|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stiki s starši?
10.9.2007 9:34:08   
podnajemnica7
Zanima me koliko od vas, ki ste se odselili od doma ima stike s starši?

Jaz jih imam na žalost zelo malo, ampak ker sem spoznala, da si prijatelje lahko izbiraš, svojih roditeljev pa ne sem se s to usodo že skoraj sprijaznila.
Je pa res, da je najhujša kriza že za menoj.

Kaj pa vi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stiki s starši?
10.9.2007 9:35:10   
KBM
Vsake 14 dni, gremo na obisk, za 3 dni, ker smo kar nekaj km stranuser posted image

Drugače pa itak živimo pri njegovih starših!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu podnajemnica7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2007 9:36:13   
Anonimen
Jaz imam sam še mami in imam normalne stike z njo. Vidimo se parkrat mesečno slišimo po telefonu pa mal večkrat(vsak teden).

Moj ima tudi z mami in starimi starši redne stike, z očetom jih pa sploh nima že 10 let.

Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2007 9:39:00   
podnajemnica7
Jaz nimam nič stikov. Pač tako je. Nisem taka hči, ki bi se pustila manipulirat in plesat tako kot bi oni piskali. Trajalo je 12 let in bilo je neizbežno da ne bi nekoč počilo in sedaj imamo stike zelo zelo redko, ker na rojstne dneve pa ne bom pozabila pri nikome pa če je bilo karkoli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2007 9:40:51   
Nasy
Mi smo, z mojimi, 100 km narazen in imamo stike, zdaj kar >zdrave<. Vidimo se sicer tko, morda 1x mesečno ali več (greva midva dol, k majo naši podrtijo od avta), ker sem zdej na bolniški, drugače pa se slišimo po telefonu nekje vsaj 1x na teden. Včasihveč, včasih manj manj, odvisno. Z njegovimi je pa druga pesem, no comment. Se nismo slišal pribl. 7 mesecev, so pa tud oni enih 70 km stran.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2007 9:43:00   
Saša27
Jaz imam s svojimi starši stike vsak dan, z mami se slišiva sigurno 3-4 X na dan, vidimo pa se vsak drugi dan, razen čez vikend pa oba dneva, stanujemo pa pa 7 km narazen, tako da ni predaleč.user posted image

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

Neposredna povezava do sporočila: 6
10.9.2007 9:44:04   
*lea*
Jaz imam ( od letos user posted image ) samo še mami; se pa slišiva vsak dan , vidimo se pa vsak teden.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.9.2007 9:48:59   
bamby
Ko nisem še bila na bolniški, je mama pazila na otroka, zato smo se med tednom videli vsak dan, vikend smo si vzeli zase, zdaj pa sigurno 1x na teden. Z njegovimi se pa poleti vidimo večkrat na teden na njihovem vikendu, pozimi pa včasih tudi le 1x na 14 dni ali pa še manjkrat, odvisno.

(odgovor članu *lea*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.9.2007 9:50:43   
polona2
Slišimo se skoraj vsak dan, vidimo pa tudi ene 3x na teden. Hana ima pri mojih starših svojo hišico in peskovnik, v bližini so igrala in veliko sprehajalnih poti, tako da večkrat uideva iz sivih Jesenic v zeleno in meni zelo pri srcu Mojstrano.

(odgovor članu *lea*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.9.2007 10:02:12   
Spark
Moji so ~10km stran, se slišimo vsak dan, domov grem 2-3x na teden. Živimo pa pri tastu in tašči in jih zato večkrat vidimo. 

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.9.2007 10:05:36   
smigli
Že dolgo nimam več stikov z mojimi starši. Končno sem si prišla na jasno, da ju ne bom spremenila, da ni opravičila za njuna dejanja. Predvsem, da nisem jaz kriva za njuno bedo. Dolgo sta me vezala nase s čustvenim izsiljevanjem, vedno sem pod vplimom slabe vesti popustila.......
       danes vem, da sem naredila prav user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.9.2007 10:09:07   
Anonimen
Slišimo se zdravo število, kar za nas  pomeni ne trikrat na dan in ne enkrat na teden, vidimo pa tudi, ko nam paše. Toliko da nobenemu ne preseda. Enako s taščo.

