|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Umazani spat
12.9.2007 12:32:08   
Barči78
A se to vam zdi normalno, naša je včeraj prvič spala v vrtcu in seveda, ker je bila mami doma mal na trnih, sem šla tja že približno 15 minut prej, se je ravno zbudila in ko je prišla ven, je imela okoli ust kosilo user posted image . To mi ni preveč všeč.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Umazani spat
12.9.2007 12:37:51   
pety78
No, ja, sem mislila, da je kaj hujšega. Se zgodi. Če ni to stalna praksa, se ne bi preveč sekirala. 

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.9.2007 12:38:28   
Anonimen
Se strinjam s pety.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.9.2007 12:39:06   
Anonimen
Po kosilu se gredo vedno umit in lulat. Se pa zna zgoditi, glede na to, da imajo veliko otrok za spedenat, da vseh ne umijejo prav natančno. Saj si jo potem umila, preden sta šli domov, ne? Aja, nekateri se pa tudi že sami malo splaknejo okoli ust (Ajnštajni).

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.9.2007 12:46:47   
Lunca1
pri Pini se po kosilu umijejo roke in obraz

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.9.2007 12:55:55   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Po kosilu se gredo vedno umit in lulat. Se pa zna zgoditi, glede na to, da imajo veliko otrok za spedenat, da vseh ne umijejo prav natančno. Saj si jo potem umila, preden sta šli domov, ne? Aja, nekateri se pa tudi že sami malo splaknejo okoli ust (Ajnštajni).

Nekaj takega je tudi pri nas. Ne sekiraj se preveč zaradi tega, jaz sem ga včasih tudi doma dala malo umazanega spat, pač, nisem videla, da ima umazane roke in kaj zdaj? Nič.

Ajnštajniuser posted image , saj vem, v kateri temi je bilo to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.9.2007 12:57:27   
Anonimen
Ajnštajni , saj vem, v kateri temi je bilo to.

A ne user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.9.2007 13:19:13   
mojsoncek
Vcasi se res zgodi, da je malo bolj "umazan" ampak ni neke vecje krize. Pa se to je verjetno bolj od popoldanske malice in ne od kosila.

Seje pa npr. vceraj zgodilo, da je imel pol kosila oz. malice v usesu (ja vcasih tako zgleda, ko tamickeni sami papcajo). Doma smo mu komaj spucali uho, ker je bilo ze vse cisto zasuseno. Ampak na to sem pa opozorila vzgojiteljico, ker se mi zdi pa res malo prevec...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.9.2007 13:40:06   
mily
Pri nas jih nič ne umivajo, ampak se morajo sami. Ok zdej so res že "veliki", ampak tudi lani je blo enako. Pomagajo že, če kir res ne znauser posted image , drugače jih pa spodbujajo, da so čimbolj samostojni. Jst je tut doma ne umivam, ampak jo včasih še 3krat pošlem nazaj v kopalnico, ker se tko površn umije in gre sam mimo vode. V vrtcu je pa verjetno enako. Parkrat bo še umazan, parkrat moker, ker si bo pozabu rokave zavihat, potem pa bo. Vsi se učimo na lastnih napakah, tudi otroci. Pustite jim, da se sami rihtajo, pa četudi so zato bolj počasni in včasih malo šlampasto napravljeni. Vaja dela mojstra. user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.9.2007 13:46:52   
Naja31
PRi nas jih po kosilu umijejo.
Je imel pa moj zadnjič marmelado v laseh. So imeli za zajtrk francoski roglčjič, pa so bili očitno tudi lasje lačni user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.9.2007 14:48:01   
Pikca
pri nas grejo lulat in umivat se pred kosilom, po kosilu pa ne (so pa že malo večji - skupina 3-4 leta)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.9.2007 15:01:07   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Ajnštajni , saj vem, v kateri temi je bilo to.

A ne user posted image

V kateri pa?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.9.2007 15:03:01   
honey
Oh, kolikokrat jaz našega dam umazanega spat čez dan. Pa kaj? A bo kaj narobe z njim? Glavno je, da si umije roke in obraz, preden začne jesti, drugače pa zaradi mene, če hodi okrog hiše kot pujsek.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.9.2007 15:05:03   
Anonimen
V tej user posted image

http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1830598

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
12.9.2007 15:46:41   
anckabancka
Naš je imel pa danes oranžen nos. user posted image

Se ne sekiram, važno da ostalo štima.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.9.2007 13:39:11   
marelicaa
Uh kolikokrat se je meni doma zgodilo, da je jedel za zajtrk jajček na oko in sem ga potem umila, pogledala, če je čist, vse je štimal. Ko sva prišla pa ven, pa sem opazila da ima čisto v kotičkih še malo ''zajtrka za malico''. Pa se kaj takega ne bi zgodilo v vrtcu dvema vzgojiteljicama, pri 11-14 otrocih. 

