Anonimen
|
pozdravček.. Nekaj me zanima... seveda vaše mnenje.... Sama ne razumeme mojega fanta. Čeprav zna kuhati, likati.... Že od začetka najine zveze, ko sm prišla prvič k njim v hišo, sem ugotovila da so doma neurejene družinske razmere.... in seveda smrad v hiši, nečistoča... TO ne bom obsojala to ni moja stvar, ampak glede na to da najine trenutke preživia s partnerjem samo pri njemu doma, ker mi smo 7-članska družina in seveda je pri meni nemogoče, ker nimamo kje.... Najino zvezo sva začela pozimi 2-leti nazaj.... zima, mraz.... v hiši mraz, nobene kurjave, na njegovi poslji ni bilo tople odeje.... Pobrskala sem po omarah na podstrešju in našla toplo odejo ki sem jo prevlekla, ter ni mogel se načudid, kako je lepše spal tisto noč---sva spala... No sobo sem mu tudi ščistila, mater to sploh ni brigalo... očitno ji je bilo vseeno, kje spi in kako... Žalostno... a jaz sem poskrbela, da nama je bilo v majhni sobici lepo, toplo in čisto... on je kupil pečko na topel zrak!! Vesela sem bila da je bil srečen, z veseljem sem mu to delala, vedno sem mu dokaj počistila sobo-prah, posteljinana, ker sam niti najmanjših osnovih čistilnih navad ni imel. In kljub temu da sem mu pomagala za vse, še sedaj se ni mogel navadit, po dveh letih... papirčki, obleke, vse je na tleh, vedno ko pirdem... Pa čeprav full delam in zraven še študiram, pa vam povem da ne vem kdaj sem bila nazadnje s kolegicami zunaj, on pa ima definitivno več časa kot jaz, a si ne vzame niti pol urce časa da pospravi osnovne stvari... Tako da ko pridem k njemu, vse leži in visi potlen na stolu.... Mogoče so me doma preveč naučili čistoče in reda. TO sem mu tudi omenila, se pogovarjala, a noče slišati, vedno mi začne težiti nazaj, da ni pes, da mu bom ukazovala.... ja ampak sej ne bi zahtevala tole če bi živela skupaj, bi sama naredila, a vsaj osnovne stvari!! Sej vem da se smejete ko to berete, amapk vseeno.... meni je hudo, ker ga sloh ne briga, kot da bi govorila steni!! Danes mi je pršlo vrh glave.... Včeraj sem šla k njemu in pridem v sobo in zopet vse na tleh, 2 cm prahu, posteljnina smrdljiva.... Omenim mu le prapirčke na tleh, zopet jih slišim... ZJutraj se zbudim in mu predlagam da skupaj pospraviva sobo... zanj dobro, pa čerpav me ne bo cel teden pri njemu, ker delam.... A sem preveč skrbna, se preveč utikam, bi me ne smelo brigati....
|