|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  453 454 [455] 456 457   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
7.9.2007 21:52:10   
Anonimen
Žarnica - a tebi to voda po malem odteka...user posted image  Kakšen pa je ta izcedek?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11351
7.9.2007 21:58:43   
dorotea
JONČI ČESTITKE!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11352
7.9.2007 22:00:23   
žarnica
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Žarnica - a tebi to voda po malem odteka...user posted image  Kakšen pa je ta izcedek?

nimam pojma. NAjprej je bil čist brezbarven izcedek,cela kepa. Zdaj pa kot da bi bila voda.user posted image

Zdaj že na uro gledam,ko me začne v križu bolet in je krč prisoten. PA bomo videli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11353
7.9.2007 22:02:42   
lumpa6
ja očitno gre zaresuser posted image user posted image

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 11354
7.9.2007 22:03:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: žarnica

IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

nimam pojma. NAjprej je bil čist brezbarven izcedek,cela kepa. Zdaj pa kot da bi bila voda.user posted image

Zdaj že na uro gledam,ko me začne v križu bolet in je krč prisoten. PA bomo videli.

Če je to TO - srečno in blagor tiuser posted image  

(odgovor članu žarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11355
7.9.2007 22:08:44   
nora
Žarnica, srečnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11356
7.9.2007 22:08:49   
žarnica
joj,šele zdaj sem videla,da si ti že na rok. Mogoče bo pa pri tebi tudi kaj. Prvič je meni kar na lepem voda odtekla (sicer 14 dni prej),tak da nikol ne veš.user posted image

NO,jaz zase vsekakor upam,da se je kaj začelo. ČE ponoči ne bo nič,se bom vseeno šla pokazat v porodnišnico,da vidim,da čem sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11357
7.9.2007 22:14:57   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Žarnica, srečno! Upam, da nam kmalu sporočiš lepo novičko.

(odgovor članu žarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11358
7.9.2007 22:17:15   
Taja339
Tako punce, Tajčika odhaja spat - sedaj me v postelji čakajo kar trije: moj user posted image , naša prva princeska Alja in pri nogah maltežanka Luna.
Kar vabljivo zgleda!user posted image

Hahaha, da vam povem, da mislim, da bo Luna tudi mamica, saj smo jo 1.9. sparili z enim čistokrvnim maltežanom in čakamo ali se je prijelo ... Tako, da bo imel moj moški v postelji oziroma v hiši kar dve nosečnici!
Žarnica - upam, da se danes ponoči razpoloviš in nam hitro javiš kako lepo in gladko ti je šlo! user posted image

No, tianna sem že mislila, da si odšla ... sem te kar malo pogrešala, ponavadi si tako zelo aktivna tukaj!user posted image

Lepo in mirno noč vam želim, čimmanj tekanja na wc (joj, sebi tudi želim, ker se vstanem na noč tudi po 5xuser posted image ) in lepe sanje!

Se beremo jutri!

NOČKOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 11359
8.9.2007 5:58:56   
dorotea
jAZ IMAM ŽE 2 URI POPADKE, PA ČEP SE JE ODLUŠČIL...GREM V P....PO MOJEM PRIDEM NAZAJ, KER NISO TAKO BOLEČI AL PA SEM ENA IZMED SREČNIC, KI JIH BOLJ MALO ČUTI. PA, PA

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11360
8.9.2007 8:14:22   
Anonimen
Dorotea....srečno!

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 11361
8.9.2007 8:23:54   
nora
dorotea, srečno!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11362
8.9.2007 8:55:49   
žarnica
dobro jutro. Sem še v enem kosu. Zgleda,da bolečine niso bile hude,ker sem sinoči zaspala.user posted image

Bom šla pa okrog 10h v P,samo da mojega pustim,da se malo naspi,ko je glih z nočne, ker imam spet trebuh kot kamen,pa vglavnem isto kot zvečer. Saj več kot domov me tako ne morej poslati.user posted image Si pa želim,da bi to bilo to. MI je pa čudno,da ko ležim,je vse vredu,ko pa vstanem al se pa usedem,mi pa takoj trebuh otrdi in se začnejo krči.user posted image

dorotea- upam,da se že cartate.user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 11363
8.9.2007 9:19:01   
NalLa
Dorotea srečno. Očitno naju boš ti s tianno prehitela.

Žarnica tebi tud želim, da bi čim prej cartala svojo bebiko

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 11364
8.9.2007 9:27:44   
Anonimen
Doletela me je čast, da vam sporočim naslednjo novico:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam princeska EVA, velika 50cm in težka 3200g. Na svet sem prijokala ob 5.25. Ponosna ati in mamica, J... in J...... _mala_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitike _mala_user posted image . Dobrodošla Evauser posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11365
8.9.2007 9:29:14   
nora
_mala_ ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11366
8.9.2007 9:33:11   
NalLa
Očitno je danes sept dan za rojevat.

