|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  448 449 [450] 451 452   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
6.9.2007 21:39:28   
cuma
Čau pupe user posted image !

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 11226
6.9.2007 21:40:50   
lemavrica
Čer Cuma, kej novega pri tebi?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 11227
6.9.2007 21:41:40   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Mene je nekje na sredini nosečnosti še ful držalo delat izpite, pol sem pa spet na enem odletela in je odletela tud volja.

Vse boš še naredila, ne se sekirat! Zdaj je najbolj pomemben tvoj angelček ki prihaja...meni je kar malo žal ko so šli tako tedni nosečnosti mimo mene brez da bi se posvečala naši pikici...zato bi rada mal zdej nadoknadila in še uzivala par tednov nosečnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 11228
6.9.2007 21:42:39   
dorotea
Kako si cuma???

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 11229
6.9.2007 21:43:34   
lemavrica
To ti verjamem, da se ti bo zdaj fino mal odpočit od knjig in se posvečati samo sebi in user posted image .
Ma danes je zgleda tak mal depresiven dan,da človek marsikaj premišljuje.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 11230
6.9.2007 21:44:11   
nora
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

IZVIRNO SPOROČILO: nora

Moj ciklus je bil isti, zato so mi na nuhalni premaknili PDP za 15 dni.

Meni ga niso, pa sem si ga sama...boste vidle da sem prav premaknila.user posted image

saj saj, sam meni je G dala PDP na podlagi ploda (po M bi imela PDP 11.9.), tako da itak imam premaknjenega za 4 dni.
A vam niso vaše G nič na velikost, razvoj, ... ploda postavljale PDP-ja?

saj so, G je rekel da v zgodnji nosecnosti lahko dolocajo (spreminjajo) PDP, po 15 tednu naprej lahko, da gre za zastoj rasti ploda in ne vem kaj se...user posted image
dorotea, jaz bi si ga tudi sama premknila samo na nazaajuser posted image user posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11231
6.9.2007 21:45:10   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Čer Cuma, kej novega pri tebi?

Ja! Spet imam popadke user posted image  user posted image  user posted image  ... ampak sem imela že tolikokrat ctg (in načrtno gnjavila sestre, da so mi jih razložile (kaj je gib, kaj je popadek, kdaj je pravi itd.) da bi si ga zdaj znala skoraj narisat user posted image . Niso še tisti pravi ... so pa. Drugače pa sem zelo vesela, da sem doma, pa čeprav s trebuhom.

Neposredna povezava do sporočila: 11232
6.9.2007 21:47:59   
dorotea
cuma, ma kaj ti popadki , ki jih imaš full bolijo? si sploh ne predstavljam, da bi jih imela že tolikokrat in tolko časa, te ta boleče.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 11233
6.9.2007 21:48:38   
dorotea
nora,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 11234
6.9.2007 21:49:47   
*tajda*
Dorotea čestitke za diplomouser posted image
Mislim da vam ni čisto nič prizanešeno ker vam ni treba pisat diplome,naši kirurgi se morajo skos nekaj izobraževt in delat izpite vse do penzije skoraj.sej veš medicina gre naprej in ves čas je treba biti v koraku s časom.Pri nas včasih kakšen kirurg tik pred penzijo napiše kakšno zdravilo pacientu ki ga že deset let ni več na tržiščuuser posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 11235
6.9.2007 21:53:01   
nora
Cuma, sem mislila, da si prvo septemrko rodila, ker te ni bilouser posted image saj imas se 8 dni do PDP-ja...ti si tudi neučakanauser posted image kaj je sestra rekla, kdaj je ta pravi popadek? me zanima, da ne bom slucajno falila..user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 11236
6.9.2007 21:54:41   
cuma
V bistvu ne bolijo toliko - ti moji ne, ker niso dovolj močni, so pa tako neprijetni, da ne moreš nič počet ali pa recimo ob tem zaspat - jaz sem lahko samo na uro gledala . Ko bodo tisti pravi, pa bo po moje user posted image . Mene je nagnala v P predvsem njihova konstantnost in dolgotrajnost (od 21 ih do 3 zjutraj) ... pol v P pa so postali neredni in veliko bolj mili kot doma ... user posted image .

