|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
7.9.2007 19:32:50   
Ronči
No končno po dveh dnevih dežja se odpravljamo ven. user posted image  oblečem jaknico in ugotovim da je kar orng polulana. Se  user posted image   javi, da ji bo zamenjal pleničko. Jo odvije in se spet polula po previjalni, ji zavije drugo pleničko .... in se user posted image  pokaka. No pri naslednjem poskusu se spet polula po previjalni (kje za vraga skriva tak mehur). Nakar ugotovi, da je šlo po spodnji majčki, bodiju...no na sreču je vsaj jaknici prizanešeno.
No v glavnem se je Klarica zabavala medtem, ko ji je ati menjaval pleničke ob gledanju rožic.

No sedaj pa gremo na hitro en krog, ker se začne BB ob 20 uri.

You can't fix stupid.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
7.9.2007 20:41:10   
Ronči
hitro smo bili nazaj, saj se je drla kot jesihar!!!

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
7.9.2007 20:54:30   
NoviOčka
'čer mamice,

nisem utegnil niti brati, niti pisati... pri nas doma spet malo kompliciramo. Nekaj se nam ustavlja dojenje oz. mleko, tamala pa dodatka še vedno ne *ebe, tudi požirka ne naredi. Grem jutri po drugo znamko, mogoče bo kaj več uspeha. Upam, da je tole samo kriza, da bomo šli čez in da bo spet vse po starem.

Skratka, odprli smo novo fronto na joškah, fronta krči  pa se umirja s samo občasnimi spopadi. Krči so torej zelooo umirili (vsaj to), vsaj midva nimava več občutka, da bi jo tako zvijalo kot pred tedni. No ja, odvisno koga vprašate - trenutno se z mamico ne strinjava o ničemer user posted image  Mi pa lisica gleda pod prste in moram paziti kaj pišem user posted image  Nič moram it, mamica se nekaj pritožuje ... ja - tebe čakam ... user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
7.9.2007 22:31:27   
poldy
Afnica  Urša pa je 4.9.2007 velika 58cm in težka 5500guser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoviOčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
7.9.2007 22:33:52   
baja*
Mi smo bli pa dans pri žlahti od user posted image . Uh, to se je treba prav psihično pripravit. Saj ne rečem, da so slabi, ampak v določenih stvareh se pač ne strinjam z njimi. Čisto normalno, a kaj ko me vseeno tak razpizdi. Pa moti me to, da ko tašča carta Reneja ga sploh ne upošteva kaj dosti, samo v rokah ga drži in šimfa nekoga (vedno se kdo najde), cela živčna zraven rata, bogi Rene pa valda čusti vse to. Ko začne jokat, pa to po hitrem postopku označi za krčeuser posted image . Pol sem še jaz živčna, ker vidim, da mu ne paše pri njej in bi ji ga najraje vzela, samo ne smem bit taka bič, ker ga kao ima tud pravico cartat... Nazadnje mi je pa še babica od user posted image  rekla, da ne bom še ki zadavla malega, ko sem ga v eni pozi držalauser posted image  user posted image .  Jooooj!!user posted image  

Tak, ventili so spucaniuser posted image , zdaj se grem še stuširat pa spatuser posted image . Dragi je šel malo ven, men se pa zdaj za nič na svetu ne bi dalo it. Včasih si pa ful zaželim, da bi lahko šla takle zvečer malo ven se ga odklopit... bog ve, kdaj bo to spet na menijuuser posted image

nočko;)

(odgovor članu NoviOčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
7.9.2007 23:03:35   
rumba
Ronči, *Malena*, user posted image  za vajina sončka!!! Uau, se že obračata. Jima je to slučajno ratalo ali že obvladata? Ronči, kako luštna slikica od Klare.user posted image  Malena, zakaj pa tebe ne bi hotele spoznati?user posted image  
Tašonka, škoda za morje. Jaz se sedaj tudi ne bi upala v prikolico. Za izlete je pa ful fina knjiga Pravlične poti Slovenije, kjer imaš opisane izlete in za vsako destinacijo tudi pravljico. Ful fajn za malo večje, ki že poslušajo pravljice, pol pa si še ogledate kraj. Špeli bi mogoče že bilo všeč.
Freycha, Dita pospravi naenkrat 160ml? To je pa veliko, kaj. No, nimam pojma, koliko pravzaprav sedaj pojejo naši sončki, ker nisem nikoli tehtala podoja.

