|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  306 307 [308] 309 310   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
3.9.2007 20:52:00   
*bubi*
Pa še nova stran... user posted image

Pridite zdaj, čveke!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7676
3.9.2007 20:52:37   
Anonimen
eh, veste kaj...jaz si grem eno tako fino kopel s svečkami narest... Mojega ni...deca spijo...vas ni...edino enega maserja bi še rabila...mogoče pa potem že moj pride...eh, ne bom ga rajcala, ker itak, ne bo nič kot zadnjič...me kar stisne, ko pomislim na....pa na tisto spodaj...lušti so...v glavi pa blokada...ne upam...ne vem zakaj vam to govorim....in zakaj si ne grem že vode narest...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7677
3.9.2007 20:53:45   
*bubi*
Petarda, kako to, da ste bili ta vikend doma? Pa kdaj boste spet? Da jaz user posted image  prepričam za en izlet v NM. Me ful mika, pa še eno kolegico bi obiskala, ki ima malega user posted image . Joj, kak je luškan, bubi je videl slikice in je rekel, da je mičken in da bi ga rad božal user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7678
3.9.2007 20:54:32   
Urša
SAj drugo pa ni tak komplicirano za izpolnit.

Sej vem, za tiste overitve se gre, ja.user posted image  Mislim, sploh mi ni jasno zakaj to rabimo, sej imajo verjetno vpogled v zemljiško knjigo in preverijo, če si res lastnik. Se kej spomniš, ste imeli v kupoprodajni pogodbi tudi kakšen žig?... ker v naši so samo podpisi.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7679
3.9.2007 20:54:47   
*bubi*
Ajde, paštetka, zrelaksiraj se!

Meni bi tudi ena kopel pasala, samo se še ne upam namakat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7680
3.9.2007 20:55:21   
Anonimen
M user posted image  pa sladek? Še sladkorno bom dobila, če ga bom še malo gledala, kako se on carta z Muser posted image . Je sploh na miru ne pusti in jo samo lubčka. In to same francoske, da je revica čisto mokra. Pa rokico ji vzame in se z njo boža po obrazu user posted image . Danes ga je pa zgleda pokrampala, ker je rekelm, da Pupa pika user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7681
3.9.2007 20:56:49   
Anonimen
Meni bi tudi ena kopel pasala, samo se še ne upam namakat

Jaz sem kot zmešana čakala, kdaj bo čas. Saj veš, da so nam banjo naredili, ko se več nisem smela kopati. TAk, da se grem zdaj po petih letih 2. kopat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7682
3.9.2007 20:56:50   
*bubi*
Ma ja, jaz imam kupoprodajno, v kateri so podpisi + žig (ker smo kao od firme kupovali). Samo to ni prava kupoprodajna.

Prava je tista, ki je bila poštempljana pri notarju (verjetno samo en izvod, pa taki veliki štempl s ful podatki je gor) in moraš potem tisti original vložit za ZK. Aja, mojemu so danes na občini rekli, da na ZK posodijo pogodbo, da jo skopiraš in overiš.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7683
3.9.2007 20:57:09   
Urša
veste kaj...jaz si grem eno tako fino kopel s svečkami narest...

To jaz čakam! O, kok bo fajn! user posted image user posted image user posted image  Zdaj imamo namreč samo tuš. Ko sem bila še ''doma'', so bile seanse s svečkami zelo pogoste, sanjarjenja v peni...luštno je bilo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7684
3.9.2007 20:57:58   
Urša
In to same francoske, da je revica čisto mokra.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7685
3.9.2007 20:58:32   
Anonimen
Jaz pa ne štekam te naše države danes. Vse je že v računalniku, pa kar ne morejo do podatkov in moraš vsak kurčev papir jim nosit...ZAKAJ? da imajo kaj delati v tistih 8 urah? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7686
3.9.2007 20:59:53   
Anonimen
ZAKAJ? da imajo kaj delati v tistih 8 urah?

se popravljam! Početi, ne delati!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7687
3.9.2007 21:01:11   
petarda
Evo me user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7688
3.9.2007 21:04:42   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

veste kaj...jaz si grem eno tako fino kopel s svečkami narest...

To jaz čakam! O, kok bo fajn! user posted image user posted image user posted image  Zdaj imamo namreč samo tuš. Ko sem bila še ''doma'', so bile seanse s svečkami zelo pogoste, sanjarjenja v peni...luštno je bilo!

Jaz bi tudi zdaj kopel pa svečke, pa mal tihe glasbe... Ampak se mi je ne da it narest "samo" zase user posted image  Pa nekak mi ni, da bi ravno sama not čepela. user posted image  
Moj user posted image  si pa danes ni ravno zaslužil tako povabilouser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7689
3.9.2007 21:05:04   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Jaz pa ne štekam te naše države danes. Vse je že v računalniku, pa kar ne morejo do podatkov in moraš vsak kurčev papir jim nosit...ZAKAJ? da imajo kaj delati v tistih 8 urah? user posted image

Ja, samo sem bila presenečena, da niti ne rabijo toliko papirja. DEjansko jim daš pooblastilo, da sami pridobijo podatke iz ZK, DURSa, o stalnem prebivališču, številu družinskih članov,....

