hanna1
|
Sem videla,da vas je nekaj novih gor. LEPO POZDRAVLJENE STRUNJAN11,ZVEZDA71 in NATASAOM -pa je še ena Hana poleg Da še malo se vtaknem poleg v debato,potem pa res grem spat . Julci,če mi bodo spodaj kaj namaknili,pa bova mogoče res kaj kšeftali .Saj še to ne vem,a ostanemo do nedelje dol . Kar pa se navezanosti pri nas tiče,pa mi trenutno še kar uspeva,da se Hana zamoti z igračkami ,ki so obešene na loku jajčke ali pa nad igralno blazino.Posebej zdaj,ko je že začela malo roke uporabljat ,je njena najljubša zabava,ko je sama, da si ogleduje roke,jih obrača in na koncu seveda potujejo v usta,če ni kaj drugega v roki.Zadnje čase se tudi kar sama "pogovarja" z njimi ali pa s tisto sliko ali predmetom,ki ji pač pade v oči.Ko se naveliča in začne protestirat ,jo dvignem pa se malo sprehajava po stanovanju, v ogledalu se opazujema in pogovarjava in stokrat predebatirava kakšno stvar ,zakaj tam je in kakšna je.Nato pa zopet od začetka,dam jo v jajčko in grem vmes hitro kaj naredit.Včasih je tako zatopljena v opazovanje in roke,da še jaz pozabim, da ne spi in potem jo začudeno gledam ,ko pridem v sobo-sem bila prepričana,da sem jo dala spat .Ampak,ko me pa zagleda, se pa njen obrazek razcveti v tak nasmeh ,da jo moram valjda takoj dvignit in malo stisnit k sebi.In zopet debatirava,če seveda vmes ni postala lačna.Zelo sem vesela,če jo še kdo drug pelje ven,da bi se navadila tudi na druge. Tako hitro čas beži,da imam občutek,da en-dva-tri,pa bo že služba tukaj.Je pa res,da če sva kje v družbi,ves čas išče z očmi mene. Je pa zanimivo,pa saj nisem zlobna(ali pa tudi malo ),da ko zagleda babi(mojo taščo),se začne dret .Potem pa ona sprašuje,kaj ji je,jaz pa modro molčim . Uh,spet sem nekaj naložla,bolš,da grem spat . Nočko