BONI*
|
Hojla :nosecka::nosecka::nosecka:! Pa vas je bilo očitno res treba samo malo podrezati ker sedaj pa govorite (beri pišete) kot dež:)-:)-:)-. Sem zdejle rabla skoraj pol ure, da sem prbrala vsa vaša nova sporočila. Sem ful vesela, ker se vas je toliko javilo in ful sem vesela, ker je med nami toliko novih srečk:nosecka:. Danes sem bila dopoldan zelo pridna. Glede na to, da se zadiham že ob prvem malo večjem naporu (stopnice), sem danes kar veliko naredila. Najprej sem šla banjo zdrgnit (je tolk velka, da moram cela not splezat), potem sem posesala celo stanovanje, pa posodo od včeraj pomila, potem sem šla celo stopnišče v bajti pometat, pa perilo sem oprala in obesila, pa kosilo že skuhala, zdej sem pa že čist muerto. Sem mislila, da bom lahko še okna pomila, pa bodo mogla kar še malo počakati. Pa sej se malo še vidi skoz:)- Mala Maja, tudi mene je letos močno zagrabila tale novoletna evforija. Pa sploh ne vem zakaj? Kaj si pa mislim? Saj bom glih dobr iz porodnišnice prišla in bom po moje imela toliko dela z svojim :duda: in z sabo, da praznikov še opazila ne bom. No, upam, da ne bo glih čist tako! Že delam plane, kako bom pekla, pa kuhala in imela goste za Božič in Novo leto. Komaj tudi čakam smrekico, ker sem ravno predvčerajšnim šla kupiti komplet nove okraske in lučke, pa še ene par prazničnih dekoracij. Sem si rekla, da če že ne bomo mogli iti ven žurati, bomo pa vsaj doma imeli bolj praznično vzdušje. Navsezadnje bo to prvi Božič in Novo leto za najinega :duda:. Lu, a ti reva se moraš pa še z izpiti in seminarskimi sedaj ubadati:(. Si mislim ja, da se ti nič kaj dosti ne ljubi.Ti držim pesti, da bož dobro opravila:miska:. Naj ti povem, da tiste fotke, ki so jih kazali pri nas v Šoli za starše, pa res niso bile čisto nič grozne. Tako da, če se bo tvoj glede tega odločal, potem bo šel gotovo s tabo rodit. Moj bo šel z mano in po pravici povedano, bi mu kar malo zamerila, če ne bi hotel iti. Če pa se bo potem tam izkazalo, da je prehudo zanj, pa ne bom čisto nič jezna, če bo šel ven. Glavno, da pokaže voljo in interes. Lejči, čestitam za prve brce:bravo::bravo::bravo:. Se spomnim, kako sem bila jaz vesela,ko je moj končno začel brcati. Potem pa sem kar naprej morila mojega, naj potipa, kako brca. Seveda brc na začetku ni čutil noben razen mene. Pa tudi :duda: na ukaz niti slučajno ni hotel brcniti:hudicek:. Boste videle punce, ki ste sedaj nestrpne, ker vaše :duda: ne brcajo non stop. Bo prišel čas, ko bodo brcale kot zmešane in včasih bo že prav boleče, potem pa jih boste še milo prosile, da naj vendarle že malo nehajo, da si ve malo odpočijete;) Komaj čakam na soboto, ko bo UPAM da moj dragi imel kaj časa iti z mano na sprehod Pa UPAM, da bo za vikend še kaj sončka. Danes je spet tako lepo, da bi se šla ful rada ven sprehajati. A mi katera posodi :kuza:?;) Moj dragi pride šele zvečer domov:(( Lp, Boni & :duda: (37t3d) (uf, sem se razpisala)
|