Sedaj zrihtam Julijo, Anej in Hana sta za vikend pri noni, pol pa se upam odpravim spat. Nočko!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
7.9.2007 23:04:44   
Freycha
baja te čisto razumem user posted image  jaz sem imela včeraj prvi "kreš" s taščo. Pa nisem hotela, da bi do tega prišlo, samo je nekaj rekla, kar me je full prizadelo in sem vsekala besedno nazaj. Sej drugače sem še tiho, samo čez mojo vzgojo in čez mojega otroka pa ne bo nihče nič rekel. Sploh, če mi reče v smislu, da bom še videla, kako bom škodovala Diti z nečem pač...... user posted image  kot da mi je res v interesu, da mojemu sončku škodujem user posted image  Pa še zabolelo me je, ker naj bi bila za to odgovorna samo jaz, njen sin pa očitno ob meni in mojim pogledom samo trpi. Čeprav sva v vsem skupaj in se vedno en z drugim posvetujeva, kar se vzgoje in pogledov na določene stvari tiče. Meni samo ni jasno, a je ona (od kar je Dita) mene namenoma že parkrat pošteno užalila in prizadela, al ji to "ponesreč" rata.....user posted image

Nič, mali baucek spi, jaz pa tudi rabim malo spanca. Jutri pa via morje user posted image  Samo upam, da bom enkrat uspela pomoliti rit v vodo in da mi ne bodo zraven jajčniki zmrznili user posted image

Fajn bodite babike, pogrešala vas bom...... se beremo čez dober teden!user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
7.9.2007 23:08:03   
rumba
Freycha, uživaj še za nas.user posted image  user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
7.9.2007 23:11:39   
Freycha
Rumba, sem tudi jaz mislila, da je zgolj slučaj. Pa sem se odločila, da bom večerne podoje iz flaše opravila (čeprav to ni glih najboljše), ker na joški predolgo časa traja in nikoli se ne naje, ker vmes full spi in potem spet malo cuza itd..... in sem si spet ven spumpala 160ml (iz ene joške) in je spet vse pojedla. Pa tudi tokrat praktično nič ni polila - kar je sicer čudež. Tko da, očitno pojejo že toliko, ali je pa samo Dita iber požrešna (kar se ne bi čudila, ker sem bila in sem še vedno jaz tudi user posted image ).

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
7.9.2007 23:20:16   
rumba
baja*, tudi pri nas smo imeli kar nekaj "spopadov" z bližno žlahto zaradi različnih pogledav na nego in vzgojo otrok. Pa se ja potem umirilo, sedaj pa se spet vsake toliko udarim predvsem z mojo mamo, ko pride za par dni in nikakor ne more razumeti, da jaz pač svoje otroke drugače vzgajam, kot je ona mene. Se mi zdi, da so ti prepiri sedaj bolj ostri, kot so bili na začetku, ko sem bila samo užaljena in večkrat kar tiho. Sedaj pa se lahko tudi konkretno skregava. Tašča je bolj daleč in mi je v bistvu vseeno, če imajo svojo vzgojo za moje otroke, dokler so oni pri njej. Tam je pač drugačen sistem kot doma in tega se morajo naučiti. Tako niti ne pride do situacije, da bi mi solila pamet in vsiljevala svoja mnenja, kot mi jih mama.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
7.9.2007 23:47:41   
Kristina_1
Kapica, mal traja, da se prvadiš na nov - čisto drugačen način življenja. Otrok ti ga dobesedno obrne na glavo. Sej bo boljš boš vidla.

