|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
20.9.2007 11:13:03   
Estrella*
Maska vse je možno. To boš sama najbolj vedela ali obstaja možnost, da si kasneje zanosila, glede na dolžino tvojih ciklov O in vzorec sp.odnosov. Če obstaja možnost bi vsekakor počakala še kakšnih 14 dni. Poglej si malo nazaj je bilo kar nekaj takih primerov. Držim pesti user posted image  user posted image  Za srečo

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 276
20.9.2007 11:49:14   
Naty*
Anonimna user posted image žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image , vem kako se počutiš....želim ti, da bi kmalu spet videla user posted image in bi blo takrat vse vredu.

...Martina... js mam tud v torek pregled, upam, da bova obe lahko napisale, da sva videle svoje pikice in da je vse vredu.

stunfek zaenkrat glavno, da je temni flekec user posted image tam kjer je treba, 18. bo pa že user posted image videt user posted image .

maska tebi pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo... Js ti res želim, da bi naslednjič videla plod, ker se je meni zgodilo isto prvič in vem kako težki so dnevi, ko čakaš na naslednji pregleduser posted image . Meni se žal ni dobro končalo, izvedela pa sem za cel kup žensk, ki se jim je plodek skril in se ga je na naslednjem pregledu normalno videlo. Držim pesti, da bo tudi tvoja pikica naslednjič vidna.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 277
20.9.2007 11:52:21   
stunfek
maska, valjda da počakaj, tudi če te pošlje na abrazijo. moji kolegici je G dala napotnico za abrazijo in ko sta z možem v solzah gledala tisti papir je mož videl, da se je G zmotila v datumih!!! in da je plodek popolnoma ustrezal merilom za svojo starost. Zdaj je fantolin star že skoraj 3 leta. tudi Pušenjak vedno predlaga, da se počaka še kakšen teden in ponovno pregleda plodek. Mah, ti G so res z vseh vetrov in nikoli ne veš kateri ima slab dan in je šlampast. na žalost. Drži se. Držim pesti in verjamem, da bo vse v redu.

No, tudi jaz sem se do danes hvalila, da sem brez slabosti in me je zdele prvič popadla, da sem kar malo tresoča user posted image . pila sem kavo, ki jo običajno ne...mogoče je to vzrok.

Se beremo pupe!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 278
20.9.2007 12:07:12   
maska
taula sem imela redne M in ciklus 30 dni samo zdej ko sem v taki situaciji se pa kr sprašuješ, če se nisi kej zmotu. Upaš, da si se zmotu in bo vse O.K.

vsem hvala za vzpodbudne besede in sporočim kako pa kaj. drugač mam pa dons v službi ful dela ker grem pol na dopust (14 dni). Jupiuser posted image

uživajte

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 279
20.9.2007 12:53:15   
.muki.
O stunfek,

ti si bila pa hitra, da si že nazaj s pregleda.
Kar  se pitja kave tiče, res povzroča tresenje rok  še posebej tistim ki je niso navajeni, tako da malo bolj počivaj in miruj, ker to verjetno  ni slabost.

Ali še ima katera  podobne bolečine, špikanje v jajčnikih, ampak kar konkretno, kot bi nekdo zabal nož v tisti predel, meni se to pojavi če kaj težjega nosim.

Jaz pa danes popoldne šibam na pregled  in držim pesti da je jezušček v jaslicah in ne kje na pol poti.

p.s
Vsem nosečkam - božajte svoje trebuščke.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 280
20.9.2007 13:39:11   
Naty*
.muki. mene je parkrat orng špiknilo, ko sm se recimo pretegnila. Zadnjič celo sred noči....občutek pa res približno tak, ko da bi nekdo nož zasadil. Priporočam pa ti, da kaj težjega ne nosiš, sploh če te še boli poleg vsega. Pazi na svojo pikico. 

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 281
20.9.2007 15:04:42   
aurora28
Maska poglej bolje, da še počakaš, ker pri meni je bilo isto in sicer po mojih izračunih naj bi bila na dan pregleda 6 tednov noseča, ko pa sem šla na UZ ne v maternici ni videlo nič. Seveda sem bila full žalostna, ampak sem verjela v svojo pikico. G je čez 2 dni ponovil UZ in se je že videla GV in neke pikice. user posted image user posted image Čez 4 dni pa mi je ponovno ponovil UZ in viden je bil user posted image in bitje user posted image . tako, da glavo pokonci in počakaj še malo, boš videla, da se bo vse uredilo. Držim ti pesti user posted image user posted image user posted image

Taula tudi jaz jem dabroston 3 dnevno na 8 ur. držim pesti, da izgine izcedek.

