|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolikokrat se ljubite?
26.8.2007 10:14:58   
mama5
Zdravo!

Z možekom imava problem....imava 1.5 let staro hčerkico. Problem je v tem, da se najine želje po spolnosti ne ujamejo....on bi 2 do 3 krat na teden, meni pa je 1 krat čisto dovolj. IMam ga zelo rada, zelo uživam med seksom...ampak enostavno ne čutim neke ful potrebe po seksu.... Kako je s tem pri vas? Ste "usklajeni"?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kolikokrat se ljubite?
26.8.2007 10:25:36   
Anonimen
Ste "usklajeni"?

Definitivno.

(odgovor članu mama5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.8.2007 10:26:51   
Luckica
zadnje čase ravno nisva,to pa zato,ker gre on prej spat kot jaz. ko dava otroke spat,grem jaz pospravljat nered,on pa pogosto z otrokoma zaspi. bo že boljše

(odgovor članu mama5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2007 10:28:59   
Maxica
Ne vem, če sva ravno usklajena, mislim pa, da kar. Ne siliva pa en drug drugega, če enemu ne paše. Itak pa izkoristiva vsako dano možnost, ki jo imava, kolikor je pri dveh majhnih otrocih sploh to možno.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.8.2007 10:32:26   
kjava
Pr nama je še hujš- on bi vsak dan, jest še enkrat na teden ne. Mislim, da nisva usklajena user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.8.2007 10:38:10   
Anonimen
Običajno sva usklajena. Sam še nimava otrok. Bomo videli kako bo potem.

(odgovor članu kjava)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.8.2007 10:41:42   
bamby
To je čisto normalno, da bi moški večkrat na teden. Malokrat je ravno obratno. Ženske ponavadi predvsem zaradi obremenjenosti z družino, gospodinjstvom in službo to rade zanemarjamo. Ko pa se enkrat okusimo, pa ne znamo nehat user posted image .
Vsaj pri mnei je tako, da imam prav obdobja, ko mi je zelo do seksa in obdobja, ko mi ni. Pa se vseeno nekako dogovoriva, da je volk sit in koza cela user posted image .

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.8.2007 10:46:40   
Anonimen
Ste "usklajeni"?

Drugače ne gre user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.8.2007 11:48:59   
Anonimen
Midva trenutno nisva usklajena. Nosečnost pa to. user posted image
Bomo videli kako bo potem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.8.2007 12:10:17   
ElaM
Trenutno sva daleč od usklajenosti.user posted image  Pri nas se med nosečnostjo, ne seksa spljoh. Bo boljše, če ne prej, ko bodo otroci zrasli.user posted image

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.8.2007 12:32:55   
purple
Enkrat nbolj, enkrat manj usklajena. Povprečno še kar.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.8.2007 12:52:12   
Anonimen
Hja, kaj je to že seksuser posted image . Zdaj konec nosečnosti je to misija nemogoče. Razganja me do amena, pol pa ko se spraviva zraven pa je samo še aua in boliuser posted image .

Drugače pa sva že morala biti usklajena, če sem user posted image user posted image .

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.8.2007 15:13:52   
tincci
midva se pa 1x na vse svete, če sem čist iskrena user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mama5)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.8.2007 16:48:09   
Nasy
Zdaj nisva več nič usklajena zaradi moje rizične nosečnosti, prej sva pa kr bila. 

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.8.2007 20:26:27   
Anonimen
No ja se tako porihta,da sva usklajena.

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
26.8.2007 21:10:27   
Anonimen
Stvar službe, zmatranosti, predvsem pa želje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
26.8.2007 22:11:33   
piščanc
jaz pa ne morem zaspati zraven njega, če prej ne user posted image . hvalaku*** on čuti enako.

in, ja sva usklajena user posted image .

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.8.2007 22:20:19   
pika30
Imava dneve ko bi kar naprej in dneve ko nikomur ni.Imam 10 letno,ki je že radovedna in 7 mesečno hčeri in se težko najde nekaj časa samo za naju.Ponavadi ga priganjam bolj jaz kot pa on.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.8.2007 14:42:34   
ulani
sicr ne vem,če to šteje,midva sva brez otrok.
ampak zadnje čase ko je bilo tok dela s prenavljanjem in vsem,enostavno leživa v postelji in si želiva potres,hahahha ;)

drugač nekako kr usklajena,ja. če ne vsak dan, potem defintivno vsak drugi dan.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.9.2007 11:58:24   
setev
Za naju lahko rečem, da sva tud usklajenauser posted image user posted image user posted image . In on in jst rada seksava, mi ni nerodnouser posted image . Res mi pašeuser posted image . Zdaj ko sem nosečauser posted image sva pa mal bolj vsaksebi. Poskusila sva enkrat in je blo full lepouser posted image . Mal pa se bojiva, zarad bebice, nisva sproščena.

Ko bomo rodili pa upam, da bo spet po staremuser posted image user posted image user posted image .

Lp

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.9.2007 20:54:22   
Pupica
Sem nehala kljukce delat na koledar tko da ne vem kolkratuser posted image user posted image user posted image

Ej vajina veza je UNIKATNA; poleg tega sexsata, kolikorkrat VAMA paše. Brez veze se primerjat z drugimi!

(odgovor članu mama5)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.9.2007 11:00:11   
Anonimen

anonimna bom iz previdnosti (moj včasih pokuka na forum, pa ne bi rada prilivala benzina na ogenj)

moj bi takrat sexal ko njemu je....ko ma on jajca polna....ponavadi tudi dobi saj me ve zrajcati do tiste točke da ga ''napadem''

problem je v tem da takrat ko sem pa jaz full horny...takrat pa on ne bi pa ma 100 izgovorov...pa vedno samo pravi: A takrat ko bi ti moram jaz takoj skočiti ali kaj....gggggggggrrrrr

(odgovor članu mama5)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
4.9.2007 12:22:14   
Sofi
Moj mož bi tri krat na dan, jaz pa ...hmmm.. enkrat na teden user posted image . Enostavno ne čutim potrebe po seksu, sem preutrujena, najraje bi samo v objemu zaspala. Upam, da bo to obdobje že skoraj minilo, saj se navsezadnje zelo rada seksam, samo zraven se ne morem spraviti. On pa vsako minuto izkoristi, da me nagovarja in se gre nekih paritvenih plesov user posted image user posted image user posted image . Ampak če mi niuser posted image .

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.9.2007 12:50:51   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama5

Kako je s tem pri vas?

lp

Nisem poročena.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu mama5)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.9.2007 15:30:16   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: mama5

Kako je s tem pri vas?

lp

Nisem poročena.

In pol se nič ne ljubiš?user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?