|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
9.9.2007 21:04:21   
mišk
Tud jst sem še zmeri tuki! Včeri sva bla z mojim na fantovščini/dekliščini in sva se spet kar do treh zjutri zadržala. Jst sem bla ful naspidirana in bi še bla, kojga pa je alko mal zmatru in je sitnaru domov! Z decom kam it!?!user posted image
Pa tak s ponosom povem vsakmu, ki me vparaša, da sem že v devetem mesecu (tako in drugače) in vsi debel gledajo.

Tak sem vesela, da tko dobr prenašam to nosečnost! Samo upam, da jo bom do konca srečno pripeljala in da bo najin človečk zdrav (pa moja malenkost tud, neuser posted image ).

Torbe se mi še zdej ne da pripravt, čeprav zdej bo pa res že kr cajt. Včeraj sem dobila še zadnjo rundo rabljenih cotk. So že oprane, sam še zlikat jih moram jutr. Kak bo naša "Jedrtka" lepa!!user posted image

Aha, pa jutr bodo mrbit že poročni prstani narejeni za probo. Haha, poročila se bom!user posted image  Sploh mi ne gre čist v glavo. Kr mal mi je hecno! Ampak zelo pričakovano!user posted image  Navsezadnje je to samo pika na i, da potrdiva to najino srečno vezo, ki traja že sedem let!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
9.9.2007 23:14:01   
Jenny Anny
Vidim, da ste vse že full oprale, no jaz sem oprala zadnjo rundo rabljenih cotk.
Dobila sem jih do št 86, no oprala sem do vključno 74, ampak bo potrebna še kakšna selekcija.
Nekatere so že malo raztegnjene in jih sploh ne bom dala v uporabo.
No moram pa še po nakupih, vso kozmetiko za otroka, pa zame, pa podlogo za previjalno mizo...

Bom se mi zdi potem kar lažje spala, ko bom vedela, da je vse pripravljeno.
No lepo se imejte in lahko noč

Mišk, mislim da sem spregledala, kdaj si potem dobila datum za poroko??

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
9.9.2007 23:15:27   
Pandica
Pozdravljene user posted image

Tudi jaz sem še zaenkrat doma, še nismo šli v Rim user posted image
Punce jaz imam še samo 23 dni do PDP user posted image  
Danes sem tudi jaz kakor vse ostale imela delovno ( čistilno ) akcijo. Dopoldne sem user posted image    in user posted image   celo stanovanje, proti večeru pa sem user posted image  še nekaj cotik za mojo user posted image  . Priprave gredo vedno bolj h koncu.
Sem pa tako "uživala" ob likanju teh mičkenih majčk, žabic, bodijev in vsega ostalega. Joj, sploh si ne morem predstavljati kako bo otroček majhen, ko se rodi.

No, včeraj pa sem cel dan pohajkovala po Avstriji po Grazu. Sem šla prvo v Ikeo, kjer sem nakupla še 2 pojsteljnini za kinderpet, pol pa še v Siersberg. Tam pa sem kupila še tut nekaj bodijev, majčk, žabic, skratka stvari za user posted image  . Nisem se mogla upret, je pa res, da sem vzela malo večje številke 62 in 68, ker teh ta malih imam že dovolj. Se pa splača določene stvari še vedno v Au it kupit.

user posted image   Kje pa je naša user posted image  z user posted image  user posted image  ? Pikčeva je, ne? Se nam nič ne javi? Mogoče pa že ziba...

Jaz sem že tudi taka, da se komaj premikam user posted image   Me trebuh že pošteno moti, se bom pol mogla navadit, ko ga nebo več... V torek imam spet CTG in upam, da mi ga ne bodo spet delali 3x kot zdaj nazadnje, ker pol pa se mi zmeša...

Mišk čestitke za poroko user posted image   Si pa dobra, da do treh ponoči vzdržiš na dekliščini. Jaz ne vem, če bi bila zmožna. Sem že včeraj prišla tako crkjena iz AU, da sem komaj čakala, da se malo vležem in spočijem. Se vidi, da gremo že res proti koncu in že odštevamo dni.

user posted image   Kako je zdaj z tem čepom? Kdaj bom vedela, da se je odluščil ali kako se temu reče? To sem vas že zadnič enkrat hotela vprašati, pa sem pol pozabla.

