|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
13.9.2007 17:05:44   
Erin
KAHLO - no sedaj pa bo čas za user posted image , vidiš...dobro da si prestavila...upam da vama uspe...user posted image

kleja - med navijačice te jaz ne bi še dala...le poglej kje je šele tvoj datum....jaz bi na tvojem mestu še upala...user posted image
anonimnauser posted image - user posted image žal mi je da je prišla...

pikapoka2 - upam da se temperatura nazaj dvigne...user posted image ...mogoče se je samo spotaknila...user posted image
Lea2007 - v soboto naredi test1 Upam da ugledaš user posted image user posted image - držim pesti!user posted image user posted image user posted image
pikica36 - ne obupaj še..user posted image
murkica - prvi dan? Upam da ti bo všeč...jaz sem bila samo na razgovoru...sporočijo v pon. tor. , sem pa izvedela za še eno del. mesto v vrtcu ki bo skoraj zagotovo moje če se potegnem zanj...bi bilo sicer samo za 9 mesecev je pa to služba za katero se šolam- vzgojiteljica...tko da ne vem kaj naj...moram premisliti...
k_a_t_j_a - naredi test...še 1x pa še 1x vse dokler je ne dobiš...user posted image user posted image user posted image no ne vse danes..vsake par dni...upam s tabo...user posted image user posted image user posted image
mojca345 - jaz te nebi dala še med modre, vse dokler se pošteno ne ulije...vztrajam do zadnjega...user posted image

in navsezadnje................TEODORAL----user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, bravooooooooooo...čestitam!! VSe naj naj!!user posted image user posted image user posted image

P.S. Kar dva seznama...ups....nisem vidla....user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
13.9.2007 17:59:25   
sonček33
teejaa - nimam časa prebrat za nazaj - kako je bilo????

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
13.9.2007 18:21:03   
murkica
Teodoral- res sem vesela zate. Sem začela kar jokat, ko sem tole prebrala. Res je lepo videti, ko se katerikoli izmed vas uresniči želja in postane nosečka. No upam, da bo šlo tako naprej, da bodo od sedaj naprej samo še rozike. 

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
13.9.2007 18:27:48   
mojcej77
Teodoral, super!!! Čestitam!!!
...jst sm pa lhi nardila CB (sm hotla zjutri, pa sm prebrala gor, da lahko kadarkoli, pa je minus...) in zdej sm mal žalostna, sam...mogoče je pa še prezgodaj?

lp,

m

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
13.9.2007 18:45:58   
Temari
Teodoral, ČESTITKE!!!!!user posted image user posted image user posted image

Končno se seznam barva kot je treba - V ROZA!!!

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
13.9.2007 19:41:57   
pikica36
user posted image user posted image user posted image user posted image barvo teodoraluser posted image user posted image user posted image , res sem vesela zate!!
upam, da pobarvamo seznam roza, kot se spodobiuser posted image eno pikapoko za srečno veselo zdravo nosečnost vsem ostalim pa , da ugledamouser posted image user posted image

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
13.9.2007 20:09:32   
alekasandra
Tudi midva je ne pričakujeva, upava da ne bo prišla user posted image 28.9. ina da bova zagledala.user posted image user posted image . Močno si že dolgo želim da user posted image

otroci so naše največje bogatstvo

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
13.9.2007 20:18:06   
pikapoka2
teodoral,
ČESTITAM!!!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vesela sem!

Upam, da si zdaj otvorila roza barvo in da bo zdaj vse roza!

Objemčke user posted image user posted image user posted image user posted image   za tiste ki vas je žal obiskala nesramnica. Želim da bo drugi mesec bolje in da zagledate pluske!

(odgovor članu alekasandra)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
13.9.2007 21:18:37   
Estrella*
Hvala vsem za čestitke in želje. Kar ne  morem verjet, da se mi to res dogaja. Tisti modri val me je že pošteno povozil. Upam, da smo sedaj pretrgali to kalvarijo in bomo seznam veselo barvale roza. Še je čas, da postavimo malo boljši rezultat kot prejšnji mesec.
Srečno!

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
13.9.2007 22:07:11   
Lea2007
Čestitam Teodoral, kok lepo. Veselo in zdravo nosečnost.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
   [Brisano sporočilo]
13.9.2007 22:33:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lea2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 2211
13.9.2007 23:24:12   
Erin
Punce, res je prazno tukaj...ste vse na upajmo skupaj???

Joooj, jaz tko upam, da je kaj ratal...pa je trebuh takoj ko je bilo konec O uplahnil...user posted image ...upam da me kmalu vsaj en znak preseneti...user posted image ...da upanje...

Sonček, sej ne vem, a za službo? Ni kej za povedat...razgovor pač pa pokličejo naslednji teden...mah mi je vseen ker bom gotov šla nazaj v vrtec za spremljevalko...tud drug teden izvem...

