|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  485 486 [487] 488 489   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
13.9.2007 11:51:12   
Anonimen
Čestitke Matejauser posted image . Dobrodošel Filipuser posted image user posted image

Evo mene spet med vami. Sem bila v Postojni, na ctg nič pametnega za videt, en majčken hribček je bil do 40, jaz ga še opazla nisem, skoraj sem zaspala na tisti mizi. Pol pa še pregled, odprta sem za en cel prst (ah, kakšen uspeh). Za se zjokatuser posted image . No,kot kaže sva sedaj duskam in jaz edini čez rok.
Pregled imam spet v soboto zjutraj.
Ja, pa pregleda ki me je bilo strah da bo bolel......bolelo ni niti najmanj. Pregledal pa me je dr. Likar.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12151
13.9.2007 11:52:03   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Dorotea, krči so, če se prekršim. Miha jih je imel že iz P dalje in so bili kar hudi. Upam, da jih pri Maji ne bo oz. v vsaj tako hudi obliki ne. Drugače pa je spanje kakor kdaj - včasih ne morem verjet, da tako dolgo spi in jo hodim gledat, če je vse v redu - spet druge dneve pa ves čas budna in hoče biti priklopljena. Pravkar je zraven mene in uživa v ležalniku. No, za uživanje ne vem, ampak nekaj krili z rokicami in brunda. Malo mora počakat, da mami skuha user posted image

Ja, ja pr nas je tudi tako...enkrat spi tolko časa da ne morem verjet, drugič pa pol urce, pa bi spet sesala, samo tako za se potolažit...ponavadi ponoči...user posted image
Jaz pa sploh ne vem točno česa naj se pazim jest...surovo vem , da ne, pa mleka malo, pa skor nič svinskega...kaj pa česen pa čebula pa začimbe, poper???

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 12152
13.9.2007 11:57:50   
Pikica pokica
r
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

Ja, ja pr nas je tudi tako...enkrat spi tolko časa da ne morem verjet, drugič pa pol urce, pa bi spet sesala, samo tako za se potolažit...ponavadi ponoči...user posted image
Jaz pa sploh ne vem točno česa naj se pazim jest...surovo vem , da ne, pa mleka malo, pa skor nič svinskega...kaj pa česen pa čebula pa začimbe, poper???

Popra jaz ravno ne bi... user posted image . Kar se pa čebule in česna tiče,pa jaz oboje uporabljam, ampak ne surovo - oboje dodam pri dušenju za zelenjavno juho, rižoto, kakšno omako za testenine...

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 12153
13.9.2007 11:58:38   
dorotea
Srček, drži se saj bo. Tudi en prst je nekaj...jaz ko sem šla rodit sem bla odprta 1 prst...sam še popadke ta prave počakaj , pa bo. In še bolje če se že prej kaj odpreš, bodo tisti ta boleči popadki imeli manj dela...pa bo hitreje!
Zdaj pa res šibam...mal se bo vsak čas zbudila.
p.s.: A si že povedala, katera je tista, pr kateri so spol falili? Sem firbec.user posted image
Pozdravčk!

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 12154
13.9.2007 12:00:57   
aljab
Čestitke mamici mateji in Filipu!!user posted image user posted image

dorotea jaz sem imela tud vozličke prve dni in sicer pri strani, ker sem dojila vedno leže. No potem sem si pa med dojenjem masirala, da so se spraznili in je kar bolje. Za bradavice sem pa jaz imela lanolin komprese kar skoz gor in so res super!!!
Mala ma pa res pravo čupico!user posted image

Nana nisem nič dodajala, je pa potem pojedla zvečer iz obeh in spala skupaj 5 ur. Sedaj ji dajem iz obeh... izgleda, da je nbil res tak dan. Bomo videli  danes...

Sem pa šla danes sama mal v shopping in v HM-u zapravla kar nekaj!user posted image Sam kolk je fajn vozit avto brez trebuha!!! Počutim se super spretno.user posted image user posted image

No naš kolca mož se je zbudil, grem gledat, če je kaj lačna.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 12155
13.9.2007 12:20:02   
Pikica pokica
Mamice, dajte mi nekaj povedat. A se vašim sončkom tudi kar naprej kolca?
Moja je prav boga. Vsaj 6x na dan jo kolca. Verjetno poje preveč zraka, ampak sploh ne vem kako, saj  mi tako teče, da komaj uspe požirati. 