Čestitke malauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 11367
8.9.2007 9:36:47   
Anonimen

nick        tedni     pridobljeni kg     pridobljeni cm    obseg

Lemavrica          40t1d      +8kg                            (105cm)

Žabonka           40t1d       +12kg          +38cm      (110cm)

Duskamb           40t          +16kg                           (113cm)

Srček                39t3d       +14kg        +19cm       (137cm)

Cuma                 38t5d       +13kg                           (111cm)

Zoja27              38t2d       +15kg                         (102cm)

Taja339           38t2d      +8kg                              (113cm)

dorotea            38t1d      +11kg         +31cm       (100cm)

mony79            38t       +12-13kg       +30cm       (105cm)

Mateja82           38t           +15kg                          (107cm)

Ribica23            38t           +9kg                           (100cm)

Andreja32        37t2d         +7kg                           (123cm)

Lumpa6             37t1d      +7kg,                             (140cm)

nalLa                36t5d      +12kg                             (106cm)

sevenka           36t3d         +8kg        +13cm          (98cm)

Lina31             36t1d       +11.5kg       +30cm       (104cm)

tianna              36t1d        +16kg                            (101cm)

Tanja Lina       35t6d        +6kg                                (97cm)

Taja83            35t5d        +13,5kg      +30cm        (104cm)

Aldina               35t1d      +13kg                             (119cm)

tajda                35t           +10kg                             (128cm)

Dajmo punce z merami na planouser posted image . Saj ne morete trdit da se sedaj v zadnjem krogu nič ne rediteuser posted image . A vas je tehtnice in metra strah?user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11368
8.9.2007 9:44:16   
Anonimen
Meni se je kar smejat začelo ko sem dobila sms od male, ker se je ful sekirala da bo danes spet morala na trgatvi kuhat in strežt, pa tako zelo se je želela tej "časti" izognit, da je kar raje rodit šlauser posted image . Jih že vidim štajerce kakšno trgatev bodo imeli, bodo spili še vso lansko letino ki je ostalauser posted image user posted image user posted image .

Moja, mama ima tudi en kup planov za ta in naslednji vikend, je rekla da zdaj še ne smem it rodituser posted image . Hja, naredila si bom terminski plan kdaj komu odgovarja in v najbolj ugodnem času šla rodituser posted image .

Drugače se pri meni popolnoma nič ne dogaja, melo me trebuh vsake toliko boli kot pred M, ampak to je tudi vse, nobenih krčev ali otrdevanja. Sedaj sem resno začela pobirat stave kdaj bom rodila, imam že 10 vpisovuser posted image . To je zato, da folku ni dolgčas. Me pa zaenkrat še kar pustijo vsi pri miru z bednimi vprašanji kdaj mislim rodit in če sem že rodila, razen tašče, ki se kar ne more upret da me nebi 1x dnevno poklicala in me vprašala kako je Žanuser posted image . Ja madona no, kaj pa jaz vem kako je Žanuser posted image . A naj se v trebuh pogledam?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11369
8.9.2007 9:49:00   
nora
Ja madona no, kaj pa jaz vem kako je Žan . A naj se v trebuh pogledam?

user posted image user posted image user posted image user posted image
Mene pa tašča sprasuje: ˝Kako ste vidve danes?˝in to vsak dan...user posted image za ponoretuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11370
8.9.2007 9:49:51   
Anonimen
Mala - čestikeuser posted image user posted image user posted image

Dorotea in Žarnica - srečnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11371
8.9.2007 9:54:30   
Taja339
user posted image user posted image user posted image user posted image  _mala_ - čestitke za pupico!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da vam gre rojevanje kot po maslu! BRAVO

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11372
8.9.2007 10:09:02   
ašun
_mala_ čestitke!!!!!

Doroteja tebi se je pa kar na hitro začelo, boš vse prehitela...... komaj čakam veselo sporočilouser posted image user posted image

Žarnica še tukaj ti zaželim srečno potuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11373
8.9.2007 10:18:39   
123a
upam,da me ne boste spodile,ker vidim da ste same "stare septemberke"oz.,ki si že dalj časa pišete.sedaj sem se opogumila in se "prištulila"k vam.vsak dan vas spremljam kaj se dogaja in mi je zelo všeč, ko se tako štekate in pa še hitreje minevajo dolgočasni deževni dnevi.user posted image user posted image res ste prav prisrčne, ko berem vaše dogodke.včasih se prav nasmejim...

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 11374
8.9.2007 10:20:12   
lemavrica
MALA ČESTITKE ZA EVO    
user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 11375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  453 454 [455] 456 457   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  453 454 [455] 456 457   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?