Kako si ti kaj? Kaki znaki? Joooj, kako držim pesti zateuser posted image ...z veseljem bi se vozičkala s teboj naokoli čez 9 mesecev...ti pa neki rečem...ko zanosim...te peljem na pijačo...vela?user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
14.9.2007 6:10:15   
mojca345
jest že ne grem nikamor drugam. tukaj je pa še NAJLEPŠE !user posted image user posted image user posted image

pa največ glasov je bilo, da se delete-ta ravno ta tema, ki jo omenjaš, ne pa naša.user posted image

Men se je ulilo user posted image , lahko mi daš enega velikega user posted image zraven 13.9 ne 16.9 kot sm planirala. Un kolderčake gor na eni zmed tem pri nas, je res fajn.

z dragim sva se danes še skregala, zarad vsega tega. še dobr, da je razumevajoč in da se znava pogovarjat. vsaj njega imam. to je pa že ogromno!!! aja, seveda ne smem pozabiti na ga.Šonouser posted image   in Mladenko Rozo user posted image  ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem pančkat...........bzzzzzzzz

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
14.9.2007 7:14:24   
pikica36
user posted image mojca345, drug mesec bo ratalo,boš videla

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
14.9.2007 7:15:21   
sonček33
teejaa - ja fajn, sej to je pa super bit spremeljevalka ...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
14.9.2007 7:52:05   
afnica mala
Pozdravček!

Sem pregledala kolk je novih nosečk, pa vidim, da precej malo. Ampak ni še konec. Na žalost pa nimam časa prebrat za 1 teden nazaj kaj se vam je kaj dogajalo čvekicam. Sem v gužvi, ker sem bila na bolniški 4 dni. Kot sem že napisala sem nosečka! Ja, ja. Kar malo presenečena sem.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
14.9.2007 8:00:25   
sonček33
afnica mala - vesela sem zate, naj bo vse kot mora biti in ne pobegni nam...

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
14.9.2007 8:07:21   
afnica mala
Sonček33- hvala. Ne mislim pobegnit. Bom ta mesec ostala kar tukaj in navijala za vas. Itak nimam dobrega filinga in samo čakam, kdaj bo rdeče na hlačkah. Niti nimam takih znakov kot prej 2x.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
14.9.2007 8:25:52   
tinkamiška
Novi nosečkiuser posted image user posted image čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vse lepo želimuser posted image

Jst se pa poslavljam ta mesec ni ratalouser posted image grem med oktoberke...

Pestke za vse, ki še čakate!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Neposredna povezava do sporočila: 2219
14.9.2007 8:30:28   
beyba
Dobro jutro punce. Čestitam Teodoral za user posted image user posted image in želim čudovitih user posted image , ter komaj čakam da se vam pridržim.
Držim pesti tudi za ostale in upam da bo se vse kmal rozike. Zadnji čas da se plava barva konča.

Za vse ki ste se mi pa pridružile v boju za naslednji mesec pa vam želim veliko uspeha, uživanja v user posted image user posted image user posted image in drug mesec veliko user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2220
14.9.2007 8:30:50   
KAHLO
Dobro jutro pupike!!

Teoderal tebi iz vsega srca čestitam in se ti zahvaljujem da si prekinla ta modri valuser posted image user posted image upam da bo nas zdaj napadel roza valuser posted image .
IN teoderal a si imela že kakšne znake!? a si opazla vgnezditev?!
Jaz sem ugotovila, da od kaj delava user posted image še bolj čutim PMS, čeprav upam da ni ne, ampak včeraj so me zizike na trenutke prav skelele, tak da so me kar bradavice pekle, pol večer sem mela spet tako napet trebuh za umret!!!
Spala bi pa cele popoldneve.
JOooooooooooooooooooooooooooj, da bi v meni tud rasla pikica zdaj pa ne user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2221
14.9.2007 8:35:38   
beyba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   tudi tebi afnica mala in držim pesti da bo vse ql.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
14.9.2007 8:39:17   
KAHLO
Afnicamala tudi tebi vse čestitke in vse dobro!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako se to dela punce, dajmo!!user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
14.9.2007 9:05:24   
Raguel
DOBER DAN VSEM!
Po dolgem času se oglašam,berem pa vas vsak dan

Teodoral-user posted image user posted image user posted image user posted image   želim ti čimlepšo nosečnost in zdravegauser posted image

Jaz pa sem imela O in sem bolj malouser posted image ker ni bilo miškota doma ampak danes pa sem pokasirala neko vnetje sečil,ker me full peče in skoz imam občutek,da moram lulatuser posted image pa še malo krvi je vmes

No,upam,da se bo seznam lepo barval rozauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem trenutno v službi in nimam časa toliko naoisati,se še kaj oglasim.....

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
14.9.2007 9:13:53   
Katy\o/
Čestitke obema nosečkama! user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?