Mene tudi ponoči špikne v jajčniku, kadar se pretegnem, jao user posted image

Pa še nekaj, meni je pa tako slabo, ne morem oring spat in sploh nevem kaj bi jedla, ker ko nekaj začnem jesti, se mi vse skupaj zagabi in pojem samo do polovice, sem rekla mojemu: Sem grozna kajne? user posted image user posted image user posted image ker se res potrudi, mi vse pripravi, jaz pa jem kot piščanec user posted image   Ponoči me je zelo matralo, povrh pa še boleč želodec, sem pretiravala z donatom, ker sem zaprta, zato sem si danes kupila Hippov komarčkov čaj za prebavne težave za dojenčke in mi pomaga user posted image user posted image . Kaj pa vas kej matra zaprtost in kako jo premagujete?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 282
20.9.2007 15:32:58   
petrahh
Vse čestitke majčicam user posted image

Sema pa sem ena izmed njih in nova pri tem klepetu.
Stunfek prosim uvrsti me v seznam, PDP 2.5.
Ja je pa to 2 nosečnost, prva se je žal končala s ss.
Ali je imala še katera od majčic tako situacijo?

19.9. sem imela prvi pregled in zaenkrat je vse ok.

Tudi mene že malo tiščijo hlače, sem pa v 7 tedni in 6 dni.
Drugih problemov za enkrat nimam, samo boleče prsi pa riganje.

LP

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 283
20.9.2007 15:52:11   
aurora28
Mene vse hlače tipčijo in si nobenih ne morem zapreti user posted image , me pa matra slabost, riganje, prdenje user posted image , uff kak smrdi user posted image user posted image hormoni res dajo svoj vonj user posted image .

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 284
20.9.2007 15:55:58   
Aurea
Čao punce, jaz sem tudi danes videla user posted image  in slišala user posted image  na UZ! Verjetno sem šele sedaj v vsej polnosti dojela, kaj to pomeni user posted image

Pa ful težko sem čakala danes, kaj bo, saj se prejšnji teden ni še nič videlo, niti "flekca" ne user posted image  

Štunfek, ti si bila pa res zgodnja dons, me veseli, da je O.K.
Meni so rekli, da, ker izcedka več ni, naj pojem še preostale dabrostone, potem pa mi ni več treba.

Baje je veliko majčic zdej nosečih, verjetno je bil avgust res ploden mesec :-)

Aurora28, jaz sem na istem - po jajčnikih in trebuhu me vsake toliko špikne, da ne pozabim na user posted image , o slabosti sem že razpredala, ampak zdaj sem toliko na boljšem, da lahko normalno kaj pojem, ampak nekje na polovici mi vsaka stvar kar zasmrdi... Mi pa jabolka naredijo zelo dobro v želodcu, pa še zelo zdrava so, zato se  potrudim pojesti 1-2 na dan.

Muki, na tvojem mestu bi se izogibala kakšnim težjim stvarem za nosit, vsaj če te takole špika in boli.

Anitka in Petrah, dobrodošli in srečno user posted image !

Maska, tebi pa držim pesti... user posted image user posted image user posted image   

Aja, pa dons sem si priskrbela tudi mandljevo olje za mazanje po bušiju proti strijam, baje je učinkovito. A ste že kaj slišale o tem?

< Sporočilo je popravil Aurea -- 20.9.2007 15:56:44 >

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 285
20.9.2007 16:05:11   
aurora28
Tudi sama si bom nabavila mandljevo olje za mazanje trebuha, ga zelo priporočajo, to pa zaradi tega, ker 1. je naravno in kot 2. si je bolje mazati trebuh z oljem saj se hitro razmaže, ker si ni priporočljivo masirati trebuh s kremami, ki se težko vpijejo in jih je treba dalj časa vtirati.

Čestitke Aurea za user posted image in user posted image . Danes imaš 7 tednov, jaz pa jutri 7 tednov. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 286
20.9.2007 16:21:19   
Taula
Aurora 28: jaz imam 2 tableti na dan. Izcedka nimam nič več. Upam da ga ne bo nazaj. user posted image  Ti si ga imela veliko? Si imela kri ali rjav izcedek? Si na bolniški ali delaš normalno?Če si že kje napisala to se opravičujem.user posted image

Špikanje/ala noži tudi jaz občasno čutim. Pa spodnji del trebuha me občasno boli.

