|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
24.9.2007 18:32:51   
Serendipity
kodranauser posted image ne se preveč obremenjevat s tem. vem, da je težko to ignorirat in pozabit. Ampak, bodi optimist - bodi srečka nosečka.
Eto - izvoliš enega angelčka, ki ti čuva pikico - user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
24.9.2007 18:35:11   
kodrana
hvala Se* tudi tebi privoščim, da čim prej ugledaš user posted image user posted image . in verjamem, da bo. kmaluuser posted image .

teejaa komaj čakam, da narediš test.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
24.9.2007 18:49:11   
sonček33
Kodrana, jupi. Joj kako lepo. Bodi srečna.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
24.9.2007 18:49:23   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: teodoral

jaz sedaj verjamem le še testerju za nosečnost.

Ja zdaj, ko je tvoj testek pokazu plus!user posted image  Čeprav se jaz popolnoma strinjam s teboj... ampak, če ne bi oz. ne bodo vrjele drugim znakom, bi bla oz. bo pa tukaj suša s posti user posted image !

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
24.9.2007 18:51:43   
TamaraJ
Kodrana!! vedela sem, vedela sem!! Iskrene čestitke in čudovitihuser posted image ti želim. Čudovita user posted image boš (SI!!). Bravooouser posted image user posted image user posted image user posted image

No, zdaj pa še Teejaa! Nisem še spustila pesti za vas in jih tudi ne bom. Vsem bo uspelo!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
24.9.2007 18:58:13   
kodrana
hvala TamaraJ, hvala vsem. me pa majčkeno skrbi. sicer ne krvavim vidno, na hlačkah ni nič, razen malo povečanega toka, samo če pa potipam mv in se potem obrišem, je malo krvi.. v prvi nosečnosti sem zakrvavela šele v 6T. sedaj pa že nekja kaže.. skrbi me. samo, itak en morem nič pomagat. počivat, to je vse.
samo držite pesti, ok?

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
24.9.2007 19:02:52   
marjana.r
bomo držali in to močno močno....in reči onemu user posted image naj se te ogne, če ne bo dobila po riti user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
24.9.2007 19:02:58   
Muklla
Ja, Kodrana, počivaj. Mislim, da se nima smisla sekirat, ker to še nč ne pomen. Poznam veliko punc, ki so imele krvavitve, pa je blo na koncu vse OK. Držim pesti, da bo vredu. Full ti prvoščim. Dost, da človek enkrat da skozi te muke.

Pazi seuser posted image !

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
24.9.2007 19:13:29   
Oaza
Pozdravljene!
Ne morem verjet- en dan ne grem na RR, pa zamudim same pomembne novičke!

ČESTITKE vsem nosečkam in upam, da se bo roza barva nadaljevala tudi jutri (zjutraj bom spet naredila test, ker še zdaj nimam M- že 45dan cikla) in vse ostale dni!!!

Bravo user posted image punce (pa tudi fantje- brez njih ne bi bilo nič user posted image ) !

Držim pesti za VSE!!!

lp

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
24.9.2007 20:02:11   
Erin
Oaza- držim pesti in pošiljam user posted image user posted image user posted image za srečo!

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
24.9.2007 20:10:51   
Oaza
Hvala teejaa!
Sporočim jutri kaj bo pokazal test.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
24.9.2007 20:12:49   
Anonimen
Kodrana, glede teh krvavitev. maternični vrat je zelo zelo občutljiv na dotike. Kadar se ga dotika, nekatere ženske rahlo krvavijo. Torej je to izključno zaradi dotikanja vratu, ne zaradi česa drugega. Ne boj se. Še to punce, ne preverjajte preveč, več škode kot koristi. Vem, saj mene tudi povleče, da preverjam, ampak obvezno s ČISTIMI, ZELO ČISTIMI rokami, ker lahko pride do infekcij ali vnetij. MV je namreč v sterilnem okolju.  Še enkrat, krvavitve ali kapljice ob dotikanju MV so bolj ali manj normalne. Priporočam, da ga ne preverjaš več. Zdaj si nosečka in ni koristi, da se mučiš in tvegaš kakšno neprijetnost. Lp

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2962
24.9.2007 20:21:29   
Erin
Glede materničnega vratu sem našla slednje (če še katera poleg mene ni vedela).

Meternični vrat je tisti del maternice, ki ge vidimo v nožnici. Skozi maternični vrat vodi cervikalni kanal v notranjost maternične votline. Maternični vrat mora ostati med nosečnostjo dovolj dolg in tudi primerno čvrst, predvsem pa se ne sme odpirat ( kar pomeni da ostane cervikalni kanal zaprt). Cervikalni kanal sicer ni zaprt popolnoma, v njem pa se nahaja gosta sluz. Cervikalni kanal se vedno otipa, tudi med nosečnostjo. Proti koncu nosečnost pa se maternični vrat skrajša, zmehača in cervikalni kanal se prične širit, postane prehoden. Takrat več ne govorimo o materničnem vratu, ampak o materničnem ustju.
Samo na otip materničnega vratu, ne moremo ugotoviti ali gre za nosečnost, lahko pa med pregledom ugotovi ginekolog, da je maternični vrat drugačne barve-pravimo da je lividen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
24.9.2007 20:24:06   
Anonimen
Heh, koliko enih različnih informacij ane :D Na vsaki strani piše drugače. Torej, da posplošim. Vse smo noseče, nima veze kakšen je naš MV user posted image  PS: Jutri imam tudi dopust, pa me bo spet polno tu gor, se opravičujem user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2964
24.9.2007 20:24:51   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

punce noseča sem!!!!!!!

