ledenka
|
uuuuffff to je pa že lepo obarvan seznamček! dajmo še! pri meni pa ne vem, kaj se dogaja... sluz kot pri O sem imela v soboto zvečer in v nedeljo, seveda smo veselo oba dneva (no, že tudi prej ). potem se mi je pa pojavila še včeraj, čist izven pričakovanj, ampak ful močna. dobro, smo spet vsak izgovor je dober. saj vem, da ne morete vedet, kdaj je bila moja O, samo jezi me, ker jo tako loviva še dobro, da sem se izognila eni službeni poti, na katero bi morala v ponedeljek, ker drugače bi spet zgrešila O. mah je to zoprno, me hočemo in na koncu se ti seks še zagabi, ko "moraš" opravit to ne glede na utrujenost, ene pa sam gate slečejo in so noseče... v vseh teh letih sem se samo ene 3x tresla, a sem ali ne, ko nisem ravno načrtovala (pa smo imeli zaščito, samo M je pač zaostajala), ene se pa ves čas špilajo z ognjem - včasih zaidem na kak najstniški forum in mi je slabo, kaj se tam lahko prebere. zdaj se pa berem kot ena stara teta pri 80-ih! joooj! me razkuri, da se mularija tako zelo igra, prav res! in pol so nasveti v stilu, če si noseča, boš itak šla na splav, je brezplačen, pa če ga delaš enkrat al pa desetkrat. ok, enkrat se ti mogoč še zalomi, ampak vse ostalo pa je šlamparija na kubik! saj vem, da na morem spremenit sveta...