|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  295 296 [297] 298 299   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
31.8.2007 20:23:59   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

skrajni čas, da ji možek pride domu

A ta na misiji je od Josipe oči? user posted image  Mora bit pa res težko nekam it za tako dolgo in pustit hčerkicouser posted image ...Ko sem bila jaz majhnauser posted image ...no to sem še zmerajuser posted image ...ko sem bila predšolski otrok, je oči tudi hodil na teren...V Sarajevo...in ga tudi nismo videli kak mesec!!! Takole smo jokali user posted image user posted image user posted image ....pa ni ga bilo večjega veselja od tistega, ko je prišel domov...se nam je hotlo kar zmešatuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa zmeri je kaj prinesel...Še danes imam Vučkotauser posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

ja to je Josipin ati, ampak Josipa ima še brata Matjaža, tako da dva jokata že pol leta za atijem, ta teden pa je še posebno hudo, ko bi moral že doma bit, pa zavlačujejouser posted image

ampak v nedeljo ob 4 zjutraj ga bodo vsi trije nestrpno čakali na mariborskem letališču, malima dvema sploh ni problem, da bosta morala že pred 3 zjutraj vstati, samo, da bosta končno atija vidla.

aja, pa oba sta že šolska...Matjaž kot tvoj bratec, Josipa 2 leti starejša.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7401
31.8.2007 20:24:42   
Anonimen
shreka 3,

user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa vem, kaj prihaja po pošti user posted image . A imam prav?

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7402
31.8.2007 20:26:12   
ada2
Ada, Šreka 3 lahko spečeš. Ker Muser posted image ve 2. del že na pamet. Že ve, kaj bo sledilo .

khm...pazi samo, da ti jutri šrek iz nabiralnika ne skočiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7403
31.8.2007 20:26:47   
Anonimen
Samo mi povej da si na DVD R- posnela. Ker mi R+ ne šteje. Ali obratno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7404
31.8.2007 20:27:13   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

shreka 3,

Zdaj pa vem, kaj prihaja po pošti user posted image . A imam prav?

ja, pa kr neki sem še dodala, ko je bil plac....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7405
31.8.2007 20:28:00   
Anonimen
HVALA user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7406
31.8.2007 20:28:11   
ada2
Samo mi povej da si na DVD R- posnela. Ker mi R+ ne šteje. Ali obratno

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7407
31.8.2007 20:30:22   
ada2

HVALA user posted image user posted image

malenkost, upam, da bo špilalo, sem preverila, pa meni je špilalo, samo podnapisov niuser posted image , pa saj jih Muser posted image  verjetno ne rabi, ali?

aja, pa tam pri Pat & Mat jih nekaj ni z zvokom, ne vem zakaj, take sem že dol potegnilauser posted image

no, vsega pa ti tudi ne rabim izdatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7408
31.8.2007 20:32:22   
Anonimen
samo podnapisov ni , pa saj jih M verjetno ne rabi, ali?

user posted image user posted image user posted image  še dobro, da nisi Petardi poslala, ker njen Petardito bi jih sigurno rabil user posted image user posted image user posted image .

Se bo M pa angleški učil user posted image .

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7409
31.8.2007 20:34:00   
Anonimen
Petarda, evo mene tudi...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7410
31.8.2007 21:06:05   
petarda
še dobro, da nisi Petardi poslala, ker njen Petardito bi jih sigurno rabil

Če bi bile velike črke bi znal prebrat A pa Ouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7411
31.8.2007 21:08:15   
petarda
Sem se zdaj v kopalnici razuser posted image  in se postrigla vsaj za 10 cm in si dala še barvo goruser posted image ....Zdaj pa čakam, da primeuser posted image ...aja...črno sem dala, da ne bo kera na kako frjolčasto pomislilauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7412
31.8.2007 21:11:16   
Anonimen
A ti se kar sama postrižeš? user posted image  Jaz sem pomislila na rdečo user posted image .

