|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Danes ne pričakujem .....
29.11.2004 8:55:21   
Neža81
... te presnete M:hudicek:. Je še katera tako živčna kot jaz in te dni ne pričakuje M:hudicek:. Mene so pred 3 dnevi začele fuuuul boleti bradavice. Še nikoli me niso bolele, niti pred M, zdja pa me ful bolijo. Sem v soboto naredila zvečer test Romed (trakec) in je bila čisto raaaaaaaahla, ampak res rahla črtica, tak da esm že skoraj dvomila, al je al ni. Pa sem v nedeljo ponovila, pa ni blo nič :(. Danes ne pričakujem packe, čeprav sem 99% da bo. Verjetno sem pesimistka zaradi tega, ker sem med O dnevi imela fuuul močno vnetje jajčnikov, tako da sem imela na spodnjih hlačkah bele kepe. Bleeeeeek.

No, s katero si delim še danes živčnost? Pupika, a nisva midve nekje blizu imeli O dneve?

Mimogrede, še vedno se na bolniški in prebolevam pljućnico. Kriza.

LP, neža :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
29.11.2004 9:01:46   
pi
Tudi jaz je ne pričakujem danes. Tako sem živčna da ti to ne morem opisat. Pa še nobenih znakov ni, edino to da me je nekaj dni bolel krič, danes me je pa še to nehalo.
Pa tako si želim da bi bila :nosecka:.
Neža kako to da ti je test enkrat pokazal da si :nosecka:, drugič pa spet da nisi? Jaz tega res ne razumem.
Vsem ki je ne čakate držim pesti za :roza:.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2004 9:03:08   
pupika
Pozdravljena Neža, sem že prebrala tvojo zgodbico, romed ti je pokazal pozitivno, CB pa negativno. Mislim, kaj si naj potem sploh mislimo, veš Neža mogoče pa še nisi imela dovolj nosečniškega hormona za CB, in ga zaznal samo romed test ker je bolj občutljiv, in ti naj bi samo romed test pokazal nosečnost že pred predvideno M. Jaz močno držim pesti zate, da je ne boš :hudicek: zagledala in da boš srečka :nosecka:.

No pa še kaj se dogaja z mano. Menstruacija mi zamuja že dva dni, dan pred predvideno sem opazila rjavo kapljico, vlčeraj sva pa z možem naredila CB pa je bil negativen. Pa on pravi spet nisi, jaz pa poskušam njega in sebe potolažit s tem, da dokler mi zamuja je še vse možno in da imam še vedno možnost, da imam zelo malo nosečniškega hormona. Test pa sem delala včeraj zvečer.

Zate in za vse ostale:rozica::rozica::rozica::rozica:

Upam, da se je tvoja M poslovila za kar nekaj časa.

Vso srečo:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:

LP:kuza::kuza:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2004 9:03:15   
Joni
Neža 81, držim pesti, da ne pride! Pa čimprej se pozdravi!:metulj:

Joni:nosecka:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2004 9:04:07   
Teya
če vseeno pride gospodinčna vsiljivka, se pa malo potolaži s tem, da bo drug mesec imel 9nebesa boljše pogoje za rast, zaradi vseh teh težav, ki si jih imela ta mesec....ni moj namen, da bi te strašila ,ampak ti moram povedati, da sem tudi sama, v mesecu, ko sem zanosila imela podobne težave kot ti in moja nosečnost se je končala z abrazijo....diagnoza "bligten ovum"....ne zameri moji predrznosti, da ti to pravim...vsekakor ti želim, da bi tester čimprej pokazal :modri::roza: in da bi ćez 8 mesecev že držala v svojem naročju zdravo štrućko.....
držim pesti! :miska:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2004 9:05:24   
pupika
Vedno smo me tri vsaki mesec na kupu in trepetamo za to M.

Tokrat upam da nam je vsem trem uspelo.

Neža, upam, da se boš čimprej pozdravila.
Pi in Neža, kako pa se kaj počutitas.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2004 9:09:16   
Neža81
Ma zdravje me še kr zajebava, vročine ne spravim pod 38.

Glede testera pa takole, prvič in drugič sem naredila romed (trakec) in v soboto je bla fuuuul rahla črtica, v nedeljo zjutraj pa sem naredila isti test pa ni blo nič.

No bomo vidli, kaj bo danes. Mi bo mama šla po testg čez kako uro pa vam javim.

