|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  299 300 [301] 302 303   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
1.9.2007 14:31:46   
amy26
Naty_ka čestitke za 300 sto-to stranuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7501
1.9.2007 14:31:48   
Anonimen
Ada, hvala, pa user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne prebere mi ga.

sem šla zdaj gledat mora biti DVD r+user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 7502
1.9.2007 14:33:12   
amy26
Kam pa je Amy poniknila? Saj je že doma iz dopusta

bili smo še na Hrvaškem od srede, prišli včeraj, šele zdaj imam malo čas kaj natipkati dokler je še Aleks v pojstli

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7503
1.9.2007 14:35:35   
amy26
zdej pa kosilo kuham, pa še moja mami je na obisku

se tipkamo zvečer, ker še mojo mami peljemo v Kamnik, pa za nazaj vas mal preberem
pa kako slikico pripopam zvečer, seveda če bo Ela dovolila oz. bo spalauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7504
1.9.2007 14:56:26   
*bubi*
Pa kaj je vam? Sredi dneva tolko čvekate? Se vidi, da ste/smo vse po vrsti same doma, deca pa spi user posted image

Eh, jaz sem imela mature za popravit, zdaj sem še malo rezultate prečekirala. Ni slabo user posted image

Pa sploh ne vem, če se vam naj v čvek mešam.... ampak tisto petardino slikico pa bi rada videla. Lahko na mail. user posted image

Ja, pa mi tudi k slivovim/mareličnim knedlom kompot jemo. Krompirjevi svaljki pa so itak iz istega testa. Pa če so sladke drobtinice gor, kompot zraven paše. Njami. Kaj nisem zjutraj rekla, da moram na dieto? user posted image

Pa Naty ima nov avatar, se ga bo treba navadit user posted image  SAmo tvoj S je že tak velik, da mu duda res ne paše user posted image

Paštetka, računalnik pa bi ti 100% prebral ta DVD. Ne jokat, draga moja, tudi to je rešitev user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7505
1.9.2007 15:05:25   
*bubi*
Evo, zdaj pa ste vse poniknile, ko imam jaz čas. Čakam bubija, da se gremo potepat. Zdaj je že tak navajen po vikendih opoldne spat pri babici, da me je prosil, da bi šla tja, ko se je začela kriza user posted image . Pa tak brez problema zaspi, da sama ne morem verjet. Ko bi le zvečer tudi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7506
1.9.2007 15:11:56   
Anonimen
Paštetka, računalnik pa bi ti 100% prebral ta DVD

M user posted image , pa računalmik? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7507
1.9.2007 15:47:54   
*bubi*
JA, zakaj pa ne. Saj ne, da bi si sam risanko naštimal, lepo naj sedi in pač monitor gleda namesto TVja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7508
1.9.2007 17:18:35   
Urša
Ja, računalnik prebere vse. DVD playerji pa ne. Jst bi tud Petardino slikco vidla!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7509
1.9.2007 19:00:51   
Anonimen
Kakšno Petardino slikico. Petarda še meni pošlji na možev mail. Ime.priimek@imefime.si

Muser posted image  spi (upam, da vsaj do treh, štirihuser posted image ), Muser posted image  in ati sta na RD.

Za kosilo smo imeli zgance in golaž. Za večerjo bom pa zdaj papala žgance na mleku. to bo mlekauser posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 7510
1.9.2007 19:08:18   
jana26
Oj

samo toliko, da vam povem da je rezultat  AC OK in se že veselim PDP-ja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7511
1.9.2007 19:19:15   
catja2
Jana sem vesela, da je vse OK in da se tako veseliš user posted image

Kaj si to nosečnost načrtovala? KAkšen je trebuh v primerjavi s prejšnjo nosečnostjo???user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 7512
1.9.2007 19:51:23   
Urša
samo toliko, da vam povem da je rezultat AC OK in se že veselim PDP-ja

O,super,Jana! user posted image user posted image user posted image  Niso dvojčki?

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7513
1.9.2007 19:52:02   
Urša
Verjetno so s Čuki slikani.user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7514
1.9.2007 19:53:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana26

Oj

samo toliko, da vam povem da je rezultat  AC OK in se že veselim PDP-ja user posted image

Čestitke in držim pesti, da bo še naprej potekalo vse Ok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana26)
  Neposredna povezava do sporočila: 7515
1.9.2007 19:55:41   
*bubi*
Jana, ful sem vesela zate user posted image  Zdaj pa ne moreš rečt, da ne veš, ali bo user posted image  ali user posted image . Torej? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 7516
1.9.2007 19:57:51   
Urša
Pišuka, naporen dan je bil tole...user posted image  Sem dala oba spat in en šluk Jegra nardila.user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7517
1.9.2007 19:58:33   
Teni_
Super jana.

No mene zanima enako kot bubi.

Punce še en teden sem gospodična....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7518
1.9.2007 19:59:04   
Urša
Zdaj pa ne moreš rečt, da ne veš, ali bo ali .

Točno, na izvidu AC napišejo tudi spol.user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7519
1.9.2007 20:00:08   
*bubi*

Zdrži, teni, zdrži!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7520
1.9.2007 20:00:49   
Urša

user posted image user posted image user posted image  Uživaj še ta teden! Potem boš vbistvu prvič gospa, a ne? Jaz sem bila ob poroki drugič-1. ko sem diplomirala, 3.pa ko sem dopolnila 30 let, torej sem trikratna gospa. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7521
1.9.2007 20:01:54   
Teni_
Prvič ja. bubi ti si pa to tak napisala, kot da grem rodit. Dihaj, dihajuser posted image .

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7522
1.9.2007 20:04:02   
*bubi*
Tincci, grozdje pri mojem dediju ni bilo še nikoli špricano. Čez kakih 10-14 dni bo že trgatev. Če želiš, ti pošljem (oz. ti user posted image  dostavi do LJ) en empar grozdja ali pa en kanister sveže stisnjenega mošta. Pa lahko sama sok skuhaš.

Nekaj soka iz tega grozdja je baje še nekje v kleti, ampak je že malo bolj star in ima precej sladkorja not, tako da vam verjetno ne pride v poštev.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7523
1.9.2007 20:07:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

user posted image user posted image user posted image  Uživaj še ta teden! Potem boš vbistvu prvič gospa, a ne? Jaz sem bila ob poroki drugič-1. ko sem diplomirala, 3.pa ko sem dopolnila 30 let, torej sem trikratna gospa. user posted image user posted image user posted image

Si pozabila, da tudi, ko otroka dobiš si gospa . torej štirikratna. teni ti si pa že tudi potem...ali deca niso tvoja? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 7524
1.9.2007 20:11:09   
Teni_
No ja, pol pa sem že. Ampak zdaj bom gospa Tertinek, to pa tudi ni kar takouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  299 300 [301] 302 303   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  299 300 [301] 302 303   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.