Kupoprodajno pa rabijo zato, ker je gor datum. Ali pa če gre za gradbeno, potem tega tudi ni v ZK.
Oni bodo že pridobili ZK izpisek (dokaz lastništva), ne bodo pa hodili tja vseh pogodb čekirat.

Tako da so v našem primeru edine priloge kupoprodajna in kopija bančne kartice user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7690
3.9.2007 21:05:38   
*bubi*
petarda, ti ga imaš vsaj doma user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7691
3.9.2007 21:08:44   
Anonimen
Ampak se mi je ne da it narest "samo" zase Pa nekak mi ni, da bi ravno sama not čepela.

vidiš, jaz pa teh problemov nimam, ker je tako ozka bana, da imam glih jaz plac noter user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 7692
3.9.2007 21:09:21   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Petarda, kako to, da ste bili ta vikend doma? Pa kdaj boste spet? Da jaz user posted image  prepričam za en izlet v NM. Me ful mika, pa še eno kolegico bi obiskala, ki ima malega user posted image . Joj, kak je luškan, bubi je videl slikice in je rekel, da je mičken in da bi ga rad božal user posted image

Na morju je bilo napovedano malo burje, pa jaz sem hotla it še kam drugamo po svetu, ne samo na morje.user posted image

Kdaj bomo spet doma? user posted image  Mogoče že ta vikend, ker ima brat od user posted image  rojstni dan...razen, če bo naredil med tednomuser posted image ....potem pa spet 22. samo takrat sem pa spet zasedena, ker grem najverjetneje na rafting, potem pa na eno fantovščino zvečer user posted image user posted image user posted image user posted image  

Bi mi pa ugajala kaka nedelja v tvoji družbi.user posted image  Če se odločite priti, se tipkamo, OK?user posted image  Se bomo že tako naštimali, da bo OK.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7693
3.9.2007 21:11:10   
Anonimen
Petarda a ste vi na spidu? user posted image

Aja, ne petarde imate v ritiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 7694
3.9.2007 21:14:41   
petarda

Ampak se mi je ne da it narest "samo" zase Pa nekak mi ni, da bi ravno sama not čepela.

vidiš, jaz pa teh problemov nimam, ker je tako ozka bana, da imam glih jaz plac noter user posted image user posted image user posted image

Sem videla kakšno imaš, ja user posted image user posted image user posted image ...meni bi bila že tesnauser posted image user posted image user posted image  tudi, če bi bila sama noter user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7695
3.9.2007 21:19:14   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

petarda, ti ga imaš vsaj doma user posted image

Pa bi raje videla, da bi bil v službi user posted image , vi vsaj kaj PAMETNEGA počeluser posted image ....ah...danes sem mal user posted image  nanjga...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7696
3.9.2007 21:22:43   
petarda

Petarda a ste vi na spidu? user posted image

Aja, ne petarde imate v ritiuser posted image user posted image user posted image

Ja....nekaj takega user posted image user posted image user posted image user posted image ...zadnjič sem slišala...ali prebrala user posted image  nekaj s čimer sem se kar poistovetila...se mi zdi, da je kar moto našega družinskega življenjauser posted image user posted image user posted image ....POVSOD JE LEPO, DOMA JE PA NAJBOLJ DOLGČASuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7697
3.9.2007 21:23:38   
petarda
Jaz pridem.....ve zginete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7698
3.9.2007 21:28:22   
petarda
Danes se vsedem v avto, ko sta me prišla user posted image  in petardito iskat...in vprašam...

- Kako je bilo v vrtcu? user posted image
- Mami...ne povedat user posted image user posted image user posted image ..hoče rečt, da ne bo povedaluser posted image , ali pa da ne vprašatuser posted image
V glavnem se noče z mano pogovarjatuser posted image

In potem dam očitu en obesek za ključe, petarditu pa nič, ker on se itak z mamico ne pogovarja...user posted image  Pa se takoj sliši zadaj...

- Mami vpraši Lukita kako je bilo?user posted image user posted image user posted image user posted image
- In? Kako je bilo?user posted image user posted image user posted image
- Lepouser posted image . Daj še meni tisto od atijauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lisica malauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7699
3.9.2007 21:30:05   
petarda
Je sploh na miru ne pusti in jo samo lubčka. In to same francoske, da je revica čisto mokra. Pa rokico ji vzame in se z njo boža po obrazu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  306 307 [308] 309 310   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  306 307 [308] 309 310   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.