LP, Neža:kuza:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.11.2004 9:13:51   
pupika
Neža držim pesti, da ti bo tokrat test pokazal :roza::modri:. Pa čimprej se pozdravi, boga revica še vedno tako bolana.

lp,:kuza::kuza:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.11.2004 9:26:01   
baby23
Punce, jaz sem par dni tok noro živčna in pa tečna, da me bodo moral kmal v Polje odpelat, če se bo to stanje še kar nadaljevalo. Moja mami mi je včeraj rekla, da sočustvuje z mojim dragijem ker me mora prenšat 24 ur na dan.:(

Jaz sem prišla že tako daleč, da še vedno upam da sem :nosecka:, kljub temu da krvavim. Vendar to ni običajna M :hudicek:, čudno je, vse je bolj rjavo kot rdeče, pojavilo pa se je "way too soon" kot bi mogla pridt M.
Sedaj raziskujem po raznorazni literaturi in prišla sem do naslednje možne ugotovitve:
GROZEČI SPLAV: Klinično stanje, kjer obstaja velika nevarnost za spontani splav, vendar ni nujno, da do njega res pride. Obstaja 50 % možnost, da se nosečnost normalno razvija.Prvi znak je običajna krvavitev iz nožnice, ki pa se lahko pojavi v obliki rahlega rožnatega izcedka do obilne, sveže krvavitve menstrualnega tipa.

Tolažim se da bi bilo lahko zgoraj napisano, ker me noro bolijo prsi in tok mi je skos slabo,da se mi bo sam zmešal.
Saj vem, čist sm nora!!!!!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.11.2004 9:30:13   
biba77
baby23,
pomiri se!

Resnicno moras malo "ustavit konje"!
Za vajino razmerje ni ok, ce mu nonstop "skaces po glavi". :duda: bo, ne skrbi in ne klici vseh moznih tezav o katerih preberes v knjigi. Bog ne daj, kaj pa ce bo res kdaj tako?
Bodi raje vesela, da se bo M kmalu ze poslovila in bosta ponovno z :love: sla v akcijo :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek:.

Brez zamere in drzim pesti, da vama v naslednjem krogu uspe in ugledata tezko pricakovano :modri:!!

:miska:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.11.2004 9:30:52   
pupika
Baby držim pestke zate da se bo vse srečno izteklo in da si še vedno :nosecka:. Veš je bolje če sploh nič ne brskaš po vsej te literaturi ampak, da se kar odpraviš k ginekologu, da ti bo povedal da je vse v redu in da si še vedno. Jaz poznam eno punco, da je imela menstruacijo kljub temu, da je bila noseča, potem sem nekje na internetu prebrala, da imajo marsikatere punce prve tri mesece v nosečnosti neko krvavitev, vendar to ni menstruacija, ker je drugačne barve in bolj v mili obliki.

Tak da malo se potolaži, saj vem da je težko, ampak poskusi. Evo za :pujs::pujs::pujs::pujs: za srečo

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.11.2004 10:03:17   
saba
baby23 nebi ti poklicala svojega G. in šla na pregled???:zmeden:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.11.2004 10:43:54   
Neža81
Mimogrede ...... naredila sem CB in ni pokazalo pluseka :(, tako da lahko v kratkem pričakujem M:hudicek:. Bo pa MOGOČE naslednji mesec.

Neža :grrr:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.11.2004 10:46:07   
pupika
Neža, kaj pa če bi ti še ekrat poskusila z romed testom, ker je možno da še nimaš dovolj n. hormona. Dokler ni M je upanje, pri meni je še sedaj ni, pa je bil tudi včeraj CB negativen, mi pa zamuja že dva dni, tako da bodi optimist.

LP, :kuza::kuza:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.11.2004 11:25:12   
Tiamo
Hojla

no jaz sem tudi ena takih, ki je ne pričakujem. Pri meni je problem, ker točno ne vem kdaj jo naj ne pričakujem. Moja zadnja M se je začela z flekcom 30.10, potem dva dni nič in 02.11 se je vsula. Tako, da ne vem od kdaj naj štejem začetek M. Ciklus so 22 dni ali 30:zmeden:

se pravi bi M mogla priti:
ZM 30.10 - na 22 dni okoli 20.11 sem že mimo
ZM 30.11 - na 30 dni okoli 28.11 sem mimo

če pa štejem
ZM 02.11 - na 22 dni okoli 24.11 sem že mimo
ZM 02.11 - na 30 dni okoli 02.12 še čakam

Upam ,da nisem preveč zakomplicirala...naj vam pa povem, da imam vse znake prihajajoče M, ampak dokler je ni je upanje.