No, zdaj pa počasi v user posted image  

Lepo bodite, božajte še bušije dokler jih imamo user posted image

user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
10.9.2007 7:26:06   
mama06
Mišk oprosti, sem čisto pozabila - ČESTITKE ZA POROKO!

Punce tudi jaz sem včeraj imela čistilno akcijo v prvem nadstropju, danes pa počakam, da se še nekatere stvari po hiši popravijo in dokončajo, potem pa še mi ostane pritličje. Upam, da bo res danes gotovouser posted image .

Drugi teden pa ša malo na morje - obalčanke, kakšno je kaj vreme. Se je za kopat v morju, ali mi ostane samo hotelski kompleks?

LP

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
10.9.2007 8:23:40   
metkica1
Jutro!

Mene pa sedajle čaka čistilna akcija. Ponavadi čez vikend od kar sem na bolniški sploh nekaj ne pospravljam, samo bolj nujne stvari. Tudi perem malo čez vikend, bolj čez teden ko sem dopoldan sedaj sama, moj dela, mala pa je v vrtecu. Tako da imam mir.Moram pa še danes oprat cotke vse 62, 56 imam pripravljeno oprano in zlikano.
Tokrat sem kupila malo več v številki 56, ker prvič je 62 moji kar vse viselo, čeprav je potem full hitro vse prerasla. Pa še ginekologinja, ko mi je delala UZ in tehtala mojo pupiko in ko sva potem primerjali po tednih z taprvo ima sedaj pol kg manj. Prejšnji teden je imela 1900g. Sicer pa to itak ni 100% zanesljivo.

Po nakupih bo še treba malo ja. Čeprav v večini imam vse. Nimam še plenic (čakam na mueller, ki se baje jutri odpira v CE, dobimo tudi C&A), potem mi še manjka nekaj toplega za povrhu, bom verjetno kupila kar tisti žakeljček brez nogic. A katera priporoča kaj drugega? Jaz nimam pojma ker sem prvič rodila poleti.
Rada bi si še kupila eno posteljnino za kinderpet, pa so v BC zelo drage, všeč pa mi je ona od Aljaža. Splača so to kupit kje a Avstriji, samo jaz nič ne grem. Moj ni za po trgovinah, sami mi pa ni za it , ker točno tudi ne poznam teh lokacij. Od prijateljic pa tudi nobena nič kaj ne hodi.

Drugače je moje počutje nasplošno fajn, kak dan boljše potem pa spet malo slapše.

Mišk: čestitke za poroko user posted image user posted image user posted image

Zivepo: ti imaš kaj časa jutri dopoldan (ko si tudi Celjanka), se dobima z skuštrano in pa s še z enimi parimi v Planetu ob 10h. Če lahko pridi, da malo počvekamo. Če prideš mi piši na ZS, ti dam tel. da se zmenima.

Sedaj pa na delo. Pranje, pucanje, sesanje....
Lep pozdrav!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
10.9.2007 8:44:16   
bambi
U babike kako ste pridne s pisanjem, jaz pa delam kot eno tele, selim stvari, pa sem mislila, da imamo tako malo za preselit, sedaj pa ugotavljam, da ni in ni konca, vse kozarce, krožniki, oblačila...... za bruhat. Upam, da bomo  ta vikend že spali v našem novem domeku.

Tinki_winkica, ko sem prebralal tvoje besede me je kar malo stisnilo, ker sedaj se bo pa zares počsi začelo, odhod ene za drugo v porodnišnico..... Tudi mene dajejo krči kot pri menstruaciji, pa izcedka imam več, sem bila prejšnji teden pri moji G in je rekla, da so to že popadki, da se maternica pripravlja na porod, da pa lahko traja še par tednov, lahko pa je že jutri user posted image user posted image user posted image . Torej nam preostane samo čakanje. Jaz bi vsaj toliko rada počakala, da se preselimo, pa upam, da se bo mala še obrnila, čeprav je vedno manj upanja......

Sedaj pa grem dat prat, vsak dan perem po 3 mašine, se mi že blede od teh cunj, samo kaj ko bi res rada vse oprala, kar že dolgo nisem imela na sebi, samo ne vem kdo mi bo likal user posted image user posted image user posted image , ker jaz ne zmorem zlikat niti 3 stvari, pa sem že cela mokra in se mi vrti...... pa to ni izgovor!!!