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 11237
6.9.2007 21:56:31   
Anonimen
Ideja za darilo na medicini je mogoče stetoskop. Tega vsak dohtar rabiuser posted image .

Drugače pa je meni na začetku na prvem pregledu in na NS bilo rečeno da zgleda da je bila O malo kasneje (kar je vsekakor bila ker sem jo spremljala z merjenjem temparature že dve leti) ampak za nekje 5 dni, tako da kar je manj kot 7 dni odstopanja ne spreminjanjo pdp. Tako da se tudi boljim da se bo fino zavleklo, pa še v naši familiji vse ženske nosijo pošteno preko roka. Tudi od 2-3 tedneuser posted image .

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11238
6.9.2007 22:00:09   
cuma

Cuma, sem mislila, da si prvo septemrko rodila, ker te ni bilouser posted image saj imas se 8 dni do PDP-ja...ti si tudi neučakanauser posted image kaj je sestra rekla, kdaj je ta pravi popadek? me zanima, da ne bom slucajno falila..user posted image

Ne samo, da sem neučakana, jaz sem zelo zelo zelo neučakana ... user posted image  sploh pa zato, ker so mi že prejšnji teden obljubili Tinkaro.

Pravi popadek (naj me popravijo tiste, ki so jih že dale skozi) se zelo počasi stopnjuje (ko gledaš na ctg številke grejo lepo postopoma nad 30, 35,37,40 ......53,56, ....tja do 100 ...in naprej (jaz sem imela samo 1 nad 120)). Bolečina se poglablja in sekunde postanejo daljše user posted image .  

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 11239
6.9.2007 22:04:43   
nora
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

Ne samo, da sem neučakana, jaz sem zelo zelo zelo neučakana ... user posted image  sploh pa zato, ker so mi že prejšnji teden obljubili Tinkaro.

Pravi popadek (naj me popravijo tiste, ki so jih že dale skozi) se zelo počasi stopnjuje (ko gledaš na ctg številke grejo lepo postopoma nad 30, 35,37,40 ......53,56, ....tja do 100 ...in naprej (jaz sem imela samo 1 nad 120)). Bolečina se poglablja in sekunde postanejo daljše user posted image .  

o madona! nad 120user posted image sigurno boliuser posted image jaz sem jih imela nekaj okrog 60, pa me je sestra sprasevala, če kaj čutim...še dobro da nisem, ker nad 120 bi sigurno crknilauser posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 11240
6.9.2007 22:08:02   
Anonimen
Da se na hitro javim.
Že od 5h popoldan me konkretno zbada in ščipa in boli trebuh, ampak nič rednega. Bomo videli kako bo noč. Cel čas pa imam občutek, da moram na WC - pa ne gre.
Zanimivo, moj tretji otrok - jaz pa v dvomih.user posted image

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 11241
6.9.2007 22:10:09   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Ideja za darilo na medicini je mogoče stetoskop. Tega vsak dohtar rabiuser posted image .

Ja, sam kaj ko je ta moja kolegica komunikologinja...to bi me gledala debelo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11242
6.9.2007 22:11:28   
nora
Zanimivo, moj tretji otrok - jaz pa v dvomih.

kaj pa me prvorodke?!user posted image če se bo bolj intenzivno dogajalo ponoči, srečno!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11243
6.9.2007 22:12:11   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Da se na hitro javim.
Že od 5h popoldan me konkretno zbada in ščipa in boli trebuh, ampak nič rednega. Bomo videli kako bo noč. Cel čas pa imam občutek, da moram na WC - pa ne gre.
Zanimivo, moj tretji otrok - jaz pa v dvomih.user posted image

Vsakič je lahko popolnoma drugače, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11244
6.9.2007 23:29:09   
lemavrica
Odhajam ,
user posted image
vsem želim mirno noč oz. vsem ki čakate odhod v P veliko sreče.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 11245
6.9.2007 23:47:43   
mony79
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

Mony79, kaj pravi tvoj Vid?? Se že odpravlja izselit iz garsonjere??

Hmmm, pobožne želje.... On kar veselo razgraja.... Skratka še nič se ne dogaja, vse zaplombirano, CTG-ji ravni. Pa celo nosečnost me vodijo kot rizično zaradi možnosti prezgodnjega poroda-prisotna maternična pregrada, ki naj bi mu kratila prostor. Ne vem, kaj naj si mislim... Na koncu bom pa čez rok šlauser posted image !!!