Vsem pošiljam :angel: :angel:

Lp Tia74

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.11.2004 12:29:05   
Natka1
Moja M bi že morala priti v soboto, je še ni kot sem nekajkrat napisala. Moja situacija precej podobna kot Nežina. Glede testov mislim.

Se mi zdi, da sem z vsem kar nekoliko preveč obremenjena in mi morda M tudi zaradi tega zamuja. Si pa zelo želim, da je ne bi bilo.

Jutri bom ponovno poskusila vajo s testom.
Pa niti ne vem katerega naj kupim. Ali je Romed natega, ali pa prej pokaže. Vas nemudoma obvestim o rezultatu.

Želim si to drugo, a se bojim, da je to prvo. Sicer pa, potrpežljiv je potrebno biti, kajne.

Lep dan vam želim, čim več pozitivnih misli ob tem turobnem vremenu.

Natka

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.11.2004 12:38:01   
pupika
Natka jaz sem čisto na istem kot ti, M bi morala dobit v soboto, pa je ni bilo. CB mije pa včeraj zvečer pokazal negativno, ni mi pa bilo jasno, zakaj sem imela iz petka na soboto ponoči rjavo kaplico.

Mislim da je ta mesec res nekaj v zraku, ker skoraj vse ki bi morale dobiti ta vikend ali pa v prihodnjih dneh smo kar na istem.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.11.2004 13:06:12   
baby23
Punce moje, pravkar sem bila pri svojem G. Pregledala me je, tudi z ultrazvokom, pravi da je vse o.k.. Bila pa sem tudi v laboratoriju in dala kri. Okrog treh zvem razultat.

MI je pa rekla G da naj drugih testov kot CB ne kupujem; je res da je dražji od ostalih, vendar z razlogom.

lp

baby23

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.11.2004 13:14:32   
pupika
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

No vidiš baby23 sem ti rekla, da bo vse v redu, kateri test si ti probala, pa ti je pokazal negativno.

lp, :kuza::kuza:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.11.2004 13:14:56   
Maša26
Oj Neža!

Naj še jaz povem svojo izkušnjo. Namreč, Romed in mini Baby Check so mi trikrat pokazali tako zelo šibko črtico oziroma bolj ˝sled, kjer naj bi bila črta˝, ampak nekaj je pa bilo vidno, saj pravim, videla sem, kje naj bi bila črtica. Pa nisem bila noseča. Tako da je zgleda to značilnost teh testov. Takrat sem bila močno razočarana. Saj vem, da te nisem potolažila, ampak vsaj da veš, da nisi edina.
Mogoče je zate boljše, da ˝to rundo˝ nisi noseča, zaradi vnetja in bolezni pač.

Resnično upam, da bomo vse čimprej :nosecka:!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.11.2004 13:17:27   
baby23
Pupika:

najprej sem naredila Romed trak in mi je pokazal rahlo, amapak zares rahlo črtico, nato pa drugi dan Romed kasetni kateri ni pokazal nič.

Drži pesti, komaj čakam da bo ura tri.

Lp

Baby23

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.11.2004 14:49:41   
pi
Punce jaz več nisem mogla zdržat in sem naredila test, pa je na žalost samo ena črtica :((:((:((.
Torej spet nič. Tako sem razočarana, zdi se mi da sem vsak mesec bolj. Upam da boste druge imele kaj več sreče.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.11.2004 14:50:36   
pi
baby23 še malo pa bo ura tri, komaj čakam da se javiš.
Upam da nam boš povedala veselo novico.
Držim pesti :miska:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.11.2004 15:01:01   
pupika
Pi, ne bit še žalostna in ne :((:((. Poglej saj sva na istem, jaz sem bila včeraj tudi full slabe volje, danes sem pa videla da je še ni in je še možnost. Obe sva še lahko srečki , če M še ne boš imela čez tri dni ponovi test in boš videla.Jaz pa za naju držim pesti in da je še nekaj časa ne bo.

:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:
Ni še vsega konec za ta mesec.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.11.2004 15:06:31   
baby23
Nič ne bo! Več sreče prihodnjič. Pa saj nisem spet tok noro razočarana. Upam pa, da bo ta nora slabost in bolečine v prsih čimprej izginile in me nehale morit iz ure v uro.

No, zdaj pa novim zmagam naproti in veselo na delo:sloncek::sloncek::sloncek:!

P.s.: a je možno da so se kaj zmotil v laboratoriju :zmeden::)-

Lp

Baby23

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.