Lepo se imejte in uživajte še v teh zadnjih dneh user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
10.9.2007 8:45:55   
bambi
Madona, sedaj sem pogledala svoj nosečniški koledar, samo še 21 dni.....

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
10.9.2007 9:50:27   
jasna
Dobro jutro (ali dober danuser posted image ).

Bambi, uživajte v novem domeku. Mene to pakiranje še čakauser posted image .

Kako ste vse pridne s čiščenjemuser posted image . Meni se pa ne da in počnem le, kar je nujno potrebno. Trenutno se ukvarjam z jesensko garderobo mladičkov. Bom morala še v trgovino po trenerke in majice, pa se mi ne da gužvat.
Tole uvajanje v nov vrtec nam nekako ne gre preveč dobro. 2,5 letnik tuli ko zmešan, da gre v star vrtecuser posted image . Pa se bosta že navadila tudi na nove ljudi.
Počutje je tudi pri meni nekoliko slabše. Trebuh se je povesil in si ga moram pri hoji z rokami podpirati. Pas se mi pa za teh par tednov ne splača kupovati.
V petek in soboto grem še na en kongres v Graz, potem pa zaključim s službenimi zadevami.
Kako izgleda čep, nimam pojma. Se mi ni odluščil ne prvič ne drugič.
LP

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
10.9.2007 9:55:59   
oktoberka
Dan!!
Js sm tud še kr tle, nism šla še v Rim.user posted image Mene tok hrbet boli da se mi blede že od tega. Sploh vam ne morm povedat kok je to hudo. Nč ne morm. Ne sedet, ne ležat, ne stat, ne hodt. Mislm da loh grem sam rodit, pol bo pa bolš.user posted image user posted image user posted image
Dons mam g ob 13ih in upam da mi bo naredu ta slavni Ctg.
Mišk, čestitam za poroko!!

Kje je naša Pikčeva? Da ni res že rodila?!?!?!?! Kako bi jo lahko priklicale? A ma katera kašne stike z njo?

Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
10.9.2007 10:11:48   
tinki_winkica
Dobro jutro tudi od mene

Še vedno sem med vami in čakamo kaj se bo zgodilo. Čez noč ko grem na wc sem še parkrat opazla, da me zvija kot ob menstruaciji, čez dan pa več ali manj nič. No v sredo grem na pregled in bomo vidli kako naprej. Sicer sem pa čisto mirna. 

mama06 glede kopanja ti jaz odsvetujem, morje ni nevem kako toplo pa tudi ozračje se je precej ohladilo. Sicer kdaj pa kdaj posije sonce in se malo otopli. Nam so v MŠ odsvetovali kopanje 1m pred PDP, zaradi nevarnosti okužb, sploh pa v bazenih.
Kopanje je res super rekreacija, tako za hrbet kot tudi kondicijsko, da se malo raztegneš, vendar je treba pomisliti tudi na nevarnosti. Jaz se ne kopam več že od srede avgusta in se bolj posvečam sprehodom kolikor lahko.
Bom se pa gotovo udeležila plavanja z malčkom po porodu.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
   [Brisano sporočilo]
10.9.2007 10:16:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu oktoberka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3086
10.9.2007 10:40:21   
micla
Ejla punce,

sem se hotla že med vikendom oglasit, ma je spet neki internet zaj..... Kar stalno je neki. Zgleda ko da med vikendom ni nobenega tam v centrali, da bi poštimal stvari, k4er pol vedno v ponedeljek zjutraj spet vse deluje. Sem tko jezna.

Sem prav vesela, da vas je še druge začelo preganjat to pranje cunjic, ker sem že mislila, da se mi je edini zmešalo. No včeraj sem šla do kolegice iskat še pregrinjalce za koš, ki mi ga je zašila in sedaj perem še to, ki je upam da zadnje.  
Zdej sem spila kavo in se psihično pripravljam, da pokličem kaj se dogaja z mojo omaro, ki bi morla biti že v petek dostavljena. Me tko jezi, da bom zahtevala dodaten popust zaradi zamude.