Freycha lepo da sta zgladila nesporazume , lepo se mejte na morju.
Sej verjetno tašče in mame ne delajo tega nalašč, pa še mi smo mal bl občutljive, ker gre za naše otroke. Mi živimo nad staro mamo od mojga, pa mi skoz komentira, kolk nej otroke oblačim, glede hrane, pa da sem prestroga, ... Pa najprej dvakrat al pa trikrat na lepo povem, da bom poskrbela, da jim bo pomoje najbolje, če pa še sili svoje pa mal ostro nastopim, pol pa se mal ustavi, za nekaj časa, pol pa spet nabija svoje mišljenje.
Pa če tamala sam mal pojamra so že vsi pametni da je lačna al pa da jo zvija.

Ronči za Klaro. Zdej pa kr .
Mene je tud po pregledu vse bolelo še 2 dni, k je gledal, če bi šla lahko mirena notr. Sem celo malo krvavela.

Majrim držim pesti, da bodo izvidi o.k.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
8.9.2007 8:50:36   
corfu
Dobro jutro

Moja je včeraj skoraj cel dan prečula user posted image  No, potem je ob 22 omagala user posted image user posted image user posted image , jaz pa tudi, tako, da smo user posted image  zjutraj nadoknadiliuser posted image . Kako ste? Midve sva danes sami, možakarja user posted image  sta šla v trgatev, jutri pa končno gremo toplice user posted image user posted image user posted image

Majrim, lepo da si nazaj user posted image
Freycha, uživajte!!!user posted image user posted image
Rumba, a vi boste pa v troje uživali? Le malo si oddahniuser posted image

Pridne bodite!

Uživaj življenje...

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
8.9.2007 9:33:27   
Anonimen
user posted image
]

user posted image
13.5. Afnica (Lan),                    
rojstvo: 41 cm, 1750 g
1m 1t 3d odpust: 44cm, 2560g
2m 4d                  47cm, 3500g
2m 2t.                  51cm, 4130g
3m 3t 2d              54cm, 5400g

user posted image
13.5. Afnica (Lana)
Rojstvo:               36,5 cm, 1140 g 
1m 1t 3d odpust: 40cm, 1770g

2m 4d                  43cm, 2810g
2m 2t                   47cm, 3230g
3m 3t 2d              52,5cm, 4310g
user posted image    
5.6. Baja* (Rene),
rojstvo: 48 cm, 2780 g;
1. mesec:  53 cm, 3680 g,
2. mesec: 54,5 cm, 4500 g,
3. mesec: 58,5 cm, 5600 g,

user posted image

7.6. Siskamiska (David)
Rojstvo: 40 cm, 1660 g

user posted image
7.6. Siskamiska (Domen)
Rojstvo: 45 cm, 2105 g
user posted image
17.6. Anja O. (Gašper)
rojstvo: 50 cm, 2950 g;

user posted image  
17.6. Anja O. (Pia)
rojstvo: 47 cm, 2870 g,                          
user posted image  
26.6. Suza (Janja),
rojstvo: 55 cm, 5250 g;  

user posted image
27.6. Jelenche (Filip),
rojstvo: 53 cm, 3750 g;

user posted image  
28.6. Majrim  (Neža)
rojstvo: 50 cm, 3325 g  

20.07. : 56 cm, 3700 g
13.08. : 58 cm, 4900 g 
7.9. : 62 cm, 5530 g
user posted image
28.6. polona25 (Luka),                 
rojstvo: 51 cm, 3360 g

user posted image
28.6. Yvona (Leon),
rojstvo: 53 cm, 3850 g;

user posted image
28.6. tajag (Enej),
rojstvo: ?? cm, ???? g;

user posted image
30.6. zvesta (Izak),
rojstvo: 47 cm, 2690 g;
1. mesec: 51 cm, 3240 g
1,5 meseca: ?? cm, 3660 g

