|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
4.9.2007 10:43:11   
Anonimen
Neža,

ISKRENE ČESTITKE!!!! Lepo nosečnost ti želim in zdravega otročka!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1076
4.9.2007 10:45:36   
afnica mala
Neža čestitke. Kakšna lepa presenečenja so v življenju. Želim ti zdravo nosečnost in zdravega user posted image .  Še enkrat čestitke!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
4.9.2007 10:49:59   
SUZY7
NEZA SUPER KAKO SRECNA MORAS BITI PA TO JE NEVERJETNO-ZELIM TI VSE NAJNAJNAJANAJ LEPSE V NOSECNOSTI.BRAVOOOOOOOOuser posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
4.9.2007 10:50:01   
Katy\o/
Neža81 hudo mi je ko slišim kaj tako žalostnega, kot je izguba otročka. Sem pa vesela in presrečna, ko se ženskam, ki so pretrpele toliko kot ti, uresničijo želje. Čestitam ob naravni zanositvi. Bravo! Želim ti lepo in mirno nosečnost, ter zdravega otročka.user posted image user posted image Prepričana sem da bosta tvoja user posted image skrbela za svojo mamico. Srečno.

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
4.9.2007 10:52:01   
Lupita
Štunfek!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO!!!! GO Štunfek, GO Štunfek!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak tole je pa res lepo presenečenje! LEPO LEPO nosečnost, zdravega otročička in veliko lepih trenutkov....

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
4.9.2007 10:54:45   
KAHLO
nEŽA ČESTITAM IN T V PRIHODNJE ŽELIM VSE NAJ NAJ NAJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
4.9.2007 10:57:27   
Lupita
Neža, vse čestitke!!! Tvoja zgodba mi je res segla do srca, takšne izgube so res ene najhujših! Ampak vse se obrne enkrat in tako bi moralo biti vedno! Res čestitam in ti želim lepo, zdravo nosečnost in zdravega dojenčka!!! Moj najljubši mesec v letu je september... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še pujskov za srečo:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Take zgodbe vedno dvignejo optimizem do kod se da :):):):)!!!

Hvala punce! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
4.9.2007 10:59:14   
talika81
neža81, čestitke tudi z moje strani.

user posted image             user posted image             user posted image              user posted image            user posted image            user posted image            user posted image            user posted image            user posted image

nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image  za mirno user posted image  in zdravega user posted image .

user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
4.9.2007 10:59:32   
lonja
Neža81, iskrene čestitke!!!!!!!!!!!user posted image

Pa Štumfek, tebi tudi user posted image !

Obema pa lepo nosečniško obdobje in zdravi user posted image !

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
4.9.2007 11:04:19   
Srčekgirll
No, pa da se še tuki malo oglasim,čeprav več ne spadam sm.
Ooooooo kako lepe novičke tudi v septembru. Bravo srečke user posted image . ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uživajte v user posted image in tudi vam želim user posted image brezuser posted image (tako kot je pr men niuser posted image ).
Ostale katere še čakate na magični user posted image user posted image pa rečem lahko le: iz user posted image vam privoščim to veselje, nikar ne obupajte, vseselouser posted image , možgane na off, saj bo tudi za vas nekega dne posijalo sonce sreče.
Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za SREČO

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
4.9.2007 11:07:12   
~Biba~
Galadriel evo ti eno  user posted image  da le ne bi prišlauser posted image ..verjamem, da bi tudi mene firbec mantral; a zdrži še vsaj do ju3...držim pesti, da boš zagledala user posted image user posted image user posted image

Neža81 tvojo zgodbo pa spremljam..in ko sem te prebirala, sem se z solznimi očmi zamislila, a je to res mogoče; tudi slike sem si ogledala z grobekom..
..vse se zgodi z razlogom..pa če so dogodki še tako boleči...in razloga nikoli ne izvemo..dogaja se...tudi tebi se je zgodilo, zgodil čudež; lahko da sta tvoja angelčka, malo pocukala boga za rokaveuser posted image pa mamici naredilauser posted image  uživaj!user posted image

stunfek tebi pa iskrene čestitke za user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
4.9.2007 11:50:13   
Erin
Evo mene....user posted image me včeraj ni bilo..me je tako glava bolela da sem samo spala...user posted image user posted image user posted image ...