Jeny Anny - jst mam isti filing ko ti. Rada bi vse do zadnjega uštimala, da sem potem lahko mirna na kavču in sdamo čakam, da me prime. Ne vem kaj mi je, ma me že 10 dni preganja nek notranji glas, zato pa sem tudi začela vse po vrsti prat, pucat, pospravljat.... Hvala bogu gre h koncu.

Bambi - jst že ker en mesec ne morem več sama likat. Me ful boli hrbet in noge mi začne nabivat in gležnje dobim ko dva soda. Tko da sem s tem kar okupirala mamo in sestro. Sej mi teži, ma res ne morem in te popolnoma razumem, da to ni noben izgovor. Sedaj, ko me pa že dva tedna bolijo še roke - mi dobesedno spijo (najprej bolj ponoči, sedja pa tudi kar čez dan), si pa sploh ne predstavljam, kako bi sploh likalnik v roki držala, ker sploh nimam prijema.
Če stisnem pest na levi roki, mi ostane četrti prst dol, ko jo spet odprem. Ful beden občutek, kot da bi imela mrtev prst.  

Že od petka se me loteva nek čuden prehlad. Malo me praska po grlu in glava me lih malček boli, pa z nosa mi mal teče.user posted image   Sem mislila, da bom šla nosečnost skozi brez težav, ma zgleda da me je na koncu le ulovilo. Sej ni čudno, če pa smo iz 30 prišli kar na 15, jst pa lahko obujem samo japonke.  
Bom si zdej malo čajčka skuhala in upam, da gre mimo. Čene pa kakšen lekadol, čeprav do zdej nisem čisto nobenega zdravila vzela. 

Pikčeva je po mojem v bolnici, ker zadnjič je v ambulanti nisem vidla. Če je rodila pa ne vem. Mislim, da se bo javila takoj ko bo upala. če pa kaj ugotovim, vam sporočim. Moram v Primorske novice kaj pogledat, ko pišejo o porodih minulega tedna na primorskem.

Tinki winkica - drži se. Te prav občudujem, ko te ni nič strah. user posted image Poročaj.

Se oglasim kasneje,  morma klicat za omaro.

Pa pa, user posted image

micla

(odgovor članu tinki_winkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
10.9.2007 10:46:39   
tave
Hoj user posted image !

No sem prebrala da dobite C&a v Celju. Kje pa ? Me znima, ker imava s priljatelico, ki je tudi noseča, namen priti v CE mal po nakupih.

LP, tave

Neposredna povezava do sporočila: 3088
10.9.2007 10:48:31   
micla
Oj,

pravkar sem vidla na forumu zanositev -upajmo skupaj, da je naša neža81 spet izgubila svojo pikico. Groza....pa tako sem bila vesela zanjo. To življenje je res kruto.

Neža....žal mi je. user posted image

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
   [Brisano sporočilo]
10.9.2007 11:17:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu micla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3090
10.9.2007 11:44:34   
metkica1
zivepo: ne vem uradno za mueller, grem jutri preverit, če je res. Saj veš folk govori, jaz pa sem čula te govorice. Fajn bi bilo.
A katera ne bo hodila v materinsko šolo? No jaz ne bom, ne me kregat. Sem hodila v Laško, ko sem bila noseča v prvo. Imeli smo 2krat, po eno uro, kaj novega nisem tam slišala, sem že prebrala drugje. V Laško hodim h ginekologu, je res super, materinska šola pa en velik pogreb, nič od nič. Ne vem, mogoče je sedaj po treh letih kaj boljš.
No jaz v glavnem ne bom hodila.

Neposredna povezava do sporočila: 3091
   [Brisano sporočilo]
10.9.2007 11:53:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metkica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3092
10.9.2007 12:23:34   
metkica1
zivepo: pa kaki zapiski neki. Pri nas jih ni bilo.

Pri vas bo pa pomoje kar fajn, in mogoče boste res kaj zapisali,  bo pa verjetno vse predstavljeno in razloženo, pa še pomoje praktično prikazano.