Guppy, malo nazaj si spraševala glede sušilca. Mi ga imamo, znamke Ariston - voda izteka po cevi ven. Meni je zelo praktičen vsaj za ta male cotke, pleničke, posteljnino, brisače; Predvsem pa imajo žametni pajacki lepši in mehkejši izgled, če so posušeni v sušilcu. ( pa ni treba pri pranju dodati nič mehčalca).

ČETITKE vsem novim mamicam.

Srček, tudi 1 cm je veliko. 13. res ni lep datum, zato je pa 14. toliko lepši; pa še petek je user posted image user posted image user posted image . Upam, da čim prej rodiš.

Aljab, čestitke za nakup!!! Mene tudi čaka jutri, saj šele po rojstvu ugotoviš, kaj ti najbolj prav pride in česa imaš premalo. Je pa res luksuz voziti brez trebuha user posted image .

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 12156
13.9.2007 12:26:01   
Anonimen
user posted image A mi znate povedat pri koliko cm odprtih te zadržijo v P in pri kolikih cm te pošljejo v porodno. Pojmam nimam zakaj nosem danes G tega vprašala.....

Aha, pa še ena zgodba o mojem možu in njegovem dojemanju nosečnosti in zavedanju, da sem že čez rok.......Pridem od G ven in mu rečem da greva. -On kam? -Domov, kam bi pa ti šel? -A ne boš tukaj ostala? -Ja menda da ne, moram prit spet v soboto. -V soboto?? kdaj?? Isti kot danes, zjutraj. -To pa ne bo šlo, sem se zmenil da grem v soboto delat in sem fiksno obljubil!! pa saj je vendar sobota!!
A si lahko predstavljate tega user posted image . On misli, da se med vikendi ne hodi niti na preglede, kaj šele da se recimo rojeva. On se gre 3 dni čez pdp z nekom fiksno menit da pride delat.....jao bože se nas usmili.........Temu je sledil dolg pogovor v avtu, da se sedaj res nima kaj fiksno dogovarjat za nič na tem svetu, samo moli lahko da bo to kaj kmalu, ker če ne bo še veliko hodil v Postojno in nazaj.......

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 12157
13.9.2007 12:42:15   
dorotea
Srček, če nimaš popadkov in se samo odpiraš, te zadržijo pri 3 cm, vsaj mislim in običajno sprožijo porod, če imaš pa popadke pa itak.
Ja ti možje naši so včasih resuser posted image , sam tud njim se dogaja...pa še sami ne vedo kaj kako...pol se pa obnašajo tako kot jim je lažje torej RACIONALNO! Odklopijo kaj se v resnici dogaja, boš videla kako bo jokal ko bo user posted image zagledal...pol ti bo vse jasno in njemu tudi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12158
13.9.2007 12:48:22   
Pikica pokica
Srček - je čisto odvisno - jaz sem bila pri prvemu odprta le 1 cm, ampak mi je odtekla voda in so me zato zadržali.
Zdaj sem bila odprta 3 cm, popadki sicer pogosti, ampak zelo bogi in so me tudi takoj dali v porodno. Sta pa bili poleg še dve, ki sta prišli zvečer v p - obema so rekli, da sta odprti 3-4 cm. Ena ni imela nobenih drugih znakov, pa so jo poslali domov, drugo pa zaradi razpoka mehurja na oddelek. Rodila je naslednj dan.  Po mojem ni pravila, kdaj greš v porodno. Če si le odprta in nič drugega, te po verjetno še ne zadržijo. AMpak saj bo tudi kaj več KMALU!!!

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 12159
13.9.2007 13:24:22   
taja83
Doreotea in Mateja 82 čestitke ob rojstvu vajinih srčkov!!! user posted image
aja pa Taja339, tebi pa veliko sreče, da čimprej spoznaš svoje dete.
Upam da nisem katero pozabila, ko pa sem imela toliko za prebrat. S kakšnimi pametnimi nasveti glede dojenja in krčkov pač ne morem nobeni nič pomagati, ker še nimam pojma o tem, pa me že zdaj skrbi, upam da bomo imeli čim manj problemov.
Srček tale tvoj možek ma pa res včasih malce čudne (najprej glede fešte, nato to...). Tko kot je že ena prej rekla, da ko bo pa Žana videl, bo pa  mogoče drugače razmišljal.