Vetrovi in zaprtje..žal poznani.user posted image user posted image  Baje se v 6 tednu to začne. No, sej jaz sem pa tam nekje.user posted image  user posted image se naj bi videl nekako od 5.5 tedna naprej...jaz sem zadnjič že videla.user posted image  Točen datum PDP pa še ne vem, ker sem imela neredne cikluse. Izvem ga začetek oktobra če bo vse Ok.user posted image

Imate kaj belega oz. prozornega toka?

Maska uživaj dopust in počakaj nekaj časa. Srečno.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 287
20.9.2007 18:22:33   
aurora28
Taula jaz jem dabroston zato, ker mi je primanjkovala hormona progesterona, kar se je videlo na spremljanju beta HCG, ko sem bila v bolnici. Jaz imam normalen tok, sem pa danes ugotovila, da mi zelo pašejo lučke oblite s čokolado. user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 288
20.9.2007 19:07:40   
stunfek
Uporabnica              PDP                user posted image nosečnost       spoluser posted image
Katy28                     30.04.2008

Peli                          01.05.2008         2. user posted image
majanagaja             02.05.2008         1. user posted image
petrahh                    02.05.2008         2. user posted image
CatJa                       03.05.2008         2. user posted image
Mozart                     03.05.2008
Maska                      03.05.2008         1.user posted image
Majci23                   04.05.2008         1. user posted image
filipinka                   05.05.2008         2. user posted image (user posted image user posted image
Joob                         05.05.2008
         1. user posted image
Anonimnauser posted image             06.05.2008        1.user posted image
pikicaa25                 07.05.2008 
Natali99                   07.05.2008         1.user posted image

Aurea                       08.05.2008
luksi                         10.05.2008         1. user posted image
.muki.                       10.05.2008
...Martina...               11.05.2008        1. user posted image
anonimna user posted image         12.05.2008         2. user posted image

Naty*                        12.05.2008        2.user posted image
bobika                       13.05.2008        2.user posted image
Štunfek                      14.05.2008       2. user posted image
Katina                        18.05.2008       2. user posted image

Anitka                        18.05.2008       1. user posted image
StBarbara                  18.05.2008       2.user posted image
teodoral                     22.05.2008       2.
user posted image
Aurora 28                  XX.05.2008
Taula                          XX.05.2008  

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 289
20.9.2007 19:50:00   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

jaz imam 2 tableti na dan. Izcedka nimam nič več. Upam da ga ne bo nazaj. user posted image  Ti si ga imela veliko? Si imela kri ali rjav izcedek? Si na bolniški ali delaš normalno?Če si že kje napisala to se opravičujem.user posted image

Špikanje/ala noži tudi jaz občasno čutim. Pa spodnji del trebuha me občasno boli.

Čeprav sem aprilčica, berem tudi majčice...user posted image
Tako kot med nami je tudi pri vas nekaj punc na Dabrostonu. Sama ga jemljem od 5t6d - tri tab. na dan. Izcedka je bilo zelo malo in je čez dva dni izginil, sam mi je G rekla, da Dabrostona ne smeš kr nehat jemat. Trenutno sem na dveh tab. na dan. Naslednji teden preidem na eno. Sem pa bila tud včeraj (12 t) spet v bolnici, ker se je izcedek ponovil. No G je ugotovila, da sta bila na začetku dva - je našla dve gestacijski vreči. Čeprav sem bila že trikrat na UZ user posted image
Tako,da imamo enega user posted image , ki nas čuva.
Vse, ki jemljete D se pred prenehanjem jemanja posvetujte s G!!!!!!!
Vso srečo in user posted image  vsem! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 290
21.9.2007 8:04:58   
stunfek
dobro jutro majske brejke :)

še en dan je za nami in spet smo dan več noseče user posted image
naj vam sije sonček in na obrazu sveti nasmeh!

Stunfek

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 291
21.9.2007 9:33:02   
Taula
Pozdravljene,

Kako ste kaj? Jaz moram nekaj nujno narediti za službo....dobro da obstaja laptop.user posted image

Maska si šla danes na UZ spet?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 292
   RE: Še nobene majčice?
21.9.2007 11:46:52   
Anonimen
No pa sem tudi jaz majčica-natančneje 15 maj. Včeraj sem imela pregled- detece je staro 6 tednov in srček sem že veselo videla utripati! user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
   RE: Še nobene majčice?
21.9.2007 14:24:28   
...Martina...
Čestitke anonimna.

