trixi
|
Da ne boste mislile, da sem obupala- samo internet nam ni delal, pa baje da je šel modem, mamo novga. Ah, jaz se na tole zastopim kot... Torej, da vas ne morim, bom poročala, kaj sem danes jedla- zjutraj kapsulo jabolčnega kisa z velikim kozarcem vode, kavo z mlekom- ja ja, saj vem, potem pa do štirih popoldne nič. Pač, tako je naneslo. Potem sem pa v roku par ur, takole brez repa in glave vase zmetala 3 dcl jogurta, en topljen sirček, dve feti kuhane šunke, še en jogurt s semeni, par nepraženih arašidov, eno jabolko in dva kapučina. Aja, pa da priznam- potem se mi pol oprosti- en micen kvadratek čokolade (je bila ful zanič) in eno tanko feto polnozrnatega kruha, da je bilo videt sveto goro skoz. Aja, pa še to, jaz sem se dokončno odločila, da bom šibala moj ritem. Se pravi B, Š, B, V, B, OH, B, V itd. Si pa jutri obupno želim solate s tuno notri (je bila v planu danes) ma bom že. Aja, a kera kaj telovadi? Jaz sem bila včeraj pridna in sem se namazala z uno taoranžno kremo od Afrodite, kao za odvajat vodo. Ma, če verjameš, pomaga. No, kožo pa res vse te kreme naredijo ful lepo. mislim, te kreme od Afrodite, cimet gel, pa ta oranžna. Ah, nakladam, boljš da grem spat. Nočko, jutri pa pogumno naprej
|