2. mesec: 54 cm, 4320 g 
user posted image
2.7. Tejči77 (Larisa),                           
rojstvo: 51 cm, 3740 g 

user posted image
2.7. Freycha (Dita),           
rojstvo: 48 cm, 3640 g

1.mesec: 54 cm, 4315 g
2. mesec: 57 cm, 4810 g 

user posted image
3.7. Kety (Filip),                      
rojstvo: 52 cm, 3300 g

user posted image  
3.7. Kristina_1 (Tara),           
rojstvo: 51 cm, 3510 g

1. mesec: 54 cm, 4320 g
2. mesec: 59 cm, 5600 g

user posted image  

4.7. Tani33 (Julija),           
rojstvo: 51 cm, 3800 g

user posted image
4.7. anja7 (Tilen),                     
rojstvo: 54 cm, 4050 g;                    

user posted image  

6.7. Kety99 (Pija),           
rojstvo: 50 cm, 2910 g

user posted image  
8.7. *maja (Mija),           
rojstvo: 50 cm, 3480 g

1. mesec: 50,5 cm , 3830g
2. mesec: 52,5 cm, 4805 g

user posted image
9.7. Simi27 (Svit),
rojstvo: 49 cm, 2690 g;

user posted image
9.7. Teya (Tilen),
rojstvo: 55 cm, 3950 g;

user posted image
11.7. Bonni (Tomas),
rojstvo: 52 cm, 3100 g;

user posted image  
12.7. corfu (Manca),                     
rojstvo: 52 cm, 3040 g; 

1.mesec: 54 cm, 4150 g
2. mesec: 57 cm, 4930 g

user posted image  

12.7. bačko (Žana),                     
rojstvo: 54 cm, 4610 g;       

1. mesec: 57 cm, 5290 g

user posted image  

12.7. HEJA (Neja),                     
rojstvo: 50 cm, 3500 g    

user posted image
14.7. Rožica82 (Lana),                     
rojstvo: 50 cm, 3370 g    

3. teden: 54,5 cm, 4370 g

user posted image  
14.7. rumba (Julija),                     
rojstvo: 50 cm, 3280 g     

1. mesec: 54 cm, 4300 g

user posted image
15.7. KsenjaK (Kiara),                     
rojstvo: 48 cm, 2640 g    

user posted image
15.7. Kapica (Dino),
rojstvo: 50 cm, 3120 g;

1. mesec: 54 cm, 4500 g

user posted image  
16.7. Ajvy (Tarja),
rojstvo: 50 cm, 2860 g

user posted image
16.7. *Malena* (Patrick),
rojstvo: 51 cm, 3400 g;

3. teden : 58 cm, 4180 g

user posted image  
16.7. Ronči (Klara)
rojstvo: 52 cm, 3290 g; 

1. mesec: 53cm, 4160 g

user posted image   

17.7. Ulla80  (Ula),              
rojstvo: 48 cm, 2970 g;          

1. mesec: 55 cm: 4670 g                   

user posted image  

18.7. Tašonka (Jure),
rojstvo: 56 cm, 4550 g;                                  

user posted image
18.7. Pupi (Naja),                           
rojstvo: 49 cm, 3240 g;    

1. mesec: 55,5 cm, 4550 g

user posted image  

20.7. Poldy (Urša),                           
rojstvo: 56 cm, 4070 g;    

4.9.2007: 58 cm, 5500 g

user posted image
21.7. Arijana (Katja),                           
rojstvo: 51 cm, 3700 g;    

1. mesec: 45,5 cm, 4400 g

user posted image
23.7. GabiW (Neža),                           
rojstvo: 52 cm, 3880 g;    

user posted image  
24.7. Madejka (Maj),
rojstvo: 52 cm, 3760 g; 

