|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
17.9.2007 11:38:28   
Majček28
Drage majčice,
sama sem sicer aprilčica, ampak trenutno nobena ne klepeta na forumu pa bi kar vas vprašala za nasvet, ker ste namreč 1 mesec pred mano user posted image

A ima katera izkušnje z uhančkom v popku? Ena pravjo, da ni nobene panike, če ga imaš, spet druge imajo drugačno mnenje. A katera od vas kaj več ve?

Hvala in lp

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 226
17.9.2007 13:30:37   
Anonimen
Ko vas berem vidim da sploh nimate nobenih problemov s slabostmi - blagor vam. Meni je slabo dobesedno cel dan. Ne paše mi nič jesti in sem shujšala v 2 tednih 2,5kg, zjutraj bruham - zvečer bruham, sicer je za kake pol ure mal boljš ko kaj pojem pol pa spet slabost.

No pa saj se nimam kaj pritoževat, saj sem si tako močno želela otroka, da bi to prenašala celo nosečnost, da bo le z user posted image vse v redu.

Aja noseča sem drugič ampak v prvo mi je otroček v 32 tednu umrl ker se je zavil s popkovino, tako da se sedaj še tolko bolj bojim in si želim da bi bilo vse v redu.

Lp

(odgovor članu Majček28)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
17.9.2007 13:41:32   
NATALI99
Ojla čvekice!

Pregled imam jutri, tako da bova po pregledu (ko bova imela dokaze v roki) povedala staršem. Prijateljem še ne bova zaupala veselo novico, razen enemu paru, ki pa tako ali tako non stop skupi tičimo in se mi ne da več zgovarjat, ne ne bom spila kozarčka, ker vozim,...bla, bla, bla.. Preljala ju bova na večerjo in povedala, da na izlet, ki ga planiramo čez nekaj tednov ne bomo šli samo mi štirje, ampak nas gre pet...
Starše znava zelo presenetit - pozitivno seveda, ker vem, da bi že vsi štirje radi postali stari starši (za vse prvič), vendar noben nič ne reče.
Komaj čakam jutri...v sredo pa poročam, kakšni so bili odzivi staršev!

Lep dan, komaj čakam da grem domov, pa za kakšno urco spat....edina stvar (utrujenost),no razen bolečih prsi, kar dokazuje da sem srečkauser posted image !!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 228
17.9.2007 13:56:31   
maska
ciao majčice!

sem nova na forumu čeprav vas berem že nekaj časa. tudi mi smo se trudili 9 mesecev in končno zagledaliuser posted image . PDP po mojih izračunih 3.5.2008. pregled imam pa jutri tako, da bomo videli.

(odgovor članu NATALI99)
Neposredna povezava do sporočila: 229
17.9.2007 14:02:36   
maska
aja pa vsem majčicam čestitam in jim želim lepo nosečnost.

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 230
17.9.2007 14:23:34   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

Ojla čveke user posted image ,

tudi jaz se pridružujem nosečniškemu čveku.
Nosečniških "težav" nimam, razen bolečih prsi, drugače pa kot, da nisem noseča user posted image  
Na prvi pregled so me naročili šele v 9 tednu, kar se mi zdi kar pozno, zato  bom po vsej vrjetnosti v naslednjem tednu šla na privat UZ.
Po mojih izračunih naj bi imela pdp 18.5; doma pa že imam triletnika (no, tok za evidencouser posted image )
Lepo se mejte

O, sem vesela zate!!! ČESTITKEEE!!!

Se opravičavam, ker vpadam vsake toliko časa, ampak enostavno je preveč "napeto".

lpZ user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

Neposredna povezava do sporočila: 231
17.9.2007 15:19:35   
StBarbara
Zara  user posted image hvala...

in kdaj bomo tebe brali v tej napeti zgodbi a? user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 232
17.9.2007 17:16:44   
Estrella*
Uporabnica              PDP                user posted image nosečnost       spoluser posted image

