Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: LICENCA-ZDRAVSTVENI TEHNIK 14.9.2007 21:47:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Ro-La , saj tisti obrazec si lahko kar dol sprintam pa pošljem a ne?
|
|
|
|
RE: LICENCA-ZDRAVSTVENI TEHNIK 14.9.2007 21:48:52
|
|
|
|
Ro-La
|
IZVIRNO SPOROČILO: poštarca Hvala Ro-La , saj tisti obrazec si lahko kar dol sprintam pa pošljem a ne? jap pa priporočeno morš poslat al pa osebno nest tja
|
|
RE: LICENCA-ZDRAVSTVENI TEHNIK 14.9.2007 21:49:48
|
|
|
|
maja979
|
če katero kej zanima iz utripa mam prefotokopirano ji lahko pošljem
|
|
RE: LICENCA-ZDRAVSTVENI TEHNIK 14.9.2007 21:50:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ro-La IZVIRNO SPOROČILO: poštarca Hvala Ro-La , saj tisti obrazec si lahko kar dol sprintam pa pošljem a ne? jap pa priporočeno morš poslat al pa osebno nest tja Hvala!!
|
|
|
|
RE: LICENCA-ZDRAVSTVENI TEHNIK 14.9.2007 21:50:09
|
|
|
|
Ro-La
|
IZVIRNO SPOROČILO: poštarca Plače naj raje dvignejo!! kje pa ti žviš , baje nas je itak preveč, pa predobro smo plačani
|
|
RE: LICENCA-ZDRAVSTVENI TEHNIK 14.9.2007 21:51:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pa smo dobro plačani! Da vidiš ti mojo plačo se sam
|
|
|
|
RE: LICENCA-ZDRAVSTVENI TEHNIK 14.9.2007 21:51:46
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja979 če katero kej zanima iz utripa mam prefotokopirano ji lahko pošljem A ima katera utrip in bi mi pogledala kateri seminarji so sedaj kej v kratkem, pa da ni velik za plačat(najbolj nič), morem še 1 narest, da lahko napredujem!
|
|
|
|
RE: LICENCA-ZDRAVSTVENI TEHNIK 14.9.2007 21:52:05
|
|
|
|
Ro-La
|
aja, pa te licence si mormo kupit, da nam jih bodo lahko potem lepo vstran jemali, če bomo koga malo bolj postrani pogledli ...brezveze...
|
|
RE: LICENCA-ZDRAVSTVENI TEHNIK 14.9.2007 21:53:07
|
|
|
|
Ro-La
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: maja979 če katero kej zanima iz utripa mam prefotokopirano ji lahko pošljem A ima katera utrip in bi mi pogledala kateri seminarji so sedaj kej v kratkem, pa da ni velik za plačat(najbolj nič), morem še 1 narest, da lahko napredujem! si pa pridna kolk sploh morš skup spravit pik da lahko napreduješ
|
|
RE: LICENCA-ZDRAVSTVENI TEHNIK 14.9.2007 21:54:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: maja979 če katero kej zanima iz utripa mam prefotokopirano ji lahko pošljem A ima katera utrip in bi mi pogledala kateri seminarji so sedaj kej v kratkem, pa da ni velik za plačat(najbolj nič), morem še 1 narest, da lahko napredujem! Kolk jih pa moreš narest da napreduješ?
|
|
|
|
RE: LICENCA-ZDRAVSTVENI TEHNIK 14.9.2007 21:57:22
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: poštarca IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: maja979 če katero kej zanima iz utripa mam prefotokopirano ji lahko pošljem Sej ne vem..naredjo imam 3 majhne seminarje(tiste ki jih organizira KC) potem enega celodnevnega, zdej morma pa še enga celodnevnega narest, ker drugače ne morm napredovat-pa sem še 6 let v KC pa nisem še nikol napredovala...vse za mano imajo večji količnik k jst -kdo bi to razumel A ima katera utrip in bi mi pogledala kateri seminarji so sedaj kej v kratkem, pa da ni velik za plačat(najbolj nič), morem še 1 narest, da lahko napredujem! Kolk jih pa moreš narest da napreduješ?
