Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Držimo pesti za našo NENI 29.11.2004 16:27:47
|
|
|
|
enci
|
DRZIM PESTI :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: lp enci:metulj:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo NENI 29.11.2004 16:28:25
|
|
|
|
ZARA
|
jst tud :miska::miska: + :miska::miska: +:miska::miska:...ETO!!! A bo dost????? papa
|
|
|
|
Držimo pesti za našo NENI 29.11.2004 16:29:19
|
|
|
|
Natka1
|
Tudi jaz držim pesti. :miska::miska::miska: Vse naj naj za NENI in njena :duda::duda: . Natka
|
|
|
|
Držimo pesti za našo NENI 29.11.2004 16:31:54
|
|
|
|
Lunca1
|
Tudi jaz držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska:. Za mamico pa :rozica:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo NENI 29.11.2004 16:35:10
|
|
|
|
bambi
|
Jaz bom danes ob adventnem venčku prosila mojega angelčka, da pomaga Neni in njenima :duda::duda:, da ostaneta pri njej in da čez 8 mesecev prikukata na svet...... Bom mislila nate Neni :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Poljubčke od Bambi
|
|
|
|
Držimo pesti za našo NENI 29.11.2004 16:35:40
|
|
|
|
tinkamiška
|
Evo, še jst:miska::miska::miska::miska::miska::miska:! Tinka
|
|
|
|
Držimo pesti za našo NENI 29.11.2004 16:38:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Držžžžžžžžžžžžžiiiiiiiiim fuuuuull fuuuuull močno! lp,:fis:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo NENI 29.11.2004 17:23:28
|
|
|
|
lana 5
|
JAZ TUD:miska::miska::miska::miska::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo NENI 29.11.2004 17:27:04
|
|
|
|
cat
|
Držim pesti tako močno, da mam členke že čist bele:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:! :muca:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo NENI 29.11.2004 17:34:00
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo:DRŽIM PESTI TUDI NA NOGAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::duda::duda::metulj::metulj:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo NENI 29.11.2004 17:37:02
|
|
|
|
clea
|
Tudi jaz: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Ena :pujs: za srečo in :rozica:za dobro voljo!!! Clea
|
|
|
|
Držimo pesti za našo NENI 29.11.2004 18:32:39
|
|
|
|
neni
|
Hvala punce, ste ma kar v jok spravile.:rozica: Jutri ob 15.30 imam UZ in potem bomo videli. Upam močno na dva utripajoča srčka. Vaša Neni in :duda::duda:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo NENI 29.11.2004 18:44:40
|
|
|
|
cmokec
|
Neni. želi ti, da ti bo dano videti najlepšo slikico na svetu. Tvoja bodoča otročka. Držim :miska::miska::miska::miska:, tudi moje :angel::angel::angel: ti posodim, da gresta na pregled s tabo, pa boš videla da bo. Jutri je pomemben dan. cmokec
|
|
|
|
Držimo pesti za našo NENI 29.11.2004 18:49:23
|
|
|
|
anajmad
|
Tudi ja iz vsega srca držim:miska::miska::miska::miska:za dva lepa:duda::duda: en lp:morje:D.
|
|
|
|
Držimo pesti za našo NENI 29.11.2004 19:02:39
|
|
|
|
ery
|
Jaz tudi držim pestke za neni!!!!!! Veliko sreče...
|
|
|
|
Držimo pesti za našo NENI 29.11.2004 19:12:23
|
|
|
|
Joni
|
Mislim nate in na tvoja :duda::duda: Joni:nosecka:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo NENI 29.11.2004 19:36:13
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Jaz se tudi pridružujem vsem gornjim željam in iskreno upam, da bo uspelo:metulj::metulj::metulj::metulj::angel::angel: :angel::angel::angel::angel::angel::angel: V.
|
|
|
|
Držimo pesti za našo NENI 29.11.2004 19:43:33
|
|
|
|
eva1
|
Tudi mi močno držimo pesti:miska::miska::miska::miska::miska: Za Neni in njena dva :angel::angel: Lp, Eva 24t in :duda: :modri:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.11.2004 20:08:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Držimo pesti za našo NENI 29.11.2004 20:27:55
|
|
|
|
Candy
|
Neni, čeprav te še ne poznam, držim pesti za tvojo sanjsko ekipo :miska::duda::duda:.
|
|
|
|
Držimo pesti za našo NENI 29.11.2004 21:27:49
|
|
|
|
tia
|
Neni tudi od mene :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,jutri pa poročaj kako lepo bijeta srčak tvojima :duda::duda:. Bom mislila nate. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::angel::angel::angel::angel: Tia
|
|
|
|
Držimo pesti za našo NENI 29.11.2004 21:27:52
|
|
|
|
Anitka
|
NENI drži se jutri in vsekakor :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate in za tvoja :duda::duda: ki ti bosta morda jutri že malce jezička pokazala;) Bom držala pestke celo noč in jutri do UZ in to z vsemi štirimi. Anitka:metulj:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo NENI 30.11.2004 7:51:47
|
|
|
|
žužu
|
držim pesti:miska::miska::miska: pa vso srečo danes :pujs::pujs::pujs:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo NENI 30.11.2004 8:22:40
|
|
|
|
koala
|
Neni! :pujs: :pujs: :pujs: :pujs: :pujs: :pujs: :pujs: :pujs: :pujs: :pujs: :pujs: :pujs: :pujs: :pujs: :pujs: :pujs: :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: za srečo, pa naj vas :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: čuvaju. Mislim nate in držim pesti! Koala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.