1. mesec: 54 cm, 4440 g

user posted image  

26.7. Ezica (Rok),
rojstvo: 55 cm, 3960 g;

user posted image  

27.7. pikam (Klara),
rojstvo: 51 cm, 3210 g;   

user posted image  
28.7. Miša99 (Milla),
rojstvo: ?? cm, ???? g;

user posted image
30.7. Mari71 (Živa),                     
rojstvo: 51 cm, 3400 g;

user posted image
30.7. malamisha (Gabi)
rojstvo: 51 cm, 3050 g;

user posted image
31.7. Ikonca (Hana)
rojstvo: 53 cm, 3695 g;

user posted image  
4.8. Yudit  (Lea)
rojstvo: 50 cm, 3760 g;

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1763
8.9.2007 10:34:08   
Ronči
Rumba hvala. Obračanje ji gre, ko je prave volje, ponavadi se pa samo na pol obrne - na bok in obstane user posted image .
Je pa začela, ko se smeji spuščat zvoke. Ne sicer kot smeh, bolj kot da bi hitro vdihovala in izdihovala. Si bom sposodla kamero in probala posnet, ti posnetiki iz mobitela niso fajn.
Tašče... moja nasvetov in podobno ne daje. Nam kar prepušča vse in to je pohvalno. O drugem pa ne bi...
Kristina hvala. Glede pregledov... bo drugič boljše...vsaj manj boleče...
Corfu naša je pa cel dan prespala...razen od 20-23 ko se je drla kot jesihar

You can't fix stupid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
8.9.2007 11:01:17   
kapica
Punce, hvala za vzpodbudne besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Freycha, kako ap to, da imas pajcevino doli, ce pa tolko seksate pri vasuser posted image user posted image user posted image .
Rumba, jaz tud zeloo pogresam nase vecerne cveke, se mi zdi da smo se malo oddaljile, da se komaj upam kaj posalit tako kot prej, da ne bi katera kaj narobe razumela.
Corfu, lepo se imejte v toplicah. Nas bo kr nekaj ta teden na dopustu oz. morju, a ne? Mi gremo v ponedeljek na morjeuser posted image .
Baja, te cisto razumem. Meni je vceraj tast rekel, da ne smem nosit Dinota okorg, ker bo razvajen. Sem ga zanalasc nosla pred njim sem in tjauser posted image .
Majrim, drzim pesti za izvideuser posted image user posted image .
Ronci in Malena, super za obrate vajinih sonckovuser posted image . Se malo ap jih ne bomo mogle kr tako pustiti na postelji ali kavcu, bo ze treba gledat in oblozit vse naokoliuser posted image .
Novi ocka, upam, da se vam cimprej postima. A jezis mamico, da nima dovolj mleka, al kakouser posted image ?
A se lahko pohvalim da sva midva vceraj po dooolgem casu, mesecih no, spetuser posted image user posted image . Tako je pasalo, bolelo ap tudi kot da bi prvic. Se vidi da je bila res doolga susa, pa nima porod nic s tem. Vazno da sva se vsaj toliko pogovorila, da je bilo to mogoce.Caka naju pa doolga pot nazaj gor, ce bo uspelo al ne, pa bo cas povedaluser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
8.9.2007 11:04:13   
baja*
Ronči, pravi cukrček je Klarauser posted image .

Glede tašč in druge žlahte vidim, da vas ima kar nekaj podobne probleme. Meni je največji bed to, da ji v bistvu ne zaupam, tak da bo še hudič, ko ga bom "mogla" samega pri njej pustit (če ga sploh bom kdajuser posted image ). Npr. jaz ne mislim hitet z uvajanjem GH, ona bi mu pa že menda kr župo dala za jest. In ne bom pustila sladkarij prvo leto (vsaj zaj tak pravimuser posted image ) in me je strah, da bi mu ona dala kaj na skrivaj. Ker že ima dva vnuka stara 10 mesecev, onadva pa že jesta čokolade, kekse, pecivo ipd., kar meni ni ok. Sem valda tiho, ko se gre za njiju, sam z Renejem pa ne bo tako!!