Peli                          01.05.2008         2. user posted image

majanagaja             02.05.2008         1. user posted image
CatJa                       03.05.2008         2. user posted image
Mozart                     03.05.2008
Maska                      03.05.2008
Majci23                   04.05.2008         1. user posted image
filipinka                   05.05.2008         2. user posted image (user posted image user posted image )
Natali99                  05.05.2008         1. user posted image
Joob                         05.05.2008
         1. user posted image
Anonimnauser posted image             06.05.2008        1.user posted image
pikicaa25                 07.05.2008 

Aurea                       08.05.2008
luksi                         10.05.2008        1. user posted image
.muki.                       10.05.2008
...Martina..                11.05.2008
anonimna user posted image         12.05.2008       2. user posted image

Naty                           12.05.2008
bobika                       13.05.2008       2.user posted image
anonimna  user posted image             15.05.2008
Štunfek                      17.05.2008      2. user posted image
Katina                        18.05.2008      2. user posted image

StBarbara                  18.05.2008      2.user posted image
teodoral                     22.05.2008      2.
user posted image
Aurora 28                  XX.05.2008
Taula                          XX.05.2008 
Katy28                       XX.XX.2008 (po moje si aprilčica)

Neposredna povezava do sporočila: 233
17.9.2007 17:22:07   
Estrella*
No, seznamček hitro raste in se izpopolnjuje. Danes spolh ne vem kaj mi je bilo, mogoče zato ker sem brala same take stvari o ss in podobno, da sem šla v lekarno in ponovila CB. Sem si kar oddahnila, ko sem zagledala velik debel +
Pregled imam šele 10 okt. in se mi dnevi neskončno vlečejo....

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 234
17.9.2007 17:33:06   
CatJa
Čestitke vsem na novo pridruženim user posted image

Tudi jaz nimam posebnih težav, razen zaspanosti, ta me pa ubija. In modrce bom morala it nabavit, vsaj eno številko večje. Mojemu se kar smeji.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 235
17.9.2007 17:43:04   
Aurea
Aurora28, hvala za nasvet, ja, tudi sama sem brala na Pušenjakovem forumu, naj bi se Dabroston jemal do 13 tedna. Danes mi je tudi zdravnica zagotovila, da to ni vzrok za slabost, torej ga bo pridno jemala naprej, čeprav tudi izcedka nimam več user posted image .

Pikica25, kako to misliš, da ni težav s slabostjo - jest že tri dni jamram, kako mi je slabo (samo bruham pa na srečo ne user posted image ). No, danes pa se mi je že prikazala luč na koncu predora - sem si rekla, kar bo pa bo in kupila svež sendvič - nato pa zmlatila celega! (saj ni čudno, po treh dnevih "posta" samo s čajčki in govejo župco).  

CatJa, he,he, te čist razumem, jaz že brskam po omari za čimbolj udobnimi in širokimi modeli modrcev user posted image  

Pa vsem novim lep pozdrav!

LP, A user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 236
17.9.2007 18:12:57   
Estrella*
Kako ste dobre s temi moderčki! Jaz nimam s tem problemov, ker bi težko imela še kaj večje...Namreč normalno nosim košarico E....

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 237
17.9.2007 18:19:37   
Aurea
Teodoral, meni je pa mama vedno govorila - ni panike, saj se bodo ob nosečnosti povečale user posted image
user posted image user posted image user posted image  
(ne bom se nič pritoževala, he,he)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 238
17.9.2007 20:25:54   
stunfek
teodoral :) ne boš verjela, tudi jaz sem bila danes na tem, da si grem kupit test in ga ponovim...heheheh. očitno je to tudi neka faza. samo jaz sem samo sebe prepričala, naj ne norim in za tisti denar raje kupila en priboljšek svojemu psu user posted image . itak pa imam v četrtke zjutraj pregled (saj vem, da se ponavljam...hihihi) in bo vse jasno. kako se veselim! :)

držte se nosečke...se beremo!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 239
18.9.2007 9:21:18   
maska
dobro jutro majčice!
teodoral za seznam: 1. srečka user posted image .
Drugače pa imam danes popoldan prvi pregled tako, da že komaj čakam, da vidim kaj bo.

Lep in čim manj naporen dan!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 240
18.9.2007 10:51:29   
bobika
Danes je pa tek mračen dan, upam, da je vaše razpoloženje kaj boljše.