Štunfek, Neža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Čestitam vama iz user posted image ...Lepo ter mirno user posted image ter zdravega user posted image ...Vse naj naj!!!

Pikapoka2 - evo mene...ni še službe, ni še user posted image ....čakamo ...user posted image

sonček...kopalnica je sedaj urejena....sem hotela septembra in novembra dnevno in kuhinjo uredit samo ker ni sllužbe ni dnarja in ni prenove... kako je bilo na prvi šolski dan?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
4.9.2007 12:02:39   
Erin
Septemberske borke za user posted image :    

xx.09. - valentina 2006
xx.09. - kekec in mojca  -srečka nosečka user posted image
xx.09. - matejchykam  - srečka nosečka user posted image
xx.09. - Sončnica Sandra

xx.09. - rouzi user posted image user posted image v nove boje
xx.09. - portugalka
xx.09. - Tiziana
xx.09. - Katica77
xx.09. - mihi78
xx.09. - Neža81 - srečka nosečkauser posted image

01.09. - anonimna user posted image user posted image  user posted image  v nove boje
01.09. - anonimna user posted image
01.09. - *lucija*
01.09. - ANIME
user posted image user posted image v nove boje
02.09. - sanja5
02.09. - amy81
02.09. - rendi user posted image user posted image v nove boje

02.09. - petrca26
03.09. - reckova
03.09 -  Naty
- srečka nosečkauser posted image
03.09. - nati user posted image user posted image v nove boje
04.09. - Galadriel
04.09. - kleja user posted image  user posted image v nove boje
05.09. - kimmii
05.09. - zarjica
05.09. - marjana.r
06.09. - Lupita
06.09. - Yaris
07.09. - stunfek -srečka nosečkauser posted image
07.09. - CIPRESA
07.09. - lejca
08.09. - fortun

08.09. - kanta
08.09. - freha
08.09. - 80kaja
09.09. - Naska
09.09. - rozica1984

09.09. - anonimna user posted image
09.09. - Endri
10.09. - fragola
10.09. - ur+sa
10.09. - matejka78
11.09. - sapi
11.09. - Juno

11.09. - mala zirafa
12.09. - beyba
12.09. - afnica mala
12.09. - **NiNa**
13.09. - matt
13.09. - lindy
13.09. - Serendipity

13.09. - Špela12
14.09. - tinkamiška
14.09. - trma79
14.09. - Yasminka
14.09. - _rebeca_
14.09. - teodoral

14.09. - jurka6  
15.09. - gajka
16.09. - ledenka
16.09. - mojca 345
17.09. - MARTINŠČICA
17.09. - Anitka
17.09. - Souly
17.09. - linči
17.09. - sončk1

18.09. - sonček33
18.09. - KAHLO
18.09. - Zvezdica
19.09. - LuNa73
19.09. - pikapoka2
19.09. - ninčy
19.09. - pikica36
20.09. - moyca
20.09. - slovenka

21.09. - *ajetam*
22.09. - kodrana
23.09. - Kaja08
23.09. - pokec
24.09. - talika81
24.09. - murkica
24.09. - mukla
24.09. - andre3a
24.09. - kažotk

24.09. - zorica 
25.09. - teejaa
25.09. - ajat
25.09. - Efi
26.09. - Katy\o/
26.09. - HEL36
27.09. - ANIME
27.09. - nineva
27.09. - Lu33
27.09. - rendi
27.09. - nena22
28.09. - Tiara123
28.09. - kitka1

28.09. - MP30
28.09. - Darja30
30.09. - kleja
30.09. - pepa6
30.09. - Sulfinija
30.09. - anonimnauser posted image  

30.09. - anonimna user posted image

user posted image In zveste navijačice : user posted image

- scubadiver
- MONIKQ
- SM10
- neja24062007
- *ajla*
- hmm
- K_a_t_j_a

- nf

user posted image user posted image user posted image

MP30 - katera si?user posted image Poznamo? U glavnem dobrodošla!!user posted image

argojuhca oz. polenovka
....tebe sploh ni na seznamu....se nisi prijavila ali sem jaz kaj zaj...user posted image

< Sporočilo je popravil teejaa -- 4.9.2007 12:09:37 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
4.9.2007 12:10:55   
Shani
Neža81 ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - ja res so čudeži in ti si dokaz za to. Želim ti iz srca, da bo vse ok user posted image in da dobiš zdravega user posted image .

