2ursae
|
se še jaz pofočkam Sem bolj na tesnem s časom, imam Anžeta doma (še mal uživam z edinčkom ) in je ful pestro, za komp kar ni časa. Mal preberem, pa nič več. No, v petek sem bila spet v porodnišnici na uz in je takole: Z Borom je vse ok, tud težek je primerno (itak), je pa mal podrobneje ogledala uno cisto in je ugotovila, da je ful velika (dolga tam nekje 7 cm, pa 4 široka), mehka in na peclju , kar bi mi znalo ovirat porod . Moram prit spet 1.10., da se odločijo, kako naprej. Ker je na peclju, se zadeva premika in morajo videt, kam se bo tik pred porodom postavila. Mislim ej, kje sem to fasala ... pa glih zdaj, ko sem . Bo že, sam da je z mojim zakladkom vse ok , Je pa res, da sem kar malo potrta, ker na CR pa res ne bi šla . Neža ... saj vem, da ne boš nič sem hodila gledat, ampak mi je zelo hudo zate . Sam ne izgubit upanja, poznam par z zelo podobnimi problemi in sta zdaj ponosna starša 4 letnega sinka ... je pa res, da sta se kar načakala in dala skozi marsikaj zelo težkega . MŠ - jaz sem zapiske delala s polno paro, če nam je pa sestra kaj kazala, sem pa blokec podtaknila mojmu, da sem lahko v miru gledala . Mi zdaj v drugo ful prav pridejo, ker seveda ne bom spet hodila v MŠ. Sem pa hodila v Grsuplje, k tud ni bilo ne-vem-kaj, sigurno manj kot v Lj, a čisto dovolj. Rodiš itak, v P ti sester vse pokažejo, pol pa na dom pride patronažna. kasija, pri prvem porodu sem bila zjutraj še na CTGju pri G, ki ni pokazal ničesar, G je rekel, da še 14 dni ne bo nič, evo, popoldne sem že letela v porodnišnico in proti večeru rodila. Nobenih znakov, ničesar. Ko sem prišla od G, sva z mojim hotela še na izlet, pa sem dobila ful močan izcedek in sva, v prepričanju, da mi odteka voda, šibala v por., kjer so ugotovili, da to ni voda, da pa sem še 4 prste odprta in da grem kar rodit. Predvidevam (laično, lepo prosim), da se mi je povečal beli tok zaradi odpiranja (nisem čutila ničesar, nič popadkov).