soncece24
|
Prioriteta mi je definitivno stanovanje. Ne razumem ljudi, ki imajo doma vse v razsulu, vozijo pa mercedesa na lizing in se oblačijo v same firme. Avto je meni zadnja briga - če bi imela viška denarja, bi seveda kupila boljšega, ampak to je zadnje na spisku. Hrano kupujem kar pač jeva, ne gledam toliko na ceno, rajši pazim na to, da kupim res samo kar vem, da bova pojedla, ne da stran mečeva. Zato pokvarljive stvari kupujeva sproti in ne na zalogo. Tedensko grem le po nakup stvari, ki zdržijo nekaj časa, ali pa jih res pojeva. Pri oblačilih je pa tako, da moj dela s strankami in potrebuje vredu in lepe stvari, predvsem srajc ima dosti. Ne kupujeva ful poceni, pa tudi ne nekih hudih firm. Ponavadi S.Oliver, Esprit, kdaj kak H&M in Zara - ampak rajši malo dražje, kot da po dveh pranjih barva zbledi ali pa vsi gumbi odpadejo. Jaz pa se večinoma oblačim v H&M, Orsay in C&A - večinoma sem itak doma v trenerki ali celo pižami za računalnikom (delam doma). Karin, glede mobitela sem jaz ista - tak mi je škoda dat keš za mobitel, da je kr hudo. Moj trenutni je že tak bogi, da mi zunanji ekran ne dela, da so barve čist fuč itd., ampak dokler še zvoni, ni šans, da kupim drugega. Jaz upam, da bo do božiča zdržal, da si lahko potem zaželim novega Sva pa midva oba taka tipa človeka, ki nama prosti čas in skupni trenutki pomenij100% več od denarja. Oba bi lahko več delala in imela dosti več denarja, pa sva raje popoldan skupaj in vikende porabiva za sebe, kot da bi delala in nalagala denar na kupček.