JASNA D
|
Ja, prav ste prebrale. Z možem se skoraj na dnevnem redu spričkava zaradi takšne banalne zadeve. Po "naravi" sva oba neredoljubna, odkar živiva skupaj, pa je to postalo vzrok vsakodnevnega "haklanja". Ker se mi zdi to bedasto, sem mu prijazno že nekajkrat povedala, da ob dveh majhnih otrocih tako ne gre več naprej. Ker sem žrtev te neredoljubnosti jaz, sem vsaj sebe uspela disciplinarati in stvari pospravljati na svoja mesta. Možek pa je čedalje hujši. Nikoli ničesar ne najdemo, stanovanje je vsak dan naravnost kaotično. Zlepa ne gre, s prigovarjanjem tudi ne, ko zarobantim, je pa prepir v bajti. Vsak dan sem zaradi našega svinjaka slabe volje in ne vem več, kako mu naj dopovem, da tako ne gre. Na primer - ko se zvečer spravi spat, so njegove cote malodane raztresene po vseh prostorih - od kuhinje do hodnika, da o dnevni in spalnici niti ne govorim. Vedno išče svoje ključe, mbt, denarnico in normalno so te stvari vedno vsaka sebi in nikoli na stalnih mestih. Prosila bi vse tiste, ki vam je podobne probleme uspelo rešiti, da mi zaupate recept. Da se razumemo - ne motijo me otrokove igrače, ker je Marko še premajhen, da bi lahko pospravil za sabo, ta stari pa mi para živce. Pa da ne bo katera mislila, da sem kak fanatik. Daleč od tega, ampak čez cote, ki ležijo po celem pa res ne morem kar hodit in jih ignorirat.No, mal sem zatežila, vem da to ni resen problem, je pa vzrok vsakdanje slabe volje in neumnih brezveznih prepirov. Pa tako malo je treba, da je stanovanje vsaj za silo pospravljeno in baba dobre volje. Hvala za "recepte" in lep pozdrav! Jasna
|