mojca345
|
ahoj super BODOČE MAMICE No ja, mene neki stiska v trebuhu in me skoz po malem obleti težja slabost. tok me začne trebuh bolet, k da bom menstro dobila. ampak ne tok močn, pa sej je ne morem dobit. Pa ni dost od nazaj, pa do nove je še pa kr neki dni. so se pa zažele takoj po menstri. nism vedla, da spermiji preživijo do 3,4 dni in če nastane takoj po ovulacija, kar oplodijo. no ja HOROSKOP, kot sem že pa 1000 krat povedala, je reku, da bo moj tale SEPTEMBER 2007, in če ne bo -bom un horoskop kr razrezala na pra koščke. JAZ HOČEM , neki od teh 3 simbolov, sam da BO ! Joj pa faks se spet začenja, se spravljam sploh ne zraven, delam - delam - delam. služim dinarčke, pol mi pa še dragi vzame čas, pol sem pa itak čist zmedena. mi paše, da ga par dni ne vidim, k gre delat v mb in da se spravim spet mal skupi, moj life, moj ritem. Mah, zdej sem se pa še v slabo voljo spravila. bova šla zdele mal v center, kakšen banan split poamat, pa bom kuj boljše. danes sva se imela prav fajn, k je bil tok lep dan, ležala na travi in se sam pogovarjala o čustvih in mislih, razreševala bleme. kužika moja je pa letala gor in dol po travi, k da jo osa skoz pika v rit. joj, kdaj bom jaz letala z njo pa z tamalim v roki ?
|