Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
odpoved organa in majhnost 14.9.2007 9:05:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Iščem, pa ne najdem tiste teme, kjer punca sprašuje, kaj narediti zaradi premajhnega penisa. Sem raje anonimna. No, rahlo sem se zaljubila. Na tretjem zmenku sva se spravila k stvari in glej ga zlomka, odpove. Meni je pasalo, kar sem mu tudi povedala. Ne da ne bi bila zrajcana, a hotela sem še malo počakati. On pa je po moje zaradi prevelike želje tik pred vstopom odpovedal. Ne poznam ga še dovolj dobro, da bi lahko sodila, kako močno ga je to prizadelo, a zgleda zelo in boji se, da ga zdaj ne bom marala. Pogovorila sva se, a še vedno je prizadet. Itak, da to še ni vse. Imam veliko muco, bengalskega tigra pravzaprav. Kar velik vibrator si lahko vrtim po tamali in sploh ne čutim obračanja. Moj dolgoletni partner ni imel zelo velikega, a sem pri vsakem seksu doživela orgazem, človek je pač znal. Moja nova simpatija, moj medvedek, pa ima zelo majhnega. Cca 10 cm v erekciji. Ker je zaradi odpovedi organa zelo prizadet, mu ne morem zdaj začeti še s tem, da naj si kupi tisto reč, ki ste jo priporočili punci, ki je zadnjič pisala o tem problemu. Kaj naj naredim???? Prosim za nasvete.
|
|
|
|
RE: odpoved organa in majhnost 14.9.2007 9:09:45
|
|
|
|
sneguljčica
|
Nauči ga tehnike - pa počasi, naj najprej malo k sebi pride...
|
|
|
|
RE: odpoved organa in majhnost 14.9.2007 9:21:15
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneguljčica Nauči ga tehnike - pa počasi, naj najprej malo k sebi pride... Ja, to ja..pa še dodala bi, da delaj keglove vaje, da se ti ohlapne nožnične stene malo ojačajo.No, vsaj sklepam, da je čvrstost malo popustila.
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2007 9:41:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: odpoved organa in majhnost 14.9.2007 15:50:54
|
|
|
|
Mešamdrek
|
bengalskega tigra Tale je pa močna.
|
|
|
|
RE: odpoved organa in majhnost 14.9.2007 16:08:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kupi si kroglice in delaj keglove vaje. K hudiča če si pa največji vibrator lahk vrtiš pa ne čutiš je pa res zadnji čas da jih začneš. Pa ne sam zato da boš ti kej čutla k bosta seksala, a misliš da tip pa čuti če v "bengalskega tigra" vtika
|
|
|
|
RE: odpoved organa in majhnost 14.9.2007 16:10:27
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Kupi si kroglice in delaj keglove vaje. K hudiča če si pa največji vibrator lahk vrtiš pa ne čutiš je pa res zadnji čas da jih začneš. Pa ne sam zato da boš ti kej čutla k bosta seksala, a misliš da tip pa čuti če v "bengalskega tigra" vtika Moram jaz začet keglove vaje delat,če ne se bom poscala od smeha.
|
|
|
|
RE: odpoved organa in majhnost 14.9.2007 18:11:49
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: odpoved organa in majhnost 14.9.2007 18:13:09
|
|
|
|
Anonimen
|
kakšne pa so to keglove vaje?
|
|
|
|
RE: odpoved organa in majhnost 14.9.2007 19:38:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen . Cca 10 cm v erekciji. Katastrofa, jaz bi se začela smejat ko bi ga vidla. Pa pustla bi ga, valjda.
|
|
|
|
RE: odpoved organa in majhnost 14.9.2007 19:45:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen . Cca 10 cm v erekciji. Katastrofa, jaz bi se začela smejat ko bi ga vidla. Pa pustla bi ga, valjda. Ah daj no K bi se pa tip smejal bejbi k ma miniaturne joške al pa kepico celulita na riti bi bla pa piz... Pa kaj je pa to smešnga? Sej si ni sam kriv revež.
|
|
|
|
RE: odpoved organa in majhnost 14.9.2007 19:51:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Nivess ti se na splošno rada norčuješ iz ljudi.To sem ugotovila že na velikih postih.Morda bo prišel dan, ko se bo tebi nekdo posmehoval. Vem, da ne spada na to temo, ampak sem morala to povedati, ker se mi zdi, da je posmehovanje grda lastnost.Ne moremo biti vsi idealni in brez napak.
|
|
|
|
RE: odpoved organa in majhnost 14.9.2007 20:11:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen . Cca 10 cm v erekciji. Katastrofa, jaz bi se začela smejat ko bi ga vidla. Pa pustla bi ga, valjda. Ah daj no K bi se pa tip smejal bejbi k ma miniaturne joške al pa kepico celulita na riti bi bla pa piz... Pa kaj je pa to smešnga? Sej si ni sam kriv revež. Smejala bi se od žalosti nad svojo nesrečo, da ne bo pomote. Kaj majo zdaj miniaturne joške in celulitasta rit veze z mano. Naj se smejejo tipi takim babam, mi pa res dol visi.