Neposredna povezava do sporočila: 3093
10.9.2007 12:42:59   
kasija78
Pozdravljene!

mš - zivepo v ljubljani je šola trajala 10 srečanj po slabi dve uri in vsaj meni je bilo zanimivo. so babice razložile vse o porodu, poporodni negi, negi otroka, zobkih, telovadbi... zraven si pa lahko šel še na dve neobvezni predavanji - anesteziologa in pediatra. zdaj, ko primerjam, vidim da se v ljubljani kar potrudijo. saj meni je bilo najprej odveč toliko predavanuj, potem pa so mi bila vseeno zanimiva.

Že dolgo ni nobena dala novih fotk gor - kompletkov in sobic. Meni je to tako lepo gledat.  Pa metuljček na bušiju je ful lep!

Saj res, kje je pikčeva? To sem tudi jaz že razmišljala. Micla, če kaj izveš, pa sporoči.

Za Nežo81 user posted image . čeprav ne verjamem, da bo kaj gledala naš forum zdaj.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
10.9.2007 12:54:39   
kasija78
A že imate kakšne znake bližajočega poroda? Dajte malo povedat, kaj ste začutile/opazile pri prejšnjih porodih?

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
10.9.2007 13:33:35   
mehurčica
Punce, ene še imate samo 3 tedne do poroda!user posted image Tiste, ki ste noseče prvič, vam morem povedat, da sem jaz rodila 2 tedna pred PDP. Tako da po moje je že fajn, če si narihtate vsaj stvari za bebico, da ne bodo vaši user posted image iskali doma. Jaz sicer v nahrbtniku še nimam, sem pa v omaro nastavila- body, toplo majčko, pajacek s stopalci, 3 nogavičke, povijalno plenico in tetra pleničke, flis pajac za preko vsega in tanko kapico. Naročila sem mu kaj je treba prekuhat, če nas kaj prehiti in dala na kup in pokazala kje so Pamperske.

Za vas vam bo pa že pobrskal, če bo kaj manjkalo. Nahrbtnik sem jaz sicer takoj nesla v porodnišnico, ker nisem vedela kako to gre in je user posted image moral kar nazaj v avto odnest-skupaj s stvarmi, ki sem jih dala dol pred porodom. V intenzivni itak nisem nič rabla, tako da mi je komaj 4.dan na oddelek prinesel stvari. Notri ni bilo mojih oblačil za domov-to sem mu samo naročila, kje naj poišče. Sem imela kar nosečniščke hlače za odhod iz P. Tista trenerka, ki sem jo imela na poti v P pa je bila itak za prat, ker je bila vsa mokra od silnega odtekanja vode, čeprav sem imela ene 3 VIR80 vložke.user posted image

Tako da že držim pesti za naše prve oktoberke!user posted image Jaz zase vsaj upam, da še ne bom rodila v septembru, ker morem 26. še na zavod, z mojim na m.urad podpisat očetovstvo, takoj v začetku oktobra še podaljšat zavarovanje na občino in na socialno še nekaj uredit. Pol pa je lahko okoli 15.10. počasi akcija. No, mogoče pa bomo tokrat  kaj podaljšali, čeprav dvomim.

18.9. imam končno UZ, da vidimo v kakšnem položaju je bebica. Upam na glavično! Sicer sem končno zbrala pogum in si pogledala kaj so delali z mano na CR in videla, da res ni take panike, ampak bi vseeno raje naravno!user posted image Pa čeprav se bom morala predati porodu brez lajšanja bolečin. Bo že, ne?

Jaz pa bi kaj pospravljala še, ampak me resnično preveč boli hrbet. Tako da je včeraj moj posesal stanovanje, ampak bi danes najraje šla še enkrat. Se mu očitno ni zdelo, da je treba kopalnico tudi.user posted image Pa otroške tudi ni, ker se je David glih z avtki igral in so bili razstavljeni čez celo sobo.

Sem pa probala malo orbitrek gonit in se mi tak lušta! Bi komot gonla do zadnjega dne, če me ne bi križ bolel.

Včeraj sem večerjala polnozrnat kruh iz Špara-sem si privoščila luksuz(500bivših za en majhen hlebec!user posted image ) s sirom in Haribo žabice, ki jih David ni hotel jesti. Mater, sem smotana.....pol se pa čudim naraščajočim kilam....user posted image

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
10.9.2007 15:21:46   
*Lana*
Zdravo!

Služba je za mano, zdaj pa me čaka pranje cotk. Najprej dobim še ene obiske, ob 16.uri, potem pa začnem z delom.