|
|
|
|
RE: LICENCA-ZDRAVSTVENI TEHNIK 14.9.2007 21:57:44
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: poštarca IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: maja979 če katero kej zanima iz utripa mam prefotokopirano ji lahko pošljem Sej ne vem..narete imam 3 majhne seminarje(tiste ki jih organizira KC) potem enega celodnevnega, zdej morma pa še enga celodnevnega narest, ker drugače ne morm napredovat-pa sem še 6 let v KC pa nisem še nikol napredovala...vse za mano imajo večji količnik k jst -kdo bi to razumel
|
|
|
|
RE: LICENCA-ZDRAVSTVENI TEHNIK 14.9.2007 21:59:42
|
|
|
|
Ro-La
|
link od zbornice odpri in zgoraj imaš utrip po letnikih...tut septembrskega za oktobrske seminarje
|
|
RE: LICENCA-ZDRAVSTVENI TEHNIK 14.9.2007 21:59:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: poštarca IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: maja979 če katero kej zanima iz utripa mam prefotokopirano ji lahko pošljem Sej ne vem..naredjo imam 3 majhne seminarje(tiste ki jih organizira KC) potem enega celodnevnega, zdej morma pa še enga celodnevnega narest, ker drugače ne morm napredovat-pa sem še 6 let v KC pa nisem še nikol napredovala...vse za mano imajo večji količnik k jst -kdo bi to razumel A ima katera utrip in bi mi pogledala kateri seminarji so sedaj kej v kratkem, pa da ni velik za plačat(najbolj nič), morem še 1 narest, da lahko napredujem! Sočustvujem s tabo,sem skoraj na istem 5 let količnik 2,30 plače tolko da ne vem kam z njo!! Zdaj bi mi pa še tistih 500€ uzeli.
|
|
|
|
RE: LICENCA-ZDRAVSTVENI TEHNIK 14.9.2007 22:01:48
|
|
|
|
Ro-La
|
kaj se pritožujeta nad plačami, saj so baje bajne ...pa še poračun je bil
|
|
RE: LICENCA-ZDRAVSTVENI TEHNIK 14.9.2007 22:03:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšen poračun? Danes je prišla porodniška,jutri je že ne bo več!
|
|
|
|
RE: LICENCA-ZDRAVSTVENI TEHNIK 14.9.2007 22:09:38
|
|
|
|
Ro-La
|
IZVIRNO SPOROČILO: poštarca Kakšen poračun? Danes je prišla porodniška,jutri je že ne bo več! za pol leta 10€...za lidlove plenice za tamalo
|
|
RE: LICENCA-ZDRAVSTVENI TEHNIK 14.9.2007 22:13:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj,sploh ne vem kaj naj, a se včlanim v sindikat al kaj? 500€ jim ne dam,sindikata pa tudi nič ne rabim.
|
|
|
|
RE: LICENCA-ZDRAVSTVENI TEHNIK 14.9.2007 22:15:46
|
|
|
|
maja979
|
IZVIRNO SPOROČILO: poštarca Ojoj,sploh ne vem kaj naj, a se včlanim v sindikat al kaj? 500€ jim ne dam,sindikata pa tudi nič ne rabim. jaz sem na istem
|
|
RE: LICENCA-ZDRAVSTVENI TEHNIK 14.9.2007 22:17:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja979 IZVIRNO SPOROČILO: poštarca Ojoj,sploh ne vem kaj naj, a se včlanim v sindikat al kaj? 500€ jim ne dam,sindikata pa tudi nič ne rabim. jaz sem na istem Kaj boš?Misliš da si bodo kaj premislili glede cene?
|
|
|
|
RE: LICENCA-ZDRAVSTVENI TEHNIK 14.9.2007 22:18:49
|
|
|
|
maja979
|
morm se pozanimat kako in kaj. ker nam je glavna sestra samo to prnesla in to je bilo to. o sindikatu in plačilu sem tukaj prvič slišala ampak 500€ jim ne dam. ni šans se raj v sindikat vpišem pa se čez pol leta izpišem
|
|
RE: LICENCA-ZDRAVSTVENI TEHNIK 14.9.2007 22:20:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja979 morm se pozanimat kako in kaj. ker nam je glavna sestra samo to prnesla in to je bilo to. o sindikatu in plačilu sem tukaj prvič slišala ampak 500€ jim ne dam. ni šans se raj v sindikat vpišem pa se čez pol leta izpišem Kaj te lahko kontaktiram na z.s v začetku tedna,da mi poveš kaj si zvedela?
|
|
|
|
RE: LICENCA-ZDRAVSTVENI TEHNIK 14.9.2007 22:21:59
|
|
|
|
maja979
|
itak. ampak sem v ponedeljek dopoldan. potem sem v nočni. ampak bom poskusla v ponedeljek vse izvedet
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?