murkica
|
No midva greva v 2. krog. Sicer je bil prejšnji prvi malo polomija, ker sem imela O ravno v tistem času ko smo se vračali domov, in sicer iz Sicilije z avtom in vam je lahko jasno, da dva dni nisva nič, ker najprej en dan porabiš za to da greš in vse spakiraš, pol smo šli še jest in podobno, potem pa tudi ne en dan, ker smo se vozili domov, pa to niti nebi bil problem, če bi šla sama ampak z mojimi starši, potem pa pač ni bilo nič . Potem pa ko sva prišla domov, tudi nisva nič še en do dva dni, ker sva bila tako zaspana in utrujena od vožnje, da sva samo spala. Tako, da je bilo prejšniji mesec, se prav avgust, bolj kot ne slab, ker ni bilo nič akcije 4 dni, ravno tam okoli O. Drugače pa je akcija na nekje dva dni, včasih tudi vsak dan, ali pa če sva fajn zaposlena, pa se zgodi, da tudi kdaj na tri dni(ampak to res redko kdaj, ker toliko utrujena pa že nisva ). No tako da se podajava v drugi krog. Joj Lu33, marjana.r, sonček33 in MARTINŠICA res vas občudujem, da ste po vsem tem času še vedno ostale optimistke in da se vsak mesec znova odločite, da se ne boste predale. Res ste vsem nam za vzor. Tako, da upam, da vam bo tale pričarala in da naslednja nebo prišla. Seveda pa tudi vsem ostalim želim enako, in da bi čim prej ugledale en velik debel plusek. LP Murkica