Bom prala, likala, ... bo to kar dovolj.
V sredo grem še v nabavo, kupit pamperske in kozmetiko, pa eno jaknco za user posted image .
A imate vse zimske vreče? Js je nisem kupla, zakaj pa jo rabimo? Sej ko bomo šle na sprehod, bomo user posted image  dost oblekle in ga pokrile s koco, a ne?
Kolk odejic in koc imate, pa kakšnih?
Js imam eno oddejo, pa eno koco iz bombaža in eno iz flisa. A je potrebno imet tud volneno, pleteno?
Sej ne vem prav. Tud cotk jaz nisem nakupla pretirano, bom sproti šla v nabavo, ko bomo vidli, kaj dobimo.

Grem zdaj mal počivat, pa se vam javim še kaj zvečer.

LP

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3097
10.9.2007 15:28:56   
2ursae
se še jaz pofočkam user posted image

Sem bolj na tesnem s časom, imam Anžeta doma (še mal uživam z edinčkom user posted image ) in je ful pestro, za komp kar ni časa. Mal preberem, pa nič več.

No, v petek sem bila spet v porodnišnici na uz in je takole: Z Borom je vse ok, tud težek je primerno (itak), je pa mal podrobneje ogledala uno cisto in je ugotovila, da je ful velika (dolga tam nekje 7 cm, pa 4 široka), mehka in na peclju user posted image , kar bi mi znalo ovirat porod user posted image . Moram prit spet 1.10., da se odločijo, kako naprej. Ker je na peclju, se zadeva premika in morajo videt, kam se bo tik pred porodom postavila. Mislim ej, kje sem to fasala ... pa glih zdaj, ko sem user posted image . Bo že, sam da je z mojim zakladkom vse ok user posted image , Je pa res, da sem kar malo potrta, ker na CR pa res ne bi šla user posted image .

Neža ... saj vem, da ne boš nič sem hodila gledat, ampak mi je zelo hudo zate user posted image . Sam ne izgubit upanja, poznam par z zelo podobnimi problemi in sta zdaj ponosna starša 4 letnega sinka ... je pa res, da sta se kar načakala user posted image  in dala skozi marsikaj zelo težkega user posted image .

- jaz sem zapiske delala s polno paro, če nam je pa sestra kaj kazala, sem pa blokec podtaknila mojmu, da sem lahko v miru gledala user posted image . Mi zdaj v drugo ful prav pridejo, ker seveda ne bom spet hodila v MŠ. Sem pa hodila v Grsuplje, k tud ni bilo ne-vem-kaj, sigurno manj kot v Lj, a čisto dovolj. Rodiš itak, v P ti sester vse pokažejo, pol pa na dom pride patronažna.

kasija, pri prvem porodu sem bila zjutraj še na CTGju pri G, ki ni pokazal ničesar, G je rekel, da še 14 dni ne bo nič, evo, popoldne sem že letela v porodnišnico in proti večeru rodila. Nobenih znakov, ničesar. Ko sem prišla od G, sva z mojim hotela še na izlet, pa sem dobila ful močan izcedek in sva, v prepričanju, da mi odteka voda, šibala v por., kjer so ugotovili, da to ni voda, da pa sem še 4 prste odprta in da grem kar rodit. Predvidevam (laično, lepo prosim), da se mi je povečal beli tok zaradi odpiranja (nisem čutila ničesar, nič popadkov).

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3098
10.9.2007 15:31:25   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: *Lana*

A imate vse zimske vreče? Js je nisem kupla, zakaj pa jo rabimo? Sej ko bomo šle na sprehod, bomo user posted image  dost oblekle in ga pokrile s koco, a ne?

men je bila zimska vreča super, ker se mi mali ni maral oblačit (veliko user posted image  se med oblačenjem totalno upira) in sem ga, oblečenega v domača oblačila, dala sam v vrečo, v voziček in pokrila z dekico, tko da je bil v bistvu oblečen v trenutku in isto tako tudi slečen, ko sva se vrnila.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
   [Brisano sporočilo]
10.9.2007 15:55:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

vrtec ali ne
fantek712

1 leto star otrok v vrtec,varstvo starih staršev, varuška?

vrtec (51%)

stari starši (37%)

varuška (10%)

drugo (2%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!