|
|
|
|
RE: odpoved organa in majhnost 14.9.2007 20:13:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Nivess ti se na splošno rada norčuješ iz ljudi.To sem ugotovila že na velikih postih.Morda bo prišel dan, ko se bo tebi nekdo posmehoval. Vem, da ne spada na to temo, ampak sem morala to povedati, ker se mi zdi, da je posmehovanje grda lastnost.Ne moremo biti vsi idealni in brez napak. Kajnd lejdi, jur tu kajnd. Morda pa se mi je že kdo posmehoval, no verjetno se je. In kaj zdaj? Naj se ubijem? Izpišem iz rr? Ja verjetno, nimajo te sreče rr sestrice. Tu smo zdaj na spolnosti, zato penis v usta al vagino in gremo dalje.
|
|
|
|
RE: odpoved organa in majhnost 14.9.2007 20:18:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen . Cca 10 cm v erekciji. Katastrofa, jaz bi se začela smejat ko bi ga vidla. Pa pustla bi ga, valjda. Ah daj no K bi se pa tip smejal bejbi k ma miniaturne joške al pa kepico celulita na riti bi bla pa piz... Pa kaj je pa to smešnga? Sej si ni sam kriv revež. Smejala bi se od žalosti nad svojo nesrečo, da ne bo pomote. Kaj majo zdaj miniaturne joške in celulitasta rit veze z mano. Naj se smejejo tipi takim babam, mi pa res dol visi. A v obraz bi se mu režala? No jaz tega glih neb nardila no. Pa tud nisem glih znana po ekstra prijaznosti . Ampak to mi je pa nekulturno totalno. Joški in riti so bli omenjeni zarad primerjave. Pač so določene fizikalne lastnosti ki jih mamo pa si nismo sami za njih krivi. In mi je grdo da se folk norca dela iz tega. A ljudem brez rok se tud smeješ? Pa ljudem z krivimi zobmi? Vsem v glavnem ki niso "popolni"?
|
|
|
|
RE: odpoved organa in majhnost 14.9.2007 20:20:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen . Cca 10 cm v erekciji. Katastrofa, jaz bi se začela smejat ko bi ga vidla. Pa pustla bi ga, valjda. Ah daj no K bi se pa tip smejal bejbi k ma miniaturne joške al pa kepico celulita na riti bi bla pa piz... Pa kaj je pa to smešnga? Sej si ni sam kriv revež. Smejala bi se od žalosti nad svojo nesrečo, da ne bo pomote. Kaj majo zdaj miniaturne joške in celulitasta rit veze z mano. Naj se smejejo tipi takim babam, mi pa res dol visi. A v obraz bi se mu režala? No jaz tega glih neb nardila no. Pa tud nisem glih znana po ekstra prijaznosti . Ampak to mi je pa nekulturno totalno. Joški in riti so bli omenjeni zarad primerjave. Pač so določene fizikalne lastnosti ki jih mamo pa si nismo sami za njih krivi. In mi je grdo da se folk norca dela iz tega. A ljudem brez rok se tud smeješ? Pa ljudem z krivimi zobmi? Vsem v glavnem ki niso "popolni"? No, no, no, ustavi se malo. Malo si mi živčna danes. Pa pretiravaš vv glavnem, sploh pa z invalidi no. Sicer pa ne se obesit za vse kaj napišem, pa ja nisi tak naivna no.
|
|
|
|
RE: odpoved organa in majhnost 14.9.2007 20:24:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Nives tak se je rodil. Si ne more pomagat, tko k un brez roke ne. In ja živčna sm .
|
|
|
|
RE: odpoved organa in majhnost 14.9.2007 20:31:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Nives tak se je rodil. Si ne more pomagat, tko k un brez roke ne. In ja živčna sm . Saj vem da se človek rodi z malim sigurno si ga ni zanalašč takega nardil. Ok, smejala se mu ne bi v faco. Sicer pa seksam samo iz ljubezni in zaradi mene ma lahko moja ljubezen tudi 10 cm, kaj čem Kasneje pa ne vem kak bi se to obneslo. Bi mogla skompenzirat njegovo skromnost. recimo z DUPLO PERFEKTNO verbalno obdelavo moje vagine.
|
|
|
|
RE: odpoved organa in majhnost 14.9.2007 20:33:36
|
|
|
|
Anonimen
|
z verbalno obdelavo moje vagine. Kako pa to zgleda ? A da se pogovarja z njo?
|
|
|
|
RE: odpoved organa in majhnost 15.9.2007 11:54:03
|
|
|
|
Ze pequeno
|
In po takšnih temah in odgovorih se sprašujete zakaj moški odpove.
|
|
|
|
RE: odpoved organa in majhnost 15.9.2007 13:38:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ze pequeno In po takšnih temah in odgovorih se sprašujete zakaj moški odpove. Aha, a ti si si ga pa ravno začel metat na začetku teme al kaj? Pol pa sem te zafrknila grdo, sori.
|
|
|
|
RE: odpoved organa in majhnost 15.9.2007 14:00:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Najlepša hvala za odgovore, vaje torej lahko rešijo zvezo. Šele zdaj se zavedam, koliko nasveti na forumu pomenijo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.9.2007 19:52:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: odpoved organa in majhnost 15.9.2007 20:53:29
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ze pequeno In po takšnih temah in odgovorih se sprašujete zakaj moški odpove. hi hi hi hi hi je vse povedal
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?