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
10.9.2007 10:10:51   
aljuška
z mamo se slišiva 1-2x dnevnouser posted image , vidimo pa 3-4x tedensko ali po potrebi, itak ne stanujemo daleč, obvezno pa pade kakšno kosilo za vikend..Z očetom ( starša za že 18 let ločena ) imam slabe stike, mogoče 1x mesečno, pa še to zaradi otroka, sva pa skoraj soseda..ampak ker ga enostavno ne prenašam, je naredil že precej hudega nam, reduciram obiske na minimum in  nujo..
Mojuser posted image  se z mamo ( njego, seveda ) vidi kar pogosto, še posebno če gre pomagati pri delu na njivah ali okoli bajte, z očetom ( tudi njegova sta ločena, že 40 let ) nima stikov že skoraj 25 let...Ah, ti očetjeuser posted image , pri nas je očitno bolje da jih ni..

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.9.2007 10:15:47   
Anonimen
Približno 1-krat na teden, recimo.

(odgovor članu aljuška)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
10.9.2007 10:25:52   
African queen
Slišimo se vsak dan,vidimo se enkrat letno(mesec in pol)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
10.9.2007 10:27:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
10.9.2007 10:27:10   
NevenkaP
Slišimo se skoraj vsak dan, včasih pa tudi po par dni ne, vidimo pa 1 - 2 X na teden. Velja za oboje starše. Po potrebiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.9.2007 10:34:52   
r1ta
Z mojimi starše se razumljivo vidimo bolj malo, se pa takrat, ko se, bolj pošteno nagledamo eden drugega, slišimo se enkrat na teden, z njegovimi starši pa se vidimo enkrat na teden če je po moje (in vsak dan po 3x na dan če bi bilo po taščino).

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.9.2007 10:58:06   
piščanc
prijatelje lahko izbiraš, svojih roditeljev pa ne

super napisano. jaz se kar strinjam. stike imamo samo na kakšne obletnice, pa še to bolj zaradi otrok. jaz jih ne potrebujem, ker me spravljata v slabo voljo, pa še preljuba slovenska zavist je na delu.

iz malega zraste veliko

Neposredna povezava do sporočila: 19
10.9.2007 12:12:38   
LIDJOČKA
Z mojo mamo se skoraj vsak dan slišiva po telefonu, vidimo pa se približno na 14 dni, včasih tudi vsak teden. S taščo in tastom, pa se vidimo skoraj vsak dan, ker blizu živimo user posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.9.2007 12:22:53   
Anonimen
Po telefonu se slišimo pogosto vidimo se nekje na teden dva.Ker je mal predaleč se za vozit vsak dan ali drugi tja.

(odgovor članu LIDJOČKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
10.9.2007 12:50:00   
altati
Z mojimi se slišimo 2 x tedensko, v povprečju, vidimo pa 2 x mesečno (60 km narazen živimo). Z njegovimi se jaz ne slišim, ker ne vidim potrebe, vidimo se pa tudi 1-2 x mesečno.
Mislim, da je čez glavo dovolj, saj je moje mnenje, da naj si vsak ustvari svoje življenje in se mi zdi prehuda navezanost na starše malo 'bolana'. Ampak to je moje mnenje, vsak dela pa po svoje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.9.2007 12:52:47   
puncica
Starše vidim vsakih 14 dni za vikend, z mami se slišiva vsak dan, ker smo 100 km stran doma, njegove starše pa vsak drug dan ali vsak dan, ker so 20 m stran. Se mi zdi da imamo odkar sem doma 100 km stran ful bolše odnose user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.9.2007 12:54:08   
goda13
Mi smo z mojimi oddaljeni 20 km, vidimo se vsako nedeljo(obvezno cela družinauser posted image ), kdaj tudi večkrat med tednom, slišimo pa se vsak dan vsaj enkrat če ne večkratuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.9.2007 13:12:48   
Anonimen
Jaz se z mojo mamo pogovarjam vsak dan preko maila, ker smo narazen 330 km in se tako vidimo samo vsakih par mesecev, telefon pa je predrag, pa tudi vedno ti ne paše ob kateri uri se kliče, tako pa ko imava čas pogledava mail, odpiševa, včasih samo par vrstic, včasih celo polouser posted image . Še spoh sedaj ko sem tik pred pdp in jo vsak dan z nečim gnjavimuser posted image . Z brato in sestro pa se večinoma pogovarjam na msn.
Tasta in taščo pa imam vrh glave, dobesedno, ker živita v isti hiši nad namauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?