Za vaju user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
4.9.2007 12:23:47   
pikica36
neža čestitam iz srcauser posted image user posted image user posted image in ti želim lepouser posted image in zdravegauser posted image

prej je ena spraševala če je možno, da nima med O kakega izcedka ali sluzi, naj ti povem, da jaz tudi ne opažam kakih sprememb  ali da bi imela kaj več izcedkauser posted image prejšnji mesec so me sicer zčele bolet prsi tisti čas ampak je trajalo vse do user posted image  tako da nič oprijemljivega

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
4.9.2007 12:29:41   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa

argojuhca oz. polenovka
....tebe sploh ni na seznamu....se nisi prijavila ali sem jaz kaj zaj...user posted image

Sporoči...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
4.9.2007 12:36:12   
beyba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Neža, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image štumfek. Res se je seznam končno začel barvat roza in vsak dan komaj čakam da pridem v službo in pogledam kateri se je izpolnila življenska želja. Upam da gremo VSE za vama in bomo vse rouike. Neža lepo je slišat da se čudeži dogajajo, sploh takim , ki si to ekstra zaslužijo. FULL lepih in neobremenjenih user posted image čim manj user posted image in da bosta mama in user posted image zdrava.

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
4.9.2007 12:48:50   
medika 13
neža81 in stunfek še tukaj enkrat obema ČESTITAM srečke user posted image ....lepo, mirno, zdravo user posted image in seveda lepe user posted image po devetih mesecih.....

res sem zelo, zelo, zelo vesela za obe:
neža81 zate, ker poznam tvojo žalostno zgodbo user posted image
stunfek zate, ker te poznam osebno in si moja dobra prijateljica user posted image

vsem, ki še čakate pa držim pesti, da čimprej zagledate user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
4.9.2007 13:00:22   
LuNa73
user posted image

user posted image  Neža in stunfekuser posted image !!!!!!!

Čim lepšo nosečnost vama želim!!!!!!!

user posted image      user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
4.9.2007 13:04:04   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Puncejaz mam pa še eno vprašanje, a je možno da ko maš O da nimaš nobenga leplivga ali pa kakršnega koli toka!?!user posted image

Evo se ta trenutek tud jst s tem ubadam!Moji plodni dnevi so tu, juter naj bi bil višek, o lepljivi oz. vlečljivi prozorni sluzi pa ni ne duha ne sluha. Je pa moj izcedek bolj bel al pa ga sploh ni. Jaz sem se odločlauser posted image , da je kr pravi in gremo v akcijo!user posted image  

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
4.9.2007 13:26:13   
Naty*
Kar se mene tiče je lahko O brez lepljivega izcedka ali sluzi....js izcedka nisem imela, pa je očitno kljub temu ratalo user posted image user posted image . Tko da veliko sreče!!!

A je že kera na novo test naredila??

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
4.9.2007 13:26:49   
KAHLO
Luna73!!

Jaz sem tudi vseeno pridno v user posted image user posted image , ampak me je kr malo zaskrbela ta izjava o leplivih tekočinah oz. če jih ni!!!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
4.9.2007 13:28:04   
Naty*
KAHLO js pravim, da bo ta mesec ratalo!!! Evo pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo zihr!!!!!

kodrana kje si pa danes ti kej? Te že celo jutro pogrešam...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
4.9.2007 13:39:08   
KAHLO
Naty* upam da res....le glej da boš še malo na tem forumu ostala da te bom lahko obvestilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
4.9.2007 13:41:11   
marjana.r
stufnek čestitam user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.