dorotea
|
o kolko nvih mamic! čestitke in lepo cartanje!!! Končno ste dočakale tud duskamb, cuma, srček, nora, taja339 in tanja lina...ste bile že kar nestrpne, kajne? Seveda pa vsem enako želim lepe prve dneve in noči pa veliko cartanja! Tudi tianne vidim, da ni...je že na poti v rim? Srečno na pregledu NaILa! jaz pa moram malo pojokat...naša pikica je super pridna...sam njenmu tati se meša...sploh ne razume, da rabimo mir!Že cel teden imam ljudi po hiši in on jih kar vabi in vabi.Sem mu že 100 krat rekla, da razsaja trebušna gripa, pa da smo utrujene...pa mi drug dan spet kdo pride...saj ni samo on kriv...ljudje kar sami pridejo...smo pred vrati...danes so nenapovedano prišli štajerci...pravkar sva se spet skregala, ker jutri pride njegova familija dol...do tu vse lepo in prav, sam kaj ko jih je vseh skupaj 7, če pridejo še fantje in punce pa 9! To naredijo tak šunder, da me je že kar strah...saj ni treba , da je tišina v hiši, ma včasih je tak kažin, da še jaz nervozna ratam, kaj šele ta mala. In prav bomo tud to zdržali, bom spekla štrudelj in potem...je začel sanjat, da bo jim kosilo skuhal????!!!Halo!!! Najprej kuhat, se z njimi ukvarjat, pol sladica in kafe in še spravljat...saj vem da bo vse on, ma se mi zdi vseeno preveč!Pol bojo najmanj tri ure tukaj in ti moraš bit vesel in ustrežljiv, tudi če te vsi šivi bolijo in bi najraje šel spat, pa vsi te v sise gledajo...pol bo pa še ta malo s tira vrglo, pa ne bo spala...pa da sploh ne omenim, če mi kdo kako bolezen prnese. Joj, tok sem žalostna!!! Da me ne razume...in sedaj je ves užaljen, da kako govorim od njegovih, ki vse naredijo za naju itd. Kaj mu res ni jasno, da nimam nič proti njim, samo da je prezgodaj za tak karaval okoli nas.In kolikor poznam njegovo mamo tudi ne bi hotli bit v napoto in hodit na kosilo, sam moj mož pa res ne vem kod ima glavo, da take strelja. No, tko da odkar sva doma se samo še okrog teh reči kregava...moji mami sva rekla naj ne hodi, da se moramo mi trije sami ujet, sedaj pa imam vsak dan koga tu...sploh ni časa en ritem dobit. Mi gre kar na jok se o tem prepirat in sem tko žalostna , da me ne razume bolj...jaz že lahko zgledam fajn in da mi nič ne fali, sam psihično pa rabim mir in njega in cartanje in družinsko okolje, ne pa bit skoz urejena in nasmejana za druge. Joj sem naložila!Ne mi zamerit, ma sem čisto iz sebe.
|