Jaz sem se pa KOOOOOOOOOOOOOnčno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image okopala. Uf...kak paše user posted image . Sem si M. kopel naredila, ker jih še nisem kupila zase. KAterop mi priporočate?

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 7413
31.8.2007 21:18:00   
petarda
A ti se kar sama postrižeš?

Japuser posted image  Saj ni nobena umetnostuser posted image ...ker danes je itak MODERNO, da si vsepoprek neenakomerno postriženuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kopel user posted image ...meni nobena ni ne vem kajuser posted image ...edin mal lavandinega olja, ki sem ga kupila na Hvaru si dam notri in sanjarim....user posted image ....

Drgač pa mi je bila enkrat dobra milk and honey...samo ne vem od koga...pa samo ENKRAT mi je bila dobra...drugič ne večuser posted image  

Bi pa jaz za kopel pokukala v Loccitane....sem vzela pri njih mleko za telo...in je user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7414
31.8.2007 21:20:01   
petarda
Aja...pa drgač se veliko tuširamo pri nas....sploh poleti, ko smo veliko na morju...zdaj pozimi bo pa drugače, ko bomo več doma, bo tudi več časa za masiranje v banji user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7415
31.8.2007 21:23:38   
petarda
A si je kera kdaj nalimala tiste okrasne nalepkice na nohte?user posted image  Jaz sem jih kakšen mesec nazaj kupila v Mullerju in zdaj sem prava frajerka user posted image ...so mi ful všeč...pa že kar nekaj strank, ki mi itak skoz gledajo pod prste user posted image  jih je pohvalilouser posted image ... mam pa take čist majhne rožice z biserčki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7416
31.8.2007 21:25:32   
petarda
.....nič....če ni nobene si grem pa barvo dol spratuser posted image ....pol pa napast mojega user posted image user posted image user posted image user posted image , ker barva name ZMERAJ tako delujeuser posted image ...mi tolk diši tist balzam poluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No....če ne bom preveč utrujena user posted image  se potem še javim kajuser posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7417
31.8.2007 21:33:36   
Anonimen
No....če ne bom preveč utrujena se potem še javim kaj

Pojdi se potem še prej umit, d ane boš z umazanimi prsti šarila po tipkah user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 7418
31.8.2007 22:38:30   
petarda

No....če ne bom preveč utrujena se potem še javim kaj

Pojdi se potem še prej umit, d ane boš z umazanimi prsti šarila po tipkah user posted image

user posted image user posted image user posted image  si mi fouš, ne user posted image user posted image user posted image user posted image ...saj ti boš tudi lahko kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7419
31.8.2007 22:39:18   
petarda
A ob petkih zvečer se pa tuka nič ne čvekauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7420
31.8.2007 22:41:00   
petarda
Urša 8. bo pri nas Sidharta..pa Dan D, pa Urban...user posted image  Pridi bova šli zafeštat. user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7421
1.9.2007 7:44:22   
petarda
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaanuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7422
1.9.2007 7:45:48   
Urša
Urša 8. bo pri nas Sidharta..pa Dan D, pa Urban... Pridi bova šli zafeštat. .....

Waw!!!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7423
1.9.2007 8:02:55   
*bubi*
Jutro!

Evo, danes pa bova z bubijem jokala, ker najinega atija ni user posted image  

fggfeddddscfv        bvvda - to pa je bubijev pozdravček  user posted image

Pa itak nimam časa pisat, bubi se je že naveličal Bombažkov, ki jih je zraven gledal. Točno 2 minutki user posted image  Eh, saj to ni tak slabo, da še ne mara risank user posted image

samo podnapisov ni , pa saj jih M verjetno ne rabi, ali?

user posted image user posted image user posted image  še dobro, da nisi Petardi poslala, ker njen Petardito bi jih sigurno rabil user posted image user posted image user posted image .

Se bo M pa angleški učil user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7424
1.9.2007 8:06:24   
Urša
Jst bom tudi sama z user posted image user posted image  za vikend. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  295 296 [297] 298 299   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  295 296 [297] 298 299   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.