Jst sem pa dones tko slabe volje.  Kot sem že večkrat omenila, moram na faksu opraviti še eno predavanje, ki pa bo enkrat na teden. upala sem, da se bo le to začelo šele novembra ampak na mojo veliko žalost že v začetku oktobra tko da bom verjetn zamudila nekaj predavanj in upam, da ne bom imela kaj veliko sitnosti glede tega. že tko me skrbi kako bom lahko najinega srčka pustila, za 4 urce enkrat na teden, zdaj pa še to. ma sej vem da težim, sam vseen pa malce upam, da bo katera našla kakšno lepo besedo. al sem mogoče res malce čudna, če mislem ob majhnemu otroku zraven še na predavanja hodit.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 12160
13.9.2007 13:31:15   
NalLa
taja83 ne se sekirat glede predavanj. Mogoče ti bo pa pasalo enkrat na teden se malo odmaknit in vidt sošolke in z njimi še kaj drugega govorit ne samo o planičkah. Štiri ure na teden pa tud ni veliko.  Upam, da se ne obremenjuješ preveč zaradi tega.

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 12161
13.9.2007 13:44:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taja83

Srček tale tvoj možek ma pa res včasih malce čudne (najprej glede fešte, nato to...). Tko kot je že ena prej rekla, da ko bo pa Žana videl, bo pa  mogoče drugače razmišljal.

Saj bi verjetno morala en kup user posted image user posted image user posted image zraven prilepit. Saj ni mislil tako slabo, želela sem le povedati, da se moški včasih dejansko ne zavedajo resnosti situacije, oni bi želeli vedet dan in uro in si za takrat zrihtat prosto. On je kar mislil, da bom šla rodit na včerajšnji dan, pol naj bo.....bo šla danes.....zdaj mu pa nič ni jasno zakaj morava v soboto spet nazaj, če pa so v ŠS rekli da se gre ali če so popadki ali če odteče voda......
Drugače pa bo jokal ko dež ko ga bo zagledal, vse popadke bo z mano predihal če bo treba, masiral me bo, močil......karkoli bo potrebno, samo da bi mi bolečino olajšal. Ga je pa normalno strah da kaj nebi bilo narobe, najraje bi videl da me zadržijo, pa to zato, da je bolj miren če bo pravočasno prišel domov da me pelje, da me pripelje do tja v enem kosu.......saj je poln skrbi, prav tako kot jaz, vendar se drži po "moško" in potem strelja takšne, da človek ne ve kam bi se daluser posted image
Mi je pa že pred dvema tednoma dal vse možne telefonske od ljudi ki naj jih pokličem če bi bil on slučajno nedosegljiv, pa njim je povedal da če jih pokličem da morajo vse prečesat da ga najdejo. Tako da ni tako hudo kot zveni, le vsak te trenutke doživlja po svoje, tudi on je že neučakan, rad bi da bi to bilo že za nama in vse v najlepšem redu........

(odgovor članu taja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 12162
13.9.2007 14:12:02   
*tajda*
Čestitke Mateja za Filipauser posted image user posted image user posted image user posted image

Srček stavim da rodiš 16.9.2007.Me je zamikala čokoladauser posted image
V soboto boš šla spet na pregled in te bodo zadržali,ti dali svečko za odpiranje,mal boš odležala mal čez polnoč boš pa rodila,tako da boš v nedeljo vidla svojga srčka v živo.Evo upam da bo to kar sem napisala držalo da dobim čokoladouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12163
13.9.2007 14:14:27   
*tajda*
Jst bi pa ful rada rodila devičko ker je moj mož devička pa so to tko pridni fantkiuser posted image .Samo nevem če bo hotel kej prej ven pridet,ker mu je tko luštno v trebuhu.
A katera ve če je 23.9 še devica ali je že tehtnica?

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 12164
13.9.2007 14:19:19   
Anonimen
23.9 ob 11.50 gre Sonce v znamenje Tehtnice.

to je to

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12165
13.9.2007 14:21:31   
*tajda*
miska hvalauser posted image se pravi da ima čas še do 22.9 da zapusti svoje udobno bivališčeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12166
13.9.2007 14:21:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *tajda*

Čestitke Mateja za Filipauser posted image user posted image user posted image user posted image

Srček stavim da rodiš 16.9.2007.Me je zamikala čokoladauser posted image
V soboto boš šla spet na pregled in te bodo zadržali,ti dali svečko za odpiranje,mal boš odležala mal čez polnoč boš pa rodila,tako da boš v nedeljo vidla svojga srčka v živo.Evo upam da bo to kar sem napisala držalo da dobim čokoladouser posted image

Si pa posrečena kot moj brat. On je tudi napovedal 16.9. in sicer v jutranjih urah, tako ob 7h se njemu zdi ravno prav. Potem si malo odpočijem, doma imajo vsi čas priti pogledat user posted image , tako da je on tudi že kar uro napovedaluser posted image .
Drugače pa jaz še vedno upam na 15.9., da dobim denar od Quelleuser posted image user posted image user posted image . Da se mi vložek v EA povrneuser posted image .