Mene na nosečnost spominja slabost, ki nastopi največkrat ko kaj popijem. Poskušam piti majhne količine, ampak tako pozabljam piti, saj nisem žejna. In pa seveda celodnevna utrujenost.
Pri nas  smo povedala tako v prvi kot tej nosečnosti doma hitro po prvem pregledu. V prvi mi je bilo dosti bolj zanimivo, saj nihče ni pričakoval in po obeh straneh so bili prvič stari starši. Sedaj pa je povedala hčerkica user posted image Sem ji rekla, naj pove babici in dedeju kaj bo dobila drugo leto in je lepo povedala da "jenčeka" user posted image .

Imam pa malo probleme s hormoni sej me obdajajo zelo čudno dvomi in se počutim krivo in ne vem kaj vse še. Upam, da hitro mine to stanje in začnem uživati v nosečnosti.

Novim nosečkam četitke!
Vsem ki imate pregled veliko sreče in da se bo čimveč videlo user posted image

Vsem skupaj pa lep dan!

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 241
18.9.2007 11:18:26   
majci23
ojla čvekice! vidim, da vas vse popada nek strah, da še enkrat delate test. morm povedat, da je blo pr meni ravno tako. kak teden po zagledanem + sem bla čist panična, kaj če sploh nisem nosečauser posted image . sem 2 krat stala pred testerji v DM in cincala če ga naj kupim. sem se pol nekak prepričala, da je to neumno. če pokaže + je +user posted image . tk da zgleda, da je to prav neka faza!

drgač pa morm povedat, da se še pred kratkim nisem zavedala, da sem noseča, dokler me niso pred par dnevi doletele prav slabosti!! najhuje je to, ker ne bruham, ampak samo slabo, slabo za crknit! nč mi ne paše jest. najhuje je dopoldan!!
pol mam pa še extra nizek pritisk, a kava mi pa smrdi!

eh, upam, da ste druge kaj boljše!user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 242
18.9.2007 13:18:04   
Naty*
ojla babike user posted image . Najprej za seznam - 2. nosečnost, 1. abrazija zaradi prazne GV. aja pa Naty z * sm. Sej drugega ni, ampak je že ena Naty brez zvezdice, pa bi bla lahko jezna user posted image .

Povejte ve meni....a ma že katera probleme s hlačami??!! Js namreč ne morem zapet nobenega fršlusa al pa gumbov user posted image . Če bo šlo tkole naprej... Zdej so mi pa normalne hlače premajhne, nosečniških pa še ne morem kupit. Kaj pa ve?

Za tiste, ki jemljete Dabroston, a ga jemljete oralno? Js mam namreč Prometrium (isto kot D. sam da se kupi v Italiji) in se ga daje vaginalno 2x na dan. Tko da nimam sploh nobenih problemov s tem.

Sm videla, da ste se pogovarjale kdaj povedati za nosečnost. Midva sva prvič povedala ČISTO VSEM!!! In pol mučenje, ko me je kdo srečal in vprašal, kako kej nosečnost, pa sm mogla razlagat da ne bo dojenčka, ker sm mogla na abrazijo. Pa še kdo po telefonu po treh mesecih...a maš že velik trebuh? Tko da zdej nisva tolk veselo razglašala, samo najbližjim, ker se mi že vidi. Če bo v torek vse vredu na pregledu, se mi bo pa itak na čelu prebralo user posted image user posted image user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 243
18.9.2007 13:55:04   
...Martina...
Živijo Naty*.

Tudi jaz sem istega mnenja. Počakamo do prvega pregleda, potem pa, če bo vse ok,  povemo vsem. Itak bo vsem jasno zakaj odrakanja od starih navad, a ni važno.

Glede zapiranja hlač, pa ti moram povedati da tudi jaz imam iste probleme in sm šele v 6t 2d. Moram priznat, da nisem prov med suhci, da mogoče zaradi tega. Me pa tudi zelo matra zaprtost, mogoče zato je tudi tako. Si pa kar odpiram kavbojke in pas...
Rada bi si šla kupit kaj novega, a si ne upam, ker se bojim, da mi čez en mesec nič več ne bo prav. he he

lp vsem user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 244
18.9.2007 14:28:10   
Cappy96
Ojla, majčice 2008!

