|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdaj ste odšli od doma?
7.9.2007 16:49:59   
nuala
Uh, jaz bi ločila tiste, ki so šli na svoje od tistih, ki so šli k partnerju ali tašči.
Kdor nikoli ni živel sam in se ni naučil skrbeti sam zase je po moje udaril mimo.
Jaz sem se osamosvojila pri 23.
S parnerjem pa živim od 26. leta.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.9.2007 16:50:49   
NinKa
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

IZVIRNO SPOROČILO: NinKa

Ko sem bila nekaj čez 20 let me je moja mami postavila pred vrata. In sem šla k mojemu v najemnino. pri 21 sva se preselila v veliko dvodružinsko hišo z vrtom - najemnina- in sedaj že 5 let živimo tukaj. Pa nam je kr fino. Navkljub računom.....smo pa res da brez vsakega kredita.

sem firbec:  kako vama je pa to ratalo?

jaz sem šla pri 24. v najemniško. leto kasneje se mi je pridružil tedaj fant, zdaj mož. dve leti kasneje sva kupila prvo stanovanje, štiri leta kasneje sedanje stanovanje. hiša pa je še daleč.

Je šlo, mož (takrat še fant) je imel/ima solidno službo. Malo sreče pri iskanju hiše, pa odpovedovanje kakšni stvari. Čeprav priznam, da mi nič ne manjka. Sem lahko doma, delam preko ŠS ko mi paše, imava 2 avta. Nisem pa ne vem kak materialist. Sam da je nam trem fino.

Drugače pa ja, pri nama stanovanje kupit ne pride v poštev, ker je hiša zakon. Za samo hiško pa kot si že sama napisala je še dolga pot. Mogoče čez kakih 7-10 let, do takrat pa bomo uživali v prečudovitem pogledu direktno na Krim. user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.9.2007 16:58:08   
Luckica
pri 19. je kar on prišel živet k meni

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.9.2007 17:19:50   
silvya
Najprej sem šla od doma pri 19-ih ( zaradi službe) in živela v najemniškem stanovanju v MB. Mož, takrat še nisva bila poročena, je študiral v LJ. K njemu pa sem se preselila, ko sva se poročila, pri 24- ih.

(odgovor članu Luckica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.9.2007 17:20:37   
LARIKA
Stara sem bila 21 ko sva probala v najemu, po pol leta sva se vrnila domov- skupaj k njegovim. Tam sva že 5 let ali že celo 6 user posted image  spomni me zapušča user posted image . V kratkem se pa končno seliva na svojeuser posted image

Imejmo se radi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.9.2007 17:28:47   
karmy
pri 19-ih zaradi študija, sva šla v študentski dom, pri 22 letih sva šla nazaj k mami (sem mislila da bom tam ene par mescov ker sem mela ene plane) - zdržala točno 1,5 mesca, se odselila na svoje po hitrem postopku, zdaj pri 23 živiva v najemniškem stanovanju v Ljubljani in ne misliva iti nazaj

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.9.2007 17:30:11   
Raho
Pri mojih 19. sva se odselila 240 km vstran, sva šla v najem, on je delal, jaz študirala in seveda delala. Po 6 letih sva se vrnila domov in od takrat pedenava hišo. Pred 3 leti sva vzela stnovanjski kredit, ker sta njegova starša oba ostala brez službe ter je vse finančno breme na naju, pri hiši pa je trebalo porihtati še nekatere večje stvari. Sedaj imamo novo streho, nova okna, mi2 z dvema otrokoma (kmalu) imava 240 kvadratov bivalne površine, njegova starša 130. Manjka nam še fasada, pa bouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
7.9.2007 17:33:28   
Maxica
V tistem letu, ko sva se poročila, sva si najela enosobno stanovanje. Stara sva bila 26.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 33
7.9.2007 17:37:23   
Anonimen
Pri 19-ih sem se preselila 330 km stran k taščiuser posted image . Pri 22-ih sem se tašče znebila iz stanovanja in od takrat imava svoje gospodinjstvo z vsemi položnicami in kreditiuser posted image .

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
7.9.2007 17:41:11   
Anonimen
Pri 21-in sem šla na svoje v najem in postala finančno čisto neodvisna, čeprav sem pa že od 16. leta delala in si sama financirala vse, razen položnic doma in hrane, ki sem jo pojedla doma (pa še to sem občasno tudi sama nabavila). 

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
7.9.2007 18:09:44   
dory
sploh mi ne bo ratal it,ker sem si postimala zgornji stuk:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
7.9.2007 18:25:59   
Anonimen
Pri 15-tih sem morala od doma.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
7.9.2007 18:50:15   
hariba
pri 19 tih v študentski dom v Lj, pri 21 letih k fantovim staršem, 2 leti kasneje sva se odselila v 1 enosobno stanovanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
7.9.2007 19:40:27   
ona
Pri 21 sem zaživela skupaj z bivšimuser posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 39
7.9.2007 20:14:09   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: teja.

sploh mi ne bo ratal it,ker sem si postimala zgornji stuk:)

sej to isto velja, ce ti ne bos hodila dol in oni gor... user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 40
7.9.2007 20:32:53   
lukec
Pri 25. v najemniško stanovanje in pri 26. na svoje.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
7.9.2007 20:44:17   
BLAŽIKA
Pri 19 sem šla v najemniško stanovanje in tam ostala tri leta, potem pa sem se preselila k user posted image v stanovanje in sma sedaj tukaj 6 let. oz. smo sedaj user posted image trije.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 42
7.9.2007 20:45:11   
smrka
Pr 25 sem se preselila k njemu in ne samo v njegovo stanovanje ampak v drugo drzavo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
7.9.2007 21:14:11   
Gina
Pri 22. sem si našla službo in istočasno najemniško stanovanje. Sama. Ja, niti slučajno ni isto, če živita skupaj dva ali če si sam. Sem probala vse sorte kombinacije. Meni se zdi, da bi čisto vsak človek moral poskusiti živeti sam nekaj časa. To je tako močna izkušnja, pa še fajn je, vsaj meni je bil tisti čas čudovit. Na Nizozemskem je normalno, da gredo študirat v druge kraje, imajo prav študentska mesta, njim se zdi čudno, če kdo živi pri starših. No ja, kakor komu paše. Jaz uživam v svobodi bolj kot v komotnosti.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   [Brisano sporočilo]
7.9.2007 21:20:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
7.9.2007 21:29:42   
cmokec
ploh mi ne bo ratal it,ker sem si postimala zgornji stuk:)

Moja situacija je podobna. V svoje nadstropje sem se preselila pri 24letih.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 46
7.9.2007 21:42:26   
glista
Živ,

povsem na svoje in sama živet ter skrbet zase pri 13ih, deset let kasneje pri 23ih pa sva se s partnerjem preselila skupaj.
LP;
Pija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
7.9.2007 21:45:43   
čaki
26, sem pa šla k njemu

(odgovor članu glista)
Neposredna povezava do sporočila: 48
7.9.2007 21:47:50   
Magi*
NinKa, se opravičujem. sem prebrala, da sta si kupila hišo, ne da sta v najemu. se mi je zdelo skoraj nemogoče.

ekola, midva pa počasi od malega stanovanj, do večjega in potem upam tudi v hišouser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 49
7.9.2007 21:50:55   
Marogica
Pri 22.-ih, ko sem šla z eno potovalko v Švico in tam ostala 12 let. Sama.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?