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12167
   RE: Septemberke
13.9.2007 14:24:39   
Anonimen
user posted image
ŠE NESTRPNO ČAKAMO:user posted image

(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol,imeuser posted image )  

7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (35), 3n, Maribor user posted image Matija

8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, 2n, Velenje, user posted image

11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

15.9. Taja339 (30), 2n, Laško --> Celje user posted image Hana Brina 
16.9. cuma, 2n, Izola --> Izola user posted image Tinkara  
16.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
17.9. Miša...(23), Štajerska, user posted image Nik
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. kija

20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. tianna (23), 1n, Sežana --> Postojna user posted image

23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. aldina, (25), 2n, Deskle user posted image
25.9. matejad user posted image
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image  
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
30.9. 123a --> user posted image  Zoja

V pričakovanju: 13 user posted image , 11user posted image  in  6 user posted image

------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SEZNAM
za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ
 v Lj. porodnišnici
01 522 61 11 

----------------------------------------------------------------------- 

SEPTEMBRČKE in SEPTEMBRČKI

user posted image                 

user posted image
25.7. CUKRČEK (PDP 1.9.)
KLARA
rojstvo: 2710g, 47cm
ALJAŽ
rojstvo:2830g, 49cm

user posted image
4.8. Rožica* (PDP 5.9.)
...
rojstvo: 2890g,  48,5cm

user posted image
10.8. Guppy (PDP 1.9.)
MAJA
rojstvo: 2620g, 47cm
MARKO
rojstvo: 2640g, 47cm

user posted image

16.8. anab (PDP 20.9.)
MATIC
rojstvo: 2830g, 50cm

user posted image  
16.8. ursy (PDP 5.9.)
LARA
rojstvo: 3000g, 49cm

user posted image
17.8. lasekP (PDP 5.9.)
LARA

rojstvo: ...

user posted image
21.8. misska (PDP 2.9.)
LEONID
rojstvo: 3240g, 51cm

user posted image
23.8. Eva* (PDP 14.9)
TINKARA
rojstvo: 3110g, 52cm

user posted image
24.8. nefretiti (PDP 10.9.)
NEŽA
rojstvo: 2030g, 44cm

user posted image
24.8. buškica (PDP 19.9.)
GAJA LEA
rojstvo: 2250g, 45cm 

user posted image  
27.8. Sandra85 (PDP 9.9.)
ENEJ
rojstvo: 3260 g, 51 cm

user posted image
27.8. Bodoča (PDP 4.9.)
MATJAŽ
rojstvo: 3190 g, 50 cm 

user posted image
28.8. Helenav (PDP 15.9.)
KLARA
rojstvo: 2100 g, 47 cm

user posted image
30.8. nena80 (PDP 3.9.)
LOVRO
rojstvo: 3580 g, 53 cm 

user posted image
31.8. Lumpa6 (PDP 2.9.)
ŽIGA
rojstvo: 3460 g, 51 cm

user posted image
31.8. Nana 27 (PDP 5.9.) 
MAJA
rojstvo: 3260 g, 52 cm 

user posted image
1.9. Carmy (PDP 7.9.)
TINEJ
rojstvo: 3430 g, 51 cm

user posted image
1.9. ribica23 (PDP 9.9.)
ENEJ
rojstvo: 3150 g, 50 cm

user posted image
2.9. aljab (PDP 3.9.)
JANINA
rojstvo: 3400 g, 51 cm

user posted image
3.9. jonči (PDP 3.9.)
TEJA
rojstvo: 3830 g, 54 cm 

user posted image
6.9. Pikica pokica (PDP 3.9.)
ZOJA
rojstvo: 3240 g, 50 cm

user posted image
6.9. PBJ (PDP 13.9.)
ANA
rojstvo: 3720 g, 52 cm

user posted image
6.9. jst86 (PDP 12.9.)
LEON
rojstvo: 3950 g, 52 cm

user posted image
6.9. Mokka1 (PDP 3.9.)
GAL
rojstvo: 3680 g, 51 cm 

user posted image
8.9. _mala_ (PDP 10.9.)
EVA
rojstvo: 3200 g, 50 cm

user posted image
8.9. Dorotea (PDP 23.9.)
PATRICIJA
rojstvo: 3030 g, 52 cm

user posted image
8.9. Mateja82 (PDP 5.9.)
FILIP
rojstvo: ... 