Končno danes petek, drugi teden je že tisti famozni, ko bom imela prvi pregled in nam bo G potrdila ali res čakamo ali kaj. Z možem upava na potrditev zdrave nosečnosti. Po torkovem večeru, se nam bo verjetno življenje spremenilo samo v smer pričakajočega user posted image .

Lep sončni vikend, vzemimo si čas in peljimo naše trebuščke na sončke.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 294
   Majčice 08
21.9.2007 15:33:55   
mettyy
Pozdravljene!

Čestitam vsem, ki Vam je uspelo, in delim z vami tudi mojo dobro novico, tudi nama je uspelo, in če so moji izračuni pravilni, bomo zibali konec meseca maja. Danes sem oravila test, ki je pokazal user posted image , drugi teden pa grem še k svojemu ginekologu.

user posted image user posted image  Lepo je veselje deliti z drugimi, pazite nase novo-pečene mamice in uživajte v prihajajočem vikendu. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 295
21.9.2007 17:05:16   
Estrella*
Mettyy - dobrodošla med majčicami!

Punce imam eno vprašanje; kdaj se boste naročale na NS oz. v katerem tednu nosečnosti? Jaz sem jo v prejšnji user posted image  zamudila, sedaj pa jo ne bi rada.

(odgovor članu mettyy)
Neposredna povezava do sporočila: 296
21.9.2007 17:25:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: teodoral

kdaj se boste naročale na NS oz. v katerem tednu nosečnosti?

NS se opravlja med 11. in 14. tednom user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
21.9.2007 17:51:24   
aurora28
Jaz imam prihodnji petek ponovno pregled in se že veselim in upam, da moj sonček lepo napreduje in raste. Glede NS pa se bom posvetovala z mojim G, v petek bom 8 t noseča in mislim, da mi bo že on povedal kdaj naj grem na NS. Jaz jo bom šla delat v Domžale kaj pa ve?

Mettyy dobrodošla in čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
21.9.2007 21:33:58   
Anitka
Ojla!

Se vam bom še kar malce pridružila in paničarila pred prvim UZuser posted image user posted image user posted image , ki me čaka 2.10.

Bi pa prosila, če lahko pri meni popravite PDP. Sem se zadnjič malce uštela. Po izračunih (mojih) naj bi le-ta bil 26.5.
Bomi videli in upam tudi slišali kaj več 2.10.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 299
22.9.2007 9:06:50   
Estrella*
Uporabnica              PDP                 user posted image nosečnost             spoluser posted image
Katy28              30.04.2008

Peli                    01.05.2008           2. user posted image
majanagaja       02.05.2008          1. user posted image
petrahh              02.05.2008          2. user posted image
CatJa                 03.05.2008          2. user posted image
Mozart               03.05.2008
Maska                03.05.2008         1  .user posted image
Majci23             04.05.2008         1 . user posted image
filipinka             05.05.2008          2. user posted image (user posted image user posted image
Joob                  05.05.2008
          1. user posted image
Anonimnauser posted image       06.05.2008          1.user posted image
pikicaa25          07.05.2008 
Natali99            07.05.2008          1.user posted image

Aurea                 08.05.2008
luksi                  10.05.2008         1. user posted image
.muki.                10.05.2008
...Martina...       11.05.2008         1. user posted image
anonimna user posted image  12.05.2008        2. user posted image

Naty*                12.05.2008         2.user posted image (PP:25.09.)
bobika               13.05.2008         2.user posted image
Štunfek              14.05.2008       2. user posted image
Anonimnauser posted image        15.05.2008
Katina                 18.05.2008      2. user posted image  

StBarbara           18.05.2008       2.user posted image
teodoral              22.05.2008       3.
user posted image (PP: 10.10.) 
Anitka                  26.05.2008     1. user posted image (PP: 2.10.)
Aurora 28            XX.05.2008             (PP: 28.09.)
Taula                    XX.05.2008  
Mettyy                  XX.05.2008

URADNO POFOČKANIH: 29 MAJSKIHuser posted image

Katera želi izpopolnit svoje podatke, naj se javi!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?