ČESTITAM !!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
24.9.2007 20:26:18   
Anonimen
Teejaa ne moremo ugotoviti hahahahha. Me pa mesece in mesece petkrat dnevno tiščimo notri prste in preverjamo v prazno user posted image user posted image user posted image  Ne vem, sem pa na večini tujih strani prebrala, da je razlika na otip. Ma ne vem več.

(odgovor članu anonimna thumbs up)
  Neposredna povezava do sporočila: 2966
24.9.2007 20:27:29   
Serendipity
anonimna user posted image  - TUDI TEBI ČESTITKE NAŠA user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
24.9.2007 20:30:13   
Anonimen
Evo tole sem našla : http://wiki.answers.com/Q/Where_should_the_cervix_be_in_early_pregnancy Upam, da je link aktiven.  

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 2968
24.9.2007 20:30:40   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

hvala TamaraJ, hvala vsem. me pa majčkeno skrbi. sicer ne krvavim vidno, na hlačkah ni nič, razen malo povečanega toka, samo če pa potipam mv in se potem obrišem, je malo krvi.. v prvi nosečnosti sem zakrvavela šele v 6T. sedaj pa že nekja kaže.. skrbi me. samo, itak en morem nič pomagat. počivat, to je vse.
samo držite pesti, ok?

Brez zamere, ampak, punce: NEHAJTE ŠLATAT MV! Da si same ne nakopljete na glavo nepotrebne okužbe! Ugotovila s tem itak ne boste ničesar, samo še bolj zmedene boste.

kodrana, jasno, da je krvavo, ker je MV ranljiva zadeva in ob konkretnem šlatanju zakrvavi - kot če ti G vzame bris. Nima to zveze s krvavitvijo ob SS.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
24.9.2007 20:42:18   
Lupita
Čestitke punce, še malo pa to ratal klub rozik! Lepo in zdravo nosečnost, pa predvsem brez panike je reku Švejk!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2970
24.9.2007 20:43:02   
Shani
 Kodrana in ostale nosečke ČESTITKE in vse naj v user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2971
24.9.2007 21:02:22   
LuNa73
Punce zdej pa čist resno: Nehajte se hecat pa prste not tiščat! A ste čist nore al kaj?! Pa a bi ve rade ble srečke nosečke al vnetke nesrečke al pokodbenečke! Je bela cesta!user posted image  Zdejle ko vas berem sem čist paf in jezna, kaj vse počnete s sabo! Mislim da bo cajt da se v roke mal vzamete!

Kodrana, ti pa počivat pa nehat ga srat! Zdej je vse kar rabiš ti in tvoja pikica mir, počitek in pozitivne misli!

Jao jao... ste me razkurle, kr vrjet ne morem, da sem lohk tok jezna, pa kaj vse počnete same s sabo! Avše!
user posted image

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
24.9.2007 21:06:03   
Lupita
Mislim, da je tole zelo primeren nasvet za vse tiste, ki jim 10 črtic ni dovolj in je treba MV maltretirat. Punce, samo naslonite se nazaj in se nasmejte. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
24.9.2007 21:50:42   
hmm
Bravo kodrana, čestitam!user posted image user posted image user posted image  Pa saj sem vedela, da si user posted image user posted image . Zdaj pa počivaj in misli pozitivno, saj boš videla, da bo vse v redu!

Tudi vsem ostalim nosečkam iskrene čestitke. Joj, ste pridne, tako se dela, jauser posted image user posted image . Zdaj ste me pa tako razvadile, da bi kar vsaki dan vesele novičke bralauser posted image . Torej, jutri je na vrsti teejaa, da nas razveseliuser posted image user posted image .

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
24.9.2007 23:08:41   
Erin
Ja Luna, kaj se pa ti razburjaš...user posted image ...če dohtarji dovolijo samopregledovanje (s čistimi rokami!) ni panike...kaj potem luli tud ne sme več noter da se ne bo v MV  zaletu pa kaj okužu?? Pa sej smo ja previdne, si ne tišimo kolov not pa vrtamo z nohti...user posted image

Ne jezej se nouser posted image ...če se vsake toliko pregledamo mislim da ni panike...boš rekla da se ti nikol...user posted image

Pomiri se punca, ne delamo nič prepovedanega in mislim da si ne želimo sebe namerno poškodovati...bomo dal kamerco na lulija pa not poslal da vidmo situacijo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?