palačinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: N&N Mater ... a ti povem kaj moja dela? stara je 3 leta 1. zaspi samo če ležim zraven TUDI MOJ 2. zaspi samo če ima zraven flašo soka in mleka, če ju ni, moram ponju NE 3. ko gleda risanko, moram obvezno bit zraven... ni šans, da bi delala kaj drugega (no čez 10 minut se izmuznem) SAM GLEDA, SAMO NASTAVIM 4. ko sedi na školjki, moram včasih sedet zraven nje MORAM V KUHINJO; KER HOČE SAM; KER JE MOŠKI 5. pri jesti jo moram kdaj tudi loviti po sobi, ali pa ji prinesem v spalnico, da sploh je NIKOLI, NAJRAJE IMA MENE, NA DRUGEM MESTU HRANA 6. v avtu mora obvezno poslušati svojo muziko... in ji jo dam... če pa komu, ki se vozi z nama ne paše, lahko mirno gre peš NIMAVA AVTA, V DRUGIH AVTKIH NE POTREBUJE GLASBE 7. ko smo na obisku in je zaspana, gremo pač domov (če krize ne prebrodi... ampak to pomeni, da jo je treba prenašat) GREVA PREDČASNO DOMOV, KER JE NJEGOV ČAS ZA SPANJE, PAČ POTREBUJE SPANJE 8. 2 uri se moram z njo igrat trgovino SAM SE IGRA, VČASIH MU PROGO SESTAVIM, KER SAM ŠE NE ZNA NAJBOLJE 9. ko vidi, da sem za računalnikom, bo ona obvezno gledala živali (njena finta)... in ni šans, da kaj naredim SE IGRA SAM ALI SI NAJDE DELO, KOT SAM PRAVI in še in še... ampak pi*, meni se to ne zdi ravno skakanje po glavi. Se komu? Menim, da sem dojela kaj se pod tem pojmom razlaga...neke vrste razvajenost imam prav? Sam, a niso vsi do neke mere razvajeni? Saj so naši srčki a ne Če pa je dete 8-9 ur v vrtcu, pa je normalno da se želi malo pocarkljati z mamico ali skozi igro ali na obiskih. Al imam jaz čist zgrešen pojem vzgoje V sebi ne čutim, da delam kaj narobe. Upam še na kak primer. Hvala vam!
|