user posted image
9.9. Žarnica (PDP 21.9.)
HANA
rojstvo: 3400 g, 51 cm
user posted image
10.9. Žabonka (PDP 7.9.)
BRINA
rojstvo: 3600 g, 51 cm

user posted image
12.9. Lemavrica (PDP 3.9.)
JAKA
rojstvo: 3140 g, 50 cm

NOVE MAMICE:  Mateja82          ČESTITAMO!!! user posted image               

V TOPLEM NAROČJU STARŠEV:  17 user posted image  in 15 user posted image   pupice še vodijo

DRUGE INFORMACIJE:

-PREHRANA MED DOJENJEM
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1783638

(odgovor članu Mateja82)
  Neposredna povezava do sporočila: 12168
13.9.2007 14:25:24   
*tajda*
Aja sej res quelle da neko nagrado vsakega 15 v mesecu,no pol pa upam da rodiš pred polnočjo.user posted image  Ampak stavim pa še vedno na 16,če bo pa kaj sreče bomo pa vidli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12169
13.9.2007 14:27:24   
zvezda71
Srček moj je tudi faca, sem mu rekla včeraj da se mi zdi da mam popadke pa je reku nemogoče saj maš komaj v nedeljo rokuser posted image , pa zadnjič ko me je tud prek trebuha zaregovalo, pa me vpraša kak je to občutek mu povem pa reče pol pa idi bruhatuser posted image pa še bi jih lahko naštela se mu vidi, da še ni nobene nosečnce bliže kot 100m viduuser posted image user posted image . Bomo vidli kake bo imel ko pride bebica,ker še v življenju ni dlje kot 1obisk zraven dojenčka bil to bo še zabavno, se že veselimuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12170
13.9.2007 14:30:36   
Anonimen
Živjo souser posted image  in mamice.

Mateja82: iskrene čestitke ob rojstvu Filipa user posted image user posted image user posted image .

Taja339: veliko sreče v P, pa da bi čimprej rodila.

Srček: ja moški so si kar podobni. Meni je moj do ponedeljka govoril, da ne smem še rodit, sedaj pa mi vsak dan reče, da bi bil že čas, da rodim, ker 1.10. nastopi v novi službi in bi rad sedaj koristil očetovskega. Kdo bi jih razumel. Mali bo pa prav njega ubogal, če še mene noče, ki ga hranim in varujem že 9 mesecev user posted image .

Danes sem imela pregled. Mali je težek 3100 g, je pa plodovnice malo, tako da imam še enkrat kontrolo v torek. Takrat se bodo odločili, kako naprej. Sem pa še vedno 2 cm odprta in glavica je že zelo nizko. No, upam da bo torek dan R (beri rojstva).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12171
13.9.2007 14:37:20   
altati
Se opravičujem, ker vskakujem!!!!

Srček - kaj je zdaj to????? Jaz čakam, da vidim slikice Žana v Jaševih cunjah! A čakaš 9. oktober, da bo kot Jašauser posted image user posted image ! Ajmo, punca, sexat, pa kopat v vročo vodo, pa kozarec rdečega, pa bouser posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12172
13.9.2007 14:39:22   
Anonimen
No no, saj o tem govorim. Da bi radi da se jim dan in ura pove, da se oni fajn naspijo in pripravijo, naredijo načrt poti do porodnišnice in lahko gremo. To neko čakanje, pa če me že kaj boli, pa če me nič ne boli.....to nekako ni za njihuser posted image . Narava že dobro ve zakaj ženske rojevamo, oni nimajo za to potrpljenjauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12173
13.9.2007 14:55:54   
*tajda*
zvezda kako pa kaj tvoji krči?user posted image Mene že tretji dan tko zvija kot med menstruacijo,ampak ni v rednih intervalih pa tud ne traja dlje kot pol minute,tko da to ni to.Ampak je pa neprijetno ker me vsake toliko zaboli kot da bom dobla tardečo pa še driskat hodim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12174
13.9.2007 14:57:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

No no, saj o tem govorim. Da bi radi da se jim dan in ura pove, da se oni fajn naspijo in pripravijo, naredijo načrt poti do porodnišnice in lahko gremo. To neko čakanje, pa če me že kaj boli, pa če me nič ne boli.....to nekako ni za njihuser posted image . Narava že dobro ve zakaj ženske rojevamo, oni nimajo za to potrpljenjauser posted image user posted image user posted image .

Se podpišem pod to user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  485 486 [487] 488 489   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  485 486 [487] 488 489   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?