ČESTITKE VSEM MAMICAMuser posted image user posted image user posted image  in njihovim bližnjim. Zdaj se bomo pa vrstile po tekočem traku user posted image . Pa tebi tudi Dorotea za uspešno zaključen študij. Svaka čast, da si se v vročini in na koncu nosečnosti še s tem ubadala. Res imaš močno voljo...

Jaz bi morala do konca meseca oddati temo magistrskega dela, ampak bom raje oddala vlogo za podaljšanje roka in se s tem ubadala prihodnje leto.

Sicer se počutim v redu, razen nespečnost me matra. Kg so se hvala bogu ustavili (38 teden, +12-13 kg, obseg isti). Pravijo mi, da se je trebuh spustil, ampak jaz tega ne opazim. Nobenih krčev, otrdevanj, špikanj, prebavnih motenj.

Za ta malega nimam še vsega pripravljenega, moram še par strojev sposojenih cotk oprat in zlikat, pa nekaj kozmetike nabavit. Ostalo pa bi kar šlo.

Avto tudi še kar vozim, čeprav sem en velik štor. Pa ostrigla sem se tudi. Hišo sem že 2x generalno spucala, da se bolj ne more svetit. In še vsak dan grem na dolg sprehod s psom. Se mi res zdi, da sem fajn prešponala teh devet mesecev. Kako bo s porodom pa?!user posted image

Glede darila: jaz sem dobila kaktus, pač me vsi poznajo kot ljubiteljico kaktusov in s tovrstnim darilom ne usekajo mimo. Moja kolegica je dobila panoramski ogled Savinjske doline z letalom. Eni drugi smo za diplomo kupili nojevo jajce in ga skupaj pobarvali in se nanj podpisali. Potem smo ga na žurki razbili in spekli palačinke. Je bogi revici ostala le lupina za spomin.

Grem jaz nočna ptica gledat tv. Ni nobene logirane za čvek. Al vse spite al ste šle v Rim?user posted image user posted image  No srečno vsem.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 11246
7.9.2007 7:25:44   
NalLa
Dobro jutro,

Nism mogla spat (že od 5ih), vidim pa, da ostalim kar paše tale dežek za spanje. No, zdejle grem h ginekologu in upam, da bom sploh najdla kaj za oblečt v tem vremenu.

(odgovor članu mony79)
Neposredna povezava do sporočila: 11247
7.9.2007 7:37:14   
ašun
Dobro jutro.
Tudi jaz imam danes g. Komaj čakam, da vidim, če se že kaj dogaja. Me je pa ponoč full lev jajčnik boleluser posted image

Vsem novim mamicam čestitke!!!
user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 11248
7.9.2007 7:43:10   
dorotea
 Dobro jutro!

Mony79,
pol si tud ti še vedno med nestrpno čakajočimi...kaj čmo ...tko je...ko pa so podpisali najemno pogodbo za 9 mesecev in ni vrag da jih prej izseliš. Če bi vedeli, kako lepo se jim bo šele pr nas v naročju godilo, bi pohiteli, tko pa ...čakajmo!
Pr meni se tudi še nič ne dogaja, v torek imam še enkrat pregled pri g., tok da se še mal vidimouser posted image ...pol pa upam , da bo kaj.
Magisterska pa ti ne bo nikamor ušla, vse počakauser posted image . Sem tud jaz med srečnicami, ki so kar dobro vozile skozi to nosečnost, zato pa sem lahko se učila, drugače bi tud jaz faks mal premaknila, pa mi je kar šlo.user posted image

Hvala vsem za ideje za darilo...danes grem v nakup...kot prvo pa sem se odločla , da ji naredim en kolaž iz najinih slik...osnovna šola, srednja, faks, morja, žuri, hribi...upam, da bo čimveč lepih!

Danes je pa lepši dan in upam, da ste boljše volje!!! Žabonka? Lemavrica?
Cuma, nora
kako kaže, sta že kaj bližje rima?

(odgovor članu mony79)
Neposredna povezava do sporočila: 11249
7.9.2007 7:44:00   
dorotea
NaILa , ašun, srečno na pregledu...poročajte!user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 11250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  448 449 [450] 451 452   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  448 449 [450] 451 452   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?