo en teden z rezervo user posted image .

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
24.9.2007 23:30:40   
LuNa73
aha, ker jst kar sem začela pa vseen mal sluz zasledvat pa je ni... sam pol pred M je tista bela pa gosta, ki se počas spremeni v rdečo user posted image ! Jo bom pa še naprej opazovala zato, da res mal vidim kak moje telo funkcionira tam spodaj! Se do zdej še res nisem s tem ukvarjala!

ja, jst pa iščem kam sem ti tole odgovorila... pa sem že bla panična da na kaki drugi forum... pa vidim da je okenček še odprt!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
24.9.2007 23:36:55   
ledenka
lepo se imej, grem malce spat user posted image  lepo sanjaj in pridna bod!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
24.9.2007 23:51:35   
LuNa73
ajsika, ti se imej tudi lepo lepo, predvsem pa lepo pančkaj! Pridna pa sem jaz vedno, razen takrat ko sem poredna! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
25.9.2007 10:37:51   
LuNa73
končala sem včerej... evo, dans pa delam otvoritev! Hej hej punce! Upam da ste o.k! Dans mamo bojda še sončka, jutri pa...user posted image  Tak pač je... jesen je tu!user posted image  Pr men nič novga pa pretresljivga! user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
25.9.2007 13:10:08   
pikapoka2
Če že onega ta pravega sončka ne bo, nam pa morda kaj posije naš sonček33?
user posted image
Pa ti nam pripraviš eno fajn zabavo, pa malo počvekamo,
pa potem malo svoje user posted image  napademo, pa mogoč še kaj nardimo,
pa bo lepo minil dan tud brez sončka, a ne?!
Jaz tud imam rada sončka, ampak če ga pa ni kak dan pa tud gre.
Jaz samp upam in res upam, da ne bo spet kakšnih poplav.user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
25.9.2007 13:12:17   
pikapoka2
ker napovedujejo dosti dežja zopet! user posted image
Me je kr strah! user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
25.9.2007 14:38:43   
spelka12
Ne v vaš konec pa nisem še nikoli šla(ne me kregat)...se zelo nerada vozim okoli ker sem imela včasih fobijo pred vožnjo (sicer sem jo premagala toda vseeno se zelo nerada vozim)...bi pa en dan rada prišla, da si malo ogledam vaše konce...

teejaa vabljena v moj konec (ostale tud) bomo šle na eno veeliiko tortico pa tolk bomo debatirale, da bojo koli z neba padal. Sem šele na 41 strani, mam še 3 za prebrat sam se tolk dogaja pri nas, da v mojo glavo ne gre tolk naenkratuser posted image .
Kodrana nisem vedela da siuser posted image  - ČESTITAM.
Se* glavno da se premika, pa tud če samo 5 na uro.
murkica optimizem, optimizem. Oktober bo našuser posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
25.9.2007 14:42:39   
spelka12
no od danes naprej sem tudi jst pripravljena na novi boj in upam, da bo ta mesec res kaj boljše.

marjana user posted image user posted image  seveda bo oktober boljši. Sem te že na IUI-ju spremljala pa vem kolk si že skoz dala.
Lepo da si med nami borkamiuser posted image .

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
25.9.2007 14:47:09   
LuNa73
hej špelka! Ja ja ti kuj beri tele pametne debatke.... moje poste le ne spreglej, ker so najbolj pametni! al pa se tak zmenima, da ne bo preveč... sam moje preberuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ti bojo sigurn ostal v glavi! user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
25.9.2007 17:18:03   
murkica
A katera ve ali je Teejaa nosečka? A ni imela danes D dan?

Držim pesti.user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
25.9.2007 17:25:38   
Serendipity
murkica - user posted image  Test ji (ŠE!!!) ni pokazal pluseka ...

teejaa - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?