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.9.2007 14:14:08   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: honey

Oh, kolikokrat jaz našega dam umazanega spat čez dan. Pa kaj? A bo kaj narobe z njim? Glavno je, da si umije roke in obraz, preden začne jesti, drugače pa zaradi mene, če hodi okrog hiše kot pujsek.

user posted image  Mhm. user posted image

Tudi jaz se ne sekiram preveč glede tega. Tudi v vozičku, če greva na sprehod in je slučajno pri volji sedet, mu dam sladoled, pa kak rogljiček za malico - da ne hodiva noter, če je zunaj sto sonc. Voziček zna bit zvečer zelo lepih, svežih barv, mali pa tudi. Ker ima dolge kodre, mu včasih kos hruške ali "apta" (jabka) ostane not, pa ga nekak zvečer zbezamo ven, las mu pa zaradi tega ne umijem vsak dan. Nogice ima konstantno od peska, rito tudi, ker se še malo kotali, ko ga prevaga... Si pa redno, ko prideva domov, "požajfava" rokice in splakneva obrazek ( pri tem me izdatno liže po dlani)user posted image

Je pa zdrav in vesel otrok.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.9.2007 15:24:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

A se to vam zdi normalno, naša je včeraj prvič spala v vrtcu in seveda, ker je bila mami doma mal na trnih, sem šla tja že približno 15 minut prej, se je ravno zbudila in ko je prišla ven, je imela okoli ust kosilo user posted image . To mi ni preveč všeč.

No, ko bo prišla z ugrizom se ti bo to zdaj zdela mala malca.

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
13.9.2007 22:34:19   
mayci
Saj se vzgojiteljice gotovo trudijo in jih uredijo po kosilu, po mojem jih ne pošljejo direkt od krožnika na ležalnik, ali kako?
Ampak veš, pri 14 dveletnikih, se zna kdaj zgoditi, da gre kakšen pač spat malo umazan okoli ust... A je to res tako narobeuser posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.9.2007 22:59:00   
BAMBINA_
Samo za intermezzo: tisto o Ajnštajnih... Tisti ta pravi stric Einstein je kot otrok, v razvoju zelo počasi napredoval. Tako, da ajnštajni bi bili bolj tisti otroci, ki si še ne znajo sami malo splakniti okoli ust ali pa prikimavati oz. odkimavati. user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.9.2007 11:59:18   
trinityslo
Naša dvojčka sta letos zacela v jasli hodit. Stara eno leto. In razumem da jih vzgojiteljice ne morejo dlih lepo hranit ker jih imajo tolko v skupini, sam mene je skoraj kap zadela ko sta imela prvic kosilo. Bla sta svinska totalno. Majice so jima moral zamenjat, ker so bile cist mokre od juhice. Hlace umazane da ni blo zanikamor. Saj jim imijejo roke in usta, sam nasa sta imala kosilo v laseh in povsod. Vsak dan ko sta prisla iz vrtca jima lahko dam vse cunje samo se prat. Pa nisem dlih obcutljiva mamica in men nekaj flekcov ne moti. Zdaj sem sla in sem jima za v vrtcu kupla tiste velike slincke k se tud rokice dajo notr. PRvi dan so mi jih ze dal nazaj za v pranje ker so bli cist mokri, za ozet. Zdaj upam, da bodo cim prej zakapcili kak lepo jest (doma tak ni problem, ker tak ne svinjajo), ker dlih 5 parov hlac in majic za cez teden nimam in se mi non stop pere in susi. Kriza..... vsak dan jim morem najprej umit cele glavce, gobcke, rokice.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.9.2007 18:03:53   
Barči78
Tako, da ajnštajni bi bili bolj tisti otroci, ki si še ne znajo sami malo splakniti okoli ust

Ne bi blo glih fajn, če bi se šli sami umivat, ker imajo tako visok lijak, da morajo stopit na stol user posted image , tako da mora itak bit vzg. zraven, sploh pa vsi dobijo na rit plenice, ko gredo spat, lohk bi jim dal zraven kakšen vlažilni robček in bi si sami obisali obraz.

Drugače pa ne, sploh ni tak problem, ampak je pa nekaj, nekje še zobe umivajo po kosilu, a ne.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu trinityslo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.9.2007 21:08:35   
mika
hjoj, naša pupa pa je taka čistunka. kadarkoli je, hoče zraven še vlažilni robček, bognedaj da bi bil suh in se sproti briše okoli ust.

drugače pa se tud men ne zdi to nič hudega. skoraj vsak dan pride zapacana domov ali pa preoblečena. pa sej je  otrok. 

včasih bi še jaz potrebovala rezervna oblačila ko grem od domauser posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.9.2007 21:10:57   
mika
nekje še zobe umivajo po kosilu, a ne.

pri nas si umivajo zobe po zajtrku in kosilu. ampak to so bolj bogo umiti zobki- koliko pač sami zmorejo

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.9.2007 21:47:05   
mayci
Večinoma si pri dveletnikih še ne umivajo zobkov...
Iz higienskega vidika v skupini tako majhnih otrok to ni najbolj priporočljivo.

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?