Dragi in Rene sta šla na sprehod, jaz pa pospravljam - na RR user posted image user posted image user posted image .
Aja, pa verjetno gremo jutri na morje. user posted image user posted image  Vreme bouser posted image . Vsaj Freychina napoved tak kaže, če ne bo pa že vidla.user posted image  user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
8.9.2007 11:12:30   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Baja, te cisto razumem. Meni je vceraj tast rekel, da ne smem nosit Dinota okorg, ker bo razvajen. Sem ga zanalasc nosla pred njim sem in tjauser posted image .

To pa itak, naš je taaaak razvajen, da jojuser posted image . "Ja kaj, a sam nosil bi se? A če ne, se pa dere?" Jaaaaaaa, če ne se pa dere, pa kaj pol?! Saj ga jaz poslušam doma, ne oni user posted image  user posted image . Kaj pa te pričakujejo, da se bo cel dan sam zamotil - menda mu naj dam cajtnge za brat al kajuser posted image .

Pa kapica, saj bo.user posted image A ni ful bolje, ko vidiš, da ni samo pri vas tak? Meni to ful pomaga, ker mi da vedet, da ni z mano (in z mojim dragimuser posted image ) nič narobe.

Majrim držim pesti!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
8.9.2007 13:36:59   
Kristina_1
IZVIRNO SPOROČILO: Kristina_1

Ronči za Klaro. Zdej pa kr .

Ronči user posted image za Klaro. Zdej pa kr user posted image . Je zbrisalo slikce user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1768
8.9.2007 13:51:53   
Kristina_1
Baja* mi smo mel tud bitke s taščo glede sladkarij. Smo mu dajal čokolado šele tja od enga leta naprej, le poredko in samo kakšen košček in ostale sladkarije isto. Pa mu je skoz tela dat, sva mogla trikrat oba z možem čist popizdet, pol pa mu je na skrivaj dajala, pa ponavadi glih pred malco al pa večerjo. Vedno ko ga je vidla je dobil, tko da je že začel BABA LADO takoj ko jo je vidu. Sva z mojim prec poštudirala za kaj se gre, pol se je pa umirila. Zdej pa vedno vpraša če mu lako da, user posted image pridna taščica.

Neposredna povezava do sporočila: 1769
8.9.2007 15:00:42   
baja*
ja kristina, pol je malo lažje, ko bodo že govorili in bodo lahko zatožli babiceuser posted image user posted image user posted image . Sam pol bomo mogli pa tud mi pazit kaj govorimouser posted image .

Rene mi pa ne pusti, da bi skuhala kosilo.user posted image  Jaz pa tak lačna. Noče bit v ležalniku. Kaj dam, da bi lahko zdaj vzela daljinca in stisnla pauzo al pa vsaj muteuser posted image user posted image user posted image  pa bi bil mir!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1770
8.9.2007 15:03:42   
Kristina_1
Baja pa kos kruha za prvo silo user posted image .

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
8.9.2007 15:04:41   
baja*
ja, zdaj sem že na kruhu pa vodi, juhejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1772
8.9.2007 16:49:34   
baja*
Kje ste? A vse cartate?user posted image

No, pa mi je le ratalo kosilo skuhatuser posted image . Se me je mali usmililuser posted image . Zdaj ko spi, mi je pa kr malo dolgčasuser posted image .
pogrešam pa sladico - sem vse predale premetala, pa nisem nič našlauser posted image . Pol sem pa jaz pametna, da moj otrok ne bo sladkarij jedeluser posted image . Seveda jih ne bo, če mu jih bo pa mama vse požrlauser posted image  user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
8.9.2007 17:42:21   
Ronči
baja*, jih že zdaj je user posted image

You can't fix stupid.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
8.9.2007 18:42:03   
baja*
Ronči maš prav ja, jaz sem tak pridna, da kr sproti pucam vse zalogeuser posted image . Vse za Renejevo zdravjeuser posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.