Sama sem majčica 2007 in ravno danes je eno leto, odkar sem izvedela za majhno pikico, ki pa ima zdaj že 6 kg.
Vsem vam želim srečno in lepo nosečnost. To je res eno nepozabno obdobje, ki ti ostane za vedno v spominu. Pustite se razvajati in crkljati ter uživajte vsak trenutek.
Srečno!!!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 245
18.9.2007 14:35:40   
Naty*
...Martina... pol mava pa čist iste probleme user posted image . Tud js skoz tisto ptičjo hrano jem, sam da bi bla mal manj zaprta. Verjetno je res, da je trebuh zaradi tega napihnjen. Drugače sm pa js 6T in 3dni user posted image user posted image . Js tud nisem med suhci, me je blo pa vedno več čez rit in noge, trebuh pa niti ne. Zdej je pa res prav očiten, ampak mi je to kr všeč.user posted image

Cappy96 in ostale majčice 2007 čestitke za vaše štručke user posted image in upam, da boste imele z njimi veliko lepih trenutkov. Upam, da bomo tud vse me drugo leto tak čas ponosne mamice zdravim, lepim dojenčkom user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 246
18.9.2007 14:45:53   
stunfek
ojla bejbe...jah, jaz imam iste probleme pri hlačah in sem jih rešila s tem, da sem si kupila nosečniške. pri kavbojkah sem malo falila in so mi še prevelike, ker niso za naštelat, pri enih športno elegantnih za v slušbo se pa zadaj naštima in mi prav super stojijo. trebuh že malo ven štrli, ker ga ne tiščim noter - se mi zdi, da se trebuh sicer avtomatično malo noter drži - sedaj pa to ne pride v upoštev. Ene hlače fine nosečniške si pa že lahko zdaj privoščite, se vam ne zdi? al sem samo jaz tak norc? user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 247
18.9.2007 15:04:46   
Naty*
stunfek maš prav. Ampak js morm počakat na prvi pregled....si ne kupim niti kreme proti strijam, niti novih oblačil...nič... Če bo pa vse vredu, grem pa že kr v torek po nakupih user posted image user posted image ! Ker najhujš je zaradi službe. Doma sem najrajš v trenirki, pa kavbojke z nizkim pasom so mi še tud prav. Elegantne hlače sem pa skoz oprijete nosila in je zdej reeees kriza! Ampak kr naj, sam da raste user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 248
18.9.2007 16:00:14   
majci23
a tuk se vam že pozna punce? no, sej jaz tut ne morm več oblečt najbolj oprijetih hlač, samo kavbojke z nizkim pasom pa še komot lahko. za doma pa itak trenirka. sicer pa komej čakam, da se mi bo malo začelo poznatuser posted image . sicer smo stari 7t5d. juhu!user posted image včerej sm mela pregled in je pobič velik 1,2 cmuser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 249
18.9.2007 19:20:30   
Estrella*
Uporabnica              PDP                user posted image nosečnost       spoluser posted image

Peli                          01.05.2008         2. user posted image

majanagaja             02.05.2008         1. user posted image
CatJa                       03.05.2008         2. user posted image
Mozart                     03.05.2008
Maska                      03.05.2008         1.user posted image
Majci23                   04.05.2008         1. user posted image
filipinka                   05.05.2008         2. user posted image (user posted image user posted image )
Natali99                  05.05.2008         1. user posted image
Joob                         05.05.2008
         1. user posted image
Anonimnauser posted image             06.05.2008        1.user posted image
pikicaa25                 07.05.2008 

Aurea                       08.05.2008
luksi                         10.05.2008         1. user posted image
.muki.                       10.05.2008
...Martina...               11.05.2008
anonimna user posted image         12.05.2008         2. user posted image

Naty*                        12.05.2008        2.user posted image
bobika                       13.05.2008        2.user posted image
anonimna  user posted image             15.05.2008
Štunfek                      17.05.2008       2. user posted image
Katina                        18.05.2008       2. user posted image

StBarbara                  18.05.2008       2.user posted image
teodoral                     22.05.2008       2.
user posted image
Aurora 28                  XX.05.2008
Taula                          XX.05.2008 
Katy28                       XX.XX.2008 (po moje si aprilčica)

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?